Dagens Spilforslag på Odds.dk leverer hver dag mindst ét spilforslag, hvor vores målsætning er at finde høje odds på sandsynlige udfald af primært fodboldkampe fra ind- og udland.

Alle vores betting tips er håndplukket af vores spileksperter på redaktionen. De vil altid begrunder dagens kampvalg med en grundig analyse og optakt til kampen.

Seneste Dagens Spilforslag:

Vis tidligere spilforslag

Følg spilforslaget nu

 

Vi finder de bedste odds tips

Dagens Spilforslag er en side, hvor vi poster dagens bedste odds tip. Her kommer vi med gode råd til hvilke kampe og resultater, du med god fordel kan overveje at spille på.

Vi er held bestående af eksperter, der har beskæftiget os med betting tips gennem flere år. Vores store ekspertise i at arbejde med oddsmarkeder kan forhåbent komme vores læsere til gode.

Der er som sådan ingen begrænsninger, når det kommer til Dagens Spilforslag. Hvis vi kan finde værdi et odds, så vælger vi det som væres odds tip. Det er lige meget, om oddset er 1,01 eller om det er 1001. Hvis vi ser værdi i et specifikt odds, så vælger vi det. Når det er sagt, vil vi som hovedregel bestræbe os på at vores spilforslag har et gennemsnit på omkring odds 2,00. Vi vil naturligvis altid gå i dybden og begrunde, hvorfor vi føler, at netop vores valg er et favorabelt spil

Følg vores forslag med omtanke og spil altid ansvarligt, for i fodbold er der som bekendt ingen vindergarantier og det er der naturligvis heller ikke i Dagens Spilforslag. Vi gør vores bedste for at vælge de bedste odds tips til dig, men vi anbefaler, at du praktiserer sund bankroll-management, når du better, for variansen i sportsbetting kan være brutal. Så længe bolden er rund, kan alting ske, og dét er jo i virkeligheden også charmen ved fodbold – og så dét at prøve at gætte udfaldet af kampene og ydermere tjene penge på det.

Dagens Spilforslag skulle meget gerne være profitabelt for vores læsere at følge – både på den korte og lange bane – og vi håber, at I spiller med på vores forslag, så vi sammen kan tjene skillinger på bookmakerne. Vi gør altid, hvad vi kan for at finde de stærkeste betting tips til vores kære læsere, og vi er stolte af, at vi indtil videre er i et solidt plus på vores tips.