CampoBet er en af de seneste nye bettingsider i Danmark. De er ejet af Denix, der også står bag Betinia, og eksisterer allerede i Sverige. De fik den endelige godkendelse på plads og kunne officielt slå dørene op i marts 2024.

I den forbindelse kaster vi et nærmere blik på bettingmulighederne hos den nye bookmaker. Vi ser også på hvad man kan forvente af bonusser og kampagner, samt kundeservice, betalingsmetoder, sikkerhed og meget mere.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 1.000 hos CampoBet

Sådan spiller du

 • Gå til campobet.dk og opret konto
 • Indbetal 100 – 1.000 kr.
 • Gennemspil indbetaling til minimum odds 1,50 (multi) eller 2,00 (single)
 • Modtag bonus svarende til indbetaling
 • Gennemspil indbetaling + bonus fem gange i alt til minimum odds 1,50 (multi) eller 2,00 (single)

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 1 x indbetaling + 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr. og laver et kvalificerende væddemål for 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal efterfølgende omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Velkomstbonus: Få 1.000 kroner i velkomstbonus

Som ny spiller på Campobet bliver du tilbudt en flot velkomstbonus på op til 1000 kroner. Velkomstpakken består af en 100% indbetalingsbonus, hvor bookmakeren matcher din første indbetaling fra 100 kroner og til 1.000 kroner.

For at indløse CampoBets velkomstbonus skal du gennemspille din første indbetaling én gang. Indbetaler du 500 kroner, skal du således spille for 500 kroner på dit første væddemål til minimum odds 1,50 eller derover.

Når væddemålet er afgjort, vil du modtage din bonus svarende til din indbetaling og gennemspilning (500 kr. hvis vi følger ovenstående eksempel). Du har herefter 60 dage til at gennemspille 5 x bonussen og dit oprindelige indbetalingsbeløb, før du kan udbetale bonussen til egen bankkonto.

Betingelser for CampoBets velkomstbonus

Minimumsbeløb for væddemål100 kroner
Minimumsodds for væddemål2,00 (enkeltvæddemål) 1,50 (multivæddemål)
Omsætningskrav1 x indbetaling + 5 x (indbetaling + bonus)
Gyldighedsperiode for bonus60 dage efter tildeling
Kvalificerede til velkomstbonussenAlle nye spillere over 18 år, som ikke allerede har en konto hos CampoBet.
BemærkTilbuddet gælder kun én gang pr. person.
Vigtigste betingelser for CampoBets velkomstbonus

Løbende bonuskampagner hver uge

Når det kommer til at blive forkælet som eksisterende spillere, er CampoBet helt i front. Der er nemlig op til flere lukrative kampagner til eksisterende spillere hver eneste uge. Vi kaster et blik på de vigtigste løbende bonusser og kampagner nedenfor.

Ugentlig reload bonus

CampoBet giver alle kunder muligheden for at benytte sig af en reload bonus hver eneste uge. Der er tale om en 100% indbetalingsbonus på helt op til 500 kroner, som aktiveres på ugens første indbetaling.

Kravene er de samme som i velkomstbonussen: Spilleren skal først gennemspille sin indbetaling én gang til minimum odds 1,50 for at bonusbeløbet kan blive aktiveret og indsat på spillekontoen og herefter gennemspille 5 x indbetaling + bonus.

Akkumulator boost

Derudover vil du også kunne nyde godt af forhøjede odds på multivæddemål via CampoBets særlige akkumulator boost-funktion. Denne bonus er permanent og kan derfor udnyttes løbende på bettingsiden.

Funktionen sikrer forhøjede odds, når du kombinerer to eller flere væddemål til odds 1,40 eller derover. Spiller du 21 udfald eller mere på en samlet kupon, vil du kunne booste sit samlede odds med hele 100 procent.

Flot udvalg af sports- og oddsmarkeder

CampoBet er en ny aktør på det danske bettingmarked, men eftersom, at de er en søsterside til Betinia, mærker man det på ingen måde. Du finder nemlig et omfattende udvalg af odds på en bred vifte af sportsgrene fra hele verden.

Vi dykker ned i udbuddet i de følgende afsnit.

Op mod 40 forskellige sportsgrene

CampoBet kan tilbyde odds på op mod 40 forskellige sportsmarkeder på sin bettingplatform. Det er et ganske imponerende udbud, der tåler sammenligninger med selv de mest etablerede bookmakere på det danske spillemarked. 

Fodbold er naturligvis CampoBets største marked. Her kan man dykke ned i alle de store ligaer fra England til Spanien og fra Tyskland til Italien, mens den danske Superliga og de lavere danske divisioner også er på menuen.

Der er også mulighed for at udforske verdens øvrige fodboldligaer, da CampoBet dækker alt lige fra japansk J-league til amerikansk MLS og svensk tredjedivisionsfodbold. Fodbold-udbuddet er med andre ord meget konkurrencedygtigt på CampoBet.

Populære sportsmarkeder som basketball og tennis er også rigt repræsenteret. Her kan du finde odds på samtlige turneringer i WTA og ATP-tour gennem hele sæsonen. Hvad basketball angår, vil man kunne dykke ned i odds på NBA, samt den danske basketliga og alle de kendte europæiske basketball-ligaer i Europa.

Der er også en flot repræsentation af niche sportsmarkeder hos CampoBet. Det springer især i øjnene, at man som nogle af de eneste på markedet har odds på padel. Derudover er der også rig mulighed for at spille på e-sport.

Det samlede udvalg af sportsmarkeder på CampoBet

Alpint skiløb, amerikansk fodbold, australsk fodbold, baseball, basketball, boksning, bordtennis, cricket, cross country, cykling, dart, e-sport, floorball, fodbold, futsal, galop, golf, gælisk fodbold, gælisk hurling, hockey, håndbold, ishockey, lacrosse, MMA, motorcykel-væddeløb, OL, padel, rugby, Rugby League, skihop, skiskydning, snooker, squash, tennis, vandpolo og volleyball.

God bredde i oddsmarkeder på CampoBet

CampoBet dækker også bredt, når det kommer til udbuddet af oddsmarkeder. Spiludbyderen sørger ikke blot for et flot og nuanceret udvalg af odds på de store fodboldligaer, men fokuserer tydeligvis også på de mindre kendte sportsgrene. Det giver en fin bredde og en følelse af, at CampoBet tager alle spilleres behov seriøst.

Fodbold er dækket ind med alle de klassiske 1X2-markeder og over/under spil. Der er derudover også en lang række spændende specialspil på målscorere og kampbegivenheder. CampoBet har også en helt særlig kategori af hurtigspil, hvor man kan spille på særlige udfald indenfor isolerede tidsperioder i fodboldkampen.

Oddsmarkederne på basketball, håndbold, ishockey og tennis kan sagtens tåle sammenligninger med det udbud, man ser hos mange af de større bookmakere på det danske marked. Selv de helt små sportsgrene som dart og padel har op til flere oddsmarkeder. I en ganske almindelig dart kamp i Premier League finder man over 15 forskellige typer af væddemål.

Flot udbud af odds på begivenheder udenfor sportens verden

CampoBet leverer også et flot udvalg af odds på ikke-sportslige begivenheder på sin betting-platform. Under oddsmenuen ‘Specials’ finder man flere spændende undermenuer med odds på alt lige fra musik-shows, filmfestivaler, prisoverrækkelser, politiske valg og sportspriser.

Der er en fin bredde, men der er desværre ingen odds på danske begivenheder. CampoBet holder sig til odds på internationale begivenheder som Eurovision, Oscar, det amerikanske præsidentvalg og lignende.

Konkurrencedygtige odds på de store sportsbegivenheder

CampoBet opererer med en overraskende flot tilbagebetalingsprocent på de største sportsbegivenheder. I de helt store europæiske fodboldligaer overgår man bet365 og nærmer sig markedsførende Unibets odds. I Premier League rammer man 95 procent i tilbagebetaling, hvilket er mere end godkendt.

CampoBet holder også en flot tilbagebetalingsprocent i de store amerikanske NBA-kampe. Her rammer man også 95 procent i to-vejs-udfald på eksempelvis over/under pointspil. Det er på linje med blandt andre store bookmakere som bet365.

Selv i nichemarkederne betaler CampoBet fint tilbage. Vi tjekkede 1X2-markedet på en tilfældig vandpolo-kamp og målte tilbagebetalingsprocenten til at ligge på næsten 91 procent. Det må siges at være flot, når man tænker på, at mange af markedets øvrige bookmakere ofte ligger på cirka 90 procent på de mere ukendte sportsmarkeder.

Sådan placerer du et bet på CampoBet

Hvis du gerne vil foretage betting på CampoBet, kan du følge vores trinvise vejledning nedenfor:

01

Opret en konto (eller log ind)

Du skal være registreret hos CampoBet for at kunne spille. Opret en konto eller log ind på din eksisterende konto, hvis du har en konto i forvejen.

02

Foretag en indbetaling

Klik på ’Indbetaling’ for at indsætte penge på din CampoBet-konto, så du kan komme i gang med at spille.

03

Klik på menuen ‘Sport’

Klik på menuen ‘Sport’ i menufeltet til venstre på hovedsiden.

04

Find dit bet

Her kan du se alle de kampe, der kan spilles på. Klik på den kamp, du er interesseret i for at se de aktuelle odds på den.

05

Placér dit bet

På kampsiden finder du de(t) væddemål du gerne vil satse på. Klik på det og det vil blive overført til din kupon, hvor du kan angive din indsats og indsende væddemålet.

Bredt udbud af livebetting på CampoBet

Camppobet serverer en bred menu af live odds på stort set alle større sportsgrene. Samtlige kampe i de store og halvstore europæiske fodboldligaer udbydes med omfattende live oddsmarkeder i hver eneste runde.

På samme måde udbyder CampoBet også live odds på alle tennisturneringer af betydning igennem hele tennissæsoner. Det samme gør sig gældende for de store ishockeyligaer, håndboldrækker og basketball-ligaer rundt om i verden.

CampoBet dækker sportsgrene og ligaer i alle verdensdele, det betyder, at du vil kunne logge ind og finde en lang række live odds 24 timer i døgnet igennem hele ugen. Der er altid en tennisturnering eller en sen fodbold- eller basketballkamp udbudt til livebetting, uanset hvornår på døgnet du får lyst til at spille.

Sådan foretager du livebetting på CampoBet

Livebetting minder en hel del om betting på prematch odds. Eneste større undtagelse er, at man spiller på odds, der er mere dynamiske i livebetting. Du skal derfor være lidt hurtigere på fingrene, da de løbende justeres.

Har du mod på at prøve livebetting på CampoBet, så kan du følge vores trinvise vejledning nedenfor:

01

Opret en konto (eller log ind)

Opret en konto for at livebette på CampoBet eller log ind, hvis du allerede er tilmeldt.

02

Foretag et indskud

Du skal have penge på din spillekonto for at kunne foretage livebetting. Foretag en indbetaling ved at klikke dig ind i dit saldoområde i øverste højre hjørne.

03

Klik på ‘Live betting’

Klik på menuen ‘Live betting’ i menufeltet yderst til venstre på CampoBets hovedside for at tilgå de aktuelle live odds.

04

Find dit ønskede live væddemål

Gennemse listen over igangværende begivenheder du kan spille på for at finde dit ønskede live væddemål.

05

Placér dit live væddemål

Klik på den live kamp, du vil spille på, og vælg herefter det live odds, som du har udset dig. Live oddset overføres nu til din spillekupon, hvorefter du kan angive din indsats og gennemføre væddemålet.

Fint udvalg af livestreaming på CampoBet

Langt de færreste bookmakere kan konkurrere med udvalget af livestreaming på bet365 – og her er CampoBet ingen undtagelse. Alligevel er der ikke helt tørlagt, når det kommer til at kunne se sport hos bookmakeren.

De har nemlig fornuftig dækning på fodboldkampe fra de mindre europæiske ligaer, bordtennis, dart og naturligvis e-sport. Så selvom du ikke her kan streame La Liga, så kan der nu alligevel være lidt at komme efter.

Sådan livestreamer du på CampoBet

Benyt nedenstående trinvise vejledning for at starte en livestream på CampoBet:

01

Besøg CampoBets hjemmeside

Opret en spillekonto eller log ind, hvis du allerede har en konto.

02

Gå ind på CampoBets livebetting-platform

Klik på ‘Live betting’ i menuen.

03

Filtrér efter livestreams

I øverste højre hjørne på CampoBets livebetting-platform finder du et streaming-ikon. Skub skyderen til højre for kun at få vist begivenheder, der livestreames på CampoBet.

04

Find streaming

Gå listen over streamede begivenheder igennem og klik på den begivenhed, du ønsker at se.

05

Start streamingen

Streamingen fra den pågældende begivenhed vil automatisk starte, når du er kommet til begivenhedssiden.

Behagelig hjemmeside og bettingapp

CampoBet tilbyder betting fra både hjemmeside og app. Begge platforme fungerer upåklageligt og er skabt med samme brugervenlighed og design for øje. CampoBets platform er holdt i behagelige lyse og grønne nuancer, der fungerer optimalt for læseoplevelsen.

Rent strukturelt er både hjemmeside og app meget intuitivt designet. Platformen er nem at navigere og er enkelt opbygget. Det gør den overskuelig og brugervenlig, uden at den på noget tidspunkt forekommer kedelig.

Omfattende kundeservice på CampoBet

CampoBet gør det rigtigt fint på support-området. Det er ikke hver dag, at man ser en dansk bookmaker med 24 timers live chat support, men det er ikke desto mindre tilfældet på CampoBet. Det er også muligt at skrive en mail til kundeservice, men her er ventetiden naturligvis klart større – til gengæld kan det være mere belejligt ved længerevarende support-sager.

Vi testede live chat support af to omgange på en hverdag; lige før midnat og tidlig formiddag. Begge gange kom vi igennem til chatten indenfor 20 sekunder og blev mødt af en engelsktalende support, hvis beskeder blev maskinoversat. Trods maskinoversættelsen gik dialogen ubesværet. Alligevel ville det være at foretrække, hvis der var dansk bemanding – om ikke andet så i løbet af dagstimerne.

Online sikkerhed på CampoBet

Du behøver ikke at bekymre dig om din online sikkerhed, når du spiller på CampoBet. Spiludbyderen er godkendt af den danske spillemyndighed, og det er uden sammenligning en af de største garantier, man som spiller kan få for, at sikkerheden er i orden.

Med den danske spillelicens kommer kravet om implementering af det sikre MitID-login samt strenge krav til beskyttelse af spillernes personlige oplysninger og bankinformationer. Derudover sørger CampoBet selv for at beskytte spillerne og al data på hjemmesiden via et moderne krypteringssystem.

CampoBet påtager sig også et ansvar for at hjælpe spillerne med at praktisere ansvarligt spil. Du kan blandt andet fastsætte indbetalingsgrænser for din spillekonto, som krævet af Spillemyndigheden, så du bedre kan holde styr på dit spil – ligesom de også automatisk tjekker om du er registreret i ROFUS ved hvert login.

CampoBets ind- og udbetalingsmetoder

CampoBet byder ind med et fint udbud af betalingsmetoder, som omfatter alt lige fra kreditkort og e-wallets til Trustly og mobile betalingsløsninger. Aktuelt er følgende betalingsmetoder tilgængelige på spillesiden:

BetalingsmetodeMinimum indbetalingMinimum udbetalingUdbetalingstid
MobilePay100 kr.Ingen udbetalingIngen udbetaling
VISA100 kr.100 kr.1 – 3 dage
MasterCard100 kr.100 kr.1 – 3 dage
Trustly100 kr.100 kr.1 – 3 dage
Skrill100 kr.100 kr.1 – 3 dage
Neteller100 kr.100 kr.1 – 3 dage
PayPal100 kr.100 kr.1 – 3 dage
Zimpler100 kr.100 kr.1 – 3 dage
paysafecard100 kr.Ingen udbetalingIngen udbetaling
Betalingsmetoder, minimumsbeløb og udbetalingshastighed på CampoBet.

Minimumsgrænsen for ind- og udbetaling ligger på 100 kroner, mens maksimumbeløbet for ind- og udbetalinger varierer afhængigt af betalingsmetoden. Med kreditkort kan du ind og udbetale op til 15.000 kroner, mens brug af e-wallets kan sikre ind- og udbetalingsgrænser på helt op til 80.000 kroner.

Selvom CampoBet selv siger, at alle betalingsmetoder udbetaler cirka lige hurtigt, som det ses i ovenstående tabel, viser vores test noget andet. De hurtigste udbetalinger på CampoBet foregår via e-wallets (PayPal, Skrill og Neteller), samt Trustly og Zimpler. Her får du typisk udbetalt gevinster samme dag – i hvert fald på hverdage.

Sådan opretter du en konto på CampoBet

Er du interesseret i at komme i gang med betting på CampoBet, så kan du oprette en spillekonto på et øjeblik ved at følge de seks enkle trin nedenfor:

01

Gå til CampoBets hjemmeside

Klik på ‘Få bonus’ for at blive dirigeret videre til CampoBets hjemmeside.

02

Opret din konto

På CampoBets hjemmeside lander du på en landingsside, hvor du kan oprette din nye spillekonto ved at klikke på tilmeldingsknappen.

03

Log ind med MitID

Du bedes nu om at logge ind på dit MitID for at bekræfte din identitet, inden du dirigeres videre til den endelige kontooprettelse.

04

Angiv dine personlige oplysninger

Angiv dit navn, mail, CPR-nummer og andre personlige oplysninger for at færdiggøre kontooprettelsen på CampoBet.

05

Lav din første indbetaling

Kontoen er oprettet og du kan nu foretage dit første indskud på spillekontoen. Klik på dit saldoområde for at foretage en indbetaling.

06

Start din betting på CampoBet

Indenfor et øjeblik vil du modtage din indbetaling. Du kan nu gå på opdagelse i CampoBets mange odds på platformen og overveje om du vil benytte dig af deres velkomstbonus.

Konklusion

CampoBet er helt ny på det danske spillemarked, men det bliver næppe en bookmaker, som får en stille start på tilværelsen. Der er flere iøjnefaldende elementer hos den svenske bookmaker, som bør falde i mange danske spilleres smag.

Bookmakere har flotte odds på mange af de helt store sportsbegivenheder, men holder også et højt niveau, når det kommer til stort set alle nichemarkeder. Derudover kan man starte sit bettingeventyr på CampoBet med markedets højest mulige velkomstbonus på 1.000 kroner.

Bookmakerens hjemmeside og app sørger for en gennemført brugeroplevelse og du kan som spiller modtage kundeservice 24 timer i døgnet. CampoBet ligner med andre ord et fint alternativ til de allerede etablerede bookmakere på det danske licensmarked.

Fordele og ulemper

 • Konkurrencedygtige odds på alle sportsmarkeder
 • Fordelagtige løbende bonusser og kampagner
 • 1000 kroner i velkomstbonus
 • 24-timers live chat support
 • Bredt udvalg af betalingsmetoder (herunder MobilePay)
 • Ingen betaling med Apple Pay
 • Begrænset udvalg af livestreaming
 • Ingen odds på ikke-sportslige begivenheder og underholdning fra Danmark

Ofte stilledes spørgsmål om vBet

Kan CampoBet tilbyde høje odds?

CampoBet tilbyder konkurrencedygtige odds på de store europæiske fodboldligaer og basketball-turneringer. Tilbagebetalingsprocenten ligger på over 95 procent, hvilket placerer CampoBet blandt bookmakerne med de højeste odds i Danmark.

Kan man betale med mobilen på CampoBet?

Ja, CampoBet tilbyder indbetaling med MobilePay. Derudover kan du også benytte betalingsmetoder som PayPal, Skrill og Neteller, der alle har mobilapps.

Har CampoBet en app?

Ja, CampoBet har en app, som kan hentes i Apple App Store med alle de samme funktioner som hjemmesiden. For nuværende er den dog kun tilgængelig til iOS og ikke Android.

Tilbyder CampoBet løbende bonusser til sine eksisterende spillere?

CampoBet udbyder en ugentlig reload bonous i form af en 100 procent indbetalingsbonus på op til 500 kroner til eksisterende spillere. Derudover kan du benytte dig af akkumulator boost-funktionen, som kan forhøje dine odds med op til 100 % på multivæddemål.

Har CampoBet en velkomstbonus til nye spillere?

CampoBet tilbyder alle nye spillere en velkomstbonus på op til 1.000 kroner. Bonussen aktiveres på første indbetaling og det efterfølgende første væddemål på spillesiden. Bonusbeløbet vil svare til din første indbetaling – dog maksimalt 1.000 kr.

 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  100% op til 1000 DKK
 • Vurdering
 • APP
  Mobilapp

Odds hos CampoBet

1000 DKK
CampoBet Spil hos CampoBet

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 1 x indbetaling + 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr. og laver et kvalificerende væddemål for 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal efterfølgende omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre populære bookmakere