Betinia er en forholdsvis ny online bookmaker på det danske spillemarked. Udbyderen fik licens fra den danske spillemyndighed i 2023, og mange af konkurrenterne har derfor adskillige års (og årtiers) forspring.

Ikke desto mindre har Betinia allerede fået et godt fodfæste i Danmark, hvor man byder ind med et spændende bonus-udbud og et interessant udvalg af sports- og oddsmarkeder.

Du kan få et nærmere kig på Betinia her i denne anmeldelse, når vi stiller skarpt på alt lige fra Betinias velkomstbonusser og kampagner til kundeservice, betalingsmetoder og det aktuelle udvalg af odds- og sportsmarkeder.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 1.000 hos Betinia

Sådan spiller du

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 = 1.000 kr. før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Velkomstbonus: 100% velkomstbonus på op til 1.000 kr. hos Betinia

Betinia giver alle nye spillere mulighed for at modtage en velkomstbonus på op til 1.000 kroner. Der er tale om en matchbonus i den forstand, at du får matchet din første indbetaling med 100%.

Minimumsindbetalingen er på 100 kroner og Betinia kræver, at man omsætter hele indbetalingen på et sportsvæddemål til minimum odds 1,50. Når væddemålet er opgjort, vil spilleren modtage bonussen, som svarer til indbetalingsbeløbet. Du kan modtage op til 1.000 kroner.

Når bonusbeløbet er indsat på spillerens spillekonto, skal både indbetalingen og bonussen gennemspilles fem gange hver for at kunne udbetales til spillerens bankkonto. Gennemspil af indbetaling og bonusbeløb skal ske på enten singlespil til minimum odds 2,00 eller på multivæddemål, hvor samtlige udfald er på odds 1,50 eller derover.

Betinia giver spilleren 60 dage til at gennemspille velkomstbonussen. Det er standardkravet for bonusser på det danske licensmarked.

Betingelser for Betinias velkomstbonus

Minimumskrav til indbetaling100 kr.
Minimumsodds for væddemål1,50 (kombination) 2,00 (enkeltvæddemål)
Maksimumsbeløb per væddemål500 kr.
Deadline for gennemspilning60 dage efter tildeling
Kvalificerede til velkomstbonussenAlle nye spillere over 18 år, som ikke allerede har en konto hos Betinia.
BemærkTilbuddet gælder kun én gang pr. person.
Vigtigste betingelser for Betinias velkomstbonus.

Løbende kampagner til eksisterende spillere

Betinia skiller sig også ud for at have flere spændende kampagner til allerede tilmeldte spillere. Udover velkomstbonussen kan kunderne på Betinia også drage fordel af en ugentlig løbende bonus og yderligere to kampagner. Vi kaster et blik på dem her.

Ugentlig reload bonus

Betinia byder ind med en løbende reload bonus, som kan indløses én gang hver uge af allerede tilmeldte spillere på spillesiden. Helt konkret matcher de spillernes første indbetaling i ugen på op til 500 kroner.

Proceduren er den samme som med velkomstbonussen. Man skal have gennemspillet sin indbetaling én gang til minimum odds 1,50 for at kunne få indløst sit bonusbeløb på spillekontoen.

For at kunne udbetale eventuelle gevinster fra bonussen til sin egen bankkonto, gælder de samme omsætningskrav som på Betinias velkomstbonus. Indbetalingsbeløb og bonusbeløb skal være gennemspillet fem gange hver til minimum odds 2,00 (hvis der er tale om singlespil) eller minimum odds 1,50 pr. udfald (hvis der er tale om multivæddemål).

Akkumulatorboost

Betinia opererer også med en særlig akkumulatorboost-kampagne til eksisterende spillere.

Her kan spilleren lave et multivæddemål med minimum tre udfald og opnå ekstra store tilbagebetalingsprocenter. Jo flere udfald spilleren føjer til sit multivæddemål, desto større tilbagebetalingsprocent vil spilleren opnå.

Føjer man mere end 21 udfald til sit multivæddemål, vil det samlede odds blive boostet med 100 procent (altså fordoblet). Samtlige udfald på multivæddemålet i akkumulatorboost-kampagnen skal være til odds 1,40 eller derover.

Tidlig udbetaling af gevinst

I løbet af hver uge udvælger Betinia en lang række sportsbegivenheder, hvor man kan opnå tidlig udbetaling. Her kan spilleren få udbetalt gevinsten af et væddemål, hvis det pågældende hold opbygger en komfortabel føring i løbet af kampen.

Eksempelvis vil man kunne få udbetalt sin gevinst på et fodboldhold, der fører 2-0. Kampagnen kører også på andre sportsmarkeder. I basketball skal holdet, man har spillet på, være foran med 20 point, mens en tennisspiller skal føre med to sæt, før man kan udbetale gevinsten.

Udvalget af sportsmarkeder og oddsmarkeder hos Betinia

I de følgende afsnit kaster vi et blik på Betinias udbud af sportsmarkeder og oddsmarkeder. Som udgangspunkt er man dækket godt ind med odds på en bred vifte af sportsgrene, som du kan få nærmere indblik i i det følgende. 

Stort udbud af sportsmarkeder

Betinia må siges at favne bredt, da man kan tilbyde odds på over 30 forskellige sportsgrene. Der er dog ingen tvivl om, at fodbold udgør langt størstedelen af oddsmarkederne, når først man kigger markederne efter i sømmene.

Bettingsiden leverer et klassisk stort udbud af odds på alle de store europæiske topligaer, hvor især den engelske Premier League, den spanske La Liga, den italienske Serie A og den tyske Bundesliga har fået ekstra stort fokus.

Med det sagt, får alle de bedste fodboldligaer i verden alligevel en plads i oddsmenuen hos Betinia. Man kan således spille på alt lige fra den bedste fodboldliga i Etiopien til ligaer i Nigeria, Guatemala eller Finland. Faktisk leverer Betinia et ret så imponerende udbud af nicheligaer, som langt fra er hverdagskost på danske bettingsider.

Dansk fodbold er også udbudt med omfattende oddsmarkeder. Her kan man dykke ned i et udvidet udvalg af odds på Superligaen såvel som alle de danske divisioner.

Betinia fokuserer også på andre store sportsmarkeder som for eksempel basketball, tennis, håndbold og ishockey. Her dækker man også bredt med odds på alle de populære ligaer, såvel som de mindre kendte ligaer rundt om i verden.

Samtlige sportsgrene på Betinia

Amerikansk fodbold, australsk fodbold, badminton, baseball, basketball, boksning, bordtennis, bowling, cricket, cykling, dart, e-sport, floorball, fodbold, formel 1, gælisk sport, golf, håndbold, ishockey, kabaddi, lacrosse, motorsport, OL, roning, rugby, snooker, surfing, tennis, MMA, vintersport, volleyball og wrestling.

Bredt udvalg af oddsmarkeder på Betinia

Der er ikke kun en god bredde i Betinias udvalg af sportsgrene. Man dækker også bredt hvad angår oddsmarkeder. Selv de mindste nichemarkeder vil være dækket ind med 1X2-væddemål og handicapspil, såvel som et lille udvalg af spil på totaler.

De store sportsbegivenheder, som for eksempel fodboldligaerne i Europa, er udbudt med flere hundrede prematch oddsmarkeder, der samlet set kan måle sig med de største bookmakere på markedet. Her kan man dykke ned i alle de populære hovedmarkeder, men også udforske forskellige væddemål på målscorer og andre spillerbegivenheder i kampene.

Samme fine bredde finder man også på Betinias oddsmarkeder indenfor basketball, håndbold og ishockey. Derudover vil man også kunne finde et passende udbud af odds på stort set samtlige WTA- og ATP-turneringer igennem hele den internationale tennissæson.

Der er med andre god mulighed for at oddse på danske tennisstjerner som Clara Tauson, Holger Rune og Caroline Wozniacki.

Odds på ikke-sportslige begivenheder

Betting på ikke-sportslige begivenheder er efterhånden blevet et større marked. Det fornemmer man også hos Betinia, der faktisk kan tilbyde et imponerende udvalg af odds på flere forskellige begivenheder. Hos Betinia har man deciderede underkategorier i oddsmenuen “Specials”.

Her kan man finde odds på alt lige fra det internationale Melodi Grand Prix til politiske valg over hele verden eller filmfester som for eksempel The Oscars i USA. Hvor Betinia lægger stor vægt på oddssætning af internationale begivenheder, så halter det dog en anelse med odds på danske ikke-sportslige begivenheder.

Betinia har dog overfor redaktionen på Odds.dk udvist interesse i bedre dækning af danske begivenheder ved eksempelvis at tilbyde X Factor odds, odds på Hvid Jul, m.m. Der er med andre ord håb forude på denne front.

Konkurrencedygtige odds på de store sportsbegivenheder

Betinia er ikke markedets største bookmaker, men kan alligevel præsentere konkurrencedygtige odds på de helt store sportsbegivenheder.

Tilbagebetalingsprocenten på kampene i Premier League nærmer sig næsten 96 procent, hvilket er mere end godkendt. Det samme er tilfældet med Betinias odds på de italienske Serie A-kampe og opgørene i de store UEFA-turneringer som Champions League og Europa League.

Man ligger dog knapt så højt som Unibet på eksempelvis den danske Superliga, hvor tilbagebetalingsprocenten kun lige akkurat sniger sig op på 92 procent.

Sådan placerer du et sportsvæddemål hos Betinia

Hvis du aldrig tidligere har prøvet kræfter med sportsbetting hos en online bookmaker, så kan du benytte nedenstående guide som vejledning for at komme nemt i gang:

01

Opret en konto (eller log ind)

Du skal naturligvis være registreret med en konto hos Betinia for at kunne spille. Opret en konto ved at klikke på ”Få bonus” her på siden, eller log ind hvis du allerede er tilmeldt.

02

Lav en indbetaling

For at spille for rigtige penge, skal du nu klikke på det orange ikon ”Indbetal” i øverste højre hjørne. Her vælger du din ønskede indbetalingsmetode og det beløb, der skal overføres.

03

Klik dig ind i Betinias oddsmenu

For at se alle de mange prematch odds hos Betinia skal du nu klikke på fanebladet ”Sportsbook” i den øverste hovedmenu på Betinias forside. Herefter bliver du dirigeret videre til alle de mange sportsmarkeder, du kan spille på.

04

Vælg dit sportsmarked og din sportsbegivenhed

Find nu din ønskede sportsgren og den udvalgte sportsbegivenhed, som du ønsker at spille på. Klik herefter på kampen for at se væddemålene på begivenheden.

05

Vælg dine odds med omtanke

Sørg altid for at spille på konkurrencedygtige odds. Har Betinia ikke tilfredsstillende odds på den pågældende begivenhed, så find eventuelt et andet marked, hvor du kan se, at Betinia leverer tilpas høje odds.

06

Gennemfør dit bet

Klik nu på det ønskede udfald i den pågældende sportsbegivenhed og indtast din indsats. Du kan også føje flere udfald fra andre kampe til din samlede spillekupon og lave et multivæddemål. Klik på ”Spil” for at gennemføre dit væddemål.

Brugervenlig livebetting platform

Betinias livebetting sektion er både brugervenlig og ekstremt overskuelig. Man har altid overblikket over de mange muligheder, da både kategoriseringen af markeder og selve platformens design er skabt med stor forståelse for den enkelte spiller.

Livebetting-platformen er enkel og overskuelig og man navigerer nemt og hurtigt mellem de forskellige live sportsmarkeder via sportsikoner øverst på skærmen. Her har man også altid få overblikket over hvor mange livebegivenheder, der er i gang indenfor de forskellige sportsmarkeder.

Man tilgår Betinias livebetting-platform ved at klikke på fanebladet ”Live betting” i den øverste hovedmenu på bookmakerens forside.

Trin-for-trin guide til livebetting på Betinia

Livebetting på Betinia fungerer stort set, som når du placerer et væddemål på prematch odds.

Hvor prematch betting foregår før kampstart, så er livebetting en lidt mere dynamisk form for betting, der foregår mens begivenheden er i gang. For at komme i gang med livebetting på Betinia, kan du følge nedenstående trin:

01

Opret en konto (eller log ind)

Du skal have en konto hos Betinia for at kunne spille live. Opret derfor en konto ved at klikke på ”Få bonus”, eller log ind på din konto, hvis du allerede har tilmeldt dig Betinia.

02

Lav en indbetaling

Livebetting foregår med rigtige penge, så du skal gå til Betinias indbetalingssektion og foretage et indskud først.

03

Klik på ”Livebetting”

For at komme frem til de mange live odds skal du blot klikke på fanebladet ”Live betting” i den øverste menubjælke på Betinias hovedside.

04

Udvælg dine livebets

Der toner nu en lang række live begivenheder frem, som du kan dykke ned i. Du kan vælge at filtrere søgningen ud fra en særlig live sportsgren, hvis du ønsker det.

05

Placér dit live væddemål

Klik på din ønskede live begivenhed og udvælg det rette live oddsmarked, som du ønsker at spille på. Klik på udfaldet og angiv din ønskede indsats og send derefter dit live bet til godkendelse.

Livestreaming på Betinia

Betinia udmærker sig ikke for sit udvalg af livestreaming. Man kan på stort set alle sportsbegivenheder følge kampstatistikken via et løbende livefeed, men det er sjældent, at man støder på live billeder fra Betinias udbudte sportsmarkeder.

Man kan dog livestreame visse mindre bordtennis-turneringer og e-sports begivenheder.

Sådan livestreamer du hos Betinia

Vil du gerne livestreame sportsbegivenheder på Betinias platform, så kan du følge nedenstående trinvise guide for at komme nemt i gang:

01

Gå til Betinias hjemmeside

Opret en konto eller log ind, hvis du allerede er registreret hos Betinia.

02

Besøg livebetting-sektionen

Klik dig nu ind livebetting-sektionen hos Betinia. Du finder sektionen ved at klikke på fanebladet ”Live betting” i øverste hovedbjælke.

03

Slå livestreaming til

På Betinias livebetting-hovedside, skal du nu slå livestreaming til. Det gør du ved at swipe til højre på ikonet ”Streaming” i øverste højre hjørne.

04

Udforsk udvalget af livestreamede begivenheder

Når du har swipet til højre for at aktivere streaming, vil du i livebetting-sektion nu kun få vist de sportsbegivenheder, der livestreames på Betinia.

05

Klik på din ønskede livebetting-begivenhed

Klik nu på den begivenhed på listen, som du ønsker at se live billeder fra. Streamingen starter, så snart du klikker dig ind på begivenheden, og det er ikke et krav, at du har penge stående på din konto (i modsætning til eksempelvis bet365).

Brugervenlig platform

Betinia har formået at skabe en platform, der både leverer brugervenlighed i app-version såvel som via browseren på din computer og mobil.

Hjemmesiden er holdt i mørke nuancer og er dejligt praktisk opbygget. Man har fornemmelsen af at udviklerne faktisk er spillere selv, for selve layoutet gør bettingen nem og overskuelig. Det er især brugen af sidebjælke- og hovedbjælkemenuer, der sikrer, at man hele tiden har overblikket over sine bettingmuligheder.

Man navigerer nemt rundt i de forskellige sportsmarkeder; enten via rullemenuen i venstre side af skærmen eller via hovedmenuen øverst, hvor en lang række klikbare sportsikoner, sender dig videre til oddsene på de forskellige sportsmarkeder.

Det er også nemt og enkelt at veksle mellem prematch odds og livebetting-sektionen på Betinia. Det gælder uanset om man spiller via appen på mobilen eller via desktop-version på computeren.

Kundeservice på Betinia

Betinia yder support via enten mail eller live chat. Vi testede live chatten meget sent på en hverdagsaften og kom igennem til en engelsktalende support-medarbejder indenfor få sekunder. Chatten har en indbygget oversættelses-mekanisme, der sørger for at oversætte kundeservice-medarbejderens svar til dansk.

Vi fik et tilfredsstillende svar på vores henvendelse, og medarbejderen blev hængende i chatten for at høre, om der var andet vedkommende kunne hjælpe med. Alt i alt en passende og venlig support via Betinias live chat, som i øvrigt er åbent 24 timer i døgnet hver eneste dag.

Betinia værner om sikkerheden

Betinia har dansk spillelicens og det er i sig selv en blåstempling af spiludbyderen. Med licensen kommer der nemlig en lang række krav, som bookmakeren skal leve op til. Heriblandt en bred vifte af sikkerhedskrav, der blandt andet omfatter obligatorisk brug af krypteringssystemer, så ingen kan snage i spillernes personlige eller økonomiske data.

Med licens fra Spillemyndigheden følger der også et krav om at integrere det sikre, danske offentlige MitID-system. Man råder således over en af markedets mest sikre login-processer på Betinia, da MitID gør brug af tofaktor-godkendelse.

Betinia sørger også for at linke til alle de officielle danske hjemmesider, som kan yde support, hvis man mener at spillet er ved at tage overhånd. Der er eksempelvis link til StopSpillet og ROFUS, hvis man ønsker at udelukke sig fra spil.

Imponerende udvalg af betalingsmetoder

Betinia trækker i den grad fra resten af det danske bookmaker-felt, hvad angår betalingsmetoder. Hvor den klassiske dansklicenserede sportsbetting-udbyder ofte byder ind med 5-6 forskellige ind- og udbetalingsmetoder, kan Betinia præsentere 12 forskellige betalingsløsninger.

Betinia tilbyder overførsler med kreditkort som VISA og MasterCard, samt e-wallets som for eksempel PayPal, Neteller og Skrill. Man kan også benytte sig af mobile betalingstjenester såsom MobilePay eller bruge online banking i form af den hurtige Trustly-tjeneste.

Af de mere alternative betalingsmetoder byder Betinia også ind med ind- og udbetalinger via den forudbetalte korttjeneste Paysafecard, samt mindre kendte e-wallets som for eksempel EzeeWallet, Zimpler og MiFinity.

Sådan opretter du en konto hos Betinia

Har du selv lyst til at prøve kræfter med Expekt, så er det forholdsvist enkelt at oprette en konto som ny spiller. Nedenfor har vi anført seks nemme trin, som du kan følge:

01

Gå ind på Betinias hjemmeside

Klik på det orange ikon ”Tilmeld dig” på hovedsiden.

02

Fortsæt med MitID

Angiv nu dit personnummer og fortsæt processen ved at logge ind på dit MitID.

03

Angiv dine personlige oplysninger

Oplys herefter navn og adresse samt e-mail og telefonnummer og klik på ”Fortsæt”.

04

Vælg din velkomstbonus og gennemfør kontooprettelsen

Vælg nu din ønskede velkomstbonus på listen over bonusser og klik herefter på det orange ikon med påskriften ”Begynd at spille”.

05

Foretag indbetaling og spil

Du skal nu foretage din første indbetaling og kan herefter påbegynde spil på Betinia.

Konklusion

Betinia har fået en god start på det danske spillemarked, og det forstår man godt. Bookmakeren har formået at skabe en solid og brugervenlig hjemmeside med et ganske solidt udvalg af sportsmarkeder, som tilgodeser de fleste spilleres behov.

Der er også gode odds at hente, hvis man mest af alt spiller på de store europæiske fodboldligaer. Det kniber dog lidt med tilbagebetalingsprocenten på dansk fodbold, hvor man ligger et par procenter under de største på markedet.

Overordnet set virker Betinia alligevel til at placere sig som en sportsbetting-udbyder med godt styr på det vigtigste. Bookmakeren tilbyder ikke kun en flot velkomstbonus, men leverer også en bred vifte af interessante løbende tilbud til allerede tilmeldte spillere.

Sidst men ikke mindst kan Betinia byde ind med et ekstraordinært udvalg af betalingsmetoder, som kan sikre både trygge men også hurtige gevinstudbetalinger.

Fordele og ulemper

 • Flot velkomstbonus til nye kunder
 • Løbende bonus til eksisterende spillere
 • Høje odds på de største fodboldligaer
 • Brugervenlig bettingplatform
 • Bredt udvalg af betalingsmetoder
 • Ikke noget større livestreaming-udbud
 • Knap så høje odds på dansk fodbold

Ofte stillede spørgsmål om Betinia

Har Betinia en velkomstbonus til nye spillere?

Ja, Betinia tilbyder en 100% velkomstbonus på op til 1.000 kroner til alle nye spillere, der opretter en spillekonto. Bonussen er knyttet til spillerens første indbetaling og efterfølgende væddemål på spillesiden.

Kan man få løbende bonusser som eksisterende spiller på Betinia?

Betinia tilbyder alle eksisterende spillere en ugentlig reload bonus. Der er tale om en 100% bonus på op til 500 kroner, som aktiveres på spillerens første indbetaling og efterfølgende spil i ugen.

Har Betinia høje odds?

Betinia leverer ganske konkurrencedygtige odds på de største fodboldligaer i Europa. Man opererer med en tilbagebetalingsprocent på lidt over 95 procent på eksempelvis den engelske Premier League og den italienske Serie A.

Kan man betale med MobilePay på Betinia?

Ja, MobilePay er en af mange betalingsmetoder på Betinia, hvor du også kan benytte Trustly, Paysafecard, Skrill, Neteller og naturligvis VISA og MasterCard.

 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  100% op til 1.000 DKK
 • Vurdering
 • APP
  Mobil og Tablet

Odds hos Betinia

Opret en konto hos Betinia og få 1.000 DKK i velkomstbonus
Betinia Få 1.000 DKK i bonus hos Betinia

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 = 1.000 kr. før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre populære bookmakere