Lige her på denne side kan du finde en udvidet oversigt over alle de sportsbegivenheder, der er programsat på dansk TV. Den bliver helt automatisk opdateret med alle de nye begivenheder. Derfor er det en rigtig god idé at tjekke siden i ny og næ. Der kan både blive tilføjet nye begivenheder, mens der også kan blive foretaget ændringer på allerede programsatte begivenheder.

 

Odds på sport i TV hos bet365

 

Sport i TV

© TVsporten.dk – Sport i TV

 

Odds på sport i TV

Der er sikkert mange som kender fornemmelsen af, at komme hjem efter en lang arbejds- eller skoledag og bare glæder sig helt vildt til at smide sig i sofaen, gribe fjernbetjeningen og zappe rundt for at se en masse sport i TV. Som dansker har man nemlig ekstremt mange muligheder for at slå en masse tid ihjel ved at se massevis af sport i TV.

Danske kanaler som eksempelvis 6’eren, TV 2 Sport, TV3 Sport og Eurosport 1 samt 2 står allesammen klar til at give deres seere timevis af god sport i TV hver evig eneste uge. Udbudet af sport i TV har faktisk aldrig været større i Danmark end det er netop nu, hvilket primært skyldes de mange forskellige TV-kanaler, der kæmper en yderst hård kamp om alle TV-seere og selvfølgelig de millioner i reklamekroner som følger med dem.

Men TV-kanalerne er faktisk ikke de eneste, som kan tjene en pæn sum penge på sport i TV. Det samme kan du som TV-seer, hvis du da har lyst til lidt ekstra spænding på lige netop den sportsbegivenhed, som de skal se i dag. Der findes formentligt ikke en sportsbegivenhed, der bliver sendt i TV, som ikke er på programmet hos én de mange bookmakere, der tilbyder tonsvis af spil til deres danske kunder.

 

Mobil- og livebetting på sport i TV

Det bliver nemmere og nemmere at være oddser i dagens Danmark. Nu kan man således benytte sig af mobilbetting, hvilket vil sige, at du ikke engang behøver at lette dig fra sofaen, når du først har fået plantet dig solidt i sædet. Hvis din fodboldkamp for eksempel allerede er startet, så er der absolut ingen grund til at fortvivle. Nærmest samtlige bookmakere på det danske marked har selvfølgelig en livebetting-funktion. Den giver dig rig mulighed for at oddse på sportsbegivenheder, mens de er i gang og helt frem til det allersidste fløjt.

Med kuponen i den ene hånd og fjernbetjeningen i den anden, er der ikke andet tilbage at gøre end at læne sig tilbage i sofaen og nyde en masse sport i TV. Derudover skal du selvfølgelig også krydse fingre for, at dine kuponer ender med at gå hjem.

Hvis du har fået lyst til at spille på sport i TV, så synes vi helt sikkert, at du skal prøve en af de nedenstående bookmakere med dansk licens. Her kan du få en fantastisk start på tilværelsen med en sprød velkomstbonus på mellem 500 og 1.500 kroner!

1.500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
600 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
Stor bonusTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus

 

Hvad hvis der ikke er sport i TV?

Nogle gange kan det jo hænde at en specifik sportsbegivenhed ikke bliver sendt i TV. Her kan der eksempelvis være tale om fodbold fra dem spanske eller italienske liga. Rettighederne til La Liga og Serie A er blevet købt af IMG, som indtil videre kun sender opgørerne via deres dårlige streamingtjeneste Strive. Den koster 79 kroner om måneden eller 499 kroner om året, hvilket er alt for dyrt i vores optik.

Der er dog heldigvis en nem, hurtig og billig løsning, hvis du vil undgå at spilde penge på Strive. Vil du eksempelvis følge din favoritklub i Spanien og/eller Italien, så sørger du bare for at have en bookmakerkonto hos bet365 med penge på, og så er det problem løst.

Dette kan du læse meget mere om i vores guide, hvor vi forklarer hvordan du får et gratis La Liga livestream og/eller et gratis Serie A livestream. Det tager ikke meget mere end et par minutter og koster principielt ikke en rød reje. Selv hvis du ikke er interesseret i spansk og italiensk fodbold, så vil vi godt garantere dig for, at du nok skal finde en masse spændende sportsbegivenheder hos verdens største bookmaker. De livestreamer 24 timer i døgnet, syv dage om ugen og 365 dage om året. Du kommer altså aldrig nogensinde til at mangle underholdning, hvis du har en bookmakerkonto med penge på hos lige netop bet365.

 

Du kan livestreame alverdens sport

Hvis du ikke lige er i nærheden af et TV, eller du ikke gider at betale for den dyre TV-pakke, kan du rent faktisk stadig se sportsbegivenheder fra alverdens afkroge. Hos bet365 livestreamer de som skrevet før på livet løs, og du kan principielt se med ganske gratis. Det eneste krav for at livestreame hos denne bookmaker er således, at du har en konto hos dem, hvor der står mindst én krone på. Hvis du opfylder disse krav, så kan du livestreame alt lige fra EM i kvindehåndbold til tennis og meget, meget mere. Der er altså absolut ingen grund til ikke at have en bookmakerkonto hos bet365.

Nye kunder kan netop nu få en stor velkomstbonus, når de opretter en konto og indsætter penge på siden. Det er blot ekstra incitament til at få det gjort. Hvis du bare vil udnytte livestream-funktionen, så handler det sådan set om at oprette en konto, indsætte penge på siden, udbetale næsten det hele pånær en krone eller to og så lade dem stå til evig tid. På denne måde har du lige skaffet dig et livestream i topklasse for et yderst symbolsk beløb.

Dette er ideelt til folk uden TV, eller dem der ikke har alverdens kanaler på deres fjernsyn. Det er dog også et rigtig godt alternativ til at se sport i TV. Du kan nemlig sagtens livestreame, mens du er på farten. Uanset om det i bussen, i toget, til familiefødselsdag eller noget helt fjerde, så kan du livestreame på din mobil eller tablet på ingen tid. Log ind på bet365 (enten i deres app eller direkte fra browseren) og find det live-event, som du har lyst til at følge med i. Det bliver ikke meget nemmere eller billigere end et livestream direkte fra bookmakeren.

 

Livestream sport hos bet365

 

Livestream en masse sport hos bookmakeren bet365