Passé er de dage, hvor man kunne se alle La Liga-kampe på TV. I dag er det kun de største kampe, der bliver sendt på fjernsynet, mens de resterende skal ses online. Det er der som sådan ikke noget i vejen for, men det kræver trods alt, at man sætter sig lidt ind i, hvordan La Liga-streaming foregår.

For at hjælpe dig på vej har vi lavet denne guide, hvor vi præsenterer dig for de to steder, hvor du lovligt kan se La Liga online; bet365 og TV 2 Play. Førstnævnte viser La Liga-kampe gratis til alle med en konto hos bookmakeren, mens sidstnævnte kræver et abonnement.

bet365 Livestream La Liga

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Program for gratis streaming af La Liga 2023/24

Indlæser…

Klik på en af de mange begivenheder i vores oversigt for at se med hos bookmakeren bet365.

Sådan livestreamer du La Liga gratis

Hvad du ser ovenfor, er et program over kommende kampe i La Liga. Programmet har datoer og tidspunkter for hver kamp, samt knapper, der leder dig videre til bet365, hvor du kan streame La Liga gratis.

Se nedenstående trin-for-trin-guide til, hvordan du gør:

01

Log ind hos bet365

Opret en konto eller log ind på bet365.dk

02

Hav penge på kontoen

Indsæt penge på din konto ved at klikke på ”Indbetal”

03

Klik på “Liveodds”

Du finder “Liveodds” i menuen mellem “Sport” og “Mine væddemål”

04

Find La Liga-kampen

Brug søgefunktionen eller kampoversigten til at finde den La Liga-kamp, du gerne vil streame gratis

Ønsker du at kunne se kampene i den spanske førstedivision gratis, kræver det, at du har en konto hos bet365 med penge på. Årsagen er naturligvis, at bookmakeren håber på, at du kommer til at oddse på kampen, når nu du alligevel er inde og se den på deres hjemmeside. Mens vi ikke kan afvise, at du kan føle dig fristet, så er der ingen krav om, at du skal oddse for at streame La Liga via bet365.

Når du har fundet den kamp, du gerne vil se, vil der automatisk dukke et videofeed op, hvis den sendes live på bet365. Uanset om du ser med på mobil, tablet eller computer, vil du kunne få kampen i fuld skærm, samt følge med i statistikker som skud på mål, antal hjørnespark, boldbesiddelse og lignende.

bet365 Opret en konto hos bet365 og se La Liga gratis

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Betal for La Liga-streaming på TV 2 Play

Hvis du ikke er interesseret i eller ikke har mulighed for at streame La Liga hos bet365 er der heldigvis også en anden mulighed. Som du kan læse i vores TV-guide til La Liga, er det nemlig TV 2, der har rettighederne til at sende kampene på dansk TV. Det betyder også, at de har rettighederne til at udbyde dem på deres online streamingtjeneste; TV 2 Play.

I modsætning til TV 2 Sport X, så sendes alle La Liga-kampene på TV 2 Play. Samtidig vil du kunne gå tilbage og se tidligere spillede kampe, hvis du har misset en af dem. Derudover vil du også kunne finde diverse andet indhold, der relaterer sig både til den spanske første division og en lang række andre store sportsbegivenheder.

Stream La Liga på fjernsynet med en Chromecast

Uanset om du vælger at streame La Liga på TV 2 Play eller bet365, så kan du får stort set den samme oplevelse, som sad du og så den spanske fodboldliga på TV. Både streamingtjenesten og bettingsiden understøtter nemlig casting til Chromecast og Apple TV via AirPlay.

Det betyder, at hvis du har en af de to, så vil du kunne kaste La Liga op på den store skærm, selvom du ikke har TV-kanalen, hvorpå kampene sendes. Streamer du La Liga på din mobil eller tablet, vil du typisk kunne se et lille Chromecast- eller AirPlay-ikon i hjørnet af streamen. Klik på dette og vælg den enhed, du vil caste til, så burde der ikke gå mange øjeblikke før, du har kampen på fjernsynet.

Bruger du computeren vil du kunne lave samme øvelse, men hvis det driller, er der også en anden mulighed. Du kan nemlig også caste hele din browser via Google Chrome, og dermed komme uden om problemer med kun at caste selve streamen. Herefter er det bare at sætte din La Liga-kamp i fuld skærm, og så er du klar til at få hele oplevelsen med.

Dropdown menu fra browseren Google Chrome
Cast fanen fra browseren Google Chrome

Ofte stillede spørgsmål om streaming af La Liga

Hvor kan man streame La Liga?

Der er to steder, hvor du kan streame La Liga; bet365 og TV 2 Play. Førstnævnte har alle kampene gratis tilgængelig for deres brugere, mens sidstnævnte sender kampene til alle, der har det rigtige abonnement til streamingtjenesten.

Er det muligt at se La Liga gratis på internettet?

Ja, det er muligt at se La Liga gratis på internettet takket være bet365, der sender alle kampene gratis på deres bettingside. Hvis blot du har en konto hos bookmakeren med penge på, vil du kunne se La Liga live.

Er det lovligt at streame La Liga gratis via bet365?

Ja, det er lovligt at streame La Liga gratis via bet365. I stedet for at kræve betaling for et abonnement, som TV 2 Play gør, satser bet365 på, at deres brugere oddser på de kampe, de ser på bettingsiden. De har dog betalt for rettighederne til at streame kampen på lige fod med TV 2.

Hvilke kampe er tilgængelige ved online streaming af La Liga?

I modsætning til at se La Liga på TV, hvor det kun er udvalgte kampe, der bliver sendt, så kan man på online streamingtjenester se samtlige La Liga-kampe. Det betyder, at det også er muligt at streame El Clasico.