Der er to valgmuligheder, hvis du har lyst til at livestreame Serie A. Enten kan du bruge dine surt tjente penge på at købe et TV2 Sport X-abonnement. Det koster mellem 149 og 179 kroner om måneden. Du kan dog også gøre det helt gratis og lovligt ved bare at oprette en konto hos bookmakeren bet365, indsætte minimumsbeløbet og så ellers streame fodbold fra Italien på livet løs.

Bookmakeren forlanger nemlig overhovedet ikke, at du skal spille for dine penge. Det vil altså sige, at det er ganske gratis. Derved kan du spare en del penge. Det synes vi helt sikkert, at du skal benytte dig af.

bet365 Lav en konto hos bet365 og livestream Serie A

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Serie A livestream program

Indlæser…

Tryk på en af de mange Serie A-kampe i vores oversigt for at livestreame hos bet365.

Livestream Serie A

Har du lyst til at spare en masse penge og få et Serie A livestream hos bet365, så skal du bare følge vores simple guide. Vi har delt den ind i fire hurtige trin, og så er du ellers klar til at se en masse italiensk fodbold.

  1. Gå ind på bet365.dk
  2. Lav en konto hos bet365
  3. Indsæt penge på bookmakerkontoen
  4. Livestream lige hvad du har lyst til

Hvis du klikker på et af vores links her på siden, så bliver du sendt direkte til bet365s hjemmeside. Her skal du så gå i gang med at lave en bookmakerkonto, så du kan få adgang til deres Serie A livestream. Det er ganske simpelt, da du blot skal udfylde dine personlige oplysninger såsom dit navn, din fødselsdag, dit telefonnummer, din adresse og så videre. Der skal selvfølgelig også vælges både brugernavn, adgangskode og et sikkerhedsnummer på fire cifre. Sidstnævnte skal du kun bruge, hvis du kommer til at glemme dine login-oplysninger.

Så snart at din bookmakerkonto er blevet oprettet, så mangler der ikke særlig meget. Du skal sådan set bare indbetale penge på siden, for eksempel minimumsbeløbet, og derefter har du adgang til alle de begivenheder som bet365 livestreamer. Det er faktisk ikke kun Serie A, som du kan se hos dem. Der er nemlig også La Liga og mange andre fodboldkampe.

Sådan finder du deres Serie A livestream

For at finde deres Serie A livestream så trykker du bare på live odds i deres menu, som du kan se i menuen til venstre. Derinde er der en lang liste over samtlige begivenheder, der er i gang med at blive afviklet lige nu. I højre side af skærmen kan du finde oversigten over, hvilke opgør der er mulighed for at livestreame på nuværende tidspunkt. Hvis der er noget, som du gerne vil se, så skal du bare trykke på kampen, og så starter dit livestream helt automatisk. Du skal selvfølgelig være logget ind på din bookmakerkonto og have mindst én krone stående derpå, før at det virker.

Nedenfor kan du i øvrigt lynhurtigt danne dig et overblik over, hvilke Serie A-kampe som bet365 livestreamer i den kommende tid. Vi har således sørget for at få et Serie A livestream program, hvilket gør det nemmere for dig at holde styr på skemaet. I tilfælde af kampdato eller kamptidspunkt ændrer sig, så bliver det helt automatisk opdateret i vores system. Der er altså ingen grund til at frygte, nogle af vores informationer skulle være fejlagtige.

Du kan også livestreame Serie A på mobil og tablet

Det er selvfølgelig ikke kun på din PC, at du se den bedste italienske række. Det virker naturligvis også på både din mobiltelefon og tablet. Enten skal de gå direkte ind på bet365s hjemmeside eller downloader deres fremragende app. Så længe du er logget ind og har penge på din bookmakerkonto, så virker deres Serie A livestream også på håndholdte enheder. Du kan altså se fodbold fra Italien overalt, hvis du har lyst til det. Både i bussen, i toget, på toilettet eller et helt fjerde sted. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at livestreame hos bet365.

Kan jeg se Serie A på fuld skærm?

Der er rigtig mange, som undrer sig over, hvorfor det ikke er muligt at se fodbold på fuld skærm hos diverse bookmakere på internettet. Det er fordi, at de rigtig gerne vil have dig til at livebette, mens du ser kampene. Der er dog et par veje udenom, hvis du gerne vil se det på en større skærm. Først og fremmest kan du installere et plugin til den browser, som de benytter dig af.

Uanset om du bruger Mozilla Firefox eller Google Chrome kan du nemlig finde et eller flere plugins som sørger for, at du kan livestreame Serie A med fuld skærm. Det nemmeste er at søge på Google, da der ligger rigtig mange sider på internettet om lige præcis dette emne.

Hvis du leder efter et quick fix, så kan du også benytte dig af forstørrelsesglasset i Windows. Her vælger du således helt stort, hvor meget der skal zoomes ind. Det er en nem og hurtig løsning, hvis du bare gerne vil have et større billede. Der er dog det problem, at det forvrænger kvaliteten en hel del. Derfor anbefaler vi også, at du finder et plugin til din browser, da det kun formindsker kvaliteten minimalt.

Chromecast Serie A

Du kan faktisk også livestreame Serie A fra både din PC, mobiltelefon eller tablet og samtidigt få billedet sendt videre til dit fjernsyn ved at bruge en Chromecast. Har du ikke købt en Chromecast, så kan den erhverves for cirka 300 kroner.

Chromecast Serie A på din PC

Vil du gerne have Serie A livestream sendt videre til dit fjernsyn fra computeren, så skal du starte med at downloade en internetbrowser, som hedder Google Chrome. Hvis du allerede har hentet denne browser, så skal du trykke på de tre prikker, der er oppe i højre hjørne af skærmen. I dropdown-menuen skal du så vælge “Cast…”.

Dropdown menu fra browseren Google Chrome

Når du har trykket på “Cast…” skal du klikke på “Vælg kilde” eller “Select source”. Alt der mangler nu er sådan set bare at finde din din Chromecast-enhed og efterfølgende trykke der hvor der står “Cast fanen” eller “Cast tab”. Livestreamet kommer derefter frem på dit fjernsyn.

Cast fanen fra browseren Google Chrome

Chromecast Serie A på din mobil og tablet

Vil du hellere bruge Chromecast på din mobiltelefon og/eller tablet, kan det skam også sagtens lade sig gøre. Først og fremmest skal du downloade både Google Home og Google Chrome-appen. Start med at åbne Google Home-appen.

Derinde finder du nemlig en menu i venstre siden af skærmen, og her skal du klikke på “Cast skærm/lyd” eller “Cast screen/audio”. Derefter vælger du så din Chromecast-enhed. Nu skal du åbne Google Chrome-appen, åbne bet365s hjemmeside og logge ind på din konto. Find den Serie A-kamp du har lyst til at livestreame, klik på opgøret og så kommer livestreamet frem på dit TV.

bet365 Lav en konto hos bet365 og livestream Serie A

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren bet365 tilbyder gratis Serie A livestream og meget andet.