Få et overblik over de bedste fodboldligaer i Europa med vores komplette liga oversigter. Vi har fokus på alle de store ligaer på kontinentet og naturligvis i særlig grad de danske, hvor du i oversigten finder både Superligaen og 1. division.

I vores liga oversigter på Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A, Bundesligaen, Champions League og Europa League finder du både en optakt til den kommende sæson, samt statistikker som den aktuelle stilling og topscorerliste.

I liga oversigterne finder du selvfølgelig også odds på hvem der vinder ligaen, hvem der bliver topscorer og mere til. Se vores liga oversigter forneden.

 

Superligaen 2016/17

Superliga-sæsonen 2017/18 starter d. 14. juli. Se alle odds på Superligaen, den aktuelle stilling, kampprogrammet og meget mere.

Premier League 2016/17

Premier League-sæsonen 2017/18 starter d. 12. august. Se alle odds på Premier League, den aktuelle stilling, kampprogrammet og meget mere.

Primera Division 2016/17

Primera Division – også kendt som “La Liga” – begynder d. 21. august og løber til d. 21. maj 2018. Læs alt om La Liga i denne oversigt.

1. Division 2016/2017

Den danske 1. division er altid en spændende liga at følge. I år starter 1. division d. 27. juli. Se stillingen i 1. division og odds på ligaen her.

Bundesligaen 2016/17

Bundesligaen-sæsonen 2017/18 løber af stablen fra d. 26. juli til d. 20. maj. I vores Bundesliga-oversigt finder du stillingen, kampprogrammet og odds på Bundesligaen.

Serie A 2016/17

Serie A er den bedste række i Italien, og her begynder sæsonen i år d. 21. august og kører til d. 28. maj. Se en stor oversigt over Serie A inklusiv odds, stilling og kampe.

Ligue 1 2016/17

I år begynder Ligue 1 d. 12. august. Se oversigt over Ligue 1 inklusiv odds, stilling og kampprogram.

Champions League 2016/17

Champions League er verdens største klubturnering målt på prestige og omsætning. Se stillingen i grupperne og kampprogrammet for Champions League i sæsonen 2017/18.

Europa League 2016/17

I sidste år vandt Manchester United Europa League, men hvem vinder i år? Se stillingen i Europa League-grupperne og det komplette kampprogram for sæsonen 2017/18.

 

Liga optakter for sæsonen 2017/18

Elsker du fodbold, som vi elsker fodbold, sidder du sikkert og tripper i længsel hver eneste sommer, når de europæiske fodboldligaer stort set alle ligger brak. Men i juli og august starter ligaerne på ny, og i den forbindelse begår vores team af skribenter og spileksperter altid en række liga optakter for den kommende sæson.

Liga optakterne for sæsonen 2017/18 finder du foroven i vores liga oversigt, hvor du kan samt se stillinger, kampprogram og selvfølgelig masser af odds på alle de største ligaer i Europa.

Liga optakterne vil blive opdateret før starten på hver sæson, hvor vi kigger på forhåndsfavoritter i alle de store ligaer. I sæsonen 2015/16 beviste Leicester dog, at det ikke altid er blandt favoritterne man bør lægge sine sparekroner, når man vil spille på, hvem der vinder mesterskabet i denne sæson.

 

Bliv klar til den nye sæson med den største odds bonus

Uanset om du kommer ind midt i en sæson, eller sidder klar til at stikke ud på dine favoritter allerede før sæsonstart, har du muligheden for at få ekstra penge at gamble for, når du skal indbetale penge næste gang. Medmindre du altså har en konto i forvejen hos samtlige danske bookmakere. De bookmaker bonusser vi har fokus på forneden gælder nemlig kun nye kunder.

Har du på nuværende tidspunkt ikke en konto hos én eller flere af de danske bookmakere, kan du lige nu blive klar til den nye fodboldsæson med bonusser for op mod 10.000 kroner.

Husk at der altid er regler og vilkår forbundet med dine bonusser. Du kan læse meget mere om de enkelte bonusser her på odds.dk under hver anmeldelse af de enkelte bookmakere.

Du finder en oversigt over de bedste bonusser her.