Et af de helt store buzzwords indenfor online odds for tiden er eSport, altså computerspil. I dag kan man placere eSport odds hos størstedelen af de danske bookmakere, og der kan være rigtig gode penge at hente, hvis man ved, hvad man laver. Da eSport er nyere og mere ukendt end for eksempel fodbold, har bookmakerne ikke styr på nuancerne og styrkerne på samme måde som i andre sportsgrene. Derfor kan man også ofte fange dem på den forkerte fod når det kommer til eSports betting, hvilket selvfølgelig er en kæmpe fordel som spiller.

I denne guide tager vi et nærmere kig på odds på eSport i Danmark. Derudover giver vi en række gode råd til, hvordan man får overskud med sin eSports betting.

 

Læs de seneste nyheder om odds på eSport

 

Her kan du placere odds på eSport i Danmark

Der er ingen tvivl om, at Danske Spil er den bedste bookmaker til odds på eSport i Danmark. Det er Danske Spil, der har det største spiludvalg, og som regel er de også blandt de bedste, når det kommer til størrelsen på deres eSport odds. Faktisk satser Danske Spil så meget på eSports betting, at de har lavet eOddset, der er en underdel af bookmakeren udelukkende med fokus på eSports betting. Her kan du blandt andet finde odds på eSuperligaen.

Danske Spil er dog bestemt ikke den eneste bookmaker med odds på eSport. Man finder som bekendt odds på eSport hos nærmest samtlige andre bookmakere på det danske marked. Kvaliteten af udbuddet varierer dog meget. Derfor er det ofte en god idé altid at dobbelttjekke en bookmakers eSport-sektion, før man opretter sig, hvis man primært har tænkt sig at lave eSports betting.

 

Bookmakere med danske licens

Forneden har vi samlet en liste over alle de danske bookmakere, der udbyder odds på eSport. På denne liste kan man også se bookmakernes nuværende bonusser samt læse vores bookmakeranmeldelser.

500 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 500 kr. i velkomstbonus. Indbetaling + bonus skal gennemspilles seks gange til min. odds 1,50. Indsætter du 500 kr., skal du altså spille for 6.000 kr.
800 kr. DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 800 kr. i velkomstbonus. Indbetaling + bonus skal omsættes fem gange til min. odds 1,80. Indbetaler du 800 kr. skal du altså spille for 8.000 kr.
DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Indbetaling + bonus skal omsættes 5 gange til min. odds 1,80. Indsætter du 1.000 kr., skal du altså spille for 10.000 kr.
100 DKKTotal Bonus
Gælder kun nye spillere | Få 100 kroners freebet ved oprettelse | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
500 DKKTotal Bonus
Registrer dig og få 500 kr. i bonus.
500 DKKTotal Bonus
Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.
DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 500 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles ti gange til min. odds 1,70 indenfor 60 dage.
Stor bonusTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.
500 DKKTotal Bonus
Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode • Et kvalificerende bet er en ”real money”-indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked med et odds på minimum 1.5 • Freebet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 7 dage • Maks. gevinst ved brug af bonus er 3000 kr. ekskl. Jackpot • Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle & vilkår gælder.
1.000 DKKTotal Bonus
100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage.

Aktuelle kampe på eOddset

Indlæser kampe…

 

Odds på eSport hos Danske Spil >>

Odds på CS:GO, League of Legends og meget mere

I takt med at eSport vokser sig større og større bliver spiludbudet også større. I dag kan man derfor finde eSport odds på en lang række forskellige spil. De største er: Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), League of Legends (LoL), Dota2 og StarCraft II. Man kan dog også oddse på spil som HearthStone og selvfølgelig den nyeste af sportsspil som FIFA.

Der er som bekendt rigtig meget at vælge i mellem, og spillene er vidt forskellige. eSports betting er altså ligesom at oddse på almindelig sport; man skal finde sin niche og interesseområde. En vindende oddser på almindelig sport hævder næppe at være ekspert i fodbold, håndbold, amerikansk fodbold og tennis. Det er det samme inden for eSport, hvor man også skal forsøge at begrænse sig til et par markeder. Disse kan man så specialisere sig i.

 

Du finder eSport under eOddset hos Danske Spil

 

CS:GO eSport

Epicenter CS:GO i Skt. Petersborg 2017. Af Roman Kosolapov/Shutterstock

 

Hvad betyder de forskellige eSport odds?

Oddsene på eSport minder meget om dem i alle andre sportsgrene. Her kan man for eksempel ligeledes spille på vinderen af forskellige kampe og turneringer. Derudover kan man også spille handicap og over/under, når placerer odds på eSport. Spiludbudet vokser hele tiden, og bookmakerne er gode til at finde på nye spil. Når man for eksempel spiller over/under eller handicap, er det selvfølgelig nogle andre ting, man spiller på end i for eksempel fodbold. Da eSportskampe ofte spilles over flere runder vil et handicap-spil typisk være på, hvor mange eller få runder et hold vinder. Over/under kan være på, hvor mange runder en kamp går i eller, hvor mange kills en bestemt spiller får.

Indenfor eSport odds, er der også en lang række specialspil, man kan benytte sig af. Dette kan for eksempel være på, hvilket hold, der får first blood eller, hvem der først dræber Baron Nashor i League of Legends. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, så det gælder blot om at kaste sig ud i det.

 

Sådan fungerer handicap- og specialspil

Med eSport odds, er det især i handicap- og specialodds, at man kan finde værdien. Det er disse spil, bookmakerne ofte har svært at sætte odds på. Dette skyldes, at eSport endnu ikke er helt stort nok til, at bookmakerne har deciderede eksperter ansat. Derfor ser man ofte, at de ikke har helt styr på de forskellige holds styrker og svagheder samt eventuelle udskiftninger eller stand-ins.

Typisk vil et handicap odds på eSport se ud således: (0-1). Det betyder, at et hold starter med et map eller en runde inden, kampen starter. Dette er ganske enkelt ligesom i fodbold, hvor det andet hold altså skal vinde med mindst to runder eller maps for, at spillet går hjem.

Det er naturligvis altid vigtigt at sætte sig ind i de forskellige spils finurligheder. Man må, som skrevet tidligere, ikke gå ud fra, at alt eSport er ens. Der er stor forskel på League of Legends og CS:GO, også selvom nogle af holdene hedder det samme.

I League of Legends er specialoddset ’First kill’ inkluderet i stort set alle opgør. Her spiller man simpelthen på, hvilket af de to hold, der først får dræbt en modstander. I enkelte tilfælde laver bookmakerne et endnu mere specifikt odds, så man kan bette på ’First kill’ blandt alle ti spillere; det forhøjer oddset, men gør det selvfølgelig også sværere at forudsige.

I alle spiltitler findes specialoddset ’Most kills’, der oftest sættes op som head-to-head mellem to spillere. Her spiller man selvfølgelig på, hvilken af de to spillere, der får flest kills i den samme kamp. Her tages ikke højde for spillernes kill death ratio men alene de kills som spillerne laver.

 

Sådan vinder du penge på eSport

Der er desværre ingen nem genvej til varigt overskud på eSport. Ligesom med alle andre sportsgrene kræver det hårdt arbejde og dedikation at få overskud, når man oddser. Ligesom med alle andre ting, man kan oddse på, hvad enten det er fodbold, eller TV-begivenheder, kræver eSport, at man har styr på de fundamentale aspekter indenfor betting. Dette drejer sig naturligvis om værdi, chancevurderinger, money management og lignende.

Det er kort sagt ikke nok blot at se eSport og så oddse på, hvem man tror vinder. Dette medfører kun en ting: blodrøde tal og et dundrende underskud på lang sigt. Hvis man er betting novice, anbefaler vi, at man læser denne guide om, hvordan man laver overskud på odds. Det kan selvfølgelig lyde en anelse tørt, men det er alt besværret værd. Især på lang sigt.

Viden om eSport giver enorm fordel

Hvis man er eSports-ekspert, har man dog rigtig gode forudsætninger for at lave et stort overskud. Sporten er nemlig endnu stadig ny, og det er nemt at få en edge, altså en fordel, overfor bookmakerne. Bookmakernes oddssættere på eSport er yderst sjældent eksperter indenfor sporten, og derfor laver de mange fejl. Ofte ser man dem sejle rundt, fordi de ikke følger nyhedsstrømmen, og det skal man naturligvis udnytte.

Det står en frit at følge flere eSports på samme tid, men vi anbefaler, at man oddsmæssigt holder sig til én eller allerhøjst to. Det er bedre at være fuldt orienteret om en enkelt sportsgren end at vide en smule om tre eller fire. Dette mantra gælder både inden for eSport såvel som almindelig sport. I takt med at man får styr på en eSport og skabt sig et stort overskud, kan man eventuelt begynde at se sig om efter nye markeder at erobre.

Her på Odds.dk følger vi naturligvis eSport tæt, og du vil løbende kunne finde nyheder og spilforslag om alle de store turneringer.