Den helt store bettingtrend i disse tider er Betbuilder, også kendt som byg et bet. Betbuilder tillader spillerne at kombinere flere væddemål på den samme begivenhed og på den måde sikre sig tårnhøje odds og utrolig spænding. Væk er dermed bookmakernes kedelige begræsninger, og betbuilder kan i dag bruges på stort set alle sportsbegivenheder. Kontrollen over de forskellige bets kommer dermed tilbage i hænderne på spillerne.

Forneden ser du de tre bedste Betbuilder bookmakers i Danmark samt deres velkomstbonusser til nye spillere:

Bet365 tilbyder betbuilder på alle kampe
100 % op til 1.000 DKK i velkomstbonus
Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe
100 % op til 1.500 DKK i velkomstbonus
Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund
100 % op til 1.000 DKK i velkomstbonus

Hvad er Bet builder?

Betbuilder-kupon fra Unibet på U21-landskampen mellem Frankrig og Spanien.

Et eksempel på et Betbuilder odds fra Unibet. Her ses fire væddemål fra U21-landskampen mellem Spanien og Frankrig.

Betbuilder er et værktøj, der giver dig fuld kontrol over dine væddemål. Du kan her kombinere flere forskellige væddemål på den samme kamp og på den måde få højere odds og mere spænding. I stedet for kun at kunne placere ét spil per kamp, kan du nu kombinere en hjemmesejr med antal mål, en målscorer og halvleg/fuldtid for eksempel.

Dette bliver mere og mere populært, da det giver spillerne mulighed for at vinde store penge for små indsatser. Derudover er det bare en utrolig sjov måde at bette på, da man virkelig får meget spænding og underholdning for sin investering.

Det er værd at bemærke, at flere bookmakers kører med et maksimum odds og maksimum antal tilladte kombinationer på disse Betbuilders-spil. Dermed kan man komme ud for, at man må sætte nogle begrænsninger på sig selv. Disse fænomener støder man dog kun på, hvis man virkelig kombinerer mange forskellige væddemål, så det er ikke et problem, man normalt vil møde.

 

Bookmakers med Bet builder

Der er efterhånden en del danske bookmakers, der tilbyder Betbuilder. Der er dog stor forskel på kvaliteten. For at Betbuilder skal fungerer rigtig godt, kræver det at bookmakeren har en masse spilmuligheder på de respektive kampe. Derfor skal bookmakeren også helst have et fokus på Danmark for at gøre det sjovt. Der er nemlig ikke meget ved at kombinere væddemål på en kamp, hvis der ikke rigtig er noget at vælge mellem.

 

Bet365 tilbyder betbuilder på alle kampe
100 % op til 1.000 DKK i velkomstbonus
Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe
100 % op til 1.500 DKK i velkomstbonus
Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund
100 % op til 1.000 DKK i velkomstbonus

 

Bet365 er de bedste til “Byg Væddemål”

Det er ikke til at komme udenom, at bet365 er de stærkeste på Betbuilder-markedet. De var først ude med denne mulighed, og siden har de videreudviklet den massivt. Betbuilder er simpelthen en bet365 opfindelse, og det ses helt tydeligt.

Hos bet365 kan man kombinere op til seks væddemål på samme kamp, og man kan frit vælge mellem bookmakerens mange markeder på de respektive begivenheder. En af de helt store fordele ved bet365 er, at man også kan bruge Betbuilder, når man livebetter. Derudover kan man med bet365 Betbuilder også benytte sig af den populære cash-out funktion. Det er en kæmpe fordel, når man bygger væddemål til de rigtig høje odds, da man dermed kan vælge at tage en tidlig gevinst.

Sådan laver du bet365 Bet builder:

 1. Gå til bet365 og login
 2. Vælg din kamp
 3. Tryk på “Byg væddemål”/”build bet”
 4. Kombinér op til seks forskellige væddemål
 5. Vælg din indsats og placér spillet

 

Betfair Bet builder og Samme Kamp Multispil

Hos betfair kalder man Betbuilder-væddemålene for Samme Kamp Multispil eller Same Game Multi. På trods af det anderledes navn fungerer det akkurat som Betbuilder hos bet365 og de andre bookmakers, der tilbyder denne feature. Man kombinerer kort sagt en række forskellige væddemål til én samlet kupon.

Betfairs Betbuilder er også rigtig god. Du kan benytte dig af featuren på alle de store, og mange små kampe, og dermed skaffe endnu mere spænding, når du better på fodbold. Det er derudover en stor fordel, at betfairs odds generelt er i den høje ende, hvorfor dine Betbuilder-kuponer altid bliver lidt ekstra sprøde, når de spilles.

Sådan laver du betfair Bet builder:

 1. Gå til betfair.dk og login
 2. Vælg din kamp
 3. Tryk på Samme Kamp Multispil
 4. Kombinér dine valgte spil på kampen
 5. Vælg din indsats og placér spillet

Unibet Bet builder

Den tredje og sidste bookmaker med Betbuilder, der fortjener at blive fremhævet er Unibet. Her kan Betbuilder bruges på en hvilken som helst fodboldkamp, og funktionen bliver mere og mere populær for hver dag, der går.

Ligesom hos bet365 og betfair er det hos Unibet også nemt at benytte sig af Betbuilder. Du kan både benytte dig af Betbuilder prematch og livevæddemål. Derudover kan du kombinere helt op til 12 forskellige væddemål, hvilket gør, at du virkelig kan ramme nogle høje odds, når det hele flasker sig.

I modsætning til hos bet365 kan man hos Unibet ikke bruge cash out på Betbuilder odds. Derudover skal det fremhæves, at hvis ét væddemål fra et Unibet Betbuilder-spil annulleres, bliver hele kuponen annulleret. Det kan for eksempel være, hvis den spiller du har spillet som første målscorer starter på bænken, eller hvis kampen ender uafgjort efter et draw-no-bet spil.

Sådan laver du Unibet Bet builder:

 1. Gå til Unibet.dk og login 
 2. Vælg din kamp
 3. Vælg Betbuilder-funktionen
 4. Kombinér op til 12 væddemål på samme kupon
 5. Vælg din indsats og placér spillet

Byg-et-bet, Byg et væddemål – kært barn har mange navne

Som det kan læses i de foregående afsnit, er der flere forskellige definitioner af Betbuilder. Uanset om man kalder det byg et bet, Betbuilder eller Samme Kamp Multispil, er det dog i bund og grund det samme. Så længe vi har at gøre med et væddemål, der er en kombination af flere odds på den samme begivenhed sat sammen på én kupon, kan vi kalde det et Betbuilder odds. Om bookmakeren registrerer spillet som ét væddemål eller én akkumulatorkupon gør i denne forbindelse ingen forskel. Det er nemlig alle spillene, der skal gå hjem

 

Det skal du være opmærksom på ved Bet builder

Selvom Betbuilder i sin grundform er det samme på tværs af de forskellige bookmakere, må du aldrig gå ud fra, at det er præcis det samme. Bookmakerne har forskellige regler og vilkår, hvilket kan påvirke dig meget. Det nemme eksempel er, at man hos bet365 kun kan vælge seks væddemål, imens man hos Unibet kan vælge 12. Det er en tydelig forskel.

Et andet eksempel, der virkelig kan påvirke din pengepung er, at du hos bet365 kan cashe out, hvilket Unibet ikke tillader. På den måde kan du hos bet365 kan tillade dig at oddse mere aggressivt, da du med en god start på din Betbuilder kupon kan cashe out med overskud. Hvis du tager samme tilgang hos Unibet, kan du nemt komme til at tabe en masse penge, da du her skal have alle kampene til at gå hjem før, du bliver betalt. Du har altså ikke muligheden for at hoppe fra halvvejs gennem kuponen med et mindre overskud.

Når du spiller Betbuilder-væddemål, bliver de altid placeret som et singlevæddemål. Det vil sige, at alle dine valg bliver registreret på ét spil, og de skal alle gå hjem før, at du vinder penge. Det er ikke muligt at spille et systemspil for eksempel, hvor blot tre ud af ens fire spil skal gå hjem for at udløse en gevinst.

Det kan lyde kedeligt, men vi opfordrer derfor alle til altid at sætte sig grundigt ind i de forskellige Betbuilder bookmakers’ regler og vilkår før, at du begynder at oddse. Det tager ikke mange minutter at læse de forskellige krav igennem, men det kan potentielt spare dig for nogle dyrtkøbte lærepenge.

 

Bet365 tilbyder betbuilder på alle kampe
100 % op til 1.000 DKK i velkomstbonus
Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe
100 % op til 1.500 DKK i velkomstbonus
Bookmakeren Unibets officielle logo på grund baggrund
100 % op til 1.000 DKK i velkomstbonus