Er det en god idé at spille penge på sit favorithold? Hvor finder man det bedste odds på dagens kampe? Hvilke væddemål er der bedst værdi i? Hvilken strategi er den bedste, hvis man gerne vil lave profit lang sigt?

Betting på nettet giver folk et hav af muligheder for at spille penge på forskellige sportsbegivenheder, og vinde stort på det faktum, at man selvfølgelig har luret udfaldet af kampene.

Men hvilken bookmaker er den bedste, når det kommer til betting?

I denne guide til betting danner vi først et overblik over de bedste bookmakere i Danmark netop nu, og længere nede i artiklen gennemgår vi de forskellige typer betting-væddemål, som man kan lave hos disse bookmakere.

Danske betting sider

1.000 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
600 DKKTotal Bonus
1.500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
Stor bonusTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus

 

Foroven ses en komplet oversigt over danske betting sider. Det vil sige sports betting sider, der har licens til at udbyde betting i Danmark til danske spillere. Når man spiller hos en dansk betting side, er man beskyttet af dansk lovgivning, hvilket sikrer ordentlige forhold. Det vil sige, at man har alle de normale forbrugerrettigheder samt, at man kan klage over sin sportsbetting side til myndighederne, hvis man mod forventning løber ind i problemer.

Samtidig skal de danske betting sider opfylde en række kvalitetsmæssige krav for at få dansk licens. De skal blandt andet stille sikkerhed i

Derudover betaler danske betting sider også skat i Danmark. En del af denne skat dækker spillernes gevinster, hvorfor alle gevinster fra en dansk sports betting side er skattefrie og kan udbetales uden problemer.

Som det kan ses på ovenstående liste er der muligheder nok at vælge mellem, når man skal vælge sig en dansk betting side. Vi har rangeret de forskellige bookmakers efter vores rangering af deres kvalitet. Når det er sagt, holder de allesammen høj kvalitet, netop på grund af deres danske licens.

 

En verden af betting-muligheder

Der var en gang, hvor danskerne kun havde den ugentlige Tips 13 på programmet, og hvor der stort set kun var fodbold i TV én gang om ugen. De dage kan vi roligt konstatere er borte med blæsten.

Nu om dage er der nærmest fodbold i fjernsynet hver eneste dag, og hvis man er til flere sportsgrene end bare den med 22 mand og en bold, så er der sport i tv hver eneste dag.

Kigger vi på for eksempel på bwin byder betting-programmet på følgende kategorier; amerikansk fodbold, basketball, baseball, boksning, bordtennis, håndbold, floorball, volleyball, badminton, MMA, cricket, cykling, dart, golf, hunde- og hestevæddeløb, motorsport, ishockey, rugby, snooker, fodbold, tennis, speedway, vintersport og en række andre specielle væddemål, hvor man for eksempel kan spille på om en valuta falder eller stiger i værdi. Mulighederne er nærmest uendelige. Det er altså kun fantasien som sætter grænser.

Ikke alle bookmakere har et ligeså omfattende program som bwin, som er en af verdens førende bookmakere, men uanset hvilket bookmaker man vælger, finder man altid odds på de største sportsevents.

Hver fodboldkamp hos bwin har også typisk mere end 70 individuelle væddemål, som åbner en endnu større verden med odds på alt, hvad man kan forestille sig at spille på.

 

Hvad er sportsbetting?

Sportsbetting og betting er i bund og grund det samme. Nemlig betting på forskellige begivenheder. Som navnet afslører dækker sportsbetting dog kun over betting på sport, hvor betting i sig selv også kan være på underholdningsprogrammer som Vild med dans og X-Factor eller politik som for eksempel folketings- eller kommunalvalg. Der er nærmest uendelig muligheder for sjove ting at spille på, og betting er altså et paraplybegreb, der dækker dem alle.

Hvad angår sportsbetting, kan dette i sig selv også dække over ufattelig mange ting. I gamle dage kunne man tippe en 13’er og ikke andet. I dag finder man på de største fodboldkampe mange hundrede forskellige spilmuligheder og betting-markeder. Dette gælder også hos de danske betting sider, hvor især Bet365 og Oddset skiller sig ud med deres mange valgmuligheder.

De mange valgmuligheder gør det først og fremmest meget sjovere at oddse på sport hos en betting side. De gør det dog også markant mere lukrativt, da det for det første er nemmere at fange bookmakerne på det gale ben og ramme et højt odds. For det andet giver det flere muligheder per kamp, hvormed man også kan finde flere værdispil, end hvis man kun har en eller to muligheder.

Det er dog værd at bemærke, at de danske betting sider ofte kører med forskellige regler på markederne. Bet365s regler for hvordan et bestemt spil afgøres kan altså være forskellig fra Unibets. Dette er ikke fordi, den ene eller anden bookmaker forsøger at snyde dig men blot fordi, de har forskellige vilkår. Nogle bookmakere giver dig pengene tilbage på et målscorerspil, hvis spilleren starter på bænken og har så lavere odds. Andre giver dig højere odds, men afgør væddemålet uanset om spilleren kommer på banen eller ej. Det er altså en prioriteringssag, hvor man vil spille. Det er dog vigtigt, at man altid er opmærksom på reglerne, når man sportsbetter.

Populære betting-markeder:

 • Over/under væddemål på hjørnespark.
 • Hvem får først 3, 5, 7, 9 hjørnespark?
 • Hvem får kampens første/sidste hjørnespark?
 • Over/under på antal mål.
 • Første målscorer.
 • Sidste målscorer.
 • Kampens resultat.
 • Over/under på gule og røde kort.
 • Kombinationsvæddemål på første målscorer/kampens resultat.
 • Hvilken spiller scorer to mål eller mere i kampen?
 • Hvilken spiller scorer hattrick i kampen?
 • Halvleg/fuldtids resultat.
 • Holder et af holdene nullet?
 • Hvem scorer selvmål?
 • Asian Handicap-linjer på størstedelen af væddemålene

Besøg bet365 og se det store spiludvalg her

 

Hvad er free bets og sure bets?

Når man færdes i betting-verdenen, så vil man ofte støde på begreberne “free bets” og “sure bets”. I dette afsnit kigger vi nærmere på betydningen af disse to begreber.

 

Free bets

Ekstra bet, gratis væddemål, free bet – kært barn har som bekendt mange navne, men de dækker allesammen over det samme; nemlig muligheden for at placere et væddemål for rigtige penge og få indsatsen tilbage skulle ens første væddemål være et tabende væddemål.

Når det kommer til free bets er det dog værd at bemærke, at man også her skal være opmærksom på regler og vilkår på de forskellige tilbud. Her skal man først og fremmest holde øje med, hvorvidt der er et omsætningskrav forbundet til free bettet samt, hvad dette omsætningskrav siger. Derudover skal man holde øje med, hvor stor en del af gevinsten, man får udbetalt. Nogle danske betting sider udbetaler kun nettogevinsten, altså selve overskuddet, imens andre også giver dig selve indskuddet.

I bund og grund gælder det, som altid, om at læse regler og vilkår, så du ved præcis, hvad tilbuddet går ud på.

Læs mere om free bets

 

Sure bets

De fleste bettere har sikkert også hørt om begrebet “surebetting”, men hvad betyder det, og kan man tjene penge uden risiko for at tabe? Helt kort går surebetting ud på, at man ved at spille hos to forskellige danske betting sider, kan få et samlet odds der er højere end 100%, og dermed være 100% sikker på at få et overskud. Men selv om det lyder lokkende, så er der flere faldgruber som kan betyde store tab i stedet for sikker gevinst.

For det første skal man selvfølgelig være sikker på, at man rent faktisk har et surebet. Det kræver i bund og grund, at tilbagebetalingen er på over 100 %. Og her kan man ikke ignorere udfald selvom, man ser dem som usandsynlige.

Et eksempel på et surebet er en tenniskamp, hvor der er odds 2,05 på begge spillere. På den måde er man sikker på en profit, hvis man deler sin indsats lige på de to spillere. Tager man en fodboldkamp, hvor du får odds 2,00 på ude- og hjemmeholdet og spiller på de to udfald, er det dog ikke et surebet. I en fodboldkamp er der nemlig, i modsætning til tennis, også risiko for at kampen ender uafgjort.

For at sure bette skal man som regel have konto ved flere danske betting sider, da den enkelte bettingside naturligvis ikke er dum nok til at give sine spillere denne mulighed. Det kræver altså en vis uenighed blandt bookmakerne, og den kan være svær at finde.

En anden måde at få et surebet på er ved at spille på ét udfald, og så senere spille imod samme udfald på livebetting. Det kan for eksempel være, at du spiller Roger Federer til at slå Rafal Nadal til odds 2,1 før kampstart, og når Federer så kommer foran, stiger oddset på Nadal til 2,1. Ved at sure bette i dette tilfælde formindsker du din potentielle gevinst, men til gengæld sikrer du dig også en gevinst uanset udfaldet. For at kunne gøre dette kræver det, at du er vågen på bettingsidernes live markeder.

Læs mere om sure-betting