I dag er det muligt at se gratis sport på nettet helt lovligt uden reklamer. Det kaldes populært for livestream, når man via sin computer, tablet eller mobiltelefon streamer en begivenhed live via internettet. Der findes et hav af illegale sider, som tilbyder livestreams, men de er fyldt med både reklamer, spam og virus. Disse livestreams er selvfølgelig også ulovlige. Sådan er det dog ikke for alle livestreams.

Som kunde hos de fleste bookmakere med dansk licens har man nemlig mulighed for helt lovligt og helt gratis at livestreame sport. Det gælder alt fra La Liga livestream, Serie A livestream, Bundesligaen livestream, og masser af andet fodbold. Det gælder også NBA, NHL, tennis og håndbold. Blandt andet kan du se EM håndbold gratis online. Alt det kræver for at få et gratis livestream er en konto hos den bookmaker. som viser en bestemt kamp samt at der står penge på ens bookmakerkonto.

Et tip er derfor at indsætte én kroner mere end man minimum skal indsætte. Derefter kan man så hæve alt undtagen den krone. Dermed kan man nyde gratis livestream hele tiden. Vi anbefaler bet365 som en god bookmaker at have et gratis livestream hos. De har nemlig en af de største dækninger af blandt andet fodbold, håndbold og tennis.

bet365 Gratis livestream af sport

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Oversigt over gratis fodbold og tennis livestream

Indlæser…

Se fodbold gratis hos bet365

For mange er der to måder at streame fodbold på. Enten skal man købe et dyrt abonnement hos for eksempel ViaPlay, eller også må man nøjes med et ulovligt stream af tvivlsom kvalitet med arabiske kommentatorer. Der er dog en tredje løsning, som både både gratis og lovlig. Derudover er det endda også med god kvalitet; nemlig streaming hos bookmakere. Det er en fremragende løsning, hvor man får adgang til et hav af kampe og sportsgrene fra hele verden. Rent faktisk også mange flere end hos samtlige danske streamingtjenester tilsammen. Og det er endda uden at betale så meget som én krone for det!

Alt det kræver for at få adgang til det store slaraffenland af gratis sport, er sådan set bare en konto med penge på hos en online bookmaker, som streamer diverse sportsgrene. Man kan nøjes med at have én krone stående på kontoen, og det vil være nok til at streame sport i al evighed. Der er nemlig ingen krav om, at man skal spille på de kampe, som man gerne vil se. Dermed kan man frit nyde sport i verdensklasse fra hele kloden uden at bruge penge på det.

Bet365s livestreaming er dog ikke kun fodbold og tennis. Du kan også se amerikansk fodbold fra NFL, ishockey fra NHL og streame Danmarks kampe ved VM, håndbold og meget andet.

Livestream er tit foran TV

Da bookmakernes streams går udenom de etablerede TV-stationer, der viser kampene i fjernsynet, er de ofte lidt foran fjernsynet. Det vil sige, at disse streams er det absolut tætteste, man overhovedet kommer på at være på stadion.

Det er dog klart, at man ved at streame en fodboldkamp hos en bookmaker går en lille smule på kompromis med kvaliteten. Kampene har for eksempel kun sjældent kommentatorer på, og man må derfor nøjes med tilskuernes larm. For fodboldromantikere er dette dog ofte et stort plus, da man virkelig kan mærke atmosfæren og høre slagsangene. Det er lækkert at opleve, hvordan kampen bølger frem og tilbage i takt med tilskuernes jubelbrøl og piften.

Derudover siger det sig selv, at det er bedre at se fodbold i fjernsynet. Selvom kvaliteten af al den gratis fodbold på internettet er høj, så kan den ikke måle sig med et kæmpe fjernsyn. Bookmakerstreams er dog gode nok til at sikre en rigtig god og billig oplevelse.

Disse streams er samtidig perfekte, hvis man elsker livebetting. På den måde kan man nemlig følge med i kampen og spille på den samtidig.

bet365 Livestream og livebet hos bet365 her

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan får man et gratis livestream hos bet365

Det tager ikke mange minutter at få gratis adgang til at se fodbold, tennis og ishockey fra de bedste ligaer rundt om i verden. Det vigtigste er naturligvis en internetforbindelse og en computer, tablet eller mobiltelefon. Når man har det på plads, så handler det blot om at have en konto hos den bookmaker, der gratis formidler den begivenhed, som man ønsker at se.

  1. Opret gratis konto hos en af de bookmakere med dansk licens der viser kampen.
  2. Indsæt et beløb på den nye konto og træk eventuelt alt ud så der kun står én kroner på kontoen.
  3. Nyd timer og atter timer af gratis fodbold, tennis og meget andet.

Nu er man klar til at se gratis sport med sine favoritter. Bemærk at der kan være visse restriktioner på hvilke kampe man kan se, alt efter hvilket land man befinder sig i. Bor man for eksempel i Danmark, har man ikke mulighed for at se kampe fra den danske Superliga. Man har dog mulighed for at se kampe fra den bedste tyske række. Du kan derimod sagtens livestreame Superligaen fra udlandet.

Se gratis livestream på mobil og tablet

I disse tider kan man se gratis livestream af ens favorithold fra både mobil og tablet hos de fleste udbydere. Da alle begivenheder ikke vises i fuld størrelse på ens computer, vil vi faktisk anbefale at se begivenhederne på mobil eller tablet. Selve formatet er langt bedre tilpasset til håndholdte enheder.

Kvaliteten på både mobil og tablet er rigtig god. Man vil få en super oplevelse, specielt fordi man holder sin telefon og tablet tæt på ens hoved. Når man ser gratis fodbold livestream på ens mobil eller tablet, er der naturligvis heller ingen reklamer. Bemærk at man kan logge ind på ens håndholdte enheder hos alle bookmakere uden NemID. Man har altså en unik mulighed for ikke at være afhængig af ens NemID.

Livestream på ens mobil og tablet giver altså muligheden for at se topsport, man er på farten. Nu kan man altid slå tiden ihjel på en lang, kedelig bustur.

Kan man både se gratis livestream og få en velkomstbonus?

Det kan man sagtens, da de to ting intet har med hinanden at gøre. Som tidligere nævnt er det eneste krav for at kunne se gratis livestream hos ovenstående bookmaker, at man har penge på sin konto. Når man opretter en konto, får man naturligvis også tilbudt den bedste bonus på markedet.

Der er ikke noget krav om, at man skal tage imod en bonus, så ens penge bliver låst, hvis man ønsker at hæve dem med det samme. Er man fan af den model, så takker man blot nej til bonussen. Skulle man alligevel have modtaget en bonus ved en fejl, så skriver man blot til bookmakeren, og beder dem om at få fjernet bonussen.

Bemærk at flere bookmakere tilbyder en ekstra bonus første gang man placerer et spil fra ens mobil eller tablet. Der er altså en ekstra bonus at hente, udover den bonus som man får tilbudt, når man opretter en konto.

Se gratis fodbold, tennis, NFL, NHL, snooker og volleyball

Det er ikke til at tro, men den er god nok. Hos bookmakerne med dansk licens er der rig mulighed for at se både fodbold, tennis, NBA livestream, ishockey, snooker, vollyball og meget andet. Der er så at sige sport for enhver smag. Også til dem som ikke lige er fan af fodbold. Det er naturligvis fodbold, der er den dominerende livestream-begivenhed, men specielt i løbet af dagen kan man finde livestream af et hav af andre sportsbegivenheder.

Man har mulighed for at se flere begivenheder på samme tid, men vi anbefaler dog, at man slukker for lyden, så man kun har lyd fra én begivenhed. Modsat TV så kan den samme bookmaker godt vise flere forskellige kampe på samme tid. Derfor får man altså et rigtig bredt udvalg af gratis kampe.

Det er en rigtig god idé at oprette en konto med et symbolsk beløb på hos samtlige bookmakere med livestream. På den måde er man sikker på, at der altid er adgang til alle kampe. Det er nemlig ikke alle begivenheder som samtlige bookmakere har købt rettighederne til. Men er man oprettet hos dem allesammen, så er der en rigtig god mulighed for, at man aldrig kommer til at misse en kamp.

bet365 Se masser af livestream hos bet365 her

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Flere bookmakere med gratis streaming

Engang var bet365 mere eller mindre den eneste bookmaker, der tilbød gratis streaming af sport i Danmark. Sådan forholder det sig ikke længere. I dag kan man nemlig streame fodbold, tennis, basketball og en lang række andre sportsgrene hos omtrent lige så mange bettingsider.

Du kan blandt andet også streame sport gratis hos Expekt, betsson, Unibet og NordicBet. Der vil helt naturligt være et overlap i nogle af de kampe, ligaer og sportsgrene, der kan livestreames bookmakerne i mellem, men der er også nogle bettingsider, der tilbyder gratis streaming af bestemte kampe som de eneste i Danmark.

Vi forsøger her på Odds.dk at give dig overblikket over, hvor du kan streame diverse sportsbegivenheder på dedikerede streamingssider. Ønsker du derfor at livestreame Bundesligaen, Holger Runes kampe, NFL eller noget helt fjerde, så er det bare at bruge søgefunktionen til at finde vores side om den pågældende liga, sportsstjerne, sportsgrene eller begivenhed.