Lige her kan man finde en udvidet oversigt over alle de fodboldkampe, som der er programsat på dansk TV. Den vil selvfølgelig løbende blive opdateret med nye kampe, og derfor er det en god idé at tjekke denne syde i ny og næ, da der både kan komme nye kampe eller ændringer på allerede programsatte kamp.

 

© TVsporten.dk – Sport i TV

© TVsporten.dk – Sport i TV

 

Odds på sport i TV

Der er sikkert mange som kender fornemmelsen af, at komme hjem efter en lang dag og glæde sig til at smide sig i sofaen, gribe fjernbetjeningen og zappe over på aftenens helt store kamp i TV. Som dansker er der endda rigtig mange muligheder for at se massevis af sport i TV.

Danske kanaler såsom DR1, TV2, TV3+, TV3 Sport, TV3 Max, 6’eren, Canal 8, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2 og flere til står klar til at give deres seere timevis af god sport i TV hver eneste uge. Udbudet af sport i TV har faktisk aldrig været større i Danmark end det er lige nu, og det skyldes naturligvis de utallige TV-kanaler, som kæmper om de mange seere og selvfølgelig reklamekronerne som følger med dem.

Men TV-kanalerne er faktisk ikke de eneste, der kan tjene penge på sport i TV. Det samme kan seerne, hvis de har lyst til lidt ekstra spænding på den sportsbegivenhed, som de skal se. Der findes formentligt ikke en sportsbegivenhed som sendes i TV, som der ikke er på programmet hos de mange bookmakere, som tilbyder spil til danskerne.

Mobilbetting og livebetting

Nu kan man ovenikøbet benytte sig af mobilbetting, så man ikke engang behøver ikke lette dig fra sofaen, når man først har fået plantet sig. Og hvis kampen allerede er startet, er der heller ingen grund til at fortvivle; bookmakerne har nemlig med deres livebetting-funktion givet seerene muligheden for at spille på kampene helt frem til dommerens allersidste fløjt.

Med kuponen i den ene hånd og fjernbetjeningen i den anden, er der ikke andet tilbage at gøre end at læne sig tilbage i sofaen og nyde kampen på TV og så selvfølgelig krydse fingre for, at ens kupon går hjem.

Hvis man har fået lyst til at spille på sport som sendes direkte i ens TV, så burde man prøve en af disse bookmakere og score sig en god bonus!

 

1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
600 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
Stor bonusTotal Bonus
1.500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus