I takt med den teknologiske udvikling er det blevet muligt at spille på sportsvæddemål, uanset hvor man befinder sig. Begrebet mobilbetting dækker over at spille på sportsvæddemål via ens mobiltelefon eller andre håndholdte enheder som for eksempel en tablet.

Med mobilbetting vil man være i stand til at vædde hvor som helst og når som helst. Det eneste krav er, at ens mobiltelefon eller tablet har adgang til internettet, og at man har en spillekonto med penge på hos en bookmaker som tilbyder mobilbetting.

Man kan endda oprette en spillekonto fra både mobil og tablet, så hvis man ikke har oprettet en endnu, behøver man ikke sidde ved en computer for at gøre det.

Stort set alle bookmakere nu om dage tilbyder mobilbetting, hvor man kan spille på alverdens sportsbegivenheder såsom fodbold, håndbold, ishockey, tennis, amerikansk fodbold, basketball, curling og så videre.

Se listen over bookmakere som tilbyder mobilbetting herunder og kom godt i gang med betting på farten. Så kan man nemlig altid placere et væddemål, hvis man har lyst til at spille, selvom man ikke lige sidder derhjemme foran computerskærmen.

Husk i øvrigt at når man better på mobil eller tablet, behøver man heller ikke logge ind med NemID. Man skal bare logge ind med ens brugernavn og kodeord. Så bliver det ikke meget nemmere.

 

De bedste bookmakere til mobilbetting

500 DKKTotal Bonus
Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode • Et kvalificerende bet er en ”real money”-indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked med et odds på minimum 1.5 • Freebet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 7 dage • Maks. gevinst ved brug af bonus er 3000 kr. ekskl. Jackpot • Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle & vilkår gælder.
DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
1.000 DKKTotal Bonus
100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage.
500 DKKTotal Bonus
Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.
500 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 500 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles ti gange til min. odds 1,70 indenfor 60 dage.
Stor bonusTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

Spil hvor som helst – når som helst

Når man har oprettet en konto hos en af bookmakerne i listen herover, er det slut med at gå glip af action, fordi man ikke lige er hjemme foran computeren, når kampene skal til at starte. Selv hvis man sidder på stadion og er klar til at se ens favorit hold i kamp, kan man stadig nå at spille fra mobilen. Og hvis kampen er startet, kan man også benytte livebetting fra mobilen helt frem til dommeren fløjter kampen af.

Med andre ord har mobilbetting revolutioneret den måde vi spiller på, og mulighederne for at spille er nærmest uendelige. Ofte vil man også blive mødt af særlige kampagner til mobilbetterne, hvor man for eksempel får free bets, hvis man satser et beløb på en kamp fra mobilen. Taber man, så får man pengene tilbage.

Sådan er der mange forskellige kampagner rettet mod dem som mobilbetter, så hvis man besøger nogle af bookmakerne i listen længere oppe i denne artikel, kan man selv se, hvad de har at byde på. De har allesammen dansk spillelicens hos Spillemyndigheden, og derfor er alle ens gevinster selvfølgelig 100% skattefrie.