Ønsker du at følge med i kampene, når Holger Rune spiller, så har du flere muligheder for at se ham i TV og for at streame ham på internettet eller via en app. Præcis hvor og hvordan det foregår, kan du læse mere om her i vores lille TV- og streaming-guide til Holger Runes kampe.

Vi kommer blandt andet til at præsentere dig for de gratis streamingmuligheder via Expekt og bet365, der typisk har Holger Runes kampe gratis tilgængelige på skift – alt efter hvilken turnering, der er tale om. Derudover præsenterer vi dig også for, hvilke TV-kanaler, der sender Holger Runes kampe.

bet365 Stream Holger Runes næste kamp

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Stream Holger Rune live på Expekt

  • Gratis livestreaming
  • Betal med MobilePay
  • Officiel Superliga-partner
Total bonus
600 DKK

Indbetal 100 – 600 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Kvalificerende væddemål skal placeres senest 7 dage efter indbetaling. Maks. freebet op til 600 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hos Expekt kan du blandt andet streame ATP-turneringer helt gratis. Det inkluderer blandt andet ATP Finals, hvor Holger Rune spillede mod Novak Djokovic, Jannik Sinner og Stefanos Tsitsipas. For at få adgang til at se Holger Rune live, skal du oprette en konto hos Expekt – og det er det.

Det vil sige, at der ikke er krav om, at du skal lave en indbetaling, acceptere en bonus eller andet. Bare det, at du er oprettet og verificeret sikrer dig muligheden for at streame Holger Runes kampe ganske gratis.

01

Gå til Expekts hjemmeside

Opret en konto eller log ind, hvis du allerede er oprettet hos Expekt.

02

Lav en indbetaling (valgfri)

Du behøver ikke at lave en indbetaling for at kunne se Holger Rune live på Expekt, men det er oplagt at gøre, hvis du alligevel har tænkt dig at oddse på kampen.

03

Find kampen

Klik på “Tennis” i menuen og vælg kampen i oversigten eller brug søgefunktionen til at søge efter “Holger” eller hans modstander. Kampe, der kan streames er markeret med en orange “play”-knap.

04

Se kampen live

Når du har klikket dig ind på kampsiden, vil streamen automatisk begynde. Klik på afspilningsvinduet for at få videoen i fuld skærm.

For en god ordens skyld vil vi gøre opmærksom på, at billedet ovenfor viser en tenniskamp, hvor Holger Rune ikke deltager. Det er naturligvis blot for at vise, hvordan funktionen virker. Vælger du at oprette en konto hos Expekt for at streame Holger Runes næste kampe, vil det naturligvis være videofeedet derfra og ikke fra en Challenger-turneringen i Ortisei.

Se Holger Rune live på bet365

  • Gratis livestreaming
  • Brugervenlig hjemmeside
  • Bredt udvalg af odds
Total bonus
1.000 DKK

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Som med så mange andre sportsgrene, kan du også streame tennis hos bet365, hvis blot du har en konto hos bookmakeren med penge på. Det betyder, at du får adgang til at se Holger Rune spille direkte uden, at det behøver at koste dig en øre – for pengene kan du udbetale til dig selv igen, når kampen er slut.

01

Gå til bet365

Opret en konto eller log ind, hvis du allerede har en konto.

02

Lav en indbetaling

Lav en indbetaling, så du kan få adgang til streamingfunktionen.

03

Gå til ”Liveodds”

Klik på ”Liveodds” i undermenuen og vælg ”Tennis”. Alternativt kan du bruge søgefunktionen til at søge efter “Holger Rune”.

04

Vælg Holger Runes kamp

Klik på Holger Runes kamp for at komme til livestreamen.

05

Stream kampen live

Brug medieafspilleren på kampsiden til at se Holger Rune spille.

Holger Rune livestream på bet365

Der er intet krav om, at du skal oddse på Holger Rune for at få adgang til livestreamen hos bet365. Dermed er det reelt set den billigste måde at se den unge dansker spille, medmindre hans kampe sendes af DR.

Årsagen er ganske enkel; bet365 bruger streamingfunktionen som et trækplaster, der skal få dig til at oprette en konto hos dem, fremfor de øvrige bookmakere. Tanken er, at hvis du kan følge med i kampen hos dem, så er du mere tilbøjelig til også at oddse på den undervejs – deraf kravet om, at du skal have penge på din bet365-konto for at se Holger Rune live.

Følg Holger Rune i TV

Er du mere til at se Holger Rune i TV, så er det naturligvis også en mulighed – det kræver dog, at du har den helt store kanalpakke. For det er nemlig forskellige TV-stationer, der har rettighederne til de forskellige tennisturneringer.

Til og med 2026 er det TV2, der har de danske rettigheder til ATP Tour (såsom ATP Basel), French Open og Wimbledon, hvor en stor del af Holger Runes kampe spilles. Det betyder, at du med adgang til TV2 Sport og TV2 Sport X vil kunne følge med, når den unge dansker indtager banen. Derudover vil hans kampe naturligvis også kunne streames på TV2 Play.

Til gengæld er det på Eurosport 1 og Eurosport 2, at det foregår, hvis du skal se Holger Rune spille i US Open og Australian Open på TV. Her er det Discovery+, der er pendanten til TV2 Play, og altså der, hvor du kan få lov til at streame Holger Runes kampe.