Få et overblik over de bedste fodboldligaer i Europa med vores komplette liga oversigter. Vi har fokus på alle de store ligaer på kontinentet og naturligvis i særlig grad de danske, hvor du i liga oversigten finder både Superligaen og 1. Division.

I vores liga oversigter på Premier League, La Liga, Ligue 1, Serie A, Bundesligaen, den tyrkiske Süper Lig, Champions League og Europa League finder du både en optakt til den kommende sæson, samt statistikker såsom den aktuelle stilling og topscorerliste. Du kan også finde de højeste odds på NHL.

I liga oversigterne finder du selvfølgelig også odds på hvem der vinder ligaen, hvem der bliver topscorer og mere til. Se alle vores forskellige liga oversigter forneden.

Liga oversigter

Superligaen logo

Superligaen

Superliga-sæsonen er garant for spænding og underholdning. Lige her kan du se alle odds på Superligaen, den aktuelle stilling, kampprogrammet og en masse andet.

Premier League

Du kan følge Christian Eriksen i Premier League og se alle odds på Premier League, den aktuelle stilling, kampprogrammet og meget mere lige her.

La Liga

La Liga – også kendt som “Primera División” – begynder fredag den 17. august og løber helt indtil søndag den 26. maj 2019. Læs alt om La Liga i denne oversigt.

1. Division

Den danske 1. Division, som også går under navnet NordicBet Ligaen, er altid rigtig spændende at følge. I år starter 1. Division søndag den 29. juli. Se stillingen i 1. Division og odds på ligaen her.

Bundesligaen

Bundesliga-sæsonen 2018/19 løber af stablen fra fredag den 24. juli til og med lørdag den 18. maj. I vores Bundesliga-oversigt finder du både stillingen, kampprogrammet og odds på Bundesligaen.

Serie A

Serie A er den bedste række i Italien. Her begynder dette års sæson lørdag den 18. august og kører til og med søndag den 26. maj. Se en stor oversigt over Serie A inklusiv odds, stilling og kampe her.

Ligue 1

I år begynder den franske Ligue 1 fredag den 10. august. Se en fuld oversigt over Ligue 1 inklusiv odds, stilling og kampprogram lige her hos os.

Champions League

Champions League er verdens største klubturnering målt på både prestige og omsætning. Se stillingen i grupperne og kampprogrammet for Champions League i sæsonen 2018/19 her.

Europa League

Sidste år var det Atlético Madrid der vandt Europa League, men hvem vinder i år? Se stillingen i Europa League-grupperne og det komplette kampprogram for sæsonen 2018/19 lige her.

Æresdivisionen

Der render masser af danskere rundt i den hollandske Æresdivision. Se vinderodds, kampprogram, nyheder, ligaoversigt og meget andet her.

Metal Ligaen Logo

Metal Ligaen

Metal Ligaen er Danmarks bedste ishockeyliga. I sidste sæson vandt Aalborg Pirates, men ligaen er altid tæt og spændende.

NFL

Amerikansk fodbold er i stor vækst i Danmark. Uge efter uge ser tusinder af danskere med, når NFL ruller over skærmen. Vi har alt det, du skal vide om ligaen her.

Liga optakter for sæsonen

Hvis du elsker fodbold, som vi elsker fodbold, så sidder du helt sikkert også og tripper i længsel nærmest hver eneste sommer, når de europæiske fodboldligaer stort set alle ligger brak. Men i midten af juli og august så starter ligaerne op på ny, og i den forbindelse laver vores kompetente team af både skribenter og spileksperter altid en række liga optakter for den kommende sæson.

Alle liga optakterne for sæsonen finder du foroven i vores liga oversigt. Her kan du blandt andet se stillinger, kampprogram og selvfølgelig også masser af odds på alle de største ligaer i Europa.

Liga optakterne vil blive opdateret før starten på hver sæson, hvor vi vil tage et kig på forhåndsfavoritter i alle de store ligaer. I Premier League-sæsonen 2015/16 beviste Leicester dog, at det ikke altid er blandt favoritterne, man bør lægge sine surttjente sparekroner, når man vil spille på, hvem der vinder mesterskabet i denne sæson.

Bliv klar til den nye sæson med den største odds bonus

Uanset om du kommer ind midt i en sæson, eller du sidder klar til at smide en skilling efter dine favoritter allerede før sæsonstart, så har du muligheden for at få ekstra penge at gamble for, når du skal indbetale penge næste gang. Medmindre du altså har en konto i forvejen hos samtlige danske bookmakere. De bookmaker bonusser vi har fokus på forneden gælder nemlig kun for nye kunder.

Har du på nuværende tidspunkt ikke en konto hos én eller flere af de danske bookmakere, så kan du netop nu blive klar til den nye fodboldsæson med odds bonusser for mere end 8.000 kroner.

Husk at der altid er nogle regler og vilkår, som er forbundet med dine odds bonusser. Du kan læse meget mere om de enkelte bonusser her på odds.dk under hver anmeldelse af de enkelte bookmakere.

Du finder en oversigt over de bedste bonusser her.