Dagens Spilforslag på Odds.dk leverer hver dag mindst ét spilforslag, hvor vores målsætning er at finde høje odds på sandsynlige udfald af primært fodboldkampe fra ind- og udland.

Alle spilforslagene er håndplukket af vores fodboldeksperter på redaktionen, som altid begrunder dagens kampvalg med en grundig analyse og optakt til kampen.

Seneste Dagens Spilforslag:

Vis tidligere spilforslag

 

Vi finder de bedste odds og forslag

Dagens Spilforslag er en side, hvor vi poster dagens bedste spilforslag. Her kommer vi med gode råd til hvilke kampe og resultater, du med god fordel kan overveje at spille på.

Vi er et hold af eksperter, der har beskæftiget os med sportsbetting i mere end 10 år, og vores ekspertise i arbejde med oddsmarkeder, kan forhåbentlig komme vores læsere til gode.

Dagens Spilforslag har ingen begrænsninger, og hvis vi kan finde værdi i helt ned til odds 1.01 eller helt op til odds 1001, så kan det meget vel blive dagens spilforslag. Oftest vil spilforslaget i gennemsnit ligge på odds 2.00, og vi går altid i dybden med vores spilforslag og begrunder, hvorfor vi føler det er et særligt godt spilforslag.

Følg vores forslag med omtanke og spil altid ansvarligt, for i fodbold er der som bekendt ingen vindergarantier og det er der naturligvis heller ikke i Dagens Spilforslag. Vi gør vores bedste for at vælge gode spilforslag til dig, men vi anbefaler, at du praktiserer sund bankroll-management, når du better, for variansen i sportsbetting kan være brutal. Sålænge bolden er rund, kan alting ske, og dét er jo i virkeligheden også charmen ved fodbold – og så dét at prøve at gætte udfaldet på kampene og ydermere tjene penge på det.

Dagens Spilforslag skulle meget gerne være profitabelt for vores læsere at følge – både på den korte og lange bane – og vi håber, at I spiller med på vores forslag, så vi sammen kan tjene skillinger på bookmakerne.

 

Dagens spilforslag anbefaler bet365

bet365-300x300Hvis du følger vores spilforslag her på Odds.dk, vil du bemærke, at vi oftest finder odds hos bet365 på kampene. Dette skyldes, at vi vurderer bet365 til at være den bedste overall-bookmaker i det danske marked. Hos bet365 får du nemlig hele pakken i form af et kæmpe spiludbud, høje odds og liveodds på stort set alle tænkelige sportsbegivenheder.

Der er en million gode grunde til at spille hos bet365, og selv om du måske af og til kan finde oddset på Dagens Spilforslag lidt højere hos en af de andre bookmakere i det danske marked, vurderer vi, at du oftest vil få det bedste odds hos bet365. Det betyder dog ikke, at der ikke kan være god værdi i for dig, at oprette konti hos flere bookmakere, så du kan spille Dagens Spilforslag dér, hvor du får det højeste odds. Har du det dog bedst med kun at have penge stående hos én bookmaker, synes vi, bet365 er det helt oplagte valg.

Vil du vide mere om bet365, kan du læse mere i vores dybdegående bet365-anmeldelse.