Indlæser TV-program…

 

Odds på Sport i TV

Du kender det sikkert godt; du kommer hjem efter en lang dag, og glæder dig til at smide benene op, gribe fjernbetjeningen og zappe over på aftenens store kamp i tv. Og som dansker er der mange muligheder for at se sport i tv.

Kanaler som DR, TV2, TV3+, TV3 Sport 1, Canal 8, Canal 9, 6’eren, Eurosport og flere til, står klar til at give dig timevis af sport i tv hver eneste uge. Udbudet af sport i tv har faktisk aldrig været større i Danmark, og det skyldes naturligvis de mange tv-kanaler, som kæmper om de mange seere og reklamekronerne som følger med dem.

Men tv-kanalerne er ikke de eneste, der kan tjene penge på sport i tv. Det samme kan du, hvis du har lyst til lidt ekstra spænding på den sportsbegivenhed du skal se. Der findes formentligt ikke en sportsbegivenhed som sendes i farve-tv, som ikke er på programmet hos de mange bookmakere, som tilbyder spil til danskerne.

Nu kan du ovenikøbet spille på kampene fra din mobiltelefon, så du behøver ikke lette dig fra sofaen, når du først har plantet dig. Og hvis kampen allerede er startet, skal du heller ikke fortvivle; bookmakerne har nemlig med deres live betting funktion givet dig muligheden for at spille på kampene, helt frem til dommerens sidste fløjt.

Med din kupon i den ene hånd og fjernbetjeningen i den anden, er der ikke andet tilbage at gøre, end at læne dig tilbage i stolen og nyde kampen på tv – ja, og krydse fingre for at kuponen går hjem.

Skal du spille på sport som sendes i dit tv? Så prøv en af disse bookmakere og få en god bonus!

500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
DKKTotal Bonus
1.500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
350 DKKTotal Bonus