I dag er det muligt at se gratis sport på nettet helt lovligt uden reklamer. Det kaldes populært for livestream, når man via sin computer, tablet eller mobiltelefon streamer en begivenhed via internettet. Der findes et hav af sider der tilbyder livestreams fyldt med reklamer, spam og virusser, som ofte ikke holder hvad de lover. Disse livestreams er selvfølgelig ulovlige. Sådan er det dog ikke for alle livestreams.

Som kunde hos de fleste bookmakere med dansk licens har man nemlig mulighed for helt lovligt og helt gratis at livestreame. Det gælder alt fra fodbold fra den bedste spanske, tyske og hollandske fodboldliga. Det gælder også NBA, NHL og tennis. Alt det kræver for at se gratis livestream er en konto hos den bookmaker der viser en bestemt kamp samt penge på ens spillekonto.

Et tip er derfor at indsætte én kroner mere end man minimum skal indsætte og så hæve alt undtagen den krone. Dermed kan man nyde gratis livestream hele tiden.

Vi anbefaler Unibet som bookmaker til at se gratis livestream. De har nemlig den største dækning af blandt andet fodbold, håndbold og tennis.

 

Se masser af livestream og bet hos Unibet her
– husk at man skal have mindst én krone på kontoen

 

Oversigt over gratis fodbold og tennis livestream

 

Indlæser…

 

Sådan ser man gratis fodbold livestream

Det tager ikke mange minutter at få gratis adgang til at se fodbold, tennis og ishockey fra de bedste ligaer rundt om i verden. Det vigtigste er naturligvis en internetforbindelse og en computer, tablet eller mobiltelefon. Når man har det på plads, så handler det blot om at have en konto hos den bookmaker, der gratis formidler den begivenhed, som man ønsker at se.

  1. Opret gratis konto hos en af de bookmakere med dansk licens der viser kampen.
  2. Indsæt et beløb på den nye konto og træk eventuelt alt ud så der kun står én kroner på kontoen.
  3. Nyd timer og atter timer af gratis fodbold, tennis og meget andet.

Derefter er man klar til at se gratis sport med sine favoritklubber. Bemærk at der kan være visse restriktioner på hvilke kampe man kan se, alt efter hvilket land man befinder sig i. Bor man for eksempel i Danmark har man ikke mulighed for at se kampe fra den danske Superliga. Man har dog mulighed for at se kampe fra den bedste tyske række.

 

Se gratis livestream på mobiltelefon og tablet

I disse tider kan man naturligvis se gratis livestream af ens favorithold fra både mobiltelefon og tablet hos de fleste udbydere. I vores tabel længere oppe på siden er der et T og et M for de bookmakere der også viser alle kampe på mobiltelefon og tablet. Da alle begivenheder ikke vises i fuld størrelse på ens computer, vil vi faktisk anbefale at se begivenhederne på mobiltelefon eller tablet. Selve formatet er langt bedre tilpasset til mobiltelefon og tablet.

Kvaliteten på mobiltelefon og tablet er rigtig god. Man vil få en super oplevelse, specielt fordi man holder sin telefon og tablet tæt på ens hoved. Når man ser gratis fodbold livestream på ens mobiltelefon eller tablet, er der naturligvis heller ingen reklamer. Bemærk at man kan logge ind på ens mobiltelefon og tablet hos alle bookmakere uden NemID. Man har altså en unik mulighed for ikke at være afhængig af ens NemID.

Livestream på ens mobiltelefon og tablet giver altså muligheden for at se topsport i fin kvalitet mens man er på farten. Nu kan man altid slå tiden ihjel på en lang, kedelig bustur.

 

Kan man både se gratis livestream og få en velkomstbonus

Det kan man sagtens, da de to ting intet har med hinanden at gøre. Som vi tidligere har nævnt, så er det eneste krav for at kunne se gratis livestream hos ovenstående bookmakere, at man har penge på sin konto. Når man opretter en konto, får man naturligvis også tilbudt den bedste bonus på markedet.

Der er ikke noget krav om, at man skal tage imod en bonus, så ens penge bliver låst, hvis man ønsker at hæve dem med det samme. Er man fan af den model, så takker man blot nej til bonussen. Skulle man alligevel have modtaget en bonus ved en fejl, så skriver man blot til bookmakeren og beder dem om at få fjernet bonussen.

Bemærk at flere bookmakere tilbyder en ekstra bonus første gang man placerer et spil fra ens mobiltelefon eller tablet. Der er altså en ekstra bonus at hente udover den bonus som man får tilbudt når man opretter en konto.

 

Se gratis fodbold, tennis, NFL, NHL, snooker og volleyball

Det er ikke til at tro, men den er god nok. Hos bookmakerne med dansk licens er der mulighed for at se fodbold, tennis, basketball, ishockey, snooker, vollyball og meget andet. Der er så at sige sport for enhver smag, også til dem der ikke lige er fan af fodbold. Det er naturligvis fodbold, der er den dominerende livestream-begivenhed, men specielt i løbet af dagen kan man finde livestream af et hav af andre sportsbegivenheder.

Man har mulighed for at se flere begivenheder på samme tid, men vi anbefaler dog, at man slukker for lyden, så man kun har lyd fra én begivenhed. Modsat TV så kan den samme bookmaker godt vise flere forskellige kampe på samme tid. Derfor får man altså et rigtig bredt udvalg af gratis kampe.

Opret en konto hos samtlige bookmakere for at være sikker på at man altid har adgang til alle kampe. Det er nemlig ikke alle begivenheder som samtlige bookmakerne har købt rettighederne til. Men er man oprettet hos alle bookmakere, så er der en god mulighed for, at man aldrig kommer til at misse en kamp.