Dagens Spilforslag på Odds.dk leverer hver dag mindst ét spilforslag, hvor vores målsætning er at finde høje odds på sandsynlige udfald af primært fodboldkampe fra ind- og udland.

Alle vores betting tips er håndplukket af vores spileksperter på redaktionen. De vil altid begrunder dagens kampvalg med en grundig analyse og optakt til kampen.

Seneste Dagens Spilforslag:

Vis tidligere spilforslag

Følg spilforslaget nu

 

Vi finder de bedste odds tips

Dagens Spilforslag er en side, hvor vi poster dagens bedste odds tip. Her kommer vi med gode råd til hvilke kampe og resultater, du med god fordel kan overveje at spille på.

Vi er held bestående af eksperter, der har beskæftiget os med betting tips gennem flere år. Vores store ekspertise i at arbejde med oddsmarkeder kan forhåbent komme vores læsere til gode.

Der er som sådan ingen begrænsninger, når det kommer til Dagens Spilforslag. Hvis vi kan finde værdi et odds, så vælger vi det som væres odds tip. Det er lige meget, om oddset er 1,01 eller om det er 1001. Hvis vi ser værdi i et specifikt odds, så vælger vi det. Når det er sagt, vil vi som hovedregel bestræbe os på at vores spilforslag har et gennemsnit på omkring odds 2,00. Vi vil naturligvis altid gå i dybden og begrunde, hvorfor vi føler, at netop vores valg er et favorabelt spil

Følg vores forslag med omtanke og spil altid ansvarligt, for i fodbold er der som bekendt ingen vindergarantier og det er der naturligvis heller ikke i Dagens Spilforslag. Vi gør vores bedste for at vælge de bedste odds tips til dig, men vi anbefaler, at du praktiserer sund bankroll-management, når du better, for variansen i sportsbetting kan være brutal. Så længe bolden er rund, kan alting ske, og dét er jo i virkeligheden også charmen ved fodbold – og så dét at prøve at gætte udfaldet af kampene og ydermere tjene penge på det.

Dagens Spilforslag skulle meget gerne være profitabelt for vores læsere at følge – både på den korte og lange bane – og vi håber, at I spiller med på vores forslag, så vi sammen kan tjene skillinger på bookmakerne. Vi gør altid, hvad vi kan for at finde de stærkeste betting tips til vores kære læsere, og vi er stolte af, at vi indtil videre er i et solidt plus på vores tips.

 

Dagens spilforslag anbefaler Onside Betting

Hvis du følger med i vores betting tips her på Odds.dk, har du muligvis bemærket, at den side som vi oftest benytter, når vi skal finde odds er Onside Betting. Det skyldes, at vi vurdere Onside Betting til at være en fremragende bookmaker med gode spil, som er skræddersyet til det danske marked. Som spiller hos Onside Betting får man nemlig hele pakken. De har både et stort spiludbud, høje odds og live odds. Disse ting finder man inden for stort set alle tænkelige sportsbegivenheder som Tour de France, Vuelta a España, Premier League, Champions League, Ligue 1, og El Clasico. Dem er der heldigvis mange af hos Onside Betting, som har et stort udvalg.

Der er talrige gode grunde til at sætte sine odds hos Onside Betting. Det kan naturligvis ske, at man af og til kan finde højere odds på Dagens Spilforslag hos en af de andre bookmakere. Vi vurderer dog, at du oftest vil kunne finde de bedste odds hos Onside Betting. Dermed ikke sagt, at du bare skal begrænse dig til én bookmaker. Der vil stort set altid være god værdi i at være oprettet hos flere bookmakere. Derved kan man selv følge med i, hvor man finder det højeste odds på dagens spilforslag. Hvis du er typen, som har det bedst med kun at have dine penge stående hos én bookmaker, synes vi helt sikkert, at Onside Betting er et oplagt valg.

Vil du vide mere om Onside Betting, kan du læse mere i vores dybdegående Onside Betting-anmeldelse.

Onside Betting logo