Når man better er der naturligvis en lang række spørgsmål, som man stiller sig selv. Et par af disse spørgsmål kan være: Er det en god idé at oddse på sit favorithold? Hvor skal man gå hen for at finde at bedste odds på dagens kampe? Hvad gør man for at finde de væddemål, hvori der er bedst værdi? Der er naturligvis også bare det enkle spørgsmål: Hvilken bookmaker er bedst, når det kommer til betting?

Man får via betting et overflødighedshorn af muligheder, når det kommer til at spille på diverse bettingbegivenheder. Med de mange muligheder er der naturligvis også ekstra store chancer for, at man kan lykkes med at lure udfaldet af kampene og besejre bookmakerne. Men hvilken strategi er den mest fordelagtige, hvis man gerne vil profitere i det lange løb? Det er naturligvis også muligt at oddse på andet end sport. Man kan oddse på stort set alt: underholdning, politik, vejret etc.

I denne guide til betting danner vi først et overblik over de bedste betting sider i Danmark netop nu, og længere nede i artiklen gennemgår vi de forskellige typer betting-væddemål, som man kan lave hos disse betting sider.

Gennem denne artikel vil man indledningsvist kunne danne sig et overblik over, hvem der lige nu har de bedste betting sider i Danmark. Senere i artiklen vil vi gennemgå de forskellige typer betting-væddemål.

 

Danske betting sider

1.000 DKKTotal Bonus
Spil op til 1.000 kroner og få et live free bet af samme værdi op til 1.000 kroner. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
1.000 DKKTotal Bonus
Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.
1.000 DKKTotal Bonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1000kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+
1.000 DKKTotal Bonus
5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling. Regler og vilkår gælder.
1.000 DKKTotal Bonus
Indbetal mellem 100 og 1.000 kroner og få samme beløb i bonus. Gennemspil bonus inden 60 dage til min. odds 1,80. Min. 18 år. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet
500 DKKTotal Bonus
Registrer dig og op til få 500 kr. i bonus. Omsæt indbetalingen en gang på en kupon bestående af mindst to kampe med min. odds 1,50 hver. Freebet udbetales i form af 100 kroner pr. uge i op til fem uger afhængigt af indskuddet. Min. 18 år. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet.
1.000 DKKTotal Bonus
Spil op til 1.000 kroner og få et live free bet af samme værdi op til 1.000 kroner. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
1.000 DKKTotal Bonus
9.00x bonus til minimum odds 2,00. Totalt 9000 DKK å omsætte for ved den fulde bonus. Kun for nye Mr Play kunder, 18+. MrPlays gældende vilkår og betingelser for denne bonus gælder.
1.000 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.
DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.
500 DKKTotal Bonus
Gælder kun nye spillere | Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet | 18+

 

Fordelene ved danske betting sider

Foroven finder man den komplette oversigt over betting siderne på det danske marked. Det vil nærmere betegnet sige, at alle disse betting sider har licens til at udbyde spil i Danmark til de danske spillere. Nå man spiller hos en af disse danske betting sider, kan man vide sig sikker på, at man er beskyttet af dansk lovgivning. Det sikrer, at man han har ordentlige forhold. Det vil nærmere betegnet sige, at man har alle de normale forbrugerrettigheder, samt at man kan klage over sin sportsbetting side, hvis man mod forventning får problemer med denne. For at være sikker på, at en online betting side har ret til at udbyde spil i Danmark, skal du kigger efter Spillemyndighedens logo, som i det tilfælde vil være synligt på siden.

Samtidig skal de danske betting sider være i stand til at opfylde en række kvalitetsmæssige krav, før de kan få dansk licens. De skal blandt andet kunne garantere folks penge i tilfælde af, at omtalte betting side skulle ske at gå konkurs. Dermed skal de sikre deres kunders indestående, således at ingen mister deres penge ved en eventuel konkurs eller lignende.

Dansk licens sikrer højt niveau

De skal desuden også betale skat i Danmark for at kunne drive deres side i landet. Den gode nyhed for spillerne er, at en del af denne skat dækker deres gevinster. Det vil sige, at alle gevinster fra den betting side med dansk licens vil være skattefrie. Dermed kan disse udbetales uden, at det skal til at være nogen større process.

Når man tager et kig på den ovenstående liste står det hurtigt klart, at der skulle være rigeligt med muligheder at mellem, når man står og skal til at vælge en dansk bettingside. For at gøre processen bare lidt enklere har vi rangeret de forskellige betting sider. Det har vi gjort på baggrund af vores rangering af deres kvalitet. Vi skal dog slå fast, at de faktisk alle holder et meget højt niveau. En af årsagerne til dette er netop deres danske licens.

 

Hvordan fungerer sportsbetting?

Når det kommer til stykket er sportsbetting og betting i bund og grund det samme. Det kan nemlig koges ned til noget så simpelt som betting på forskellige begivenheder som Tour De France, Giro d’Italia, Premier League, Champions League, og Bundesligaen. Sportsbetting dækker naturligvis eksklusivt over sportsbegivenheder. Betting som helhed kan derimod rumme ralt fra underholdningsprogrammer som Vild med dans og X-Factor til politik som præsidentvalg i USA eller kommunalvalg i Danmark. Der er igen stort set uendelige muligheder, når det kommer til interessante ting at spille på. Betting er med andre ord et paraplybegreb, som dækker over alle former for væddemål.

Sportsbetting i sig selv kan faktisk også dække over flere ting, end man lige umiddelbart tror. Før i tiden var det en del enklere. Here dækkede det kun over Tips 13, da det var det eneste tilgængelige spil. Nu om dage kan man naturligvis finde alle de største fodboldkampe og mange hundrede forskellige spilmuligheder og markeder inden for betting. Det gælder naturligvis også hos de danske betting sider, hvor især Bet365 og Oddset skiller sig ud med deres særligt store udvalg, når det kommer til spil.

Mange muligheder betyder forskellige regler

Disse mange valgmuligheder medvirker først og fremmest til, at det bliver langt mere underholdende at oddse på sport hos en betting side. At de samtidig også er med til at gøre dettte mere lukrativt er naturligvis bare en betting bonus. Det gør det nemlig lettere at fange bookmakeren på det gale ben, og dermed ramme et af de høje odds. Der vil desuden også ovære væsentligt flere muligheder per kamp. Det gør, at man vil kunne finde langt flere spil med værdi, end tilfældet ville være det, hvis der blot var to muligheder. Dette kan man gøre hos selv den bedste odds side.

Man bør dog være opmærksom på, at de danske sports betting sider ofter benytter sig af forskellige regler på diverse markeder. Når det eksempelvis kommer til, hvordan et bestemt spil afgøres, kan det hænde, at bet365s regler er anderledes end Unibets regler. Når det er tilfældet, er det ikke fordi, at den ene eller den anden betting side har i sinde at snyde dig. Årsagen er blot, at de opererer med forskellige vilkår. Nogle bookmakere giver dig pengene tilbage på et målscorerspil, hvis spilleren starter på bænken og har så lavere odds. Andre giver dig højere odds, men afgør væddemålet uanset om spilleren kommer på banen eller ej. Det er altså en prioriteringssag, hvor man vil spille. Det er dog vigtigt, at man altid er opmærksom på reglerne, når man sportsbetter.

 

Sådan better man

Man skal naturligvis starte med at have den bedste online odds side, hvorpå man kan bette. Her vil man selvsagt gå efter en side, som har et stort udbud af forskellige spil samt høje odds. Her er bet365 et godt eksempel. De er en af de største online betting sider i verden og har derfor naturligvis et væld af forskellige spil på alt mellem himmel og jord.

Når man har oprettet sig på sin foretrukne betting side, vil næste naturlige skridt ikke overraskende være at komme i gang med at få bettet på noget sport. Det nærliggende er naturligvis i første omgang at holde sig til de sportsgrene, som man kender. Det gælder hvad end der her er tale om fodbold, håndbold, tennis eller curling. Når man vil bette på en gælder det først og fremmest om at analysere holdene/spillerne. Til dette formål er der diverse databaser rundt omkring på nettet, som man kan gøre brug. Man skal naturligvis også se på de individuelle væddemål for kampen og vurdere, hvor værdien ligger. Her vil der som nævnt være et væld af muligheder på de fleste sports betting sider.

Man kan naturligvis spørge sig selv om, hvorvidt man ikke bare kan holde sig til kun at spille på “sikker sport.” Her må svaret være, at der ikke findes en ting som sikker sport. Dette tætteste man kan komme er, at give sig selv en fordel ved at bette på noget, som man har viden omkring. Her kan der som nævnt både være tale om forskellige sportsgrene, men også små til mellemstore ligaer inden for en populær sport som eksempelvis fodbold.

 

Sådan tjener man penge på sportsvæddemål

Man skal også gøre sig tanker omkring, hvilken type væddemål man ønsker at placere. Det kan være, at man er mest til et single spil. Der er naturligvis også kombinations spil, hvor man kan spille på flere kampe og gå efter de større gevinster. Med et kombinationsspil kan man hurtigt strikke en kupon med flere spil til små odds sammen. Herved kan man forøge sin gevinst – dog med den risiko, at den ikke går hjem, hvis en eller flere af kampe ikke går som antaget.

Livebetting også en god måde at sikre sig gode forudsætninger på. Når man spiller på kampen mens denne er i gang har man et par fordele. Den største af disse er, at man lige kan se kampen an og vurdere flowet i denne. Det kan også være, at man er så heldig at kampen tager en drejning som gør, at man kan opnå et bedre odds på et ønsket væddemål. Oddsene reguleres naturligvis konstant, når man live better. Derfor er det med at være hurtigt ude, når det kommer til at livebette, så oddset ikke når at ændre sig markant.

Livebetting er blevet lettere end nogensinde, nu hvor det er muligt at bette fra mobilen. Mange af betting siderne har endda deres egne betting apps, som du kan benytte via mobilen. Dete gør det også lettere, at man ved en del betting sider kan benytte MobilePay, når man spiller. Der er naturligvis også måder, hvorpå man kan sikre sig ekstra store fordele, når det kommer til at bette på sport her taler vi blandt andet om free bets og sure betting.

Du har mulighed for at livestream sport såsom La Liga, Serie A, Bundesliga og masser af anden fodbold.

 

Besøg bet365 og se det store spiludvalg her

 

 

Hvad er free bets og sure bets?

I takt med at man bevæger sig i betting-verdenen er der naturligvis en række begreber, som man vil støde på igen og igen. To af disse begreber er “free bets” og “sure bets.” I dette afsnit vil vi gå i dybden med disse to begreber.

 

Free bets

Free bets er kendt under flere betegnelser. Disse kaldes blandt andet risikofrie væddemål, ekstra bet og gratis væddemål. Kært barn har som bekendt mange navne. Begrebet et free bet dækker over muligheden for at placere et væddemål med kontanter og få penge en retur, hvis dette ikke gå hjem. Dette gør naturligvis free bets til en meget eftertragtet type væddemål, når det kommer til sports betting.

En ting som man dog skal være opmærksom på, når man har med free bets at gøre, er de regler og vilkår, som vil være knyttet til de forskellige tilbud, som der er på markedet. Det er først og fremmest vigtigt, at man sætter sig ind i, om der er et omsætningskrav forbundet med det pågældende free bet. Hvis det er tilfældet, skal man naturligvis også sørge for, at man er sikker på, hvad dette omsætningskrav går ud på. Man skal ydermere være opmærksom på, hvor stor en andel af gevinsten, man få udbetalt. Nogle danske online betting sider udbetaler kun nettogevinsten, altså selve overskuddet, imens andre også giver dig selve indskuddet.

I bund og grund gælder det, som altid, om at læse regler og vilkår, så du ved præcis, hvad tilbuddet går ud på.

Læs mere om free bets

 

Sure bets

Langt de fleste er sikkert støt på begrebet “surebetting” på et eller andet tidspunkt i deres tid som better. Der kan dog sidde nogle stykker, som ikke helt er klar over, hvad det betyder, og om man virkelig kan tjene penge uden risiko for at tabe? Surebetting går kort og godt ud på, at man ved at spille hos to forskellige danske betting sider kan få et samlet odds, der er højere end 100% Dette betyder nemlig, at man vil være 100% sikker på overskud. Til trods for at dette naturligvis er tillokkende for mange, er der dog stadig faldgruber, som kan føre store tab med sig og ikke den sikre gevinst.

Man skal først og fremmest sikre sig, at man rent faktisk har med et surebet at gøre. Kravet til et surebet er, at tilbagebetalingen er på over 100/ Her kan man vel at mærke ikke ignorere nogle udfald – uagtet hvor usandsynlige disse måtte forekomme at være. Man skal desuden sikre sig, at der er odds 2,05 hos begge sider. Derved sikrer man sig en profit, hvis man deler sin indsats lige på de to spillere. Det er dermed ikke et surebet, hvis man vælger en fodboldkamp, hvor man får odds 2,00 på ude. og hjemmeholdet. Spiller man på de to udfald er der nemlig i modsætning til flere andre sportsgrene også en tredje mulighed i form af uafgjort naturligvis.

Man skal naturligvis have kontoer på flere forskellige betting sider, hvis man skal sure bette. De enkelte sider er naturligvis ikke så dumme, at de selv giver spillerne en sådan mulighed. Det kræver dermed, at der er en vis grad af uenighed om udfaldet af en begivenhed blandt betting siderne.

 

Den anden måde

En anden måde at få et surebet på er ved at spille på ét udfald, og så senere spille imod samme udfald på livebetting. Det kan for eksempel være, at du spiller Roger Federer til at slå Rafal Nadal til odds 2,1 før kampstart, og når Federer så kommer foran, stiger oddset på Nadal til 2,1. Ved at sure bette i dette tilfælde formindsker du din potentielle gevinst, men til gengæld sikrer du dig også en gevinst uanset udfaldet. For at kunne gøre dette kræver det, at du er vågen på online betting sidernes live markeder.

Der er dog en alternativ måde, hvorved man kan surebette ved at nøjes med at spille på ét udfald. Her skal man senere spille mod samme udfald på livebetting. Et eksempel kan være, at Naomi Osaka spiller en tenniskamp mod Serena Williams. Inden kampstart spiller man på, at Serena Williams vinder til odds 2,1. Hvis så Williams kommer foran vil oddset på Osaka på et tidspunkt forhåbentlig stige til 2,1, hvor man livebetter på hende. Ved denne type surebetting formindsker du dog din potentielle gevinst. Det er til gengæld også sikkert, at du vinder uanset udfaldet. Det kræver naturligvis også at det udfald, man regner med i forbindelse med livebettet rent faktisk ender med at ske, ellers bliver surebetting naturligvis ikke muligt.

Læs mere om sure-betting