Velkommen til Odds.dks Betting Guides, hvor den seriøse oddser kan finde svar på alle betting-relaterede spørgsmål. Dét er i hvert fald vores målsætning.

I denne artikeloversigt finder du en lang række betting guides og andre artikler med odds tips, som er målrettet nybegyndere der træder deres første trin i den store online betting verden.

Her finder du hjælp til at forstå Asian Handicap odds, hvordan du casher dine bets ud før tid, og hvor du finder free bets på de største kampe. Vi giver dig også overblik over Sport i TV, liveodds på igangværende kampe eller sågar et indblik i den danske spillelovgivning, så vi kommer grundigt omkring betting i Danmark i denne Betting Guides.

Gå på opdagelse i vores betting-artikler herunder og bliv inspireret til dine næste bets!

 

Odds på sport

Odds på Sport er vores helt store guide til nybegyndere i sportsbetting-verdenen, som søger odds på mere end bare fodbold. 9 ud af 10 odds-spillere foretrækker at oddse på fodbold, men her på Odds.dk finder vi også de sjove og skæve odds på f.eks. underholdning og politik.

Odds på det næste Folketingsvalg eller hvem der vinder X-Factor. Se også hvilke sportsgrene vi dækker løst og fast her på Odds.dk.

Læs om Odds på Sport

 

Sport i TV

Som navnet antyder, er dette vores TV Guide på Odds.dk. Faktisk er navnet en smule misvisende, fordi vi i denne guide udelukkende viser, hvilke fodboldkampe der kommer i TV.

Vi har desværre ikke mulighed for at vise en oversigt over kommende TV-transmissioner fra andre sportsgrene end fodbold i øjeblikket. Men er det fodbold, du leder efter, har vi den komplette fodbold-guide.

Se Sport i TV-oversigten

 

Livestream sport på nettet

At streame sport på nettet er nemt, for der findes utallige livestream-services, som er klar til at inficere din computer med masser af uønsket og skadelig software. Men du gider vel ikke streame fra tvivlsomme rumænske og russiske sites, vel?

Hvorfor ikke benytte dig af 100% lovlige og sikre streams fra bookmakerne selv? Det er gratis og du vil blive overrasket over, hvilke kampe bookmakerne rent faktisk har rettigheder til at vise i Danmark. Her kan du livestreame gratis fodbold fra bl.a. La Liga, men også andre sportsgrene som f.eks. Wimbledon i tennis.

Se vores livestream-oversigt fra bookmakerne, og læs guiden til hvordan du kommer i gang.

Læs om livestream

 

Liveodds – på mobil og tablet

Kender du det, at man sidder og feder den på sofaen lørdag eftermiddag og stener Premier League på fladskærmen, og så får man en åbenbaring: “Hold da k…, de spiller godt. De vinder sgu dén her! Hvad er oddset?”

Livebetting betyder, at du kan sende skillinger afsted på dem du tror vinder kampen, selv efter kampen er startet. Og det bedste er, at du ikke behøver forlade sofaen, for du kan selvfølgelig livebette fra mobilen eller din tablet.

På vores liveodds-side kan du se odds på kampe der er i gang netop nu, og læse mere om fordelene og strategier i livebetting.

Se liveodds netop nu

 

Livebetting – de bedste bookies

Ja, i denne Livebetting guide er vi i samme boldgade som med liveodds. Dette er en quick-guide til fænomenet livebetting, og her finder du selvfølgelig også odds på igangværende kampe.

I artiklen finder du også en oversigt over bookies med dansk licens, og fælles for dem alle er selvfølgelig, at de tilbyder liveodds i sportsbook’en.

Spil livebetting nu

 

Betting Guide

Hvad er betting egentlig og hvad er “free bets” og “sure bets”?

Læs mere om betting online i denne quick-guide til at bette på nettet, hvor du også finder en oversigt over gode betting-bonusser.

Læs om Betting

 

Mobil-betting – hvor og når som helst

Den tid hvor man skulle ned i den lokale kiosk og udfylde en kupon inden kick off er for længst forbi. Med mobil-betting og en konto hos en god bookmaker, kan du spille på alle tænkelige sportsgrene og odds, uanset hvor du er.

Så længe du har adgang til internettet, og der står nogle penge på din konto, er du klar til at placere et væddemål indenfor få sekunder, når du har din smartphone ved hånden.

En af de rigtig fede fordele – for der er mange – ved mobil-betting er, at du ikke behøver logge ind med NemID, når du vil oddse. Derfor foretrækker mange at bette fra mobilen (eller deres tablets) fremfor at benytte PC’en. Er du usikker på, hvordan du gør?

Læs om Mobil-betting

 

Asian Handicap – Hvordan fungerer det?

Asian Handicap er en uhyre populær måde at sætte odds på, og flere og flere danske betting-eksperter sætter deres picks i Asian Handicap-odds, når de anbefaler spil. Måske har du før set et godt Asian Handicap-odds, men ikke helt forstået, hvordan det hele fungerer?

Fortvivl ej – vores Asian Handicap-guide er én af vores mest læste guides overhovedet her på Odds.dk, så vi ved, den har hjulpet tusinder af læsere før dig.

Se stort Asian Handicap-skema nederst i guiden, hvor du let kan se, hvad der skal til før du vinder på dit Asian-odds.

Læs om Asian Handicap

 

‘Cash Out’ dine bets før tid

Er du træt af at sidde som er nervevrag de sidste fem minutter af en kamp, fordi du har det resultat, du skal bruge for at vinde på din kupon, men det trækker op til endnu en scoring i kampen, som vil gøre din kupon værdiløs fra det ene sekund til det næste?

Dét var vi. Og derfor var vi glade, da bookmakerne indførte muligheden for at “cashe ud” på sine bets før tid. Eller, nu siger vi bookmakerne, men faktum er, at det ikke er alle bookmakere, der har denne fede feature.

Læs mere om, hvordan du kan cashe ud på gevinster før tid, hvilke fordele og ulemper der er forbundet med det og ikke mindst, hvilke bookmakere som tilbyder Cash Out-servicen.

Læs om Cash Out

 

Free Bets – vejen til gratis penge

Free Bets er en af de mest populære kampagner hos bookmakerne. Nogle har dem som velkomsttilbud, andre kaster free bets i grams, når der er store fodboldkampe i Champions League eller lignende.

Med Free Bets får du muligheden for at vinde penge risikofrit, for med et rigtigt Free Bet får du pengene tilbage, hvis du ikke vinder på dit væddemål. Der er som regel inden dikkedarer forbundet med et Free Bet-tilbud, men det kan der være med et “risikofrit væddemål”. Hvad er forskellen, spørger du?

Læs om Free Bets

 

Skrill – din betting e-Wallet

De fleste af os sætter bare penge ind fra kreditkortet eller via bankoverførsler, når vi vil oddse på nettet. Men der kan være en god fordel i, at adskillige sin privatøkonomi med sin betting-økonomi.

Hvis du opretter en konto hos Skrill, kan du opbevare dine online betting-penge der, som i enhver anden bank, og hurtigt flytte pengene rundt mellem alle dine betting sites. Skrill kan bruges til mange ting, og du kan sågar få et hævekort til din Skrill-konto, så du nemt kan hæve pengene på kontoen i en dansk hæveautomat.

Læs mere om Skrill

 

Henze-systemet

Du har formentlig aldrig hørt om det, men Henze-systemet blev voldsomt populært i sommeren 2013, da Odds.dks Webredaktør “Henze” introducerede sit system, hvor han gik efter at vinde 1 million kr. på bare 100 bets.

Henze-systemet er sjovt, potentielt spændende men også højrisikabelt. Du kan dog blive meget rig for en meget lille indsats.

Alt du skal gøre, er som bekendt at ramme 100 bets i træk, men måske er det ikke så svært, som det lyder. I hvert fald ikke, hvis man følger Henze-systemet og rammer et godt run.

Læs om Henze-systemet

 

Spilleloven i Danmark

D. 1 januar 2012 fik Danmark en ny spillelov, som på en og samme tid fjernede en bred vifte af spiludbydere og bookmakere fra det danske marked og afskaffede Danske Spils hidtidige monopol.

Danske Spil har stadig monopol på enkelte spil som f.eks Lotto, men heldigvis ikke på betting. Danske Spils Oddset er en mægtig god sportsbook, som vi på det varmeste anbefaler, men det er rart som forbruger at have muligheder, og det har vi heldigvis i Danmark takket være den nuværende spillelov.

Vil du vide mere om spilleloven i Danmark, kan du læse denne artikel, som tager dig grundigt med omkring de vigtigste punkter i loven. En af de ting der måske ligger dig på sinde er, om dine odds-gevinster er skattefrie. Det kan vi afsløre, at de er, hvis du oddser med dansk licens.

Læs om Spilleloven i Danmark

 

Mangler du en guide?

Skal denne Betting Guide udvides med flere gode råd til vores læsere?

Vi modtager gerne input og opfordringer i vores forslags-kasse, så hvis du kunne tænke dig at læse artikler om et bestemt emne, er du velkommen til at sende os gode idéer via vores kontakt-kanaler.

Kontakt Odds.dk