I takt med den teknologiske udvikling er det blevet muligt at spille på sportsvæddemål, uanset hvor man befinder sig. Begrebet mobilbetting dækker over at spille på sportsvæddemål via ens mobiltelefon eller andre håndholdte enheder som for eksempel en tablet.

Med mobilbetting vil man være i stand til at vædde hvor som helst og når som helst. Det eneste krav er, at ens mobiltelefon eller tablet har adgang til internettet, og at man har en spillekonto med penge på hos en bookmaker som tilbyder mobilbetting.

Man kan endda oprette en spillekonto fra både mobil og tablet, så hvis man ikke har oprettet en endnu, behøver man ikke sidde ved en computer for at gøre det.

Stort set alle bookmakere nu om dage tilbyder mobilbetting, hvor man kan spille på alverdens sportsbegivenheder såsom fodbold, håndbold, ishockey, tennis, amerikansk fodbold, basketball, curling og så videre.

Se listen over bookmakere som tilbyder mobilbetting herunder og kom godt i gang med betting på farten. Så kan man nemlig altid placere et væddemål, hvis man har lyst til at spille, selvom man ikke lige sidder derhjemme foran computerskærmen.

Husk i øvrigt at når man better på mobil eller tablet, behøver man heller ikke logge ind med NemID. Man skal bare logge ind med ens brugernavn og kodeord. Så bliver det ikke meget nemmere.

 

De bedste bookmakere til mobilbetting

1.000 DKKTotal Bonus
Spil op til 1.000 kroner og få et live free bet af samme værdi op til 1.000 kroner. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
1.000 DKKTotal Bonus
Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.
1.000 DKKTotal Bonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1000kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+
1.000 DKKTotal Bonus
5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling. Regler og vilkår gælder.
1.000 DKKTotal Bonus
Indbetal mellem 100 og 1.000 kroner og få samme beløb i bonus. Gennemspil bonus inden 60 dage til min. odds 1,80. Min. 18 år. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet
500 DKKTotal Bonus
Registrer dig og op til få 500 kr. i bonus. Omsæt indbetalingen en gang på en kupon bestående af mindst to kampe med min. odds 1,50 hver. Freebet udbetales i form af 100 kroner pr. uge i op til fem uger afhængigt af indskuddet. Min. 18 år. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet.
1.000 DKKTotal Bonus
Spil op til 1.000 kroner og få et live free bet af samme værdi op til 1.000 kroner. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
1.000 DKKTotal Bonus
9.00x bonus til minimum odds 2,00. Totalt 9000 DKK å omsætte for ved den fulde bonus. Kun for nye Mr Play kunder, 18+. MrPlays gældende vilkår og betingelser for denne bonus gælder.
1.000 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.
DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.
500 DKKTotal Bonus
Gælder kun nye spillere | Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet | 18+

Spil hvor som helst – når som helst

Når man har oprettet en konto hos en af bookmakerne i listen herover, er det slut med at gå glip af action, fordi man ikke lige er hjemme foran computeren, når kampene skal til at starte. Selv hvis man sidder på stadion og er klar til at se ens favorit hold i kamp, kan man stadig nå at spille fra mobilen. Og hvis kampen er startet, kan man også benytte livebetting fra mobilen helt frem til dommeren fløjter kampen af.

Med andre ord har mobilbetting revolutioneret den måde vi spiller på, og mulighederne for at spille er nærmest uendelige. Ofte vil man også blive mødt af særlige kampagner til mobilbetterne, hvor man for eksempel får free bets, hvis man satser et beløb på en kamp fra mobilen. Taber man, så får man pengene tilbage.

Sådan er der mange forskellige kampagner rettet mod dem som mobilbetter, så hvis man besøger nogle af bookmakerne i listen længere oppe i denne artikel, kan man selv se, hvad de har at byde på. De har allesammen dansk spillelicens hos Spillemyndigheden, og derfor er alle ens gevinster selvfølgelig 100% skattefrie.

 

De bedste apps til mobilbetting

Som nævnt har langt de fleste af de store bookmakere naturligvis apps til betting på mobilen. Dermed er der altså rigeligt at vælge imellem.

En af de ting, som man skal have for øje er naturligvis, om appen har de ønskede funktioner. Hvis man eksempelvis har tænkt sig at bruge denne til at livestreame meget ville det naturligvis være smartest at vælge en, hvor dette er prioriteret.

En anden ting, som man kan kigge efter, når man skal finde den bedste app til mobilbetting er naturligvis, at denne har et design, som man kan lide.

Derudover skal man naturligvis også sikre sig, at selve bookmakeren tilbyder noget godt i forhold til odds og spiludvalg.

 

Fordelene ved mobilbetting

Som nævnt er der flere ting, som gør det særligt favorabelt at bette via mobilen. Først og fremmest er der som bekendt det faktum, at man kan gøre det hvor som helst, da man stort set altid har sin mobil på sig.

Dermed er det ikke længere end nødvendighed, at man har en computer inden for rækkevidde, når man pludselig falder over et godt bet.

Det er desuden også langt lettere at bette med en app på sin telefon, da disse ofte er optimerede til dette formål. Dermed er mobilbetting altså ganske sikkert og enkelt.