Expekt, eller rettere nye Expekt, som det hedder i dag, er hurtigt blevet en af Danmarks mest populære bettingsider efter (re)lanceringen i 2023.

Har du oddset i mange år, vil du vide, at bookmakeren var en af de første internationale bettingsider, der kom til Danmark i starten af 00’erne. De holdt dog ikke ved og har været væk fra det danske marked i en længere årrække.

Nu er de tilbage med en officiel dansk spillelicens – og derfor kaster vi nu et blik på den ”nye” online bookmaker. Læs med her i vores Expekt anmeldelse for at blive klogere på udbuddet af sports- og oddsmarkeder, bonusser og kampagner, kundeservice, betalingsmetoder, sikkerhed og meget mere.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 600 hos Expekt

Sådan spiller du

 • Gå til expekt.dk og opret konto
 • Lav en indbetaling på 100 – 600 kr.
 • Aktivér velkomstbonussen under "Mine tilbud"
 • Spil for 100 – 600 kr. til odds 1,80 eller derover
 • Modtag et freebet svarende til din indsats

Indbetal 100 – 600 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Kvalificerende væddemål skal placeres senest 7 dage efter indbetaling. Maks. freebet op til 600 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Velkomstbonus: Matched freebet på op til 600 kr. hos Expekt

Som ny spiller hos Expekt vil du blive tilbudt en velkomstbonus i form af et freebet på op til 600 kroner. Det foregår sådan, at du efter oprettelse laver en indbetaling og placerer et kvalificerende væddemål på mellem 100 kr. og 600 kr. til odds 1,80 eller derover.

Når væddemålet er afgjort, vil du automatisk blive tildelt et freebet på samme størrelse, som dit kvalificerende væddemål. Det vil sige, at hvis du satser 500 kr., vil dit freebet også være 500 kr.

Det kvalificerende væddemål skal være foretaget og afgjort senest 7 dage efter din første indbetaling. Imødekommer du de gældende krav for det kvalificerende bet, vil du modtage dit freebet umiddelbart efter, at væddmeålet er afgjort.

Freebettet kan benyttes frit på alle sportsmarkeder hos Expekt, men skal dog spilles på en kupon med mere end et udfald. Hvert udfald skal også som minimum have et odds på 1,40.

Betingelser for Expekts velkomstbonus

Minimumsbeløb for væddemål100 kr.
Minimumsodds for væddemål1,80
Gyldighedsperiode for freebet60 dage efter tildeling
Kvalificerede til velkomstbonussenAlle nye spillere over 18 år, som ikke allerede har en konto hos nye Expekt.
BemærkTilbuddet gælder kun én gang pr. person. Spilleren skal derudover have accepteret at modtage kampagnetilbud via SMS eller e-mail.
Vigtigste betingelser for Expekts velkomstbonus.

Løbende kampagner til allerede tilmeldte spillere

Expekt er uden tvivl i top, når det handler om tilbud udover velkomstbonussen.

Det er ikke ualmindeligt, at især aktive spillere tilbydes freebets og indbetalingsbonusser et par gange om måneden.

Dertil kommer bonusser i forbindelse med store begivenheder – hvad end det så er sport eller underholdning.

Freebets på store sportsbegivenheder

Vi har eksempelvis set, at Expekt har tilbudt freebets i forbindelse med EM i håndbold, Australian Open, Dronningens Nytårstale, m.m.

På samme måde kan man også forvente, at der vil dukke kampagner op i løbet af VM og EM i fodbold, såvel som under OL og i højtider som påske og jul.

Højere odds på Premier League og Superligaen

Expekt har også kampagner, hvor tilbagebetalingsprocent hæves i Premier League og den danske Superliga i særlige perioder.

For Premier League kalder de det for “Golden Hour”, mens det for Superligaen kaldes for “Happy Hour”. Trods de forskellige navne, er kampagnerne grundlæggende ens. I en udvalgt time på kampdagen vil Expekt hæve oddsene på deres Premier League- og Superliga-kampe og operere med en tilbagebetalingsprocent på 100 procent.

Udvalget af sportsmarkeder og oddsmarkeder hos Expekt

Læs med nedenfor, når vi gennemgår udbuddet af sportsgrene, begivenheder og væddemålstyper hos Expekt. Allerede nu kan vi afsløre, at de er med helt forrest i feltet af bookmakere med dansk licens.

Bred vifte af sportsgrene med odds

Expekt dækker sig bredt ind med odds på alle større og mindre sportsgrene. I skrivende stund tilbyder de odds på i alt 32 forskellige sportsgrene, så de fleste behov burde være dækket ind.

Fodbold toner naturligvis frem som det absolut største sportsmarked med et stort udvalg af oddsmarkeder på de europæiske topligaer i England, Spanien, Italien, Frankrig og Tyskland. Den danske Superliga er også rigt repræsenteret, hvilket er ganske naturligt, da Expekt er hovedsponsor for Superligaen i 2023/24.

Expekt har også et rigt udbud af oddsmarkeder på andre populære sportsmarkeder som for eksempel håndbold, tennis, basketball og ishockey. Der er især en bred vifte af oddsmarkeder på de populære amerikanske ligaer i ishockey (NHL) og basketball (NBA).

Blandt de mere eksotiske sportsmarkeder skal nævnes gælisk sport, lacrosse og surfing.

Alle sportsmarkeder på Expekt

Amerikansk fodbold, australsk fodbold, badminton, baseball, basketball, boksning, bordtennis, bowling, cricket, cykling, dart, e-sport, floorball, fodbold, formel 1, gælisk sport, golf, håndbold, ishockey, lacrosse, motorsport, OL, roning, rugby, snooker, surfing, tennis, UFC, MMA, vintersport, volleyball, WWE, Pro Wrestling.

Oddsmarkeder hos Expekt

Expekt leverer et mere end acceptabelt udvalg af oddsmarkeder på de største og mest populære sportsmarkeder.

I de store fodboldkampe i Premier League eller La Liga, vil man kunne dykke ned i alle de klassiske hovedmarkeder som kampvinder, over/under spil og handicap-spil, men også en lang række spændende specialvæddemål.

Der er især masser af innovative player specials, såsom hvor mange gange en bestemt spiller vil levere et skud indenfor mål i en kamp. Her er der over/under spil på udfaldene hos alle spillerne på holdet.

Man vil også kunne udforske de mange forskellige målscorerspil, hvor der er odds på første og sidste målscorer, såvel som odds på om den enkelte spiller blot scorer i kampen.

Fodbold er uden tvivl det største sportsmarked på Expekt og honoreres derfor også med mere end 300 oddsmarkeder pr. kamp i de store ligaer.

Der er dog også et fint udbud af oddsmarkeder på andre populære sportsgrene, herunder tennis, basketball, ishockey og håndbold. Her kan du, udover de klassiske 1X2-markeder, også spille på en lang række spændende handicap-spil, samt totaler på kampen, halvlegene eller perioderne.

Begivenheder

Odds på ikke-sportslige begivenheder

Det er efterhånden blevet en større tradition, at online bookmakere også bevæger fokusset udover det sportslige og leverer odds på andre begivenheder. Det samme er tilfældet hos Expekt, som faktisk har en ret omfattende menu af odds på ikke-sportslige begivenheder.

I kategorien ‘Specials’ finder du på Expekt en landebaseret kategorisering af begivenheder rundt om i verden. Der kan for eksempel spilles på den amerikanske Oscar-uddeling, hvem der vinder det norske Melodi Grand Prix eller hvem BBC kårer som årets sportsstjerne i Storbritannien for blot at nævne nogle.

Fordi Expekt er en international bettingside og fordi Danmark fortsat er et relativt lille marked for dem, er antallet af danske begivenheder, der kan oddses på, fortsat begrænset. Når det så er sagt, så har de odds på både Dronningens Nytårstale og diverse politiske begivenheder, såsom valget af ny formand i Venstre. Alt i alt er Expekts udbud af specialvæddemål klart større end hos mange af de øvrige danske bookmakere.

Flotte odds på de største sportsmarkeder

Expekt tilbyder meget konkurrencedygtige odds på de helt store sportsmarkeder. Faktisk har de nogle af markedets højeste odds på de store europæiske fodboldligaer og de prestigefyldte grand slam-turneringer i tennis. Der er flere steder en tilbagebetalingsprocent på op mod 98 procent.

Expekt er ejet af Kambi-koncernen, som også står bag Unibet, NordicBet, Mr. Green og LeoVegas. Derfor får man et ekstra højt odds-niveau, som nærmer sig de markedshøje odds hos Unibet.

På de mindre eksponerede sportsmarkeder vil man naturligvis opleve en lavere tilbagebetalingsprocent, men selv her ligger Expekt respektabelt i forhold til resten af markedet.

Expekt har derudover også mange af de nyeste betting-værktøjer såsom cashout- og bet builder-funktionerne.

Sådan oddser du hos Expekt

Oddser du regelmæssigt, vil du hurtigt komme i gang med betting hos Expekt. Er du derimod ny til det med sportsvæddemål på internettet, kan du med fordel læse nedenstående trinvise anvisninger til, hvordan du oddser hos Expekt:

01

Opret en spillekonto (eller log ind, hvis du allerede er kunde)

Du skal oprette en spillekonto for at kunne spille på Expekt. Du kan blive ledt til Expekt ved at klikke på ”Få bonus” her på siden og derefter på ”Opret konto”.

02

Foretag en indbetaling

Du skal nu indsætte penge på din spillekonto for at kunne placere et væddemål for rigtige penge. Klik på det sorte konto-ikon i øverste højre hjørne og vælg ”Indbetaling”.

03

Klik på “Sports”

Med penge på din Expekt-konto, kan du nu trykke på fanebladet ”Sports” i øverste venstre hjørne på hovedsiden. Dette vil lede dig til det store udbud af pre-match odds på Expekts mange forskellige sportsmarkeder.

04

Vælg dine bets

Du kan nu udforske de mange forskellige sportsmarkeder og oddsmarkeder og vælge en eller flere udfald at spille på. Hvert klik på et odds, vil overføre det pågældende odds til din spillekupon, som du kan se i et lille pop-up display i nederste højre hjørne af skærmen.

05

Vælg dine odds med omhu

Det er vigtigt at finde de bedste odds at spille på. Håndpluk derfor dine udfald med omhu, så du sikrer dig, at du kun vælger de odds, der giver dig mest værdi for pengene.

06

Placér dit væddemål

Du kan vælge at spille et singlespil, hvor der kun er ét udfald på din spillekupon, eller du kan vælge en double eller et kombispil med mange udfald på samme kupon. Når du mener, at din kupon er komplet, klikker du blot på det orange ikon med teksten ”Placér væddemål”.

Brugervenlig livebetting platform

Expekt leverer også en bred vifte af liveodds på alverdens sportsmarkeder hver eneste dag.

Udbuddet er fint og tæller flere hundrede liveoddsmarkeder på de største sportsbegivenheder indenfor fodbold og basketball.

Man klikker sig bare ind på livebetting-platformen ved at trykke på menuen ”Live nu” under ”Sports”. Herefter toner alle de aktuelle livekampe frem med odds og live statistik.

Der er stort set ikke den sportsgren, som Expekt ikke udbyder livebetting på. Fodbold, tennis, ishockey, amerikansk fodbold, håndbold og basketball udgør de største live markeder, men du kan også dykke ned i livebetting på alt lige fra curling og dart til Formel 1 og diverse cykelløb samt meget andet.

Sådan livebetter du hos Expekt

Livebetting på Expekt fungerer i store træk på samme måde, som når du foretager betting på pre-match odds. Oddsene er imidlertid betinget af kampforløbet og vil derfor blive ændret forholdsvist hurtigt, hvorimod pre-match oddsene oftest er helt stationære.

Hvis du gerne vil forsøge dig med livebetting på Expekt, men er i tvivl om processen, kan du følge nedenstående anvisninger:

01

Opret en spillekonto (eller log ind, hvis du allerede er kunde)

Ligesom ved traditionel betting, skal du ved livebetting oprette en spillekonto for at kunne spille på Expekt. Klik på ”Få bonus” for at komme til Expekt og klik på ”Opret konto”.

02

Lav en indbetaling

Før du kan placere dine livebets, skal der være penge på din konto, så der er noget at satse. Klik på det sorte konto-ikon og vælg herefter ”Indbetaling”.

03

Klik på ”Live nu”

Klik på menuen “Live nu” i venstre side af skærmen for at blive dirigeret frem til oversigten over samtlige aktuelle live odds.

04

Vælg dine livebets

Du kan nu udforske de mange forskellige live sportsmarkeder og live oddsmarkeder og vælge en eller flere udfald at spille på. Hvert klik på et odds vil tilføjet det til din spillekupon.

05

Placér dit væddemål

Når du har valgt dine væddemål, er næste og sidste trin at tjekke, at kuponen stemmer. Hvis alt er som det skal være, klikker du bare på ”Placér væddemål” og så er dit liveodds på plads.

Livestreaming på Expekt

Expekt tilbyder live statistik på stort set alle livekampe i deres spiludbud og vil i perioder også tilbyde livebilleder.

Udvalget af livestreamede begivenheder kan dog på ingen måde sammenlignes med bet365, der har rettigheder til langt flere fodboldligaer, tennisturneringer og andre populære sportsmarkeder.

Livestreaming bør ikke være årsagen til, at du vælger Expekt. Her er Unibet og især bet365 klart bedre alternativer. Til gengæld er fordelen ved Expekt Livestream, at du, i modsætning til de fleste andre bookmakere med livestream, ikke skal have penge på din Expekt-konto for at streame sport.

Sådan livestreamer du hos Expekt

Vil du forsøge dig med gratis livestream af sport (herunder Holger Runes kampe i ATP) på Expekt, skal du blot følge nedenstående vejledning:

01

Gå til Expekt

Opret en konto hos Expekt eller log ind, hvis du allerede er registreret.

02

Klik på “Sports”

I hovedmenuen klikker du på menupunktet “Sports” for at komme til bettingdelen af Expekt.

Expekt menu

03

Vælg sportsgren

Herefter bruger du undermenuen til at vælge den sportsgren, som du gerne vil streame.

Expekt sportsgrene

04

Aktivér “Kun stream”

Når du har valgt sportsgren, vil der dukke en knap op med teksten “Kun stream”, hvis der er nogle kampe, der kan streames i dag for den nuværende sportsgren. Ser du knappen, kan du klikke på den for automatisk at blive vist samtlige kampe, der kan streames. Disse vil være markeret med en orange afspil-knap (en trekant).

Expekt streaming oversigt

05

Stream kampen

Herefter handler det bare om at klikke på den kamp, som du gerne vil streame. Når du har gjort det, vil du blive ført til kampsiden, hvor du dels kan se aktuelle odds på kampen, samt en videoafspiller med livestream.

Kampside på Expekt med livestream

Brugervenlighed i top

Det ser ikke nødvendigvis videre smukt ud, når man første gang besøger Expekts hjemmeside. Heldigvis er det ikke æstetikken, der driver værket. Brugervenlighed og overblik er nøglefaktorer, når man spiller online, og netop dette er helt på plads hos den relancerede bookmaker.

Du kan nemt navigere i sportsbetting-menuerne via fanebladene i øverste menubjælke på bookmakerens hovedside. Herfra har du altid det forkromede overblik og kan slå en nem smutvej til de forskellige undermenuer – om det så er live odds, pre-match odds eller specifikke sportsmarkeder.

Foretrækker du at spille via din mobiltelefon eller tablet, så har Expekt en ganske fin app til formålet. Appen er skræddersyet til både iOS- og Android-enheder og er bygget op med samme enkelthed og brugervenlighed som hjemmesiden. Du får derfor samme lette brugerflade at navigere på, når du bruger Expekts app til at spille.

Kundeservice på Expekt

Expekt tilbyder sine kunder hjælp via e-mail eller livechat.

Vi testede kundeservicen i forbindelse med anmeldelsen og fik hjælp indenfor cirka 20 sekunder. Efter en indledning, hvor en compuerstyret robot lagde ud med at forstå, hvad henvendelsen drejede sig om, tog en ægte dansktalende medarbejder over for at svare på vores spørgsmål. Let, hurtigt og meget venligt.

Foruden livechatten kan man også selv søge hjælp i Expekts hjælpecenter. Det finder man ved at klikke på ”Support” i menuen til venstre. Her er der svar på mange af de oftest stillede spørgsmål.

Høj sikkerhed for spillere og data

Expekt passer tydeligvis godt på sine kunder og deres personfølsomme data. Hjemmesiden er sikret bag et SSL-certifikat, som er en krypteringsteknologi, der koder data, der sendes mellem din enhed og Expekt. Dermed kan ingen tredjepart snage i dine personlige oplysninger eller betalingsoplysninger.

Expekt opererer med dansk spillelicens og har derfor også integreret MitID-login, som er ét af mange sikkerhedstekniske krav, der følger med godkendelsen fra Spillemyndigheden.

Udover den traditionelle sikkerhed, tilbyder Expekt også alle klassiske værktøjer til at kontrollere dit spil. Som enhver bookmaker med dansk licens, skal du ved oprettelse sætte enten daglige, ugentlige eller månedlige grænser for indbetaling, ligesom du også kan få overblikket over dit spilforbrug og -historik.

Bredt udbud af betalingsmetoder

Når du skal ind- og udbetale hos Expekt, har du rigeligt at vælge i mellem. Udover de klassiske VISA og MasterCard, er der mulighed for mobilbetaling via MobilePay, samt hurtige bankoverførsler med Trustly. Dertil kommer Skrill og paysafecard.

Både Skrill og Trustly kan tilbyde udbetaling af gevinster indenfor få timer, mens udbetalinger med betalingskort typisk tager lidt længere tid. Til gengæld kan hverken MobilePay eller paysafecard bruges til udbetaling.

Sådan opretter du en konto hos Expekt

Har du selv lyst til at prøve kræfter med Expekt, så er det forholdsvist enkelt at oprette en konto som ny spiller. Nedenfor har vi anført seks nemme trin, som du kan følge:

01

Gå til expekt.dk

Klik på knappen “Få bonus” for at gå til Expekts hjemmeside.

02

Opret konto

Klik på den grønne knap med teksten: ”Opret konto”.

03

Log ind med MitID

Log ind med dit MitID, angiv dit CPR-nummer og klik på ”Fortsæt”.

04

Angiv dine kontaktoplysninger

Angiv herefter dit navn, e-mail samt dine ønskede login-oplysninger for din nye konto.

05

Gennemfør oprettelsen af din konto

Når du har angivet alle de nødvendige oplysninger, kan du nu bekræfte kontooprettelsen.

06

Lav din første indbetaling

Foretag nu din første indbetaling ved at klikke på bankikonet i øverste højre hjørne. Få sekunder efter modtager du dit indskud på kontoen, og du er klar til at spille.

Konklusion

Expekt må siges at være landet blødt på det danske spillemarked. Med det nye Expekt er bookmakeren tilbage i en klart mere professionel udgave og med langt mere konkurrencedygtige odds end tidligere.

Der venter ikke blot mulighed for at oddse på mere end 30 forskellige sportsgrene med fine tilbagebetalingsprocenter. Expekt giver nemlig også muligheden for at starte godt ud med en klækkelig velkomstbonus.

Dertil er det værd at bemærke muligheden for at spille fra mobilen. Expekt har en velfungerende app, samt mobilbetaling via MobilePay. Dermed har du altid de bedste odds lige ved hånden.

At livestreaming-udbuddet ikke hører til markedets største, opvejes klart af de høje odds og muligheden for at benytte nogle af markedets nyeste betting-værktøjer til sine sportsvæddemål.

Fordele og ulemper

 • Høje odds på de største sportsmarkeder
 • Mobilbetaling med MobilePay
 • Hurtige udbetalinger via Trustly
 • Brugervenlig hjemmeside og app
 • Masser af spændende specialmarkeder
 • Velfungerende app
 • Gratis livestream af især tennis
 • Hjemmesidedesignet kunne være pænere
 • Knapt så stort udbud af livestreaming som konkurrenterne

Ofte stilledes spørgsmål om Expekt

Har Expekt en velkomstbonus til nye spillere?

Ja, Expekt tilbyder alle nye spillere et matched freebet på op til 1.000 kroner i velkomstbonus.

Kan man få løbende bonusser som eksisterende spiller på Expekt?

Ja, Expekt er en af de bedste bookmakere i Danmark, når det kommer til bonusser og tilbud til eksisterende spillere – blandt andet i forbindelse med store sportsbegivenheder.

Har Expekt høje odds?

Expekt har nogle af de højeste odds på mange af de største ligaer – særligt i forbindelse med kampagner på Premier League og Superligaen, hvor Expekt i perioder tilbyder odds svarende til en tilbagebetalingsprocent på 100 %.

 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  100% op til 1.000 DKK
 • Vurdering
 • APP
  Mobil og Tablet

Odds hos Expekt

600 DKK
Expekt Få 1.000 DKK i bonus hos Expekt

Indbetal 100 – 600 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Kvalificerende væddemål skal placeres senest 7 dage efter indbetaling. Maks. freebet op til 600 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre populære bookmakere