Odds på håndbold

Hver gang der er slutrunder i  håndbold, går Danmark amok. Danskerne elsker simpelthen det intense boldspil, og det er bestemt ikke uden grund. Håndbold er en ufattelig underholdende og actionpræget sport, hvor der konstant sker noget i begge ender. Det er en sport, der både indeholder æstetiske momenter af høj klasse, men også en fysisk sport, hvor der konstant bliver gået til stålet. Sidst men ikke mindst er det en sport, hvor der er plads til, at individualister kan skinne, men samtidig skal man have samarbejde og holdånd for at blive succesfuld. Det er altså en sport, der opfylder alle danskernes krav, både de sportsfanatiske og de mere afslappede.

På grund af sportens store popularitet er der også mange danskere, der oddser på håndbold. Dette gælder både på ugentlig basis, når de danske håndboldligaer løber, men især i løbet af de store slutrunder. Der er nemlig noget helt specielt over at oddse på de danske landshold, da det gør de allerede nervepirrende kampe endnu mere spændende.

 

Odds på håndbold

 

Hvordan oddser man på håndbold?

Som med alle andre ting kan man enten oddse i sit lokale supermarked eller på internettet. Ønsker man at oddse hos Danske Spils fysiske butikker, skal man ikke gøre andet end blot at gå ned til sin lokale forhandler og udfylde sin spillekupon. Herefter betaler man, og så har man spillet på håndbold. For mange er der noget romantisk over at oddse fysisk, men det har bestemt sine begrænsninger.

For det første er der det irriterende ved, at man skal bevæge sig ud af døren for at spille. Dette betyder, at man fra tid til anden vil misse gode spil, da man ikke kan nå ned til forhandleren. For det andet er man ikke i stand til at reagere hurtigt på nyheder, der kan påvirke oddsene. Dette kan for eksempel være en vigtig skade eller en anden nyhed, der kan give en fordel i forhold til bookmakeren. Når man endelig når ned og spille, er oddset faldet for længst, og værdien er væk.

Oddsene i butikkerne er også ofte lavere end på internettet. Når man oddser hos forhandlerne, er man bundet til Danske Spils odds, og dermed får man ikke muligheden for at shoppe rundt efter det bedste odds. Om man får odds 1,70 eller 1,65 gør ikke den store forskel på den korte bane, men på lang sigt spiller selv små forskelle kæmpe roller.

Sidst men ikke mindst får man i de fysiske forhandlere ikke adgang til kampagnetilbud og bonusser. Internettets bookmakere konkurrerer hårdt om at tiltrække kunder, og et af de mest hyppigt brugte våben er bonusser og tilbud.

 

Få velkomstbonus og odds på håndbold

Skal man oddse på håndbold, bør man i stedet oprette en konto hos en bookmaker på internettet og spille der. Lige så snart man opretter sig, kan man få en stor velkomstbonus og dermed sikre sig selv en solid startkapital. Vi anbefaler, at man opretter sig hos 888sport, der måske er den allerbedste håndbold-bookmaker på internettet. 888sport sponserer i øjeblikket den mandlige håndboldliga, og man får her adgang til et kæmpe spiludbud på både mandelig og kvindelig håndbold. Derudover ligger 888sports odds konstant blandt markedets bedste på både dansk såvel som international håndbold.

Som ny kunde hos 888sport er man berettiget til en velkomstbonus på hele 1.000 kroner. Denne bonus får man ved at oprette en konto og indsætte penge. Bookmakeren fordobler ens første indskud med op til 1.000 kroner, og man kan dermed starte med op til 2.000 kroner på sin spilkonto.

Læs vores bookmakeranmeldelse af 888sport her.

Under de store internationale slutrunder, belønner bookmakerne i øvrigt ofte spillerne med free bets og andre bonusser. Dette gør, at man får endnu mere værdi som spiller, og det er endnu sjovere at oddse på håndbold.

 

Få 1.000 kroner i bonus her

 

De bedste odds på håndbold

Som med alle andre sportsgrene kan det godt betale sig at have flere forskellige bookmakere i sin portfolie, når man skal oddse på håndbold. Jo flere bookmakerkonti man har, jo bedre chancer har man for at få høje odds. Som beskrevet tidligere, kan selv en lille oddsforskel spille en rolle på lang sigt. Derfor gælder det om ikke at begrænse sig selv til kun én bookmaker. Hvis man har flere konti, kan man sammenligne oddsene og altid spille til det højeste odds.

Man skal dog naturligvis tænke sig om, når man opbygger sin portfolie. For eksempel er der ingen grund til at have en konto hos både 888sport, Unibet og LeoVegas Sport, da de alle køber odds fra Kambi. Dermed har de stort set det samme spiludbud og de samme odds. Man skal derfor nøjes med en af dem, vi anbefaler som sagt 888sport, hvilket skyldes deres hyppige promotions og involvering i håndboldsporten. Samtidig har Betsafe og NordicBet også de samme odds, hvorfor man også kan nøjes med en af de to.

Oddsene er dog kun en del af det at oddse på håndbold. Man skal også overveje spiludbudet. Der er stor forskel på, hvor mange spil de forskellige bookmakere udbyder på de forskellige håndboldkampe. Hos nogle kan man for eksempel kun oddse på vinderen af kampen og måske over/under, men andre tilbyder en lang række specialspil og forskellige asian og over/under-linjer. Her er 888sport som sagt en del af eliten, men Danske Spil fortjener også at blive fremhævet.

 

Odds på de danske håndboldlandshold

Der findes ikke noget bedre end en slutrunde. De store håndboldslutrunder samler virkelig hele Danmark, og i løbet af turneringens to-tre uger, snakker folk ikke om andet. Der er simpelthen en helt unik samhørighed og et unikt kammeratskab i løbet af de store turneringer. Dette gælder både på arbejdspladser og i skoler og undervisningsanstalter. Uanset hvor man er, handler det hele om håndbold, og alle kan tale med.

Det hjælper selvfølgelig på det hele, at Danmark stort set altid er blandt favoritterne til at vinde. Dette gælder både på dame- og herresiden. Hvis man oddser på det danske landshold, kan man derudover tjene penge, imens de danske helte scorer mål på samlebånd og hiver sejre hjem på stribe. Dette gør det endnu sjovere at følge med, og det øger virkelig spændingen.

Når man oddser på det danske håndboldlandshold på internettet, får man adgang til en lang række specialspil. Her kan man for eksempel spille på, hvor mange mål Mikkel Hansen scorer i løbet af en kamp, eller om Kristina ‘Mulle’ Kristiansen starter inde.

 

Live betting på håndbold

En af de mest populære måder at oddse på for tiden er live betting. I modsætning til den traditionelle måde at oddse på, hvor man spiller før kampens start, spiller man her imens kampen er i gang. Dette er en helt anden oplevelse, men det kan være meget givende som spiller. For det første er det en actionpræget måde at oddse på, hvor væddemål kan blive afgjort hurtigere end normalt. Dette kan for eksempel være, hvis man oddser på, hvilken spiller eller hold, der scorer det næste mål.

Betting handler dog ikke kun om at have det sjovt, det handler om at vinde penge. Dette er heldigvis nemt, når man live better på håndbold. Som beskrevet i vores artikel om live betting-strategier, er en hurtig sport som håndbold perfekt til live betting. Der bliver scoret mange mål, og oddsene rykker sig derfor hurtigt frem og tilbage.

I håndbold vil man ofte komme ud for, at der ingen værdi er i at spille på favoritten pre match. Dette er for eksempel, hvis Danmark skal møde Slovenien ved EM i herrehåndbold og kun giver 1,20 for at vinde. Her kan det ikke betale sig at spille på dansk sejr. Hvis Danmark til gengæld starter kampen lidt langsomt og måske kommer bagud 2-0 eller 3-0, vil oddsene rykke sig markant. Så kan man pludselig få odds 1,50 på dansk sejr, hvilket indeholder markant værdi. Live bettere og bookmakerne overvurderer ofte vigtigheden af føringer tidligt i håndboldkampene, hvilket man som spiller skal udnytte. Man skal simpelthen blot håbe på, at favoritten kommer bagud i starten og herefter spille, når oddset er steget. Dette gælder selvfølgelig kun, hvis holdet ikke er blevet påvirket af en vigtig skade eller lignende i begyndelsen af kampen.

 

Live bet på håndbold her

 

888sport logo