Derfor skal du vælge Bet365

Man kommer ikke udenom Bet365, der er den største bookmakere i verden og er et oplagt valg for sportsbetterne.

Hos Bet365 er der altid et kæmpe stort udvalg af odds på alverdens sportsgrene. Særligt deres livebetting-sektion er værd at holde øje med. Her bugner det nemlig med muligheder, da Bet365 dækker stort set alle spilmarkeder med et imponerende udvalg af spilvarianter og specialspil.

Derudover har Bet365 etableret sig som førende ved at tilbyde en betting-platform i verdensklasse. Særligt hvis du better fra smartphone eller tablet vil du opleve en markant forskel fra de øvrige spiludbydere på markedet.

Derudover kommer et hav af spændende kampagner og tilbud. Det er i sandhed bookmakeren, der kan alt, og det er ikke tilfældigt, at de er iblandt verdens største.

Hovedfokus er naturligvis fodbold, hvor du finder odds for selv de lavere rækker og de mest eksotiske ligaer. Bet365 har altid odds på de mest spændende sportsgrene, og derudover har de også et kæmpestort spiludbud.

Hos Bet365 finder man odds på det meste, og der er nærmest ingen begrænsninger for, hvad man kan spille på hos dem. Uanset om det er politik eller underholdning, så er der massevis af muligheder for at spille på det hos Bet365.

Bet365 har en høj tilbagebetalingsprocent og du finder nogle af de højeste odds på markeder såsom 1X2, begge hold scorer, Over/Under mål i kampen, asian handicap og rigtig mange andre spændende spilmarkeder.

Også for livebetterne er høje odds og bredt spiludvalg. Derudover er vores erfaring, at man som kunde hos bet365 bliver belønnet for sin loyalitet. Selvom Bet365 er en af de største bookmakere i verden, så belønner de stadig regelmæssigt spillerne med forskellige former for bonusser og kampagnetilbud.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 1.000 hos bet365

Sådan spiller du

 • Gå til bet365.dk og opret konto
 • Indbetal minimum 50 kr.
 • Gør krav på velkomstbonussen
 • Gennemspil din indbetaling til minimum odds 1,20
 • Modtag 100% af indbetaling i bonus

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan opretter du konto hos bet365

Det er meget hurtigt og let at oprette en spillekonto hos Bet365, da du bliver guidet igennem hele processen. Du kan sagtens oprette din konto fra mobil, men det er ofte lidt nemmere at udfylde oplysningerne fra computer eller laptop.

1. Personlige oplysninger

Når du har trykket på ´Opret konto´ i øverste højre hjørne på forsiden af Bet365´s hjemmeside, så bliver du ført videre til skemaet med de personlige oplysninger. Det er vigtigt, at du er omhyggelig og sørger for at indtaste de korrekte oplysninger.

2. Vælg brugernavn og adgangskode

Efter udfyldelse af dine personlige oplysninger, så skal du vælge et log-in og beslutte, hvad dit brugernavn og adgangskode skal være. Vi anbefaler en kode, der er nem for dig at huske, men samtidig svær for andre at gætte.

3. Sikkerhedsspørgsmål

Du skal vælge et sikkerhedsspørgsmål og svar, som vi skal bruge, hvis du kontakter os omkring din konto. Det er en meget simpel proces, men skulle der opstår problemer eller spørgsmål, så kan man nemt kontakte Bet365s kundeservice for hjælp med oprettelse af spillekontoen.

4. Indsæt indbetalingsgrænse og forventede månedligt forbrud

Nu mangler der blot at blive sat en indbetalingsgrænse på din nye spillekonto. Det er vigtigt at du vælger en indbetalingsgrænse, der passer til dit spilleforbrug og økonomi.

Du kan herefter blot klikke i boksen for at du har læst og accepterer regler og vilkår og så er du klar til at trykke på ´Opret konto hos Bet365´.

Bet365s velkomstbonus

Du vil modtage din Bet365 bonus som væddemålskreditter. Alle nye kunder hos Bet365 får tilbudt en velkomstbonus på 100% af din første indbetaling til din nye spillekonto op til.

Sådan får du din velkomstbonus

– Indbetal op til 1.000 kroner til din spillekonto.
– Placér kvalificerende væddemål til samme værdi af din indbetaling.
– Når dit væddemål er afgjort, vil du modtage væddemålskreditter på op til 1.000 kroner.

Væddemålskreditter kan anvendes på alle sportsgrene fordelt på et bredt udvalg af markeder. Dine gevinster fra væddemål, som placeres med væddemålskreditter, tilføjes til din Bet365-saldo. Gevinster er eksklusive indsatsen for dine væddemålskreditter.

Eksempel.
Du placerer et væddemål med væddemålskreditter på 1000kr til odds 3,00. Hvis du vinder dit væddemål, så vil du få en gevinst på 2000kr sat ind på din Bet365-konto (1000kr x 3,00 fratrukket din indsats på 1000kr i væddemålskredit = 2000kr).

Regler og vilkår for bonus

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun nye spillere. Foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere og gør krav på tilbuddet inden 30 dage, efter du oprettede din konto for at kvalificere dig til et 100% matchende beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr. Vigtigt at bemærke at placerede væddemål skal indeholde mindst ét valg til min. odds 1.20.

bet365 Opret din konto hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan oddser man hos bet365

Allerede når man ankommer til Bet365s oddsforside, kan man se, hvor stort udvalget er. Her får man adgang til en verden af bettinginformationer, der ikke findes andre steder.

Siden er brugervenlig og det kræver ikke mange minutter at blive fortrolig med Bet365s bettingplatform, hvor man nemt kan få et overblik over kampagner, prematch-odds og livebetting. Alt dette findes nemlig på forsiden.

Hos Bet365 er der altid fokus på de største kommende sportsevents på forsiden, men søger man odds på mindre profilerede kampe eller sportsgrene, findes de nemt i menuen til venstre.

Sådan udfylder man sin oddskupon

Hos Bet365 kan man løbende tilføje sine spil til den samlede oddskupon. Kuponen findes til højre på skærmen, og den opdateres automatisk. Man kan tilføje alle de kampe, man har lyst til, og de kan nemt fjernes igen, hvis man fortryder.

Når man har valgt sine spil, kan man folde menuen “flere spil” ud, hvor man så kan vælge sine indsatser. Her kan man også vælge, hvorvidt spillene skal spilles som singler, akkumulator eller som system. Her indtaster man også sine indsatser. Hos bet365 kan man det hele.

Ved systemspil skal man huske på, at den indtastede indsats ganges med antallet af kuponer i systemet. Øverst i kuponoversigten finder man også “Mine Væddemål”.

Her kan man nemt se hvilke kuponer, man har kørende netop nu. Kuponerne er her inddelt i “Live nu”, “Ikke afgjorte” og ikke mindst “Luk væddemål”. Den sidste mulighed er særligt interessant, hvis man er typen, der gerne vil lukke sine væddemål før tid, og dermed sikre gevinsten med det samme.

Livebetting – spil mens kampen er i gang

Hos Bet365 kan man selvfølgelig også livebette på alverdens sportsgrene. Livebetting-sektionen findes under menupunktet “liveodds”.

Her finder man et kæmpe udvalg af spil, som dækker stort set alle markeder indenfor en bred vifte af sportsgrene. Uanset hvilken stor sportsgren som man har lyst til at spille på, så kan man spille live på den hos bet365.

Mange af disse events kan ovenikøbet ses på livestream direkte på Bet365s hjemmeside. Bookmakeren har nemlig rettigheder til en lang række af de mest populære ligaer og store sportsbegivenheder. Du finder dette med den indbyggede livestream-funktion “Live billeder”.

Dette kræver dog, at man har penge stående på spillekontoen. Fordelene ved at spille live er, at man får muligheden for at se holdene lidt an inden pengene bliver satset.

Hvis man gerne vil lære mere om livebetting og de forskellige strategier, som man kan benytte sig af, så kan man læse meget mere om det her på siden.. Læs vores guide til livebetting-strategier her.

Mobilbetting – nu er det muligt at oddse overalt

Bet365 har opgraderet mobilbetting-platformen, så de er blandt de førende på spillemarkedet med deres mobile platform.

Mobilbetting er dermed både nemt og overskueligt hos Bet365, hvor det er simpelt at placere væddemål på kampe, uanset hvor man befinder sig. Det er også muligt at oprette spillekonto fra mobil.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at man ikke skal bruge MitID til at logge ind, når man spiller hos Bet365 på mobilen.

Bet365 har en af de bedste og mest brugervenlige mobilbetting-platforme. Selvom spiludbuddet er enormt, er det aldrig et problem at finde det, som man leder efter.

Livestream sport hos bet365

Når man har penge på sin konto, kan man også se livesport direkte på sin Bet365-konto.

Dette kræver blot, at man er logget ind, og det gør unægteligt livebetting både nemmere og mere spændende. Bet365 tilbyder altså den perfekte kombination af direkte sport og livebetting.

Bet365s fantastiske livestream-service fungerer også perfekt på både mobil og tablet. Det betyder, at man kan streame alverdens sport direkte på mobil og tablet, uanset hvor man befinder sig.

Bet365s livestream-afspiller findes på hjemmesiden under “Live billeder”. Når man er logget ind hos Bet365 får man adgang til tonsvis af gratis sport. Dette kan streames fra PC, Mac, mobil og tablet. Det eneste krav er, at man har penge på kontoen. Afspilleren kan åbnes i et separat vindue, men husk at slå din pop-up blocker fra. Hvis sådan en er installeret på ens PC eller Mac, kan afspilleren nemlig ikke åbne korrekt.

Hvis man gerne vil blive klogere på, hvordan man livestreamer sport på sin PC, Mac, mobil eller tablet, så kan man med fordel læse vores guide til det her på siden. Læs vores livestreaming-guide her.

Denne anmeldelse er skrevet den 17. november 2021 og er et udtryk for skribentens egne holdninger.

 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  Få stor velkomstbonus
 • Vurdering
 • APP
  Mobil og Tablet

Odds hos bet365

Opret en konto hos bet365 og få 1.000 DKK i velkomstbonus
bet365 Få 1.000 DKK i bonus hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre populære bookmakere