Er det en god idé at spille penge på sit favorithold? Hvor finder man det bedste odds på dagens kampe? Hvilke væddemål er der bedst værdi i? Hvilken strategi er den bedste, hvis man gerne vil lave profit lang sigt?

Betting på nettet giver folk et hav af muligheder for at spille penge på forskellige sportsbegivenheder, og vinde stort på det faktum, at man selvfølgelig har luret udfaldet af kampene.

Men hvilken bookmaker er den bedste, når det kommer til betting?

I denne guide til betting danner vi først et overblik over de bedste bookmakere i Danmark netop nu, og længere nede i artiklen gennemgår vi de forskellige typer betting-væddemål, som man kan lave hos disse bookmakere.

 

De bedste betting-bookmakers i Danmark

1.500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
600 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
Stor bonusTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus

En verden af betting-muligheder

Der var en gang, hvor danskerne kun havde den ugentlige Tips 13 på programmet, og hvor der stort set kun var fodbold i TV én gang om ugen. De dage kan vi roligt konstatere er borte med blæsten.

Nu om dage er der nærmest fodbold i fjernsynet hver eneste dag, og hvis man er til flere sportsgrene end bare den med 22 mand og en bold, så er der sport i tv hver eneste dag.

Kigger vi på for eksempel på bwin byder betting-programmet på følgende kategorier; amerikansk fodbold, basketball, baseball, boksning, bordtennis, håndbold, floorball, volleyball, badminton, MMA, cricket, cykling, dart, golf, hunde- og hestevæddeløb, motorsport, ishockey, rugby, snooker, fodbold, tennis, speedway, vintersport og en række andre specielle væddemål, hvor man for eksempel kan spille på om en valuta falder eller stiger i værdi. Mulighederne er nærmest uendelige. Det er altså kun fantasien som sætter grænser.

Ikke alle bookmakere har et ligeså omfattende program som bwin, som er en af verdens førende bookmakere, men uanset hvilket bookmaker man vælger, finder man altid odds på de største sportsevents.

Hver fodboldkamp hos bwin har også typisk mere end 70 individuelle væddemål, som åbner en endnu større verden med odds på alt, hvad man kan forestille sig at spille på.

Populære betting-markeder:

 • Over/under væddemål på hjørnespark.
 • Hvem får først 3, 5, 7, 9 hjørnespark?
 • Hvem får kampens første/sidste hjørnespark?
 • Over/under på antal mål.
 • Første målscorer.
 • Sidste målscorer.
 • Kampens resultat.
 • Over/under på gule og røde kort.
 • Kombinationsvæddemål på første målscorer/kampens resultat.
 • Hvilken spiller scorer 2 mål eller mere i kampen?
 • Hvilken spiller scorer hattrick i kampen?
 • Halvleg/fuldtids resultat.
 • Holder et af holdene nullet?
 • Hvem scorer selvmål?
 • Asian Handicap-linjer på størstedelen af væddemålene

 

Besøg bwin og se det store spiludvalg her

 

Free bets og sure bets

Når man færdes i betting-verdenen, så vil man ofte støde på begreberne “free bets” og “sure bets”. I dette afsnit kigger vi nærmere på betydningen af disse to begreber.

 

Free bets

Risikofrit væddemål, gratis væddemål, free bet. Ja kært barn har som bekendt mange navne, men de dækker allesammen over det samme; nemlig muligheden for at placere et væddemål for rigtige penge og få indsatsen tilbage skulle ens første væddemål være et tabende væddemål.

Læs mere om free bets

 

Sure bets

De fleste bettere har sikkert også hørt om begrebet “surebetting”, men hvad betyder det, og kan man tjene penge uden risiko for at tabe? Helt kort går surebetting ud på, at man ved at spille hos to forskellige bookmakere, kan få et samlet odds der er højere end 100%, og dermed være 100% sikker på at få et overskud. Men selv om det lyder lokkende, så er der flere faldgruber som kan betyde store tab i stedet for sikker gevinst.

Læs mere om sure-betting