Bet365 anmeldelse - Prøv lykken hos verdens bedste bookmaker

Hvorfor skal man oddse hos bet365?

bet365 er en af de største bookmakere i verden. Deres danske licens hos Spillemyndigheden sikrer, at alle gevinster som man vinder på deres side er skattefrie.

Hos bet365 er der altid et kæmpe stort udvalg af odds på alverdens sportsgrene. Særligt deres livebetting-sektion er værd at holde øje med. Her bugner det nemlig med muligheder, da bet365 dækker stort set alle spilmarkeder.

Derudover har bet365 en glimrende bettingplatform til mobiler og tablets samt et hav af spændende kampagner og meget mere. Det er i sandhed bookmakeren, der kan alt, og det er ikke tilfældigt, at de er iblandt verdens største.

bet365 har altid odds på de mest spændende sportsgrene, og derudover har de også et kæmpestort spiludbud. Hos bet365 finder man odds på det meste, og der er nærmest ingen begrænsninger for, hvad man kan spille på hos dem. Uanset om det er politik eller underholdning, så er der massevis af muligheder for at spille på det hos bet365.

Vi mener i øvrigt også, at bet365 har nogle af de højeste odds på markeder såsom 1×2, begge hold scorer, europæisk handicap, asian handicap og rigtig mange andre spændende spilmarkeder. Endvidere er der høje odds, uanset om man helst vil spille før en kamp er startet, eller hellere vil gøre det mens kampen er i gang.

Derudover er vores erfaring, at man som kunde hos bet365 bliver belønnet for sin loyalitet. Selvom bet365 er en af de største bookmakere i verden, så belønner de stadig regelmæssigt deres kunder med forskellige former for bonusser og kampagnetilbud.

 

Sådan oddser man hos bet365

Allerede når man ankommer til bet365s oddsforside, kan man se, hvor stort udvalget er. Her får man adgang til en verden af bettinginformationer, der ikke findes andre steder. Det kræver ikke mange minutter at blive fortrolig med bet365s bettingplatform, hvor man nemt kan få et overblik over kampagner, prematch-odds og livebetting. Alt dette findes nemlig på forsiden.

Hos bet365 er der altid fokus på de største kommende sportsevents på forsiden, men søger man odds på mindre profilerede kampe eller sportsgrene, findes de nemt i menuen til venstre.

 

Sådan udfylder man sin oddskupon

Hos bet365 kan man løbende tilføje sine spil til den samlede oddskupon. Kuponen findes til højre på skærmen, og den opdateres automatisk. Man kan tilføje alle de kampe, man har lyst til, og de kan nemt fjernes igen, hvis man fortryder.

Når man har valgt sine spil, kan man folde menuen “flere spil” ud, hvor man så kan vælge sine indsatser. Her kan man også vælge, hvorvidt spillene skal spilles som singler, akkumulator eller som system. Her indtaster man også sine indsatser. Hos bet365 kan man det hele.

Ved systemspil skal man huske på, at den indtastede indsats ganges med antallet af kuponer i systemet.

Øverst i kuponoversigten finder man også “Mine Væddemål”. Her kan man nemt se hvilke kuponer, man har kørende netop nu. Kuponerne er her inddelt i “Live nu”, “Ikke afgjorte” og ikke mindst “Luk væddemål”. Den sidste mulighed er særligt interessant, hvis man er typen, der gerne vil lukke sine væddemål før tid, og dermed sikre gevinsten med det samme.

 

Livebetting – spil mens kampen er i gang

Hos bet365 kan man selvfølgelig også livebette på alverdens sportsgrene. Livebetting-sektionen findes under menupunktet “liveodds”. Her finder man et kæmpe udvalg af spil, som dækker stort set alle markeder indenfor en bred vifte af sportsgrene. Uanset hvilken stor sportsgren som man har lyst til at spille på, så kan man spille live på den hos bet365.

Mange af disse events kan ovenikøbet ses direkte på bet365s hjemmeside. Bookmakeren har nemlig rettigheder til store mængder sportsbegivenheder, der kan ses med den indbyggede livestream-funktion “Live billeder”. Dette kræver dog, at man har penge på kontoen.

Fordelene ved at spille live er, at man får muligheden for at se holdene lidt an inden, pengene bliver satset. I sportens verden er det for eksempel ikke ualmindeligt, at favoritten eller favoritterne kommer bagud tidligt i kampen på trods af, at han, hun eller de bør vinde kampen. Så snart favoritten eller favoritterne kommer bagud, så stiger oddset selvfølgelig på en favoritsejr. Derfor kan man lige pludselig få et meget højere odds på, hvad der før kampen startede lignede en walkover.

Det kan dog ikke altid anbefales at vente med at spille til kampen er startet, fordi tingene kan selvfølgelig også gå den anden vej. Kommer ens favorit foran, vil oddset dale og værdien dermed forsvinde. I så fald er båden sejlet, imens man stadig står på kajen og venter.

Livebetting skal først og fremmest ses som et supplement til de almindelige før-kamp odds. Det er nemlig risikabelt at vente med at spille til kampen er startet, hvis man lurer et godt odds før kampstart. Der er jo som bekendt ingen garantier for, hvordan oddset udvikler sig i løbet af en kamp.

Hvis man gerne vil lære mere om livebetting og de forskellige strategier, som man kan benytte sig af, så kan man læse meget mere om det her på siden. Læs vores guide til livebetting-strategier her.

 

Mobilbetting – nu er det muligt at oddse overalt

For nyligt opgraderede bet365 sin mobilbetting-platform, så man nu kan spille fra stort set alle nyere håndholdte platforme. Dette omfatter både mobil og tablet. Dermed er det slut med at misse gode bets blot fordi, at man ikke er i nærheden af en PC eller Mac.

Mobilbetting er dermed både nemt og overskueligt hos bet365, hvor det er simpelt at placere væddemål på kampe, uanset hvor man befinder sig.

Som en af de få bookmakere kan man også oprette en konto hos bet365 direkte fra telefonen. Når kontoen er oprettet, kan man både bruge den fra mobil, tablet, PC og Mac.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at man ikke skal bruge NemID til at logge ind, når man spiller hos bet365 på mobilen.

Man kan ikke komme udenom, at bet365 har en af de bedste mobilbetting-platforme i Danmark. Selvom spiludbudet er enormt, er det aldrig et problem at finde det, som man leder efter.

 

Livestream sport hos bet365

Når man har penge på sin konto, kan man også se livesport direkte på sin bet365-konto. Dette kræver blot, at man er logget ind, og det gør unægteligt livebetting både nemmere og mere spændende. bet365 tilbyder altså den perfekte kombination af direkte sport og livebetting.

bet365s fantastiske livestream-service fungerer også perfekt på både mobil og tablet. Det betyder, at man kan streame alverdens sport direkte på mobil og tablet, uanset hvor man befinder sig.

bet365s livestream-afspiller findes på hjemmesiden under “Live billeder”.

Når man er logget ind hos bet365 får man adgang til tonsvis af gratis sport. Dette kan streames fra PC, Mac, mobil og tablet. Det eneste krav er, at man har penge på kontoen. Afspilleren kan åbnes i et separat vindue, men husk at slå din pop-up blocker fra. Hvis sådan en er installeret på ens PC eller Mac, kan afspilleren nemlig ikke åbne korrekt.

Hvis man gerne vil blive klogere på, hvordan man livestreamer sport på sin PC, Mac, mobil eller tablet, så kan man med fordel læse vores guide til det her på siden. Læs vores livestreaming-guide her.

Denne anmeldelse er skrevet den 22. november 2018 og er et udtryk for skribentens egne holdninger.

Licens
Dansk licens
Bonus
 Få stor velkomstbonus
Vurdering
App
Mobil og Tablet
Odds hos bet365
Opret en konto hos bet365 og få Stor bonus i velkomstbonus