Den 3. april køres den store forårsklassiker Flandern Rundt. Har skal vi vanen tro se de store klassikerstjerner dyste om sejren i et af sæsonens absolut største løb. Når man ser på Flandern Rundt odds, er det ikke overraskende med Mathieu van der Poel som den store favorit. Vi har dog også flere danske favoritter, når det går løs i Belgien.

bet365 Odds på Flandern Rundt hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Flandern Rundt odds 2022

Indlæser…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Sidste år blev Flandern Rundt afgjort i en spurt mellem Kasper Asgreen og Mathieu van der Poel. Ifølge bookmakerne, så er der da også gode chancer for, at en af disse to herrer i år kan hente sin anden sejr i dette monument.

Det er dog langt fra sikkert, at dette års Flandern Rundt ender med at blive endnu en duel mellem Asgreen og van der Poel. Flandern Rundt har det nemlig med at være et uforudsigeligt løb.

Flandern Rundt har desuden ryg for at være et løb, hvor adskillige faktorer som punkteringer, styrt og lignende kan få stor indflydelse på løbet.

Bet365 har sat odds på favoritterne. Her har vi som nævnt Kasper Asgreen med fremme blandt de helt store favoritter. Derudover har vi også flere andre danske stjerner, som forhåbentlig kan slå til. Vi vil her komme med vores vurdering af deres og de øvrige favoritters chancer samt komme med med vores spilforslag

Mathieu van der Poel

Vinderen fra 2020 Mathieu van der Poel er i skrivende stund favoritten til at vinde igen i år, når man ser på Flandern Rundt odds. Han har da også fået en god start på sæsonen med sejr i Dwars door Vlaanderen, en tredjeplads i Milano-Sanremo samt en etapesejr i Settimana Internazionale Coppi e Bartali.

Van der Poel har flere gange været den, som har åbnet løbet sine angreb fra distancen. Det kan virke underligt hans gode spurt taget i betragtning. En del af forklaringen skulle ganske enkelt være at han keder sig. De af og til mindre velovervejede angreb kan dog også blive en ulempe for van der Poel, som kan risikere at løbe tør for kræfter i finalen.

Det er værd at huske på, at van der Poels Alpecin-Fenix-hold modsat de øvrige favoritters ikke er et WorldTour-hold. De er nemlig på niveauet under – procontinental. Her var de dog blandt de bedste sidste sæson, hvilket igen i år giver dem adgang til alle de store løb.

Van der Poel havde inden comebacket i Milano-Sanremo været ude i månedsvis med en rygskade. Han lader dog til at være blevet denne kvit.

Flandern Rundt odds på van der Poel

Kasper Asgreen

Den 27-årige koldingenser Kasper Asgreen er som nævnt den forsvarende vinder af løbet. Sidste år imponerende han som bekendt ved at overspurte van der Poel i finalen.

Asgreen har kørt et par godkendte resultater hjem i foråret. Her tænker vi især på hans imponerende kørsel i Strade Bianche, som kastede en tredjeplads af sig.

Kasper Asgreen fører normalt ikke til blandt de hurtigste i feltet. Vi så dog sidste år, at han hans spurt ikke må undervurderes efter et hårdt løb som Flandern Rundt.

Asgreens problem gennem foråret har været, at resten af Quick-Step-holdet har skuffet. Derfor han han ofte siddet alene i finalerne. For hans skyld må man håbe, at de rammer dagen i Flandern Rundt.

Flandern Rundt odds på Kasper Asgreen

Tadej Pogacar

Det hører til sjældenhederne, at den regerende Tour de France-vinder ikke blot stiller til start i Flandern Rundt men også som en af favoritterne. Det er ikke desto mindre tilfældet i år med Tadej Pogacar.

Den unge slovener har i vanlig stil haft en forrygende start på sæsonen. Her har han vundet Strade Bianche, Tirreno Adriatico samt UAE Tour. Han gav sig også i kast med Milano-Sanremo, hvor det blev til en femteplads.

Som optakt til Flandern Rundt har han kørt Dwars door Vlaanderen. Her missede han frontgruppen, da han blev fanget bag et styrt. Det forhindrede dog ikke den alsidige slovener i at køre en flot tiendeplads hjem.

Et muligt problem for Pogacar er, at han aldrig tidligere har kørt Flandern Rundt. Man skal dog altid regne med sloveneren. Når han er til start, så går han efter sejren.

Flandern Rundt odds på Pogacar

Wout van Aert

Det helt store spørgsmål inden dette års udgave af Flandern Rundt er, om Wout van Aert bliver klar. Han var den store forhåndsfavorit, men sygdom har spoleret hans optakt til løbet. I torsdag kom det frem, at det er tvivlsomt, om han deltager.

Det ville naturligvis være en skam, hvis vi ikke får van Aert med. Den belgiske mester har været flyvende fra start i år og vundet Omloop Het Nieuwsblad, E3 Saxo Bank Classic samt to etaper af Paris-Nice.

Det er naturligvis en bet for Jumbo-Visma, hvis van Aert ikke kan stille til start. De har dog også andre strenge, som de kan spille på. Her tænker vi først og fremmest på Christophe Laporte og Tiesj Benoot, som begge er godt kørende.

Flandern Rundt odds på van Aert

Tom Pidcock

Thomas Pidcock er blot i gang med sin anden sæson på World Touren. Det til trods har han netop forlænget samarbejdet med INEOS helt frem til 2027.

Pidcock havde da også en forrygende debutsæson sidste år med sejr i De Brabantse Pijl og en andenplads i Amstel Gold Race. Hans første Flandern Rundt endte med en placering som nummer 41.

Den har han dog mere end gode muligheder for at forbedre betragteligt i år. Pidcock var nemlig godt med fremme i midtugens Dwars door Vlaanderen, hvor han kørte en tredjeplads hjem.

Derudover har han også et stærkt hold til at hjælpe sig. Med sig til Flandern ventes han nemlig at få folk som Magnus Sheffield, Ben Turner og Dylan van Baarle.

Flandern Rundt odds på Pidcock

Mads Pedersen

Mads Pedersen er det andet store danske håb, når det kommer til en mulig vinder af Flandern Rundt. Han har gjort det pænt i foråret med en sjetteplads i Milano-Sanremo samt en syvendeplads i Gent-Wevelgem.

Undervejs i denne sæson har Mads P set stærk ud på stigningerne, og det skal han også være for at gøre sig forhåbninger om succes i Flandern Rundt.

Han har tidligere været tæt på sejren, da han fik sit helt store internationale gennembrud med andenpladsen i 2018. Siden da har han dog ikke haft heldet med sig i Flandern Rundt, men det ændrer sig forhåbentlig i år.

Flandern Rundt odds på Mads Pedersen

Flandern Rundt spilforslag

Bet365 er altid en af de bedste bookmakere, når det kommer til odds på cykling. Hos dem finder man en stribe odds på Flandern Rundt. Blandt disse er både odds på vinderen mens også spil på match-ups mellem udvalgte ryttere. Det er kombinationen af høje odds og det stærke spiludvalg, som gør, at der her er gode muligheder for at finde både værdi og stærke Flandern Rundt odds.

Når det kommer til cykling kan det sjældent betale sig at spille på favoritten. De seneste år har man da også tit set, at det er glippet for favoritter som Wout van Aert, van der Poel og Van Avermaet, da alle sidder og kigger på dem, når der skal lukkes et hul. Det kan naturligvis også ske for van Aert og van der Poel i år.

Vi tror på dansk succes

Kasper Asgreen har som nævnt set stærk ud gennem foråret. Han har dog fortsat sæsonens første sejr til gode. Hvilket gør, at bookmakerne i vores øjne undervurderer ham en anelse.

Hvis man går efter et højere odds, så er Mads Pedersen bestemt ikke noget dårligt bud. Hvis han kommer med de forreste til stregen, så bliver han svær at have med at gøre.

Skal vi se udenfor landets grænser, så vælger vi at pege på franske Anthony Turgis. Han blev i år nummer to i Milano-Sanremo, og for to år siden kørte han en fjerdeplads hjem i Flandern Rundt. Han er desuden også ganske hurtig på stregen og giver i skrivende stund godt igen.

bet365 Odds på vinderen af Flandern Rundt hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hårdt løb venter rytterne ved årets Flandern Rundt

Dette års Flandern Rundt er 272,5 kilometer lang og indeholder 17 stigninger og fem flade brostensstykker også kendt som pavéer. Den første halvdel af ruten er ikke vanvittigt hård. Det er på sidste halvdel, at vi finder de store forhindringer. Her kommer velkendte stigninger som Kruisberg, Oude Kwaremont, Paterberg. Oude Kwaremont skal køres hele tre gange, mens den stejle Paterberg skal forceret to gange. Anden af disse opstigninger er sidste inden mål.

Man vil formentlig se et udbrud komme afsted fra start med en fem til seks mand. Disse vil ofte være fra de mindre Wild Card-hold. Deres mission er, at holde sig foran så langt som muligt, og derved få en billet til finalen.

Med lidt over 145 kilometer til mål ændrer profilen sig dog markant. Herfra følger den ene stigning nemlig den anden, og rytterne bliver konstant testet. Det er her, man skal være vågen og følge nøje med, hvis man har placeret Flandern Rundt odds. Foretrækker man i stedet live odds på cykling, er det selvfølgelig også herfra, man kan begynde at se svagheds- eller styrketegn hos de forskellige favoritter.

Flandern Rundt-finalen

Det går for alvor løs, når rytterne rammer Oude Kwaremont for første gang. Herfra vil vi så småt begynde at se de store hold sende folk afsted i håb om, at de kan komme med i finalen af den vej. Det så man eksempelvis, da Mads Pedersen tog en flot andenplads tilbage i 2018.

Finalen start for alvor, når rytterne rammer Oude Kwaremont for anden gang. det sker med omkring 55 kilometer til mål. Oude Kwaremont er 2,2 kilometer lang og har en gennemsnitlig stigningsprocent på fire. Herefter rammer man Paterberg for første gang. Den er blot 360 meter lang men plejer alligevel at få stor indflydelse på grund af dens voldsomme procenter. Den stiger med 12,9 i snit, men rytter kommer helt op omkring de 20 procent.

Herefter venter Koppenberg, Steenbeekdries, Taaienberg og Kruisberg, inden endnu en tur på Oude Kwaremont og Paterberg bliver løbets sidste stigninger. Herefter er de sidste 13,2 kilometer flade. Her vil man ofte se et forfølgelsesløb, men oftest vil vinderen være den/de, som kommer først over Paterberg.

Vi har de senere år set ryttere, som med store succes har angrebet langt ude fra. I 2017 angreb Philippe Gilbert allerede på anden opstigning af Oude Kwaremont med 55 kilometer igen. I 2019 kørte vinderen Alberto Bettiol væk på tredje opstigning af Oude Kwaremont.

bet365 Følg spilforslagene til Flandern Rundt hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Danskerne i Flandern Rundt 2022

Sidste års sejr til Kasper Asgreen var den anden danske sejr i løbets historie. Den første sikrede Rolf Sørensen tilbage i 1997.

På nuværende tidspunkt ser det ud til, at vi får fem danskere med i Flandern Rundt 2022. Foruden Asgreen og Mads Pedersen er der tale om Casper Pedersen, Mathias Norsgaard og William Blume Levy.

bet365 Odds på dansk succes i Flandern Rundt hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Alle holdene ved Flandern Rundt 2021

Qua sin plads på UCI’s World Tour får Flandern Rundt naturligvis besøg af World Tour-holdene. I år mangler der dog et, da Israel – Premier Tech har trukket sig på grund af sygdom på holdet.

Derudover er Alpecin-Fenix og Arkéa Samsic med som sidste sæsons bedste procontinental-hold. Arrangørerne har desuden givet fem øvrige procontinental-hold wildcards. Dermed er der i alt 25 hold, der alle har syv ryttere med hver.

Her følge den foreløbige startliste

Deceuninck – Quick Step

1. Kasper Asgreen

2. Tim Declercq

3. Yves Lampaert

4. Florian Scénéchal

5. Jannik Steimle

6. Zdenek Stybar

7. Bert Van Lerberghe

 

Team Jumbo-Visma

11. Wout van Aert

12. Edoardo Affini

13. Tiesj Benoot

14. Christophe Laporte

15. Timo Roosen

16. Mike Teunissen

17. Nathan van Hooydonck

Lotto Soudal

21. Victor Campenaerts

22. Cedric Beullens

23. Sébastien Grignard

24. Roger Kluge

25. Brent Van Moer

26. Florian Vermeersch

27. Tim Wellens

Intermarché – Wanty – Gobert Matériaux

31. Alexander Kristoff

32. Aimé De Gendt

33. Tom Devriendt

34. Andrea Pasqualon

35. Adrien Petit

36. Taco van der Hoorn

37. Boy van Poppel

AG2R Citröen Team

41. Greg Van Avermaet

42. Stan Dewulf

43. Bob Jungels

44. Oliver Naesen

45. Michael Schär

46. Damien Touzé

47. Gijs Van Hoecke

EF Education – EasyPost

51. Alberto Bettiol

52. Owain Doull

53. Jens Keukeleire

54. Sebastian Langeveld

55. Jonas Rutsch

56. Tom Scully

57. Łukasz Wiśniowski

Trek – Segafredo

61. Jasper Stuyven

62. Daan Hoole

63. Alex Kirsch

64. Mads Pedersen

65. Toms Skujins

66. Edward Theuns

67. Otto Vergaerde

Alpecin-Fenix

81. Mathieu van der Poel

82. Silvan Dillier

83. Michael Gogl

84. Xandro Meurisse

85. Jasper Philipsen

86. Gianni Vermeersch

87. Julien Vermote

UAE – Team Emirates

91. Tadej Pogacar

92. Alexys Brunel

93. Felix Gross

94. Vegard Stake Laengen

95. Rui Oliveira

96. Matteo Trentin

97. Oliviero Troia

TotalEnergies

101. Anthony Turgis

102. Edvald Boasson Hagen

103. Maciej Bodnar

104. Sandy Dujardin

105. Daniel Oss

106. Geoffrey Soupe

107. Niki Terpstra

INEOS Grenadiers

111. Thomas Pidcock

112. Kim Heiduk

113. Jhonatan Narváez

114. Magnus Sheffield

115. Ben Swift

116. Ben Turner

117. Dylan van Baarle

Team BikeExchange – Jayco

121. Michael Matthews

122. Sam Bewley

123 Luke Durbridge

124. Alex Edmondson

125. Kelland O’Brien

126. Dion Smith

127. Campbell Stewart

Astana Qazaqstan Team

131. Gianni Moscon

132. Leonardo Basso

133. Manuele Boaro

134. Yevgeniy Fedorov

135. Michele Gazzoli

136. Davide Martinelli

137. Artyom Zakharov

Bahrain – Victorious

141. Matej Mohoric

142. Heinrich Haussler

143. Filip Maciejuk

144. Jasha Sütterlin

145. Dylan Teuns

146. Jan Tratnik

147. Fred Wright

BORA – hansgrohe

151. Nils Politt

152. Marco Haller

153. Jonas Koch

154. Martin Laas

155. Jordi Meeus

156. Ryan Mullen

157. Danny van Poppel

 

Cofidis, Solutions Crédits

161. Piet Allegaert

162. Sander Armée

163. Tom Bohli

164. Wesley Kreder

165. Szymon Sajnok

166. Kenneth Vanbilsen

167. Jelle Wallays

Groupama – FDJ

171. Stefan Küng

172. Lewis Askey

173. Kevin Geniets

174. Olivier Le Gac

175. Fabian Lienhard

176. Tobias Ludvigsson

177. Valentin Madouas

Movistar Team

181. Iván García Cortina

182. Alex Aranburu

183. Inigo Elosegui

184. Imanol Erviti

185. Johan Jacobs

186. Mathias Norsgaard Jørgensen

187. Max Kanter

Team DSM

191. John Degenkolb

192. Nico Denz

193. Nils Eekhoff

194. Jonas Hvideberg

195. Joris Nieuwenhuis

196. Casper Pedersen

197. Kevin Vermaerke

 

B&B Hotels – KTM

201. Alexis Gougeard

202. Quentin Jauregui

203. Victor Koretzky

204. Cyril Lemoine

205. Julien Morice

206. Luca Mozzato

207. Jordi Warlop

Bingoal Pauwels Sauces WB

211. Timothy Dupont

212. Stanisław Aniołkowski

213. Karl Patrick Lauk

214. Arjen Livyns

215. Mathijs Paasschens

216. Ludovic Robert

217. Tom Wirtgten

 

Sport Vlaanderen – Baloise

221. Vito Braet

222. Lindsay De Vylder

223. Robbe Ghys

224. Arne Marit

225. Julian Mertens

226. Jens Reynders

227. Kenneth Van Rooy

 

Team Arkéa Samsic

231. Amaury Capiot

232. Kévin Ledanois

233. Matis Louvel

234. Christophe Noppe

235. Markus Pajur

236. Clément Russo

237. Connor Swift

Uno-X Pro Cycling Team

241. Rasmus Tiller

242. Kristoffer Halvorsen

243. Tobias Halland Johannessen

244. William Blume Levy

245. Erik Nordsæter Resell

246. Anders Skaarseth

247. Søren Wærenskjold

bet365 Odds på Flandern Rundt hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+