Søndag den 7. februar er det tid til Super Bowl LV, hvor Tamba Bay Buccaneers møder sidste års vindere fra Kansas City Chiefs. Det er en kamp mellem den bedste QB nogensinde, Tom Brady, og den aktuelt bedste QB i NFL, Patrick Mahomes. Hos bet365 er der massevis af odds på Super Bowl, og i denne artikel vil vi forsøge at guide dig til de bedste af dem, så du kan gøre den store nat ekstra lukrativ.

Super Bowl LV vinder odds

Indlæser…

Vi sender dig videre til bookmakeren bet365

De bedste odds på Super Bowl 2021

Forneden ses de seneste odds på Super Bowl 2021 fra bookmakeren bet365. Oddsene bliver automatisk opdateret frem til slutfløjtet og vil konstant vise de aktuelle odds.

Som ovenstående odds viser, har bet365 gjort Chiefs til favoritter i årets Super Bowl. De regerende mestre fra Kansas City har set overbevisende ud i hele sæsonen, og de har været bookmakerens favoritter lige siden sæsonen begyndte.

Chiefs og Mahomes forventes dog ikke, at få nogen let kamp. bet365 har lagt spreadet på 3,0 point, og bookmakeren forventer dermed en relativt tæt kamp, der altså kan gå begge veje.

Indlæser…

Vi sender dig videre til bookmakeren bet365

Man skal da bestemt heller ikke undvære Tom Brady og Buccaneers. Den aldrende QB står i sin tiende Super Bowl, og han har vundet de seks. Det er derfor næppe en dum idé at kigge Bucs’ vej, når man skal sætte sine Super Bowl odds.

Indlæser…

Vi sender dig videre til bookmakeren bet365

Netop fordi kampen står mellem to af historiens quarterbacks, forventer bet365 også en pointrig kamp. Faktisk er over/under-linjen den næsthøjeste nogensinde sat forud for en Super Bowl.

Masser af andre muligheder for Super Bowl odds

Super Bowl er, som det kan læses senere i denne optakt, en af verdens allerstørste sportsbegivenheder. Det betyder også, at der findes et hav af forskellige odds på Super Bowl. Det er oplagt at oddse på, hvem der vinder kampen og løfter det eftertragtede Lombardi Trofæ. Dette er dog langt fra det eneste. Hos bet365 kan man for eksempel spille på, hvor mange point, der scores i kampen, hvem der vinder de forskellige quarters og, hvilke spillere, der scorer touchdowns i løbet af kampen. Dette er de klassiske spil.

Er man til nogle lidt mere uortodokse spil, kan man spille de såkaldte specials, der går på længden af det længste scorede field goal, hvem der vinder coin tosset, hvordan det første field goal bliver brændt og, hvilke spillere, der løber og griber flest yards i løbet af kampen. Alt dette finder man hos bet365, der ikke kun har mange markeder men også nogle af de højeste odds på Super Bowl 2021.

Få de bedste Super Bowl 2021 odds tilbud

Forneden ses de bedste odds tilbud på Super Bowl 2021 fra de danske bookmakers. Vi har ledt hos samtlige danske bookmakers efter de bedste betting tilbud, så du kan få det maksimale ud af aftenen, og dine Super Bowl odds 2021.

Få mest ud af Super Bowl betting tilbud

Som det ses foroven er der masser af odds tilbud på Super Bowl 2021. Det er dog langt fra alting, der skinner, der er guld. Ligeledes kan den enes guld være den andens skrald. Der er nemlig flere ting, man skal overveje, når man udnytter et tilbud på Super Bowl odds 2021.

Først og fremmest skal man holde øje med et regler og vilkår. Det betyder, at man skal læse det med småt før, man gør andet. I ovenstående artikler præsenterer vi altid det med småt, men vi anbefaler alligevel, at du også kigger det igennem. Det er nemlig bedre at være på den sikre side.

Når vi anbefaler at læse det med småt, skyldes det, at man skal kende ting som gennemspilskrav og lignende. Bookmakerne har det med at få tilbud til at se bedre ud, end de egentlig er. Man skal derfor være sikker på, hvad man går ind til før, man begynder at spille.

Når man har styr på de forskellige tilbud, skal man kigge på, hvordan tilbuddene passer med ens spillestil og planer for Super Bowl odds. Kræver en bookmaker, at man spiller for et markant højere beløb, end man normalt vil gøre, skal man lade være.

Sidst men ikke mindst skal man holde sig for øje udelukkende at spille værdispil. Dette er den gyldne vej til overskud, og blot fordi man kan få et free bet eller et forhøjet odds hos en bookmaker, skal man stadig lede efter værdispil.

Odds på Super Bowl MVP

Indlæser…

Vi sender dig videre til bookmakeren bet365

Som det kan ses på listen over de tidligere Super Bowl MVPs, er det oftest en quarterback, der vinder den prestigefulde pris. Netop derfor er det også Patrick Mahomes og Tom Brady, der er favoritter til at løbe med titlen igen i år.

Efter de to QBs finder man Chiefs-profilerne Tyreek Hill og Travis Kelce, der begge har rigtig gode muligheder for at gribe op til flere TDs. Dernæst følger en stærk trio med de to defensive spillere Tyrann Mathieu og Shaquil Barrett samt Chiefs RB Darell Williams. Sidst men ikke mindst er det værd at fremhæve de to Bucs-våben Mike Evans og Leonard Fournette.

Det åbenlyse Super Bowl odds her er naturligvis et bet på Mahomes. Han er den startende QB på det bedste hold. Men skal man kigge på værdien, så er Tyreek Hill et rigtig værdifuldt spil. Sidst han mødte Bucs lavede han tre touchdowns og greb 269 yards. En lignende statline bør gøre ham til Super Bowl MVP. I skrivende stund udbyder bet365 odds 29 på, at Hill bliver MVP.

Skøre Super Bowl odds

Super Bowl er dog meget mere end blot det, der sker på banen. Super Bowl er også alt det, der sker udenom, hvilket også ses på markederne, de danske bookmakers tilbyder.  Hos NordicBet finder man massevis af sjove og skøre specialspil på alt det, der omringer kampen.

Her kan du spille på, hvordan nationalsangen forløber. Altså hvor lang tid den tager, og hvorvidt sangeren kommer til at glemme et eller flere ord.

Derudover kan du også spille på det berømte pauseshow. Her kan du finde Super Bowl odds på antallet af sange, der bliver sunget, hvor mange gange The Weeknd skifter tøj og selvfølgelig, hvilke berømte gæster, der kommer med ham på scenen. For eksempel er der odds 3,50 på, at Ariana Grande også optræder.

NordicBet Odds på Super Bowl-specials hos NordicBet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+


*Find spillet her; Amerikansk Fodbold-> NFL

Spilforslag til Super Bowl 2021

Først og fremmest anbefaler vi førnævnte spil på Tyreek Hill som Super Bowl MVP. Det ligner et rigtig godt Super Bowl odds med hans tidligere meritter imod Bucs in mente.

Generelt tror vi ikke, at Bucs offensiv kan holde snor i Chiefs. Bucs er gode offensivt, hvilket vi så mod Packers, men de er ikke et eksplosivt offence på samme måde som Chiefs. Derfor anbefaler vi også et spil på, Chiefs -3,0 point. Det belønnes med fine 1,83 i skrivende stund, hvilket bestemt også er mere end godkendt. Som sagt blev Bucs kørt over sidst de to hold mødtes, og sejren burde have været større end scoren endte.

Du kan se Super Bowl hos bet365

Er du kunde hos bet365, kan du gratis og helt lovligt streame nattens store kamp hos dem. Dette kræver blot, at man har en konto hos bet365. Du kan læse mere om Super Bowl livestreaming her.

bet365 Livestream Super Bowl her

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Så stort er Super Bowl

En ofte gentaget påstand er, at Super Bowl er verdens største endags sportsbegivenhed. Dette er dog ikke helt rigtig. I 2014 så omkring 160 millioner mennesker verden over Super Bowl ifølge Reuters, hvilket bestemt er imponerende. Sammenligner man med antallet af seere ved VM-finalen i fodbold samme år, blegner det dog en smule. Hele 1,01 milliard mennesker så nemlig med, da Tyskland slog Argentina i finalen ifølge FIFA. Champions League-finalen i fodbold samt VM i cricket får også Super Bowl til at se småt ud i forhold til antal TV-seere.

Men der er dog ingen tvivl om, at Super Bowl er noget unikt alligevel. Det er suverænt den største sportsbegivenhed i USA, og derfor betaler nogle af verdens største virksomheder millioner af kroner for blot få sekunders reklametid under kampen.

Hvert år får NFL i øvrigt nogle af verdens største musikalske navne til at optræde ved Super Bowl. Her skal der både synges nationalsang inden kampen og serveres pauseunderholdning i topklasse. Hele setuppet omkring kampen er altså unikt, og der er ingen andre sportsbegivenheder, der kommer i nærheden af Super Bowl hvad angår selve showet omkring sporten.

Super Bowl pauseunderholdning

Det såkaldte Super Bowl halftime show er et af de mest eftertragtede job i musikindustrien. Det er en kæmpe ære for især amerikanske musikere, og kun de allerbedste får æren. Ved Super Bowl LI så hele 150 millioner med, da Lady Gaga optrådte i pausen, hvilket gjorde den mest sete koncert i verdenshistorien ifølge NFL. Selv ikke-sportsinteresserede tænder ofte for Super Bowl blot for at se pauseunderholdningen.

Pauseunderholdningen har dog ikke altid haft den størrelse, som den har i dag. Indtil de tidlige 1990er var pauseunderholdningen som regel centreret rundt om et tema. For eksempel spillede Grambling State Universitys show band seks gange ved Super Bowl mellem 1960erne og 1990erne, imens forskellige militærorkestre også har spillet. Der har endda været år, hvor underholdningen slet ikke har bestået af musik, men i stedet af forskellige andre former for opvisninger.

Dette ændrede sig dog i 1991, hvor pauseunderholdningen begyndte at bestå populære musikere. Siden dengang er pauseshowet simpelthen blot vokset fra år til år, og det er i dag kun de største af de største, der kan spille ved Super Bowl.

På trods af Super Bowls størrelse bliver musikerne ikke betalt for at underholde. Faktisk er det kun sket én gang i historien, nemlig i 1994, hvor NFL gik med til at donere et beløb til Michael Jacksons Heal the World Foundation, der også fik reklametid under kampen. Det ses som så stor en ære at spille ved Super Bowl, at musikerne simpelthen gør det gratis. Det hører dog med til historien, at kampen størrelse og popularitet som regel medfører, at musikernes popularitet forøges bagefter, hvorfor de altså sælger flere CD’er, streams og koncertbilletter. Dermed er der bestemt en økonomisk gulerod ved at spille under Super Bowl.

Skandalen med Janet Jackson og Justin Timberlake

Et af de mest ikoniske og skandaløse øjeblikke ved Super Bowls halftime show kom under Super Bowl XXXVIII i 2004, hvor New England Patriots slog Carolina Panthers. Her spillede Janet Jackson, Justin Timberlake, P. Diddy, Nelly og Kid Rock, og showet endte i hvad, der senere blev kendt som Nipplegate i den amerikanske presse. Under showet kom Justin Timberlake til at rive et stykke af Janet Jacksons tøj af, hvilket medførte, at hendes højre bryst blev tydeligt for enhver. Jackson var hurtig til at dække sig til, men skaden var allerede sket.

CBS, der viste kampen, blev idømt en bøde på 550.000 dollar, og arrangørerne blev kritiseret hårdt. Det var især NFL og Super Bowls ry som værende familievenlig, der kom under angreb på grund af nipplegate.

På grund af sagen indførte amerikanske medier et såkaldt broadcast delay på live begivenheder. Dermed er alle amerikanske live begivenheder nu sendt mellem fem og syv sekunder for sent, så TV-selskaberne kan nå at slukke for signalet i tilfælde af lignende skandaler.

Super Bowls historie

Den første Super Bowl i historien blev spillet i 1967, hvor Green Bay Packers besejrede Kansas City Chiefs med 35-10. Dengang var Super Bowl en kamp mellem de to rivaliserende ligaer NFL og AFL, og kampen var i første omgang kendt som AFL – NFL World Championship Game. Dette var tilfældet indtil 1970, hvor de to ligaer fusionerede og blev til det nutidige NFL.

De forskellige Super Bowls adskilles fra hinanden ved brug af romertal. Man bruger altså ikke årstal til at adskille finalerne som i de fleste andre sportsgrene. Den første Super Bowl har dermed nummeret I. Den eneste undtagelse fra denne regel er Super Bowl 50, der blev spillet i 2016.

Liste over vindere af Super Bowls

Super Bowl Vindende hold
IGreen Bay Packers
IIGreen Bay Packers
IIINew York Jets
IVKansas City Chiefs
VBaltimore Colts
VIDallas Cowboys
VIIMiami Dolphins
VIIIMiami Dolphins
IXPittsburgh Steelers
XPittsburgh Steelers
XIOakland Raiders
XIIDallas Cowboys
XIIIPittsburgh Steelers
XIVPittsburgh Steelers
XVOakland Raiders
XVISan Francisco 49ers
XVIIWashington Redskins
XVIIILos Angeles Raiders
XIXSan Francisco 49ers
XXChicago Bears
XXINew York Giants
XXIIWashington Redskins
XXIIISan Francisco 49ers
XXIVSan Francisco 49ers
XXVNew York Giants
XXVIWashington Redskins
XXVIIDallas Cowboys
XXVIIIDallas Cowboys
XXIXSan Francisco 49ers
XXXDallas Cowboys
XXXIGreen Bay Packers
XXXIIDenver Broncos
XXXIIIDenver Broncos
XXXIVSt. Louis Rams
XXXVBaltimore Ravens
XXXVINew England Patriots
XXXVIITampa Bay Buccaneers
XXXVIIINew England Patriots
XXXIXNew England Patriots
XLPittsburgh Steelers
XLIIndianapolis Colts
XLIINew York Giants
XLIIIPittsburgh Steelers
XLIVNew Orleans Saints
XLVGreen Bay Packers
XLVINew York Giants
XLVIIBaltimore Ravens
XLVIIISeattle Seahawks
XLIXNew England Patriots
50Denver Broncos
LINew England Patriots
LIIPhiladelphia Eagles
LIIINew England Patriots
LIVKansas City Chiefs

bet365 Odds på Super Bowl LIII hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+


*Find spillet her; Amerikansk Fodbold-> NFL

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Super Bowl 2020 odds.