Der er lagt op til en spændende sæson i Superligaen 2023/24, hvor F.C. København står som bookmakernes storfavoritter, men de kommer til at få hård konkurrence fra FC Nordsjælland. Uanset udfaldet kan der være penge at vinde, hvis du rammer plet med dine Superliga odds – og det hjælper vi dig med her.

På denne side finder du nemlig en række af de mest populære og bedste Superliga odds for 2023/24-sæsonen. Så uanset om du bare vil oddse på årets vinder eller vil nørde lidt mere med top-6 odds, nedrykningsodds, topscorer-odds eller lignende, er du havnet det rette sted.

Expekt Odds på Superligaen

Indbetal 100 – 600 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Kvalificerende væddemål skal placeres senest 7 dage efter indbetaling. Maks. freebet op til 600 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds på Superligaens vinder

Den mest almindelige form for odds på Superligaen, og en hvilken som helst anden fodboldliga for den sags skyld, er vinder odds. Det vil sige, at du satser penge på det hold, som, ifølge dig, løber med 1.-pladsen og dermed titlen som Danmarksmester i fodbold.

Som nævnt i introduktionen, og i vores optakt til 2023/24-sæsonen, ser det ud til, at F.C. København fortsætter deres vinderstime. Derfor er de også det oplagte hold at oddse på som Superliga vinderen 2023/24. Omvendt lavede FC Nordsjælland en imponerende præstation sidste sæson og er kommet godt fra start i denne. Med noget bedre odds, kunne vi godt være fristet til at sætte vores penge på FCN fremfor FCK.

Indlæser…

Odds på top-6 i Superligaen

Mens det kan være fristende at satse på vinderen, så er det et af de mere risikofyldte væddemål, da man vælger ét hold ud af 12, der skal ende på én bestemt placering ud af 12. Hvis du ikke føler dig helt så sikker i din sag, kan du i stedet vælge at odde på top-6 i Superligaen.

Her vælger du et (eller flere hold), som du er overbevist om, vil ende som en del af de 6 bedste hold i sæsonen. Dermed spreder du din risiko noget bredere ud, fordi det eller de hold, du vælger, blot skal klare sig bedre end halvdelen af holdene, før du vinder. Bookmakerne sætter naturligvis deres top-6 odds derefter, så de potentielle gevinster er lavere, men til gengæld mindre risikofyldte.

Som du kan læse i førnævnte optakt, tror vi især på top-6-placeringer til F.C. København, FC Nordsjælland, AGF og FC Midtjylland.

Odds på nedrykning i Superligaen

I den anden ende af skalaen finder vi holdene med de værste placeringer i Superligaen. Mens det ikke er så almindeligt at satse på, hvem der ikke havner i top-6, så er det meget populært med odds på nedrykning i Superligaen. Det vil sige, at du satser på, at bestemte hold havner på 11.- eller 12.-pladsen og dermed rykker ned, når sæsonen slutter.

I 2023/24 ser de ud til, at det er de to oprykkere fra sidste sæson, der kommer til at rykke ned igen; Hvidovre IF og Vejle Boldklub. Derfor er det også de oplagte hold at vælge, hvis du vil oddse på Superliga nedrykning. Hvis du vil have lidt bedre odds, kan du få det ved at satse på en nedrykning til Lyngby Boldklub, men det kræver en god præstation fra Vejle Boldklub hele sæsonen igennem.

Andre populære Superliga odds

Udover de ovennævnte Superliga odds er der også en række andre populære væddemål, som du kan placere både inden og i løbet af sæsonen. Nedenfor har vi samlet nogle af de mest almindelige, der vedrører hele ligaen, men du kan selvfølgelig også vælge at oddse på de enkelte Superliga kampe.

Topscorer

År efter år er der enkelte spillere, der scorer ekstraordinært mange mål, og det kan du naturligvis oddse på. Det er naturligvis et af de mere risikofyldt væddemål at placere, fordi du vælger én spiller ud af mange, som skal scorer flere mål end alle de andre. Til gengæld sørger bookmakerne også for at sætte deres Superliga topscorer odds derefter. Det vil sige, at hvis du rammer plet, så står du også til en gevinst udover det sædvanlige.

Hvis du vil have inspiration til, hvem der løber med titlen som topscorer i Superligaen 2023/24, kan du læse vores separate artikel om emnet. Her får du vores bedste bud på årets topscorer, samt et tilbageblik på tidligere sæsoners bedste målscorere.

Flest assists

Som regel er det de bedste angribere på hvert hold, der er de mest oplagte kandidater til at blive holdenes og ligaens topscorere. Men selvom det er dem, der får bolden i målet, så gør de sjældent arbejdet alene. Derfor kan du også oddse på assists i Superligaen 2023/24. Her vælger du den spiller, som ifølge dig, kommer til at assistere med flest mål i løbet af sæsonen.

Det vil ofte være en spiller fra samme hold, som topscoreren, da de to typisk hænger godt sammen. Det vil sige, at hvis du har en god idé om, hvem der laver flest assists, så har du nok også en meget god idé om, hvem der bliver topscorer – og omvendt.

Top-3

Hvis du synes, at oddsene er lidt for lave, når du satser på hvilke hold, der havner i top-6, så kan du i stedet vælge at oddse på top-3 i Superligaen. Konceptet er præcist det samme – forskellen er blot, hvor på ranglisten, holdene skal ende for, at du vinder. Fordi der, rent statistisk, er lavere sandsynlighed for, at du rammer plet med dit væddemål, vil odds på top-3 typisk være bedre end odds på top-6.

En top-3-placering svarer til en podieplacering; det vil sige, at holdene i top-3 enten vinder guld, sølv eller bronze. De to mest oplagte bud er således F.C. København og FC Nordsjælland, som forventes at kæmpe om mesterskabet. Tredjepladsen kommer sandsynligvis til at gå til enten AGF eller FC Midtjylland i Superligaen 2023/24.

Over/under X point

Endelig kan du vælge at oddse på, hvorvidt en klub kommer til at score over eller under et givent antal point i løbet af Superliga-sæsonen. Her vil typisk både være mulighed for at oddse på alle ligaens runder eller blot Grundspillet.

Læs også: Alt om Superligaen: Konkurrenceformat, historie og mere

Sådanne over/under Superliga odds kan være en god måde at satse på de enkelte klubbers præstationer, uden at skulle specificere en specifik plads på ranglisten. I stedet vil du ”bare” skulle vurdere, om eksempelvis AGF scorer over eller under 37,5 point i løbet af Grundspillet. Rammer du plet, kan du få en ganske pæn gevinst.

Tips til at oddse på Superligaen

Når du oddser på Superligaen, eller andre ligaer for den sags skyld, vil du som regel klare dig bedre, hvis du sætter dig lidt ind i de klubber og spillere, du satser på. Eksempelvis kan det være fint at tage udgangspunkt i tidligere sæsoner, når du skal få en idé om, hvordan en klub kommer til at klare sig. Det kræver bare, at man husker at være opmærksom på transfers hen over sommeren, udskift af træner eller andre forhold, som potentielt kan ændre klubbens dynamik og præstationer i den nye sæson.

Et af de forhold som mange overser, er også skadede spillere eller spillere i karantæne. Det har naturligvis en indflydelse på topscorer og assists odds, men påvirker naturligvis også de klubber, som de pågældende spillere spiller for. Er den bedste angriber sat ud af spil, vil det som regel kunne mærkes på holdets præstationer.

Hos Odds.dk forsøger vi, så vidt muligt, at give dig overblikket over alt det, der kan tale for og imod de enkelte klubbers indsatser i Superligaen. Gennem vores nyheder, sæsonoptakter og regelmæssige spilforslag får du altså en bred vifte af informationer, der kan hjælpe dig med at ramme plet med dine Superliga odds.

Sådan oddser du på Superligaen

Hvis du gerne vil oddse på Superligaen, så er det bare med at komme i gang. Oddsene på ligaen ændrer sig som udgangspunkt efter hver runde – eller hvis der sker noget mellem runderne, som bookmakerne vurderer, er afgørende for udfaldet af ligaen. Det kunne eksempelvis være skadede spillere eller lignende.

Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med at oddse på Superligaen, så er der håb forude. Vi har nemlig lavet en lille trin-for-trin-guide nedenfor, som kort gennemgår, hvordan du kommer i gang med Superliga betting:

01

Vælg en bookmaker

Opret en konto eller log ind hos din foretrukne bookmaker.

02

Indsæt penge

Indsæt penge på din konto ved at klikke på ”Indsæt penge”, ”Indbetaling” el.lign.

03

Find kamp eller “Vinderspil”

Søg efter ”Superliga” eller ”Superligaen”.

04

Vælg udfald

Vælg det (eller de) udfald, som du ønsker at satse på.

05

Sats penge

Angiv, hvor meget du ønsker at satse.

06

Bekræft væddemålet

Tjek at alting stemmer og bekræft dit væddemål.

Viser det sig, at du har ramt plet med dit væddemål, vil du, når det er blevet afgjort, få overført gevinsten til din konto hos bookmakeren (svarende til indsats x odds). Går væddemålet omvendt ikke hjem, vil du miste din indsats.

Udbydere af odds på Superligaen i Danmark

Godt nok er Superligaen en relativ lille fodboldliga på verdensplan, men det skal ikke afholde bookmakerne fra at lade dig oddse på udfaldet af den og dens kampe. Faktisk har langt de fleste bookmakere med dansk licens en bred vifte af Superliga odds, som du kan vælge i mellem. Derfor er det bare et spørgsmål om at finde ud af hvilken bettingside, der er den rette for dig.

I nedenstående oversigt kan du se en række af de bedste udbydere af Superliga odds i Danmark. Du kan klikke dig direkte videre til deres hjemmesider ved at klikke på ”Få bonus” eller du kan klikke på ”Anmeldelse” for at læse vores anmeldelse af de enkelte bookmakere.

Mange danskere vælger at oddse på Superligaen hos bet365. Det kan især tilskrives deres brede udvalg af særligt specialvæddemål, hvor du virkelig kan komme ned og oddse på detaljerne. Derudover er nye Expekt blevet vældig populær, hvilket i høj grad kan tilskrives deres tiltræden Superligaens bettingpartner.

 • Mange sportsgrene
 • Betal med MobilePay
 • Velfungerende app
Total bonus
1.000 DKK

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 1 x indbetaling + 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr. og laver et kvalificerende væddemål for 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal efterfølgende omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Gratis livestreaming
 • Betal med MobilePay
 • Officiel Superliga-partner
Total bonus
600 DKK

Indbetal 100 – 600 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Kvalificerende væddemål skal placeres senest 7 dage efter indbetaling. Maks. freebet op til 600 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Betal med MobilePay
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
1.000 DKK

Spil op til 1.000 kroner og få et freebet af samme værdi op til 1.000 kroner | Kun nye spillere | Min. indbetaling og indsats 100 kr. | Min. odds 1,8. | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 60 dage efter første indbetaling | Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 • Brugervenlig hjemmeside
 • Betal med Trustly
 • Døgnåben kundeservice
Total bonus
1.000 DKK

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 = 1.000 kr. før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
 • Hurtig udbetaling
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Gratis livestreaming
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Bredt udvalg af odds
Total bonus
1.000 DKK

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Bredt udvalg af odds
 • Betal med MobilePay
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Mange sportsgrene
 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
Total bonus
1.000 DKK

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Ofte stillede spørgsmål om Superliga odds

Hvordan oddser man på Superligaen?

Hvis du vil oddse på Superligaen, kræver det først og fremmest en konto hos en bookmaker, der udbyder Superliga odds. Dernæst skal du indsætte penge på din bookmaker-konto, hvorefter du vil være klar til at indgå det væddemål, som du har udset dig.

Hvor kan jeg oddse på Superligaen?

Du kan blandt andet oddse på Superligaen hos Nye Expekt, Danske Spil, bet365 og NordicBet. Der findes dog også en lang række andre populære bookmakere, som du kan se på oversigten nederst på siden her.

Hvilke slags odds er der for Superligaen?

De mest populære Superliga odds handler om, hvem der vinder ligaen, hvem der rykker ned, hvem der bliver topscorer og hvem der laver flest assists. Du kan dog oddse på det meste; både i forhold til ligaens udfald og de enkelte kampe.

Hvem vinder Superligaen ifølge bookmakerne?

Skal man tro bookmakerne, er der stort set ingen tvivl om, at det er F.C. København, der vinder Superligaen 2023/24. FC Nordsjælland er dog også en favorit, mens FC Midtjylland umiddelbart står til at kæmpe med AGF om 3.-pladsen.