Den 11. juni bliver EM i fodbold sparket i gang i Italien, hvilket markerer begyndelsen på en måned i himlen for verdens mange oddsere. Der er simpelthen ikke noget bedre end at placere odds på EM, så det gælder om at være på i løbet af juni og juli. Slutrundens åbningskamp spilles på det legendariske Stadio Olimpico i Italiens hovedstad Rom. Det var her tyskerne i 1990 vandt Verdens mesterskabet, og det har også tidligere afholdt adskillige store finaler i UEFA Cup regi samt selvfølgelig OL i 1960. Åbningskampen kommer til at stå mellem Italien og Tyrkiet og spilles altså i Italiens hovedstad Rom. Det bliver startskuddet til en hel måned fyldt med EM 2020 odds.

I menuen i toppen kan man finde EM odds, EM kampprogram, optakter til de forskellige grupper, EM-trupperne, TV-oversigt samt alle de mange EM 2020 tilbud og EM bonusser. Med andre ord finder man simpelthen hele EM-pakken her. Herunder kan man se vores seneste artikler om EM 2020 odds. Disse nyheder inkluderer spilforslag, optakter til kampene samt alle de mange EM tilbud. Her på Odds.dk dækker vi det hele.

bet365 Odds på EM i fodbold hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hvordan kom Danmark til EM slutrunden

Der er ingen tvivl om, at hele Danmark vil heppe på de danske dynamitdrenge til EM slutrunden. Under Hareide har Danmark været intet mindre end fantastiske, og det er nu anden gang de skal med til en slutrunde. Under VM i 2018, var Danmark ufattelig uheldige med at tabe i straffesparkskonkurrence til Kroatien. Som landstræner har Hareide en så imponerende statistik, at det er svært at forstå. Med det uafgjorte 1-1 resultat, som sendte Danmark til EM slutrunden, har Hareide stået i spidsen for Danmark hele 34 gange uden, at det er endt i nederlag!

Måden Danmark kvalificerede sig på var dybt imponerende med flot spil og kynisme som sjældent set. Efter de første to kampe var Danmark allerede presset efter to gange uafgjort mod Schweiz og Irland. Derefter fulgte to storsejre over Georgien og Gibraltar, inden der igen kom knas i maskineriet. I den femte kamp formåede Danmark ikke at score mod Georgien og udekampen endte 0-0.

Presset som aldrig før gik Danmark ud i Parken og slog Schweiz 1-0, og pludselig var det hele i deres egne hænder. En pligtsejr over Gibraltar gjorde, at et point imod Irland i den sidste gruppekamp ville være nok. Med en kontrolleret indsats sikrede Danmark sig det resultat, de skulle bruge – 1-1 sendte danskerne i ekstase og til EM slutrunden.

Hvordan vil det gå Danmark til EM 2020?

Nu er det store spørgsmål så – hvordan vil det gå Danmark til EM slutrunden? Til at starte med må man konstatere, at Danmark er kommet i en favorabel gruppe. Belgien er selvsagt favoritter til at gå videre fra gruppen, men Danmark er lige i hælene på dem som den anden favorit. Rusland følger derefter, mens der ikke er den store tro på at Finland kommer til at blande sig i kampen om de to pladser. Hvis man skal lægge de rød hvide briller væk, er der dog stadig grund til at tro på dansk succes.

Lodtrækningen betyder nemlig, at Danmark spiller alle tre gruppekampe i Gruppe B på hjemmebane i Parken. Det giver selvsagt spillerne meget, at man har de danske roligans i ryggen, og det er ikke utænkeligt Danmark klarer sig videre fra gruppen. Herefter er det svært at spå om Danmarks chancer, da man af gode grunde ikke ved, hvem modstanderen bliver i de efterfølgende ottendedelsfinaler. Men uanset modstanderen vil Danmark have gode muligheder for at komme langt i turneringen.

Nye tider og store danske stjerner

Tidligere har Danmark haft et relativt profilfattigt mandskab, men under Hareide er flere spillere trådt i karakter. De to største stjerner er uomtvisteligt målmand Kasper Schmeichel, som ikke længere står i sin fars skygge. Samt topscoreren fra den netop overståede kvalifikation, Christian Eriksen, der både laver mål såvel som assisterer.

Men modsat tidligere, hvor der måske var langt ned til de næste på holdet, så har Danmark en masse spillere, som spiller fast rundt om i Europa i de bedste ligaer i verden. Thomas Delaney i Dortmund, Simon Kjær i Atalanta, Yussuf Poulsen i RB Leipzig og Kasper Dolberg i Nice.

Man kan også nævne folk som Andres Cornelius i Parma, Pione Sisto i Celta Vigo og Martin Braithwaite i Leganes. Alle spillere som har løftet eller vedligeholdt deres høje niveau både for klubhold samt landshold. Der er altså al mulig god grund at bevare optimismen inden sommerens store begivenhed.

Hvem er egentlig på hjemmebane?

Denne EM Slutrunde er meget speciel i den forstand, at kampene bliver spillet i mange forskellige lande. Hvis man skal nævne det land, som får mest hjælp af tilskuerne på lægterne, må det være England. Ligesom Danmark spiller de deres tre gruppekampe på hjemmebanen Wembley i London. Men modsat Danmark  får de igen chancen for at få fuld støtte igen i semifinalen, og i finalen der også spilles på Wembley. Den mulighed har Danmark eller nogen af de andre nationer ikke. Så derfor kan man argumentere for, at England i sidste ende er på hjemmebane.

Udover i Danmark og England skal der også spilles fodbold i mange andre lande – 12 for at være mere præcis. Der bliver således også spillet kampe i Tyskland, Rumænien, Irland, Aserbajdsjan, Skotland, Holland, Rusland, Ungarn, Spanien og Italien. Det er til stor glæde for fans over hele Europa, at de får mulighed for at se kampe i deres eget land. Nogle får hele tre kampe, som Danmark og England mens andre må nøjes med færre.

Hvem tager sejren?

Det er umuligt at snakke om EM odds uden at diskutere, hvem der vinder EM i fodbold. Den diskussion har faktisk stået på lige siden Eder afgjorde EM i Frankrig i 2016. Hos samtlige bookmakere kan man naturligvis finde odds på EM vinderen. Et af de bedste steder til odds på EM 2020 er naturligvis bet365. Det er en af de allerbedste og største online bookmakers på det danske marked, og her finder man altid høje odds og et kæmpe spiludbud.

bet365 har i skrivende stund England som deres favorit til at løbe med EM-titlen. England har kun én gang vundet en slutrunde. Det skete, da de vandt VM på hjemmebane tilbage i 1966. Efter dem følger Belgien, som snart skal til at have noget ud af deres gyldne generation i landsholdssammenhæng. De ventes dog at få kamp til stregen fra de øvrige europæiske storhold Frankrig, Spanien, Tyskland og Holland. Dette EM er imponerende nok Hollands første slutrunde siden 2014.

Blandt outsiderne finder man lande som Portugal, Italien og Kroatien. Man må dog heller ikke undervurdere hold som Polen, Rusland og Danmark. Der flere gange før har vist sig i stand til at slå selv de allerstørste nationer.

bet365 Odds på vinderen af EM hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

EM 2020 odds

Der er ingen tvivl om, at EM i fodbold er en af de største sportsbegivenheder i verden. Over hele verden kommer folk til at se med, hvilket bookmakerne også ved. Bookmakerne har forberedt sig til denne begivenhed i årevis, og derfor finder man alle steder massevis af EM 2020 odds. På samtlige kampe vil man kunne vælge mellem flere hundrede forskellige EM 2020 odds, og der vil derudover være et hav af specialspil.

Bookmakerne er utrolig gode til at finde på underholdende og interessante odds på EM, så man kan få stillet enhver spillelyst. Dette gælder lige fra starten af turneringen til finalen er fløjtet af.

For at få det optimale ud af EM i fodbold anbefales det, at man får sig flere forskellige bookmaker-konti. Jo flere konti man kan vælge mellem,  jo nemmere bliver det at finde de bedste EM 2020 odds. For det første får man adgang til et større udbud af EM 2020 odds, men man får også mulighed for at spille til højere odds. Det er klart, at alle bookmakere ikke har de samme odds på EM kampene så ved at have adgang til flere forskellige bookmakere, kan man altid finde de bedste EM 2020 odds.

Det siger sig selv, at man kan vinde flere penge, hvis man spiller til højere odds. Dette er vigtigt, da det for det første forøger ens overskud, når det går godt. Ligeså vigtigt formindsker det dog ens tab, når man er i dårlige perioder.

Få EM bonus

Før man kan placere sine EM odds, skal man naturligvis oprette en konto hos en eller flere bookmakere. Når man opretter sig hos en bookmaker, kan man se frem til en stor EM 2020 bonus. Disse bonusser varierer naturligvis fra bookmaker til bookmaker, men man kan være sikker på, at de altid er gode. En EM 2020 bonus fungerer typisk sådan, at man opretter en konto, indsætter penge og får et stort beløb indsat på sin konto. Dette beløb betales af bookmakeren, og det er en belønning for at oprette sin konto. Disse bonusser kaldes typisk for indskudsbonusser.

En EM bonus er en perfekt måde at skaffe sig ekstra penge til sine EM odds. Dette er uden tvivl en fordel, da man med flere penge på kontoen, naturligvis også kan oddse for flere penge, og jo flere penge man oddser for jo større bliver ens gevinster.

Under EM 2020 vil man også finde en lang række forskellige EM tilbud hos de danske bookmakers. Disse tilbud varierer selvfølgelig meget fra bookmaker til bookmaker, men de har det til fælles, at de alle skaber ekstra værdi til spillerne. Det kan for eksempel være, at man får et EM free bet, risikofrie spil, forhøjede odds eller meget andet.

Bookmakernes fantasi kender næsten ingen grænser, så det gælder bare om at være vågen, så man altid kan få sine gode EM tilbud. Hos de danske bookmakere vil der naturligvis også være rig lejlighed til at finde spil på de danske landshold. Her er det igen nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Det siger naturligvis også sig selv, at man ved at have flere konti, har bedre mulighed for at få de bedste EM tilbud fra bookmakerne.

Ny eller gammel vinder?

Blot 10 forskellige nationer har vundet EM siden, da den første udgave blev spillet i 1960. Disse nationer er: Tyskland, Spanien, Frankrig, Sovjetunionen, Italien, Tjekkoslovakiet, Portugal, Holland, Grækenland og så selvfølgelig Danmark i 1992. Inden hver slutrunde er det altid et stort spørgsmål, hvorvidt en ny nation kan slutte sig til det eksklusive selskab som verdensmester i fodbold. Sidst det skete var faktisk sidste slutrunde i 2016, hvor Portugal vandt.

Der er dog et par rigtig stærke lande, der endnu ikke har vundet EM, og det er bestemt ikke urealistisk, at vi oplever en ny vinder i 2020. Man kan blandt andet nævne: Belgien, England, Kroatien, Schweiz og Polen. Alle holdene har vist, at de godt kan spille op med de bedste på de gode dage. England og Belgien er som nævnt i skrivende stund bookmakernes største favoritter til at løbe med sejren i dette års turnering.

bet365 Spil på vinderen af EM hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Her på Odds.dk vil vi løbende opdatere siden med nyheder om EM. På denne side kan du altid finde de nyeste EM tilbud, bonusser, optakter og spilforslag til kampene. Vi sørger for at samle alt det relevante, så du kan få den bedst mulige slutrunde.