For første gang i næsten halvandet år er det endelig tid til endnu en udgave af Paris – Roubaix. For første gang skal løbet køres i efteråret, hvilket kan få indflydelse på forholdene. Der er på forhånd lagt op til endnu en duel mellem rivalerne Mathieu van der Poel og Wout van Aert. Der er dog også flere danskere, som kan blande sig. Læs alt om odds på Paris – Roubaix og find Paris – Roubaix spilforslag her.

 

Odds på Paris-Roubaix hos Bet365

 

De bedste Paris-Roubaix odds

Indlæser odds…

Der er rigtig mange om buddet til sejren i årets løb, hvilket gør det ekstra interessant at sætte odds på Paris-Roubaix. Det betyder nemlig, at man får sine penge mange gange igen, hvis man forudsiger den rigtige vinder med sit Paris-Roubaix odds.

Den helt store favorit til sejren er Wout van Aert. Den belgiske altmuligmand har været verdens mest alsidige cykelrytter gennem de sidste par sæsoner. Van Aert er både den hurtigste mand i en spurt, men han er også i besiddelse af en ufattelig motor, hvilket betyder, at han kan sprænge en favoritgruppe og køre alene i mål. Han har således masser af våben, hvilket gør det svært at slå ham.

For konkurrenterne handler det om at køre taktisk klogt og slippe væk fra van Aert før målstregen. I store dele af løbet bliver det praktisk talt alle imod van Aert. Derfor kan det sagtens betale sig at kigge væk fra det umiddelbare favoritfelt, når man skal lave sit odds på Paris-Roubaix. Dette så man senest ved VM, hvor van Aert også var storfavorit.

Han vil naturligvis også blive presset til det yderste af evighedsrivalen Mathieu van der Poel. Hollænderen har haft en lidt stille sæson og har de sidste par måneder været plaget af en rygskade. Nu lader han dog til at være være tilbage.

Blandt outsiderne finder man interessante navne som Peter Sagan, Florian Sénéchal, Jasper Stuyven, Zdenek Stybar og Tom Pidcock. Der er også høje odds at hente på folk som Alexander Kristoff, Sep Vanmarcke, Arnaud Démare og den yderst formstærke Jasper Philipsen.

 

Odds på vinderen af Paris-Roubaix hos Bet365

 

Danskerne ved Paris-Roubaix

Vi kan igen i år glæde os over, at vi har flere gode danske bud på en vinder af Paris-Roubaix. Der har som nævnt aldrig været en dansk vinder af det franske monument, så det er bestemt ved at være på tide.

Det umiddelbart bedste bud på en dansk sejrherre er den tidligere verdensmester Mads Pedersen. Mads P vandt tilbage i 2013 juniorernes Paris-Roubaix. Han har kun forsøgt sig med de elitens løb tre gange, hvor det bedste resultat er 51. plads.

Der er dog sket en del i hans karriere siden da. Her tænker vi naturligvis først og fremmest på verdensmesterskabet i 2019. På grund af flytningen og i sidste ende aflysningen af 2020-udgaven fik Pedersen aldrig vist trøjen frem i Paris-Roubaix.

Hans styrke er naturligvis, at han er enormt hurtig på stregen. Hvis det skulle blive dårligt vejr, er det bestemt også noget, som tiltaler Mads Pedersen, som man så ved VM i Yorkshire 2019.

Odds på Mads Pedersen som Paris-Roubaix-vinder

 

Kasper Asgreen

Et andet godt bud er Kasper Asgreen. Wattmonsteret fra Kolding er i gang med karrierens største sæson. Var Paris-Roubaix blevet kørt på dets sædvanlige plads, havde Asgreen været blandt favoritterne.

Han vandt nemlig WorldTour-endagsløbet E3 Saxo Bank Classic og monumentet Flandern Rundt. Siden da har han kørt topplaceringer hjem på adskillige enkeltstarter. Senest blev det til en fjerdeplads ved VM i enkeltstart.

Kasper Asgreen er naturligvis en del af Deceuninck Quick-Step-holdet, som altid dominerer disse løb. Det betyder, holdet har en fire-fem reelle vinderbud – heriblandt Asgreen. Drømmescenariet for Asgreen er, at han og holdkammeraterne sidder i en overtalssituation. Da vil Asgreen forhåbentlig kunne køre væk, og så kan hans holdkammerater gøre deres for at ødelægge jagten på danskeren.

Odds på Kasper Asgreen som Paris-Roubaix-vinder

 

Michael Valgren

Den sidste af de danske favoritter er Michael Valgren. Hvis der er en rytter i feltet, som ikke er ked af flytningen af løbet, så må det næsten være Valgren. De sidste par sæsoner har danskeren nemlig være formidabelt kørende i efterårsmånederne.

I år er naturligvis ingen undtagelse. Valgren har vundet de italienske endagsløb Giro della Toscana og Coppa Sabatini. Sidst men absolut ikke mindst lykkedes det ham også at køre en flot flot bronzemedalje hjem ved VM i Flandern.

Det største spørgsmålstegn ved Valgren er, at han aldrig tidligere har kørt Paris-Roubaix. Han har dog gjort det godt i lignende løb. Derudover er Valgren også en af de ryttere, som ikke kan satse på sin spurt på cykelbanen i Roubaix.

Odds på Michael Valgren som Paris-Roubaix-vinder

 

Odds på dansk sejr ved Paris-Roubaix her

 

Paris-Roubaix spilforslag

Det er svært ikke at være patriotisk efter den store præstation i Flandern Rundt. Paris-Roubaix passer faktisk de danske ryttere endnu bedre end Flandern, og derfor bør alle seriøse spillere inkludere Mads Pedersen og Kasper Asgreen i deres odds på Paris-Roubaix. Det samme gør vi i vores Paris-Roubaix spilforslag. Begge ryttere passer nemlig perfekt til løbet med deres kraftfulde ryk og store motorer på flad vej. Bet365 giver henholdsvis 11,00 og 19,00 i Paris-Roubaix odds på, at de to danskere kører i top tre.

Et andet godt bud er Tom Pidcock til odds 19,00. Briten kan ligesom Wout van Aert det meste på en cykel. Det indkluderer også at køre på brosten, og så har han også en fornuftig spurt. Pidcock har vundet løbet flere gange i ungdomsrækkerne, og nu får han endelig chancen hos de voksne.

Som nævnt i vores afsnit om Asgreen, så har Deceuninck Quick-Step som altid et skræmmende stærkt hold. Foruden Asgreen har Florian Sénéchal, Yves Lampaert, Zdenek Stybar og Davide Ballerini alle vinderchancer.

Blandt disse har vi størst fidus til Sénéchal, som er hurtig på stregen. Franskmanden blev i 2019 nummer seks i løbet, så han har den fornødne rutine. Hans sejr i Primus Classic og niendeplads ved VM viser også, at formen er, hvor den skal være.

 

Følg spilforslagene hos Bet365

 

Paris-Roubaix ruteprofil

Før man placerer sit Paris-Roubaix odds, bør man naturligvis tage et nærmere kig på ruten. Løbet er et af sæsonens allerhårdeste, hvilket for de uindviede kan virke besynderligt. I Paris-Roubaix skal rytterne ikke over bjerge, og der er heller ikke ret mange nævneværdige stigninger.

Det, der gør løbet så hårdt, er i stedet de 30 brostensstykker, der også kaldes for pavéer. Det er disse stykker, der skiller fårene fra bukkene og afgør løbet. Brostene ligger som var de kastet ned fra en flyvemaskine, hvilket gør både defekter og styrt hyppige. Sidstnævnte gælder især, hvis det regner, da de gamle brosten kan blive spejlglatte.

Rytterne rammer den første pavé efter 96,3 kilometer, hvorefter de hyppigt følger efter hinanden. Hver eneste pavé er nummeret, og de tæller altså ned i takt med, at rytterne kommer tættere og tættere på mål.

Starten på pavéerne markerer også starten på finalen. Ligesom Flandern Rundt er Paris-Roubaix et hold, der ofte bliver afgjort langt ude fra, da det er et langt udskilningsløb. På hver pavé vil man se ryttere falde fra indtil kun den absolutte elite sidder tilbage.

Paris-Roubaix afgøres som altid på den legendariske cykelbane i Roubaix. Her skal rytterne køre halvanden omgang, inden vinderen findes. Afslutningen på cykelbanen skaber en fantastisk kontrast til de mudrede brostensveje, og det er virkelig intenst, når man har odds på Paris-Roubaix ude.

Man ser stort set aldrig en stor gruppe komme til mål samlet i Paris-Roubaix. Vinderen findes altid ved, at en rytter slider sig væk og kører alene over stregen eller ved, at en mindre gruppe på et par ryttere spurter om sejren. Spurtstærke ryttere som Wout van Aert, Mathieu van der Poel og Mads Pedersen kan i princippet tillade sig at køre mere defensivt og satse på deres afslutningsevner, imens typer som Jasper Stuyven, Kasper Asgreen, Michael Valgren og Tom Pidcock i stedet helst skal afsted alene for at vinde.

 

Opret din konto hos Bet365

 

Alle rytterne ved Paris-Roubaix

Der er i alt 25 hold med ved Paris-Roubaix 2019. Alle 18 World Tour-hold er naturligvis med, og derudover har arrangørerne inviteret syv Procontinentalt-hold. Hvert eneste hold har syv ryttere med, hvilket altså giver 175 ryttere i feltet fra løbets start af.

 

AG2R La Mondiale

Greg Van Avermaet, Stan Dewulf, Lawrence Naesen, Oliver Naesen, Michael Schär, Damien Touzé og Gijs Van Hoecke

Alpecin-Fenix

Mathieu van der Poel, Silvan Dillier, Senne Leysen, Tim Merlier, Jasper Philipsen, Jonas Rickaert, Oscar Riesebeek og Gianni Vermeerch

Astana Pro Team

Gleb Brussenskiy, Yevgeniy Fedorov, Yevgeniy Gidich, Dmitriy Gruzdev, Hugo Houle, Davide Martinelli og Benjamin Perry

B&B Hotels p/b KTM

Cyril Barthe, Bert De Backer, Jens Debusschere, Jérémy Lecroq, Cyril Lemoine, Luca Mozzato og Jonas van Genechten

Bahrain Merida Pro Cycling Team

Sonny Colbrelli, Heinrich Haussler, Marco Haller, Jonathan Milan, Matej Mohoric, Marcel Sieberg og Fred Wright

Bingoal Pauwels Sauces WB

Stanislaw Aniolkowski, Timothy Dupont, Arjen Livyns, Tom Paquot, Laurenz Rez, Ludovic Robeet og Tom Wirtgen

BORA – Hansgrohe

Peter Sagan, Maciej Bodnar, Jordi Meeus, Daniel Oss, Nils Politt, Juraj Sagan og Maximilian Schachmann

Cofidis, Solutions Crédits

Christophe Laporte, Piet Allegaert, Tom Bohli, Andre Carvalho, Jempy Drucker, Eddy Finé og Szymon Sajnok

Deceuninck – Quick Step

Kasper Asgreen, Davide Ballerini, Tim Declercq, Iljo Keisse, Yves Lampaert, Florian Sénéchal og Zdenek Stybar

Delko

Pierre Barbier, Clément Carisey, Eduard-Michael Grosu, August Jensen, Dusan Rajovic, Evaldas Siskevicius og Julien Trarieux

Dimension Data

Edvald Boasson Hagen, Jay Robert Thomson, Nick Dougall, Ryan Gibbons, Scott Thwaites, Jaco Venter, Julien Vermote

EF Education – Nippo

Fumiyuki Beppu, Stefan Bissegger, Mitchell Docker, Michael Valgren, Jens Keukeleire, Sebastian Langeveld, Logan Owen og Jonas Rutsch

Groupama – FDJ

Arnaud Démare, Stefan Küng, Olivier Le Gac, Fabian Lienhard, Miles Scotson, Ramon Sinkeldam og Jake Stewart

INEOS Grenadiers

Dylan van Baarle, Leonardo Basso, Owain Doull, Michal Golas, Michal Kwiatkowski, Gianni Moscon og Luke Rowe

Intermarché – Wanty – Gobert Materiaux

Aimé De Gendt, Tom Devriendt, Wesley Kreder, Baptiste Planckaert, Taco van der Hoorn, Kévin van Melsen og Pieter Vanspeybrouck

Israel Start-Up Nation

Sep Vanmarcke, Jenthe Biermans, Guillaume Boivin, Alexis Renard, Norman Vahtra, Tom van Asbroeck og Mads Würtz Schmidt

Lotto Soudal

Philippe Gilbert, John Degenkolb, Frederik Frison, Sébastien Grignard, Harry Sweeny, Tosh Van der Sande og Florian Vermeesch

Movistar Team

Iván García Cortina, Gabriel Cullaigh, Imanol Erviti, Juri Hollmann, Lluís Mas, Sebastián Mora og Mathias Norsgaard

Team Arkéa Samsic

Amaury Capiot, Matis Louvel, Daniel McLay, Christopher Noppe, Clément Russo, Connor Swift og Bram Welten

Team BikeExchange

Jack Bauer, Luke Durbridge, Amund Grøndahl Jansen, Alexander Konychev, Barnabás Peák og Robert Stannard

Team DSM

Nikias Arndt, Cees Bol, Nil Eekhoff, Max Kanter, Søren Kragh, Casper Pedersen og Jasha Sütterlin

Team Jumbo-Visma

Wout van Aert, Edoardo Affini, Pascal Eenkhoorn, Dylan Groenewegen, Timo Roosen, Mike Teunissen og Nathan Van Hooydonck

Team Qhubeka NextHash

Victor Campenaerts, Dimitri Claeys, Simon Clarke, Michael Gogl, Reinardt Janse van Rensburg, Giacomo Nizzolo og Max Walscheid

Team TotalEnergies

Niki Terpstra, Edvald Boasson Hagen, Florian Maitre, Adrien Petit, Geoffrey Soupe, Anthony Turgis og Dries Van Gestel

Trek – Segafredo

Mads Pedersen, Alex Kirsch, Ryan Mullen, Kiel Reijnen, Quinn Simmons, Toms Skujins, Jasper Stuyven og Edward Theuns

UAE-Team Emirates

Alexander Kristoff, Mikkel Bjerg, Sven Erik Bystrøm, Fernando Gaviria, Ryan Gibbons, Vegard Stake Laengen og Matteo Trentin

 

Odds på Paris-Roubaix hos Bet365