bwin blev grundlagt i 1997 i Østrig under navnet Betandwin, og var en af de første udbydere af online sportsbetting. Siden da har de været på det danske spillemarked af to omgange, og er efter bruddet på spilmonopolet tilbage med dansk licens.

I denne bwin anmeldelse ser vi nærmere på den gamle bookmaker og hvad spillesiden kan tilbyde af odds og sportsmarkeder. Vi ser også på deres velkomstbonus, betalingsmetoder, kundeservice og den generelle brugeroplevelse.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 1.000 hos bwin

Sådan spiller du

 • Gå til bwin.dk og opret konto
 • Indbetal 100 kr. eller mere
 • Få et backup-væddemål svarende til indbetalingen (op til 1.000 kr.)
 • Klik på "Anvend Backup Spil" og placér et væddemål
 • Modtag et freebet svarende til indsatsen, hvis væddemålet tabes

Indbetal minimum 100 kr. og modtag et backup-væddemål på 100% op til 1.000 kr. | Kun nye spillere | Tabes backup-væddemålet tildeles et freebet svarende til indsatsen op til værdien af den kvalificerende indbetaling | Backup-væddemål udløber 7 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Velkomstbonus: 100% velkomstbonus på op til 1.000 kr.

Som ny spiller på bwin kan du modtage et freebet på op til 1000 kroner i velkomstbonus. Bonussen aktiveres på første indbetaling og skal være mellem 100 og 1000 kroner.

Efter indbetalingen har du 7 dage til at placere dit første væddemål på mellem 100 og 1000 kroner. Tabes væddemålet, vil freebettet blive aktiveret og indsat på din konto. Du har med andre ord fået et risikofrit spil, da bwin dækker tabet fuldt ud på helt op til 1000 kroner.

Bemærk, at du skal markere feltet ‘Anvend back up spil’ når du placerer dit første væddemål. Gør du ikke det, mister du retten til bonussen.

Dit freebet kan bruges på alle tænkelige bettingtyper, sportsgrene og oddsmarkeder på bwin. Det er i øvrigt værd at bemærke, at der ikke er krav til minimumsodds på det kvalificerende væddemål.

Betingelser for bwins velkomstbonus

Minimumsbeløb for væddemål100 kr.
Minimumsodds for væddemålIngen
Gyldighedsperiode for bonus7 dage efter tildeling
Kvalificerede til velkomstbonussenAlle nye spillere over 18 år, som ikke allerede har en konto hos bwin.
BemærkTilbuddet gælder kun én gang pr. person.
Vigtigste betingelser for bwins velkomstbonus.

Løbende kampagner til eksisterende spillere

bwin byder ind med en lang række spændende kampagner, som både nye og eksisterende spillere kan drage fordel af. Vi kigger på de forskellige kampagner og funktioner her:

Re-bet funktion

bwin tilbyder en ret unik Re-bet funktion. Her kan du ændre din spillekupon, hvis ét udfald på et multivæddemål allerede er tabt, mens de øvrige udfald endnu ikke er afgjort.

Du kan således udskifte det tabte udfald med et andet og således re-bette det pågældende multivæddemål. Dermed får du reelt set muligheden for at rette op på en kupon, du fortsat tror på.

Price boost

Hver dag leverer bwin også såkaldte price boosts på udvalgte sportsbegivenheder indenfor alt lige fra fodbold til basketball, tennis og andre sportsgrene. På de udvalgte kampe øger bwin tilbagebetalingsprocenten, således at man får højere odds end normalt.

Det er også det, som andre bookmakere, såsom ComeOn, kalder for boostede odds.

Kombi boost

bwin opererer også med den efterhånden klassiske kombi boost-funktion. Her kan man booste tilbagebetalingsprocenten på udvalgte sportsbegivenheder i et multivæddemål. Jo flere udfald man føjer til sin samlede spillekupon, desto højere bliver den samlede tilbagebetalingsprocent.

Vis dine farver-kampagne

Som noget helt særligt har bwin også en såkaldt ‘Vis dine farver’ kampagner. Her kan nye og gamle spillere få muligheden for at modtage præmier og gaver, hvis de angiver hvilket dansk fodboldhold, de holder med.

Udvalget af sports- og oddsmarkeder på bwin

bwin kan dække langt de fleste spilleres behov, hvad angår både mængden af sportsmarkeder og oddsmarkeder. Vi kaster her et nærmere blik på de specifikke bettingmuligheder hos bookmakeren.

Bred vifte af sportsmarkeder

bwin er særdeles velstillede, når det kommer til udbud af sportsmarkeder. Der er rig mulighed for at dykke ned i en lang række spændende nichesportsgrene som for eksempel dart, snooker og curling.

Det er dog fodbold, tennis, basketball og til dels håndbold og ishockey, der fylder mest hos spiludbyderen. Alle de store og vigtige fodboldligaer i Europa er dækket ind med omfattende oddsmarkeder. Det samme er også tilfældet med dansk fodbold, hvor både Superligaen og de øvrige divisioner er udbudt.

Tennis får også bred dækning. Her kan man dykke ned i odds på de store Grand Slam-turneringer såvel som de mindre WTA- og ATP-turneringer igennem sæsonen.

Der lægges ligeledes stor vægt på basketball. NBA er rigt repræsenteret med odds, men også de store ligaer i eksempelvis Spanien, Italien, Grækenland og Tyrkiet er på oddsmenuen hos bwin.

Alt i alt kan man udforske over 30 forskellige sportsmarkeder hos bwin, så der er fin bredde i udbuddet og man ligger stort set på niveau med mange af de øvrige bookmakere på markedet.

Det samlede udvalg af sportsmarkeder på bwin

Amerikansk fodbold, australsk fodbold, badminton, baseball, basketball, boksning, bordtennis, cricket, curling, cykling, dart, floorball, fodbold, Formel 1, golf, gælisk sport, håndbold, ishockey, kampsport, langrend, motorcykel, motorsport, nascar, pool, Rugby League, Rugby Union, skak, snooker, tennis, vandpolo og volleyball.

Fint udvalg af oddsmarkeder på bwin

bwin lægger sig i den pæne ende, hvad angår udbud af oddsmarkeder. De kan ikke helt matche eksempelvis udbydere som Unibet og bet365, men det er tæt på.

I de store fodboldligaer i Europa, kan du spille på lidt over 200 forskellige oddsmarkeder. Det er naturligvis alle de populære hovedmarkeder som kampvinder, over/under spil og handicapspil, men der er også et fint udvalg af specialspil. Her kan man spille på målscorer og særlige kampbegivenhedsvæddemål.

Indenfor tennis vil man hos bwin kunne dykke ned i op til 20 forskellige oddsmarkeder, mens der på ishockey-sportsmarkedet er mere end 50 oddsmarkeder at spille på det. Det er mere end godkendt.

Selv nichesportsgrene som eksempelvis dart er dækket ind med op til 20 oddsmarkeder.

Odds på underholdning og politik

bwin forsømmer heller ikke den del af spillere, som interesserer sig for betting på ikke-sportslige begivenheder.

Hos bwin er disse væddemål honoreret med sine helt egne markeder. Der er et marked for underholdning, hvor man blandt andet kan spille på The Oscars, Eurovision og udfaldet af forskellige internationale reality TV-programmer.

Der er også et marked, der hedder politik. Her kan du finde odds på det amerikanske præsidentvalg og valg i Storbritannien. Dertil kommer specialspilsmarkedet, hvor bwin har odds på helt særligt events såsom pavevalg i Vatikanstaten.

Eneste skuffelse i udbuddet af odds på ikke-sportslige begivenheder er, at der simpelthen mangler dansk indhold. Det vil sige, at du må se langt efter X Factor odds, odds på Vild Med Dans, Dronningens Nytårstale, hvid jul i Danmark og så videre.

Fine odds på store sportsbegivenheder

bwin har en ganske udmærket tilbagebetalingsprocent. Det gælder særligt på de helt store sportsbegivenheder, hvor du i ganske almindelige Premier League kampe eller opgør i La Liga og Champions League kan hente tilbagebetalingsprocenter på op til 95 procent.

Det er også muligt at finde mere end acceptable odds på mindre eksponerede sportsgrene hos bwin. Bookmakeren er især kendt for at være hurtigt ude med odds på cykling, hvor de med en RTP på omtrent 90 procent ligger over markedsgennemsnittet.

Alt i alt virker bwins odds til at kunne hamle op med langt de fleste øvrige udbydere på det danske spillemarked.

Sådan placerer du et væddemål hos bwin

Vil du i gang med at oddse på bwin? Så kan du benytte nedenstående trinvise vejledning til, hvordan du placerer dine væddemål:

01

Klik på “Få bonus”

Gå til bwins hjemmeside ved at klikke på “Få bonus”

02

Opret en konto (eller log ind)

For at kunne spille hos bwin, skal du have en spillekonto. Du kan oprette en på få minutter ved at klikke på ”Få bonus”. Har du allerede en konto, kan du blot logge ind.

03

Foretag en indbetaling

Lav nu et indskud på din spillekonto for at spille. Du skal blot klikke på det gule indbetalingsikon i øverste højre hjørne og følge anvisningerne.

04

Klik på menuen “Sport”

Klik nu på menuen Sport i øverste venstre hjørne af hovedsiden. Du bliver herefter viderestillet til bwins store odds-platform.

05

Find dit bet i det store udvalg af markeder

Dyk ned i menuen og find dit bet blandt de mange sportsbegivenheder. Alle sportsgrene er listet alfabetisk i venstre side af skærmen.

06

Placér dit bet

Når du har udvalgt din begivenhed, skal du klikke på det udfald, du ønsker at spille på. Angiv herefter din indsats og klik for at indsende dit væddemål.

Nem og enkel livebetting

bwin har skabt en ganske brugervenlig livebetting platform, som man tilgår ved at klikke på menuen ”Live” i øverste venstre hjørne. Her indlæses alle igangværende live begivenheder på bwin og det er nemt at bladre rundt i udvalget.

Der er mulighed for livebetting på alle tænkelige fodboldligaer i verden og der er på samme måde også live odds på alle større basketball-turneringer, håndboldligaer samt alle tennis-turneringer i WTA og ATP gennem hele sæsonen. Vi testede bwin på en søndag eftermiddag og kunne her konstatere, at der også var live odds på alt lige fra beach volleyball til snooker, bordtennis og rugby. Du er med andre ord rimeligt dækket ind, hvis du er til livebetting.

Guide til livebetting på bwin

Hvis du gerne vil teste bwins livebetting med egne penge, kan du følge nedenstående trinvise guide. Livebetting minder en del om almindelig prematch-betting bortset fra, at der naturligvis er mere dynamik i live oddsene:

01

Gå til bwin

Klik på ”Få bonus” for at gå til bwin.

02

Opret en konto (eller log ind)

Klik på tilmeldingsknappen, når du kommer til bwins website for at oprette en konto. Har du allerede en, kan du i stedet logge ind.

03

Foretag en indbetaling

Husk, at du skal have penge stående på din bwin-konto for at kunne spille. Klik på ‘Indbetal’ i øverste højre hjørne for at lave et indskud.

04

Klik på ‘Live’

For at komme til live betting-platformen, skal du klikke på menuen ‘Live’ i øverste venstre hjørne. Herefter indlæses alle igangværende live begivenheder.

05

Udvælg dit live væddemål

Gå den store liste igennem og find din live begivenhed. Klik herefter på begivenheden for at få adgang til live oddsene.

06

Placér dit live bet

Vælg nu dit odds blandt de forskellige oddsmarkeder på live begivenheden og klik på det. Angiv herefter din samlede indsats og klik dit live væddemål igennem til godkendelse.

Godkendt udvalg af livestreaming events på bwin

Det er ikke alle bookmakere, der kan tilbyde livestreaming af sport i samme kaliber som bet365. Langt de fleste har måske streams fra nichesportsgrene som snooker eller bordtennis, men bwin har rent faktisk lidt mere at byde ind med.

På en ganske almindelig søndag eftermiddag havde bwin både livestreaming fra østrigsk fodbold og lavere rækker i Portugal. Der var også livestreaming fra en lang række tenniskampe i WTA og ATP.

Alt i alt et godkendt udvalg, når man tænker på, at langt de fleste bookmakere stort set ikke kan tilbyde nogen form for streaming overhovedet.

Sådan livestreamer du på bwin

Har du lyst til at livestreame sportsbegivenheder på bwin, så skal du blot gøre følgende:

01

Gå til bwins hjemmeside

Klik på ”Få bonus” her på siden for at gå til bwin.

02

Opret en konto (eller log ind)

Opret en konto eller log ind, hvis du allerede er kunde hos bwin.

03

Gå ind på livebetting-platformen

Klik på menuen ‘Live’ i øverste venstre hjørne af hovedsiden.

04

Vælg de livestreamede begivenheder

Klik på ‘play’-ikonet med påskriften ‘video’ i listen over live sportsmarkeder øverst.

05

Dyk ned i de forskellige livestreaming tilbud

Du får nu indlæst alle de livestreamede begivenheder på bwin.

06

Vælg din livestreaming

Klik på den ønskede begivenhed, hvorefter livestreamingen vil starte på en ny side med live odds. Bemærk, at der ikke er krav om, at du laver en indbetaling.

Nem og enkel platform

bwin vinder måske ingen designpriser for deres bettingplatform, men hjemmesiden er på ingen måde grim eller svær at navigere. Tværtimod.

bwins hjemmeside er holdt i sorte og hvide farver med enkelte overskrifter og links i gult. Når man klikker ind på livebetting-platformen eller på siderne med prematch-odds, er stort set hele fladen holdt i lyse eller hvide nuancer med odds og kampinformation skrevet i sort.

Det fungerer optimalt, da oddsene træder tydeligt frem på den hvide baggrund. Den lyse baggrund er så tilpas nedtonet i skarphed, at man aldrig bliver træt i øjnene af at fokusere på de sortskrevne oddsdata på hjemmesiden.

Det er nemt at veksle mellem de forskellige undermarkeder på hjemmesiden. Man har alt til rådighed via den store menubjælke øverst, hvor man altid kan skifte hurtigt mellem live betting og prematch-odds, samt tilgå søgefunktionen og alle de vigtige undersider.

Kundeservice på bwin

bwin udbyder support via e-mail og live chat. Dog kun i en ret smal åbningstid fra 12.00 til 20.00 hver dag. Det er ikke helt optimalt, hvis man har spørgsmål til en begivenhed om aftenen, hvor eksempelvis mange fodboldkampe afvikles.

Derudover var det en anelse kompliceret at finde links til support. Man dirigeres først videre til en FAQ-sektion, hvorfra man så kan stilles videre til live chat eller mail, hvis man ikke kan finde en løsning på det problem man står med.

Der tales dansk i livechatten i hele åbningstiden og det er ægte personale, der sidder i den anden ende. Det trækker op, selvom bwin kundesupport overordnet set har plads til forbedring.

Sikker og tryg hjemmeside

bwin har haft dansk spillelicens i flere år og har allerede for længst implementeret alle de forskellige sikkerhedsforanstaltninger som den danske spillemyndighed kræver.

Det betyder, at du både verificerer din konto og efterfølgende logger ind med MitID. Det reducerer risikoen for, at din profil på bwin kan hackes eller tilgås af uvedkommende. Dertil kommer SSL-certifikatet, der er din sikkerhed for, at al data, der sendes mellem din enhed og bwins servere, er krypteret, så det ikke kan læses af uvedkommende i overfarten.

Du skal desuden sætte en øvre grænse for indbetalinger per dag, uge eller måned. Når grænsen er nået, kan du ikke længere indbetale mere til din konto hos bwin – præcis som det er krævet i loven.

Derudover kan du naturligvis til hver en tid finde links til StopSpillet, ROFUS og andre hjælpelinjer. Husk at gør brug af dem, hvis kontrollen begynder at løbe løbsk. Samtidig betyder MitID-verificering, at der ved hvert login bliver tjekket om du er meldt ind i ROFUS. Det er en rar tryghed at have, hvis spillet en dag tager overhånd.

Bred vifte af betalingsmetoder på bwin

bwin leverer en bred vifte af betalingsmetoder til ind- og udbetalinger på spillekontoen. Der er en lang række forskellige alternativer, der blandt andet kan sikre markedets hurtigste udbetalinger.

Der accepteres kreditkort som for eksempel Mastercard og VISA, samt e-wallets såsom Skrill, Neteller og PayPal. Det er også muligt at benytte online banking-tjenesten Trustly, det forudbetalte kort paysafecard og mobilbetaling via Apple Pay, hvis du spiller fra en iPhone.

Som spiller kan du indbetale ned til 75 kroner per overførsel og du er sikret lynhurtige udbetalinger via Trustly, som blot er få timer om at modtage eventuelle udbetalinger.

Sådan opretter du en spillekonto hos bwin

Har du lyst til at prøve betting på bwin, kan du bruges nedenstående trin-for-trin guide til at oprette en konto indenfor få minutter:

01

Gå ind på bwins officielle hjemmeside

Klik på ”Få bonus” for at blive sendt videre til bwins hjemmeside.

02

Igangsæt registreringen

Klik på ”Spil nu” eller ”Registrer dig nu!” for at begynde oprettelsen af din konto.

03

Indtast e-mail og adgangskode

Opret din konto ved at angive din e-mail og din ønskede adgangskode.

04

Angiv dine personlige oplysninger

Indtast nu de påkrævede personlige oplysninger og klik herefter på det gule ikon ‘Fortsæt’.

05

Bekræft din identitet med MitID

Du skal nu bekræfte din identitet via dit MitID for at færdiggøre kontooprettelsen.

06

Lav en indbetaling og få din bonus

Acceptér din velkomstbonus, hvis du ønsker det og foretag derefter en indbetaling på din nye spillekonto.

Konklusion

bwin er et glimrende alternativ til mange af de øvrige danske bettingsider. Har du ikke tidligere prøvet bwin, vil du sandsynligvis blive begejstret over det fine udvalg af sportsgene og det lige så brede udbud af oddsmarkeder.

Velkomstbonussen på 1.000 kroner er så stor som den kan blive, da dette er det højest lovlige bonusbeløb i Danmark. Så det bliver simpelthen ikke bedre – særligt fordi der ingen omsætningskrav er andet end ét kvalificerende væddemål á samme værdi som bonussen uden minimumskrav til odds.

Hjemmesiden er praktisk designet og nem at navigere. Det gælder også for brug af bwin på mobilen – uanset om du så bruger app’en eller den mobilvenlige hjemmeside. Hvad angår betalingsmetoder, så er udvalget ganske omfattende med blandt andet Apple Pay og Trustly.

Eneste ulempe er, at kundesupporten virker en anelse nedprioriteret med begrænsede åbningstider. Til gengæld er det virkelige mennesker i den anden ende, og de taler dansk i hele åbningstiden.

Fordele og ulemper

 • Flotte tilbagebetalingsprocenter på fodbold
 • Stor bonus på 1.000 kroner til nye spillere
 • Masser af løbende tilbud til eksisterende spillere
 • Hurtige gevinstudbetalinger
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Velfungerende app
 • Kundeservice er kun åben 12:00 – 20:00
 • Ingen odds på danske ikke-sportslige begivenheder
 • Ingen betaling med MobilePay

Ofte stilledes spørgsmål om bwin

Har bwin en velkomstbonus til nye spillere?

bwin tilbyder en 1.000 kroners velkomstbonus til alle nye spillere, der ikke tidligere har været kunde hos bookmakeren. Bonussen består af et risikofrit spil, som aktiveres på spillekontoen efter det første kvalificerende væddemål, hvis dette tabes.

Kan man få løbende bonusser som eksisterende spiller hos bwin?

bwin tilbyder en lang række betting kampagner til eksisterende spillere. Man kan benytte sig af forskellige betting-funktioner og samtidig modtage en gave via ”Vis dine farver”-kampagnen.

Har bwin høje odds?

bwin har relativt høje odds sammenlignet med mange andre bookmakere i Danmark. Tilbagebetalingsprocenten på de store europæiske fodboldligaer når ofte helt op på 95 procent.

Kan man betale med mobilen på bwin?

Ja, bwin tilbyder mobilbetaling til alle med en iPhone via Apple Pay. Derudover kan de øvrige betalingsmetoder som Trustly, VISA, MasterCard, PayPal, osv. også bruges fra telefonen. Man kan tilgengæld ikke betale med MobilePay.

 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  100% op til 500 DKK
 • Vurdering
 • APP
  Mobil og Tablet

Odds hos bwin

1000 DKK
bwin Få 500 DKK i bonus hos bwin

Indbetal minimum 100 kr. og modtag et backup-væddemål på 100% op til 1.000 kr. | Kun nye spillere | Tabes backup-væddemålet tildeles et freebet svarende til indsatsen op til værdien af den kvalificerende indbetaling | Backup-væddemål udløber 7 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre populære bookmakere