I takt med den teknologiske udvikling, er det blevet muligt at spille på sportsvæddemål uanset hvor du er. Begrebet mobil betting dækker over at spille på sportsvæddemål via din mobiltelefon eller andre håndholdte enheder – som f.eks. en iPad.

Med mobil betting vil du være i stand til at vædde hvor som helst og når som helst. Det eneste krav er, at din mobil telefon har internetadgang, og at du har oprettet en spillekonto med penge på kontoen hos en bookmaker som tilbyder mobil betting.

Stort set alle bookmakere nu om dage tilbyder mobil betting, hvor du kan spille på alverdens sportsbegivenheder fra fodbold, håndbold, ishockey, tennis, amerikansk fodbold, basketball, curling… ja, hvilken som helst sportsgren.

Som nævnt kræver det dog, at du har en eksisterende spillekonto hos en bookmaker på forhånd, for du kan ikke oprette en konto fra din mobiltelefon. Hertil SKAL du bruge en almindelig computer, men når kontoen er oprettet – og du har sat penge ind – er du klar til at mobil bette uanset, hvor du befinder dig.

Se listen over bookmakere som tilbyder mobil betting herunder, og opret din konto i dag via din computer. Så er du klar til at logge ind med mobilen næste gang du er på farten, og får lyst til at spille.

Og husk – når du mobil better behøver du ikke logge ind med NemID. Du skal bare logge ind med dit brugernavn og dit kodeord – så nemt er det.

 

De bedste bookmakere til mobil betting

500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
2.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
DKKTotal Bonus
1.500 DKKTotal Bonus
2.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
750 DKKTotal Bonus

 

Spil hvor som helst – når som helst

Når du har oprettet en konto hos en af bookmakerne i listen herover, er det slut med at gå glip af action, fordi du ikke lige er hjemme foran computeren, når kampene skal til at starte. Selv hvis du sidder på stadion og er klar til at se dit favorit hold i kamp, kan du stadig nå at spille fra mobilen. Og hvis kampen er startet, kan du også live bette fra mobilen, helt frem til dommerens slutfløjt lyder.

Med andre ord har mobil betting revolutioneret den måde vi spiller på, og mulighederne for at spille er nærmest uendelige. Ofte vil du også blive mødt af særlige kampagner til mobil-betterne, hvor du f.eks. får risikofrie væddemål, hvis du satser et beløb på en kamp fra mobilen. Taber du får du pengene tilbage.

Sådan er der mange forskellige kampagner rettet mod dig som mobil better, så besøg nogle af bookmakerne i listen længere oppe i denne artikel, og se selv hvad de har at byde på. De har allesammen dansk spillelicens hos Spillemyndigheden, og derfor er alle dine gevinster 100% skattefrie.

God fornøjelse!