Drømmer du om at prøve en anderledes og mere professionel bettingportal? En sportsbetting portal hvor der udbydes en lang række særlige betting-former, som kun få udbydere på markedet kan tilbyde? Så læs med i denne SpreadEx anmeldelse.

Her stiller vi skarpt på en den engelske sportsbetting-udbyder SpreadEx, der oprindeligt startede som en finans trading portal i 1999, men som siden 2006 har haft sportsbetting på menuen og som i dag opererer med dansk spillelicens. Vi kigger i anmeldelsen på den store SpreadEx bonus til nye spillere såvel som det store SpreadEx odds udbud, der venter de kommende spillere på sitet.

Vi tager også et kig på sikkerheden og kundeservice, og så belyser vi den knapt så kendte betting-metode, som SpreadEx udbyder og som gør spillesiden til noget helt specielt.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 1.000 hos SpreadEx

Sådan spiller du

 • Gå til SpreadEx.dk og opret konto
 • Indbetal op til 1.000 kr.
 • Gennemspil din indbetaling til minimum odds 1,50
 • Få 50% af indbetalingen i bonus til almindelig sportsbetting
 • Få 50% af indbetalingen i bonus til spreadbetting

Indbetal og spil for op til 1.000 kr. og få 100% i bonus | Kun nye spillere | Kun første indbetaling | Gennemspil indbetaling 1 gang til minimum odds 1,50 | Gennemspilskrav skal opnås senest 60 dage efter aktivering af velkomstbonus | Bonus opdeles med 50% til sportsbetting og 50% til spreadbetting | Tab ved spreadbetting kan være større end indsatsen

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

SpreadEx Bonusser

Bonusser i form af velkomstbonusser og løbende bonusser er og bliver sportsbetting og casinosidernes store trækplaster. Især hvad angår bestræbelserne på at tiltrække nye kunder på platformen. SpreadEx er ingen undtagelse og vi kigger i de følgende afsnit på SpreadEx tilbud til nye spillere som kan bruges til SpreadEx betting og vi ser tillige på bonuskravene for de respektive bonusser og kampagner.

Den store sportsbetting velkomstbonus på SpreadEx

SpreadEx bonus består af et 1000 kroners free bet, der tildeles alle nye spillere på spillesiden, hvis de naturligvis ønsker at tage imod den. SpreadEx 1000 kroner free bet bonussen er en klassisk sportsbetting-bonus, der udbydes på mange andre bookmakere på det danske marked.

SpreadEx bonus er konkurrencedygtig og på niveau med, hvad man kan få hos de øvrige spiludbydere.

For at modtage bonussen skal man:

 1. Oprette en spillekonto på SpreadEx 
 2. Indbetale 1000 kroner og foretag spil
 3. Du får herefter 1000 kroner i bonus.

Bonussen udbetales først i et 500 kroners free bet til almindelig SpreadEx betting. Derefter udbetales et 500 kroners free bet til Spreadbetting på SpreadEx.  

Vigtige betingelser og vilkår for SpreadEx velkomstbonus 

Der er betingelser og vilkår til bonusser og kampagner uanset hvor man spiller eller tilmelder sig med en konto. Hvad angår SpreadEx bonus kræves det, at man omsætter sin indbetaling en gang på væddemål til odds på minimum 1,50 før kan man gøre sig berettiget til at modtage de to free bets på hver 500 kroner.

Når man modtager de to free bets er der også et par gældende betingelser. Den overordnede bonussum skal gennemspills 5 gange til minimum odds 1,50, før man kan udbetale den til sin egen bankkonto, kreditkort eller ewallet. Har man udnyttet hele SpreadEx bonussen på 1000 kroner og dermed opnået 2 bets til samlet værdi af 1000 kroner, så skal der altså gennemspilles for 5000 kroner på SpreadEx odds betting på platformen. Og det skal være på SpreadEx bet til minimum odds 1,50 eller derover.

Ind- og udbetalingsmetoder på SpreadEx

SpreadEx byder ind med en lang række sikre og hurtige betalingsmetoder for de danske spillere. Det er vigtigt at huske på, at man skal benytte den samme betalingsmetode til udbetaling som man brugte til indbetaling. Det er en del af den danske lovgivning om hvidvaskning. Du kan gøre brug af følgende forskellige kredikort, online banking-tjenester og ewallets på SpreadEx:

 • Mastercard
 • Maestro
 • VISA
 • VISA Electron
 • Maestro
 • Trustly
 • Skrill

Alle indbetalinger til SpreadEx tager få sekunder uanset betalingsmetode. Hvad angår udbetaling af gevinster, så vil man også her kunne opleve ret hurtig ekspeditionstid. SpreadEx udligner spil indenfor få sekunder eller minutter, således at du kan foretage din gevinstudbetaling med det samme.

Benytter du dig eksempelvis af online banking tjenesten Trustly, så vil du kunne modtage gevinstoverførslen indenfor få minutter. Benytter du dig af ewallets som Skrill eller lignende kan det tage op til 12 timer, mens kreditkort ofte er cira 3-4 arbejdsdage om at modtage udbetalingerne.

SpreadEx odds og sportsmarkeder

SpreadEx odds udbud er ganske omfattende og strækker sig over stort set alle de populære sportsbegivenheder i verden. Vi tager her et dybere kig på SpreadEx odds samt de forskellige oddsmarkeder og sportsmarkeder, der udbydes.

SpreadEx odds betting på alle større og mindre sportsmarkeder

SpreadEx odds breder sig ud over en lang række populære fodboldsportsmarkeder, såvel som mindre ligaer på de respektive fodboldkontinenter. Italienske Serie A odds, spanske La Liga odds, tyske Bundesliga odds og engelske Premier League odds udbydes med over 200 forskellige oddsmarkeder på hver kamp.

Der vil også være mulighed for at spille på alle de store europæiske og internationale turneringer som for eksempel Champions League, Europa League og Conference League såvel som de store sydamerikanske klubturneringer Copa Libertadores og Copa Sudamericana samt de asiatiske og arabiske klubholdsturneringer.

SpreadEx sportsmarkeder dækker naturligvis også vigtige sportsgrene som ishockey, håndbold, basketball, tennis, rugby, cricket, badminton, golf og sågar esport, hvor der kan spilles på store turneringer indenfor CS:GO, Dota 2 og League of Legends.

Du også kunne foretage SpreadEx betting på dart, hestevæddeløb og greyhound løb på spiludbuderens platform, hvilket adskiller sig fra mange andre og mere ordinære sportsbetting-udbydere på markedet.

SpreadEx Sportsbook Lobby

De forskellige betting-funktioner på SpreadEx

SpreadEx byder også ind med et par solide betting-funktioner, som man også ser hos andre større bookmakere. Der er blandt mulighed for at benytte den såkaldte betbuilder-funktion, hvor du kan opbygge en væddemålskupon med en række SpreadEx bets indenfor samme begivenhed. SpreadEx leverer også en cash out funktion på alle bets. Det vil sige, at du her kan udbetale dine potentielle gevinster før sportsbegivenheden er slut. Det sker naturligvis på baggrund af at du her accepterer et mindre cut i din gevinst.

Høje odds på de store markeder

SpreadEx odds er især konkurrencedygtige når det kommer til spil på de store sportsbegivenheder og sportsligaer. I eksempelvis Premier League operer man med en tilbagebetalingsprocent på cirka 97,69% hvilket er klart højere end gennemsnittet, og hvilket endda slår konkurrenter som både Unibet på Bet365 på 1X2 oddsmarkedet. 

En bred vifte af oddsmarkeder på alle større begivenheder

Der vil være op mod 200 forskellige oddsmarkeder på de større sportsbegivenheder som for eksempel Premier League kampe, Serie A-kampe, Champions League kampe eller slutrundekampe i fodbold. Udover de de klassiske hovedmarkeder som kampvinder, målspil, 3-vejshandicap spil og asiatiske handicap spil, så vil man også kunne spille på forskellige halvlegsspil, kortspil og hjørnesparksspil. Der vil også være en lang række specials på de større kampe i fodhold. NBA-kampe, NHL-kampe og større tenniskampe vil også være repræsenteret af et rigt udbud af oddsmarkeder.

SpreadEx betting typer og betting former

SpreadEx er ikke helt som de andre på markedet. Der gemmer sig nemlig noget helt særligt i det store betting-register på den engelske sportsbetting-udbyders platform. Man kan nemlig tilbyde mere end blot almindelig sportsbetting via en ordinær sportsbook. Det ser vi nærmere på her. 

Spreadbetting på SpreadEx

Der er en grund til at SpreadEx har fået det navn, det har. For SpreadEx udbyder nemlig et stort udvalg af spreadbetting på markedets mange forskellige begivenheder og ligaer. Om det så er indenfor fodbold, cricket, ishockey, basketball, golf eller noget helt andet.  

Spreadbetting er anderledes end traditionel sportsbetting i den forstand, at man ikke spiller på et fast udfald. Der er snarere tale om at man foretager et SpreadEx bet på en potentiel serie af udfald, der i bedste fald kan kaste større gevinster af sig end almindelig sportsbetting og i værste fald levere et tab som ligeledes kan være større end i traditionel betting på en sportsbook. Du kender med andre ord ikke din samlede gevinst i spreadbetting før begivenheden er slut, modsat traditionel betting hvor man på forhånd ved hvad den potentielle gevinst vil være og hvad det potentielle tab vil være.

I spreadbetting rammer man ikke plet på et udfald, det handler i stedet om i hvor høj grad man har ramt rigtigt. Hos SpreadEx odds kunne dette for eksempel udtrykkes i et målspil. I stedet for at spille på om antallet af mål ender på over eller under 2,50 mål i en kamp, så kan man i spreadbetting på SpreadEx spille på et givent spread af udfald.

Hvis SpreadEx eksempelvis forventer at der bliver scoret mellem 1,7 og 2,2 mål i en given fodboldkamp, så vil dette være SpreadExs såkaldte spread eller ‘spredning’ om man vil. Mener du at spreadet er sat for lavt, så vælger du her at spille over spreadet. Jo flere mål, der scores over det givne spread vil samtidig øge din gevinst. Der er således teoretisk set ingen grænser for hvor høj gevinsten kan blive. På samme måde skal man så også være opmærksom på at tabet ligeledes kan være ret stort, hvis man ender med at skyde helt ved siden af på en af spreadets sider. 

Masser af traditionel SpreadEx betting i SpreadEx sportsbook 

Der er naturligvis også rig mulighed for at foretage almindelig SpreadEx betting på bookmakerens sportsbook. Her kan der spilles på alle de traditionelle oddsmarkeder på den helt traditionelle måde med faste indsatser og faste odds, der på forhånd afslører din potentielle gevinst eller tab.  

De forskellige betting typer på SpreadEx

Når du foretager SpreadEx betting på de faste odds hos udbyderen, så kan du vælge at spille på flere forskellige måder. Det er muligt at foretage singlebets, hvor din kupon udelukkende indeholder et udfald. Du vil dog også kunne foretage doubler, som indeholder to udfald på kuponen. Herudover kan der spilles yderligere multispil, hvor samtlige oddsudfald ganges sammen til en samlet vinderodds. Her kan der spilles alt lige fra tripler, firlinger, femlinger og så fremdeles.

Det er også muligt at lave matematiske systemspil på en kupon med flere valgte udfald. Du kan her eksempelvis spille betting-typer som Yankee bets, hvor 4 udfald vælges på kuponen i et matematisk system. Der kan også spilles et såkaldt Lucky 15 bet, hvor de 4 udfald fald spilles i et matematisk system med 15 bets.   

Omfattende SpreadEx livebetting

Du er ikke tvangsindlagt til udelukkende at foretage pre match betting på faste odds eller spreadbetting odds på SpreadEx. Der vil være rig mulighed for at spille stort alle udbudte pregame markeder i live betting version. Der er ingen live stream som sådan på SpreadEx, men man vil finde omfattende in play widgets med løbende live data på de pågældende live events og live markeder.

Sådan tilmelder du dig som ny spiller på SpreadEx 

At tilmelde sig som ny kunde på SpreadEx er en hurtig og nem proces. Som dansk spiller skal man have sit MitID klar, da dette vil være en del af oprettelsesproceduren. 

For at tilmelde sig som ny kunde skal man gøre følgende:

 1. Klik dig ind på SpreadEx hjemmeside 
 2. Opret dig som ny kunde ved at klikke på det røde ikon ‘Opret konto’ 
 3. Angiv dine personlige oplysninger og klik på opret 
 4. Bekræft din identitet ved at logge på MitID 
 5. Indstil eventuelle indbetalings- og spillegrænser 
 6. Så er du klar!

Du vil også blive bedt om at scanne personlige dokumenter som verificering af din identitet. Du kan vente lidt med at uploade dokumenterne, men du vil skulle have det gennemført inden du foretager din første udbetaling. Det er nemlig ikke muligt at udbetale fra din spillekonto, før du har bekræftet din identitet endeligt med indsendelse af scannede dokumenter.  

Nem og brugervenlig hjemmeside   

SpreadEx betting platform er super overskuelig, hvilket gør den ret så brugervenlig. Måske især fordi spillesiden er enkelt bygget op og kun leverer det højst nødvendige info. SpreadEx hjemmeside er blottet for distraherende bannere, reklamesøjler og forvirrende farver. Det hele er holdt i sort-hvide og rødlige nuancer og med en overskuelig oversigt over samtlige sportsmarkeder øverst på hovedsiden. Der er her også mulighed for at klikke sig direkte ind i samtlige livebetting markeder hos SpreadEx.  

SpreadEx Awards

 • 2020 Colwma Awards: Bedste spreadbetting udbyder  
 • 2020 ADVFN Awards: Bedste mobil-trading platform 
 • 2020 ADVFN Awards: Bedste trading alert system 
 • 2019 GMG Awards: Bedste spreadbetting udbyder 

SpreadEx Mobil App

Du vil kunne finde finde SpreadEx betting odds på både computer, tablet og mobiltelefonen. Med nyere enheder er det slet ikke noget problem at bruge deres websted for mobile betting. Hjemmesiden er kompatibel med alle nyere mobile enheders systemer, således at du kan finde alle SpreadEx tilbud via din mobile enheds browser i en ret så brugervenlig desktop version. Det er dog også muligt at downloade SpreadEx app til både Android-enheder og tablets såvel som iOS-systemer til din iPhone eller iPad. 

SpreadEx kundeservice

SpreadEx gør sig desværre ikke i et større udbud af kommunikationskanaler, når det kommer til kundesupport. Der er er ikke nogen live chat og der er derfor heller ikke nogen 24 timers respons på dine spørgsmål eller problem. Den eneste kontaktmulighed der forefindes er email. Alle forespørgsler om SpreadEx odds, SpreadEx bonusser eller andet skal stiles til [email protected] 

Sikkerheden hos SpreadEx

Man kan trygt foretage sit SpreadEx bet eller tage imod sin SpreadEx bonus hos denne engelske spiludbyder. Der er tale om en respekteret aktør på det store online betting-marked og en aktør, der har været i gang siden årtusindeskiftet. Man har vundet adskillige priser og har en høj stjerne blandt markedets brugere. SpreadEx er tilmed reguleret af den britiske spillemyndighed og er fra juni 2022 også blevet reguleret af den danske spillemyndighed, da man nu også har licens i Danmark. Hjemmesiden holdes godt beskyttet af en solidt krypteringssystem, som sørger for at a data til og fra hjemmesiden bliver krypteret og derfor er ulæseligt for tredjepart.  

SpreadEx – Samlet vurdering

Der findes i dag et væld af sportsbetting-udbydere på markedet, så det kan være lidt svært at beslutte hvilken en man skal spille på. Mest af alt fordi de fleste tilbyder lidt af det samme. Men det er så her, at SpreadEx i den grad adskiller sig fra andre. Det er især på den spændende spreadbetting del, at SpreadEx kan levere udover det sædvanlige. Meget få dansklicenserede sportsbetting-udbydere udbyder spreadbetting til sine kunder, så der er her virkelig tale om en unik sportsbetting-udbyder. At kundeservice godt kunne trænge til en ansigtsløftning er så en anden ting. Men det virker som om at SpreadEx er så kompetente at der knapt nok er behov for kundesupporten. Den findes dog, og den kan nu engang træffes via mail.  

Fordele og ulemper ved SpreadEx

Fordele

 • Mulighed for at foretage spreadbetting 
 • Skattefrie gevinster 
 • Stærkt og bredt udvalg af odds- og sportsmarkeder

Ulemper 

 • Ingen live chat support

SpreadEx – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får man fat i SpreadEx 1000 kroner free bet bonus?

Enhver ny spiller på portalen kan få fingrene i den aktuelle SpreadEx bonus. Du skal blot tilmelde dig som ny spiller og overføre op til 1000 kroner på dit første indskud for at modtage to free bets til en samlet værdi af 1000 kroner. Der vil være 500 kroner at spille for på spreadbetting og 500 kroner at spille for på den traditionelle sportsbook.

Er der også live betting på SpreadEx betting portal?

Ja du vil finde et bredt udvalg af live odds på alle de store såvel som mindre sportsbegivenheder i verden. Der vil også være mulighed for at spille livebetting på SpreadEx spreadbetting.

Har SpreadEx dansk spillelicens?

Ja. Selvom SpreadEx oprindeligt er et engelsk sportsbetting-selskab, så har virksomheden nu fået dansk spillelicens. Det fik man i sommeren 2022, hvormed man nu er reguleret af den danske spillemyndighed.

 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  100% op til 0 DKK
 • Vurdering
 • APP
  Mobil og Tablet

Odds hos SpreadEx

1000 DKK
SpreadEx Spil hos SpreadEx

Indbetal og spil for op til 1.000 kr. og få 100% i bonus | Kun nye spillere | Kun første indbetaling | Gennemspil indbetaling 1 gang til minimum odds 1,50 | Gennemspilskrav skal opnås senest 60 dage efter aktivering af velkomstbonus | Bonus opdeles med 50% til sportsbetting og 50% til spreadbetting | Tab ved spreadbetting kan være større end indsatsen

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre populære bookmakere