Ikke siden Ricardo Izecson dos Santos Leite, bedre kendt som Kaká, vandt Ballon d’Or tilbage i 2007 har vi haft en anden vinder end Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Det kunne dog godt tyde på, at 2018 bliver året, hvor deres dominans bliver brudt. Den kroatiske midtbanemaestro Luka Modrić er nemlig den helt store forhåndsfavorit til at vinde denne gang. I hvert fald hvis man skal tro på diverse online bookmakers. Hos bet365 er han eksempelvis helt nede i odds 1,12. De føler sig altså ganske sikre på, at den 33-årige VM-sølvinder ligger lunt i svinget til at tage trofæet.

 

Odds på Ballon d'Or 2018 hos bet365

 

Odds på Ballon d’Or 2018

Man kan dog aldrig vide sig sikker, når det kommer til odds på Ballon d’Or. Her handler det således meget om, hvilke trofæer der er blevet vundet i løbet af sæsonen, og her har Modrić for tredje sæson i træk løftet Champions League-trofæet. Det samme har i øvrigt Cristiano Ronaldo, som ifølge bet365 er en af førsteudfordrer til Ballon d’Or. Han giver pengene cirka 17 gange igen. Herefter har vi den franske skarpretter Antoine Griezmann til omkring odds syv. Han har vundet VM med Frankrig og Europa League med Atlético Madrid.

Det unge stjerneskud Kylian Mbappé er næste mand på listen, og han belønnes med omtrent odds 21. Udover verdensmesterskabet så har det 19-årige wonderkid også vundet Ligue 1, Coupe de la Ligue og Coupe de France med Paris Saint-Germain. Sidst men ikke mindst er det helt sikkert også værd at nævne Raphaël Varane og Lionel Messi, der giver pengene cirka 17 og 41 gange igen. Franskmanden har vundet VM og CL, mens argentineren har vundet La Liga, Copa del Rey og den spanske Super Cup med FC Barcelona. Nedenfor kan du se et odds feed med alle de aktuelle odds på Ballon d’Or 2018 hos bet365.

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

 

Kandidaterne til Ballon d’Or 2018

I dette afsnit vil vi tage et kig på de bedste kandidater til at vinde Ballon d’Or 2018 og deres meritter. Det vil altså sige, hvor mange og hvilke trofæer de har vundet samt hvordan de overordnet set har præsteret for deres klubhold. Vi starter med den helt store forhåndsfavorit Luka Modrić. Derefter bevæger vi os hele vejen ned til den femdobbelte vinder, Lionel Messi.

 

Luka Modrić (Real Madrid)

Den altoverskyggende stjerne i kalenderåret 2018 har været kroatiske Luka Modrić. Udover at have spillet en stor rolle i Real Madrids tredje Champions League-triumf i træk, så var han også en af hovedårsagerne til, at Kroatien vandt sølv ved sommerens slutrunde i Rusland. Det blev belønnet med en titel som turneringens bedste spiller.

Overordnet set noterede han sig for to mål og otte assists i 43 kampe for kongeklubben i sidste sæson, og selvom det måske ikke lyder af særlig meget, så skal man tænke på, at han ligger langt tilbage på den centrale midtbane. Derudover scorede han en enkelt gang og lagde op til yderligere to ved verdensmesterskaberne.

Odds på Luka Modrić som vinder af Ballon d’Or 2018

 

Cristiano Ronaldo (Real Madrid og Juventus)

Den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo har vundet Ballon d’Or de sidste to gange. Det hænger selvfølgelig sammen med, at han har domineret Champions League sammen med Real Madrid og også vandt EM for to år siden. I denne sæson løftede han CL-trofæet, men det lykkedes ham ikke at hjemtage andre titler.

Til gengæld har han som sædvanlig scoret mål på samlebånd. Set over hele 2017/18-sæsonen har han noteret sig for 44 fuldtræffere i lige så mange opgør, og det er også blevet til otte oplæg i processen. Disse vanvittige stats er en af tingene som taler for, at han vinder for tredje år i træk. Noget der taler imod er den versende voldtægtssag, han har hængende over hovedet.

Odds på Cristiano Ronaldo som vinder af Ballon d’Or 2018

Christian Eriksen og Cristiano Ronaldo

Cristian Eriksen i kamp med Cristiano Ronaldo om bolden. Af Rui Alexandre Araujo/Shutterstock

 

Antoine Griezmann (Atlético Madrid)

Hvis der er en som også har haft en fremragende sæson, så er det Antoine Griezmann. Udover at have hjemtaget Europa League-titlen med sin hjerteklub Atlético Madrid, så var han også fremragende ved verdensmesterskaberne i Rusland, hvor ham og Frankrig brød 20 års pokaltørke. Han har altså vundet to trofæer – lige så mange som Modrić.

Tager man et kig på franskmandens stats, så er det også svært ikke at blive imponeret. I 49 optrædener for sit klubhold scorede han 29 gange og assisterede 15 gange. Ved sommerens slutrunde lavede han så yderligere fire mål og tre assists, så han har helt sikkert været kampafgørende for både Atlético Madrid og det franske landshold.

Odds på Antoine Griezmann som vinder af Ballon d’Or 2018

Den franske angriber Antoine Griezmann i aktion for Atlético Madrid

Griezmann i aktion for Atlético | Af: DSanchez17 / WikiCommons

 

Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)

Det blot 19-årige supertalent Kylian Mbappé er den mand på listen med klart flest titler i 2017/18-sæsonen. Desværre for ham så spiller han i den franske liga, der ikke er lige så velset som eksempelvis den spanske. Både den hjemlige titel, Ligue 1, og de to pokaltitler, Coupe de la Ligue og Coupe de France, blev vundet, mens han også var en del af Frankrigs VM-succes.

I sidste sæson spillede han 46 kampe for Paris Saint-Germain, og her fik han netmaskerne til at blafre 21 gange, mens han også lavede 15 oplæg. Ved verdensmesterskaberne var han også i hopla, da han noterede sig for fire fuldtræffere og en enkelt assist. Derudover er han ikke engang fyldt tyve år!

Odds på Kylian Mbappé som vinder af Ballon d’Or 2018

 

Lionel Messi (FC Barcelona)

Den lille, vævre, argentinske troldmand har vundet Ballon d’Or-trofæet fem gange, men har ikke stået øverst på podiet siden 2015. Hvis man skal tro på bet365s oddssætning, så bliver det nok heller ikke denne gang, at han får brudt den stime. Argentineren er nemlig helt nede som nummer seks på deres liste, og det hænger blandt andet sammen med, at hans landshold storskuffede i Rusland. Han har dog stadig vundet tre titler; La Liga, Copa del Rey og den spanske Super Cup.

Personligt har han vanen tro haft en fuldstændig fænomenal sæson. Intet mindre end 45 gange fik han bolden i nettet, og derudover lagde han op til yderligere 18 i sine 54 opgør for den catalanske storklub.

Odds på Lionel Messi som vinder af Ballon d’Or 2018

Lionel Messi fejrer et af sine utallige mål

 

Ballon d’Or 2018 spilforslag

Selvom bet365 nærmest allerede har bestemt sig for, at Luka Modrić er den næste Ballon d’Or-vinder, er vi ikke lige så sikre i vores sag. Han har godt nok alle meritterne til at hjemtage titlen, men der er også andre ting, som spiller ind. Blandt andet i 2013 hvor Frank Ribéry i manges øjne skulle have vundet, da han vandt både CL, Bundesligaen og DFB Pokalen, men måtte se sig slået på målstregen af Cristiano Ronaldo, som ikke vandt en eneste titel.

Vi har lidt på fornemmelsen, at 2018 bliver noget á la det samme scenarie. Ronaldo var altafgørende for Real Madrids succes i Champions League, og det tror vi, at han bliver belønnet for. Derfor anbefaler vi at spille på, Cristiano Ronaldo vinder Ballon d’Or hos bet365. Det giver i skrivende stund pengene sytten gange igen.

 

Odds på Ballon d'Or 2018 hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.