Vi her på Odds.dk dækker et væld af begivenheder. Her er naturligvis ikke kun tale om sport, men også odds på underholdning, vejret, Dronningens nytårstale og meget mere. Med så mange begivenheder kan det hurtigt blive svært at bevare overblikket over, hvornår disse finder sted. Samtidig skal man naturligvis også være opmærksom på, hvornår det er muligt at bette på disse. Til det formål har vi lavet denne bettingkaldender. Bettingkalenderen indeholder de store begivenheder, som vi dækker her på Odds.dk. Hvis man følger med her, kan man vide sig sikker på, at man altid er opdateret, når det kommer til årets store bettingbegivenheder.

Bettingkalenderen opdateres naturligvis løbende i takt med, at der kommer yderligere information om datoer. De nuværende datoer på kalenderen vil også blive yderligere specificeret i takt med, at den pågældende begivenhed nærmer sig. Man bør også notere sig, at flere af disse begivenheder ligger langt ude i fremtiden, hvorfor man kan ske at blive ledt til seneste udgaves side. Denne vil selvfølgelig blive opdateret inden næste udgave af begivenheden.

 

 

Opret dig hos bet365

 

 

Bettingkalenderen

*Datoen er ikke endeligt bekræftet

Dato Begivenhed
-27/6 Bundeligaen
-26/7 Superligaen
-26/7 NordicBet Ligaen
12/6* La Liga
12/6* Süper Lig
Juni* Serie A
Juni* Premier League
Juli* NBA
August * Champions League
August* Europa League
24/8-19/9 US Open
29/8-20/9 Tour de France
18/9-* Metal Ligaen
Septermber 2020 Vild med dans
Septemer 2020-juni 2021 UEFA Nations League
September 2020-februar 2021 NFL
September 2020 Emmy Awards
September 2020 French Open
3/10-25/10 Grio d’Italia
18/10 Flandern Rundt
20/10-8/11 Vuelta a Espana
25/10 Paris-Roubaix
November 2020 Det amerikanske præsidentvalg
December 2020 EM i håndbold (kvinder)
31/12 2020 Dronningens Nytårstale
Januar 2021 VM i håndbold (herre)
Januar 2021 Australian Open
Januar 2021 X Factor
Februar 2021 Bodilprisen
Februar 2021 Oscars
Februar 2021 Super Bowl LV
Marts 2021 Dansk Melodi Grand Prix
Juni 2021 EM i fodbold (herre)
Juni 2021 Wimbledon
Juli 2021 OL 2020
Januar 2022 EM i håndbold (herre)
Februar 2022 Vinter OL 2022
December 2022 VM i fodbold (herre)

 

 

Odds hos bet365

 

 

Derfor skal du altid holde øje med Bettingkalenderen

Det er altid en stor fordel at have styr på, hvornår der åbnes for spil for de forskellige begivenheder, samt hvornår disse finder i det hele taget finder sted. Når man har med langtidsvæddemål at gøre ser man ofte, at oddsene ændrer sig markant i løbet af den tid et væddemål er udbudt. Nogle væddemål kan man sågar spille på flere år inden den pågældende begivenhed løber af stablen. I dette tilfælde har man altså god tid til nøje at følge oddsenes udvikling, så man kan slå til, når disse er særligt favorable.

Hvis man tager Tour de France som et eksempel, kan det ofte være en godt idé at være hurtigt ude. Finder man en god vinderkandidat som giver høje odds inden cykelsæsons start, kan det være en god idé at slå til. Alternativt risikerer man selvsagt, at den pågældende rytter vinder mange løb frem mod Touren, hvilket naturligvis vil få hans odds til at falde betragteligt. Det samme gør sig naturligvis gældende i fodbold, hvor sæsonens forløb også vil diktere oddsene undervejs.

Der er naturligvis også den fordel, at man har længere tid til at forberede sig, når man er tidligt ude. Dermed kan man tjekke statstikker og sørge for at få set personen/holdet kampe op til en eventuel slutrunde eller lignende. Jo tidligere man er ude desto større chance er der altså for, at ens beslutning kommer til at være velovervejet.

 

Odds på alle begivenhederne

Hvis man skal finde odds på årets begivenheder store som små, da er bet365 et sikkert bud. De en af verdens største bookmakere og har et userænt udvalg af spil på høje odds.. Man kan finde stort set alt hos bet365. Bet365 har også en god bettingside, som fungerer på flere forskellige platforme. Det er naturligvis yderst nyttigt, når man ikke lige er i nærheden af computeren. Bet365 har naturligvis licens til udbyde spil i Danmark. Det vil sige, at deres hjemmeside bærer Spillemyndighedens logo. Dermed betaler bet365 skat i Danmark, hvilket betyder, man som spiller ikke skal betale skat af sine gevinst.

Foruden at være et fremragende sted at oddse på sport har bet365 også masser af live streaming. Hos bet365 kan man blandt andet se La Liga og Serie A. Foruden disse har bet365 også rettigheder til en stribe øvrige ligaer fra fodboldens verden. Hvis man hellere vil oddse på andet sport, så streamer bet365 naturligvis også et hav af andre sportsgrene. Her kan man naturligvis livebette på kampen, mens man ser den. Hvilket naturligvis også er nyttigt, hvis man gerne vil se kampen an, inden man placerer sit bet. Det eneste krav for at kunne streame sport hos bet365 er, at man har en spilkonto med penge på. Det kan i princippet være helt ned til én krone. Dermed sparer man altså en hel del, da man slipper for at betale for dyre abonnementer til diverse streamingtjenester og tv-pakker.

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365