Se El Clasico på Livestream her ->

 

I dag er det muligt at se gratis sport på nettet helt lovligt uden reklamer. Det kaldes populært for livestream, når man via sin Computer, Tablet eller Telefon streamer en begivenhed via nettet. Der findes et hav af sider der tilbyder livestreams fyldt med reklamer, spam og virusser, som ofte ikke holder hvad de lover. Disse streams er ulovlige, men sådan er det ikke for alle streams.

Som kunde hos de fleste bookmakere med dansk licens har du nemlig mulighed for helt lovligt og helt gratis livestream. Det gælder alt fra fodbold fra den bedste spanske, tyske og hollandske fodbold liga, lige som det fx. gælder NBA, NHL og Tennis. Alt det kræver for at se gratis livestream er en konto hos den bookmaker der viser en bestemt kamp og så penge på din konto.

Et tip er derfor at indsætte 1 kroner mere end du minimum skal indsætte og så hæve alt undtagen 1 krone. Dermed kan du nyde gratis livestream resten af livet.

Vi anbefaler bet365 som bookmaker til at se gratis livestream, da de har den største dækning af alt fra fodbold, håndbold og tennis.

 

Se masser af livestream og bet hos bet365 her ->
– husk at du skal have mindst én krone på kontoen

 

Oversigt over gratis fodbold og tennis livestream

 

Indlæser…

 

Sådan ser du gratis fodbold livestream

Det tager ikke mange minutter at få gratis adgang til at se fodbold, tennis og hockey fra de bedste ligaer rundt om i verden. Det vigtigste er naturligvis en internetforbindelse og en computer, tablet eller mobil. Når du har det på plads, så handler det blot om at have en konto hos den bookmaker der gratis formidler den begivenhed du ønsker at se.

  1. Opret gratis konto hos en af de bookmakere med dansk licens der viser kampen
  2. Indsæt et beløb på din nye konto og træk evt. alt ud så der kun står 1 kroner på kontoen.
  3. Nyd timer og atter timer af gratis fodbold, tennis og meget andet.

 

Nu er du klar til at se gratis sport med dine favoritklubber. Bemærk at der kan være visse restriktioner på hvilke kampe du kan se, alt efter hvilket land du beginder dig i. Bor du fx. i Danmark har du ikke mulighed for at se kampe fra den danske superliga. Du har dog mulighed for at se kampe fra den bedste tyske række.

 

Se gratis livestream på din mobil og tablet

Vi skriver 2014, og det betyder naturligvis at du kan se gratis livestream af dine favorithold på din mobil og tablet hos de fleste udbydere. I vores tabel længere oppe på siden er der et T og et M for de bookmakere der også viser alle kampe på mobil og tablet. Da alle begivenheder ikke vises i fuld størrelse på din computer vil vi faktisk anbefale at se begivenhederne på din mobil eller tablet. Selve formatet er langt bedre tilpasset til mobil og tablet.

Kvalitet på mobil og tablet er rigtig god, og du vil få en super oplevelse, specielt fordi du har holder din telefon og tablet tæt på hovedet. Når du ser gratis fodbold livestream på din mobil og tablet er der naturligvis ingen reklamer. Bemærk at du kan logge ind på din mobil og tablet hos alle bookmakere uden NemID, så du har altså en unik mulighed for ikke at være afhængig af dit NemID.

Livestream på din mobil og tablet er din mobil for at se topsport i fin kvalitet når du er på farten. Nu er der ikke længere noget der hedder en kedelig bustur.

 

Kan jeg både se gratis livestream og få en velkomstbonus

Ja, de to ting har intet med hinanden at gøre. Som vi tidligere har nævnt, så er det eneste krav for at kunne se gratis livestream hos ovenstående bookmakere, at du har penge på din konto. Når du opretter en konto får du naturligvis også tilbudt den bedste bonus på markedet.

Der er ikke noget krav om at du skal tage imod en bonus så dine penge bliver låst, hvis du ønsker at hæve dem med det samme. Er du fan af den model, så takker du blot nej til din bonus. Skulle du alligevel have modtaget en bonus ved en fejl, så skriver du blot til bookmakeren og beder om at få fjernet din bonus.

Bemærk at flere bookmakere tilbyder en ekstra bonus første gang du placerer et spil fra din mobil og tablet. Der er altså en ekstra bonus at hente udover den bonus som du får tilbudt når du opretter dig.

 

Se gratis Fodbold, Tennis, NFL, NHL, Snooker, Vollyball

Det er ikke til at tro, men den er god nok. Hos bookmakerne med dansk licens er der mulighed for at se fodbold, tennis, basketball, ishockey, snooker, vollyball og meget andet. Der er så at sige sport for enhver smag, også til dem der ikke lige er fan af fodbold. Det er naturligvis fodbold der er den dominerende livestream begivenhed, men specielt i løbet af dagen kan du finde livestream af et hav af andre begivenheder.

Du har mulighed for at se flere begivenheder på samme tid, men vi anbefaler dog at du slukker for lyden så du kun har lyd fra en begivenhed. Modsat TV, så kan den samme bookmaker godt vise flere forskellige kampe på samme tid, hvorfor du altså får et bredt udvalg af gratis kampe.

Opret dig hos alle bookmakere for at være sikker på at du altid har adgang til alle kampe. Det er nemlig ikke alle rettigheder som alle bookmakerne har købt rettighederne til. Men er du oprettet hos alle bookmakere, så er der en god mulighed for at du aldrig misser en kamp.