Bet365 anmeldelse

Hvorfor oddse hos bet365?

bet365 er en af de største bookmakere i verden, og deres danske licens hos Spillemyndigheden sikrer, at alle gevinster er skattefrie.

Hos bet365 er der altid et kæmpestort udvalg af odds på alverdens sportsgrene, og særligt bet365s livebetting sektion er værd at holde øje med. Her bugner det nemlig med muligheder, da bet365 dækker stort set alle markeder.

Derudover har bet365 en glimrende bettingplatform til mobiler og tablets, samt et hav af spændende kampagner, en velfungerende livestreamingtjeneste og meget mere. Det er i sandhed bookmakeren, der kan alt, og det er ikke tilfældigt, at de er iblandt verdens største.

bet365 har altid odds på de mest spændende fodboldkampe, uanset om man er fan af afghansk fodbold eller engelsk Premier League. Hos bet365 finder man odds på det meste, og der er nærmest ingen begrænsninger for, hvad man kan spille på her.

 

Sådan oddser man hos bet365

Allerede når man ankommer til bet365s oddsforside, kan man se, hvor stort udvalget er. Her får man adgang til en verden af bettinginformationer, der ikke findes andre steder. Det kræver ikke mange minutter at blive fortrol med bet365s bettingplatform, hvor man nemt kan få et overblik over kampagner, prematchodds og liveodds. Alt dette findes nemlig på forsiden.

Hos bet365 er der altid fokus på de største kommende sportsevents på forsiden, men søger man odds på mindre profilerede kampe eller sportsgrene, findes de nemt i menuen til venstre.

 

Sådan udfyldes oddskuponen

bet365 kupon

Hos bet365 kan man løbende tilføje sine spil til den samlede oddskupon. Kuponen findes til højre på skærmen, og den opdateres automatisk. Man kan tilføje alle de kampe, man har lyst til, og de kan nemt fjernes igen, hvis man fortryder.

Når man har valgt sine spil, kan man folde menuen “flere spil”-ud, hvor man så kan vælge sine indsatser. Her kan man også vælge, hvorvidt spillene skal spilles som singler, akkumulator eller som system. Hos bet365 kan man det hele. Her indtaster man også sine indsatser.

I eksemplet til højre har vi kombineret fire kampe på en kupon, og ønsker at spille 100 kr. på kuponen som en 4-linger.

Ved systemspil skal man huske på, at den indtastede indsats ganges med antallet af kuponer i systemet, hvorfor en indsats på 100 kroner i trebler i alt vil koste 600 kroner.

Øverst i kuponoversigten finder man også “Mine Væddemål”. Her kan man nemt se, hvilke kuponer, man har kørende netop nu. Kuponerne er her inddelt i “Live nu”, “Ikke-afgjorte” og ikke-mindst “Luk væddemål”. Den sidste mulighed er særligt interessant, hvis man er typen, der gerne vil lukke sine væddemål før tid, og dermed sikre gevinsten med det samme.

 

Cash Out dine bets før tid

Hos bet365 har man muligheden for at lukke væddemål, før de reelt er afgjort. Det er en yderst populær feature hos kunderne, da det kan sikre gevinster på kuponer, der ellers var ved at ryge i skraldespanden.

Det er en almenkendt situation at have spillet på en underdog til et flot odds blot for at se dem det hele væk få minutter før tid. Det kan man nu undgå ved at cashe ud før tid, og dermed sikre sig en mindre gevinst.

Når man gør dette, giver man naturligvis afkald på en del af gevinsten, men lidt er som bekendt bedre end ingenting.

 

Liveodds – spil når kampen er i gang

Hos bet365 kan man selvfølgelig også livebette på alverdens sportsgrene. Livebet-sektionen findes under menupunktet “liveodds”. Her finder man et kæmpe udvalg af spil, som dækker stort set alle markeder indenfor en bred vifte af sportsgrene. Uanset om det er badminton, bordtennis, basketball, langrend, fodbold, volleyball, hockey, ishockey, tennis, håndbold eller en hvilken som helst anden stor sportsgren, finder kan man spille live på det hos bet365.

Mange af disse events kan ovenikøbet ses direkte på bet365s hjemmeside. Bookmakeren har nemlig rettigheder til store mængder sportsbegivenheder, der kan ses med den indbyggede livestream-funktion “Live billeder”. Dette kræver dog, at man har penge på kontoen.

Fordelene ved at spille live er, at man får muligheden for at se holdene lidt an inden, pengene bliver satset. I fodboldens verden er det for eksempel ikke ualmindeligt, at favoritterne kommer bagud med et enkelt mål på trods af, at de bør vinde kampen. Så snart favoritterne kommer bagud, stiger oddset på favorit-sejr, hvorfor man pludseligt kan få et pænt odds på, hvad der ligner en sikker sejr.

Det kan dog ikke altid anbefales at vente med at spille til kampen er startet, fordi tingene kan selvfølgelig også gå den anden vej. Kommer ens favorit foran, vil oddset dale og værdien dermed forsvinde. I så fald er båden sejlet, imens man stadig står på kajen og venter.

Liveodds skal først og fremmest ses som et supplement til de almindelige før-kamp odds. Det er nemlig risikabelt at vente med at spille til kampen er startet, hvis man lurer et godt odds før kampstart. Der er jo som bekendt ingen garantier for, hvordan oddset udvikler sig i løbet af en kamp.

 

Mobilbetting – spil når du er på farten

For nyligt opgraderede bet365 sin mobilbetting platform, så man nu kan spille fra stort set alle nyere håndholdte platforme. Dette omfatter iPad, iPhone, Android, Windows Phone og Nokia telefoner. Dermed er det slut med at misse gode bets blot fordi, at man ikke er i nærheden af en computer.

Mobilbetting er dermed både nemt og overskueligt hos bet365, hvor det er simpelt at placere væddemål på kampe uanset hvor man befinder sig.

Som en af få bookmakere kan man også oprette en konto hos bet365 direkte fra telefonen. Når kontoen er oprettet, kan man både bruge den fra mobilen og computeren.

bet365 har også en fremragende app, der fungerer til både Android og iOS. 

Det er i øvrigt værd at bemærke, at man ikke skal bruge NemID til at logge ind, når man spiller hos bet365 på mobilen.

bet365_mobilbetting_1bet365_mobilbetting_2

Herover kan ses fire screenshots fra bet365s mobilklient på en Android-telefon. Fra venstre imod højre ses:

  • Forsiden af bet365s mobillobby. Herfra kan man nemt vælge sportsgrene og kampe alt efter, hvad man leder efter.
  • Fodboldmarkedet. Her er det nemt at finde præcis den nation og liga, som man søger. Øverst vil stå de mest populære turneringer.
  • Oddsene på en Superliga-runde. Her ser man først 1X2-oddsene på alle runderne. Leder man efter specialspil, trykker man blot på de forskellige kampe.
  • De forskellige markeder på en kamp i mellem AaB og AGF.

Man kan ikke komme udenom, at bet365 har en af de bedste mobilbettingplatforme i Danmark. Selvom spiludbudet er enormt, er det aldrig et problem at finde det, man leder efter.

 

Livestream sport hos bet365

Når man har penge på sin konto, kan man også se livesport direkte på sin bet365-konto. Dette kræver blot, at man er logget ind, og det gør unægteligt livebetting både nemmere og mere spændende. bet365 tilbyder altså den perfekte kombination af direkte sport og livebetting.

bet365s fantastiske livestream service fungerer også perfekt på både mobil og tablet. Det betyder, at man kan streame fodbold, tennis og masser af andet sport direkte på mobilen uanset, hvor man befinder sig.

bet365s livestream-afspiller findes på hjemmesiden under “Live billeder”. På billedet herunder kan det ses, hvor store mulighederne for at streame sport er.

bet365 live billeder

Når man er logget ind hos bet365 får man adgang til tonsvis af gratis sport. Dette kan streames fra PC, Mac, mobil eller tablet. Det eneste krav er, at man har penge på kontoen. Afspilleren kan åbnes i et separat vindue, men husk at slå din pop-up blocker fra. Hvis sådan en er installeret på computeren, kan afspilleren ikke åbne korrekt.

Licens
Dansk licens
Bonus
Nej
Vurdering
App
Mobil og Tablet
Odds hos Bet365