Hvorfor oddse hos bwin?

bwin er en af de største bookmakere i det globale marked, og i november 2016 vendte de tilbage til Danmark efter fem års fravær. Dermed kan danske kunder igen nyde godt af bwins odds, casino og poker med skattefrie gevinster.

Bookmakeren har længe været yderst engageret indenfor fodboldverden, og de har blandt andet været hovedsponsorer for Real Madrid og AC Milan. Derudover har de også været navnesponsor for den italienske Serie B samt den portugisiske ligacup.

De kører med hyppige promotions, og de har en lækker platform på både mobil, tablet og PC. Derudover kan man også downloade deres app, hvorfra det er endnu nemmere at spille på farten.

Hos bwin får man i øjeblikket en velkomstbonus på 100 % op til 500 kroner på det første indskud. Dermed fordobler bwin altså værdien af det første indskud.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 500 hos bwin

Sådan spiller du

Få 100 % op til 500 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles ti gange til min. odds 1,70 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

bwin bonus: 100% op til 500 kr.

Når du opretter dig som ny kunde hos bwin, og foretager din første indbetaling, bliver du automatisk belønnet med en velkomstbonus på 100% af dit indskud op til 500 kr. Det betyder i alt sin enkelthed, at hvis du indbetaler 500 kr., får du 500 kr. ekstra at oddse for.

Du skal mindst indbetale 100 kr. for at din første indbetaling kvalificerer til bonustilbuddet, og når bonussen er krediteret, skal du klare gennemspilskravet på 10 x bonuspengene til mindst odds 1.70 før bonussen kan udbetales til banken på det første indskud. Bonussen fra indskud to og tre skal blot omsættes fem gange. I alle tilfældene har du 60 dage til at omsætte bonussen.

Som altid gælder regler og vilkår, som du kan/bør læse på kampagnesiden hos bwin, og her skal du f.eks. være opmærksom på, at verificerede kunder hos Scandic Bookmakers og/eller Sportingbet ikke kan modtage denne bonus.

Sådan oddser man hos bwin

Når man ankommer til bwins forside, får man nemt adgang til oddssektionen ved at klikke på “Sport” i topmenuen.

Herefter kommer man til forsiden af sportssektionen. Her får man fremvist udvalgte livebegivenheder, der er i gang, samt dagens oddsmæssige højdepunkter.

Her finder man således både prematch odds såvel som live betting. Man kan også se, hvilke tilbud og kampagner, som bwin kører med i øjeblikket.

I toppen kan man også vælge “Video”, hvor man kan se mål og højdepunkter fra kampe fra nogle af verdens største ligaer.

Sådan udfylder du din spilleseddel

spilleseddel_bwin

I højre side af ens skærm finder man spillesedlen. Her kan man hele tiden se, hvilke kampe man er ved at spille på. Det er yderst nemt at tilføje og fjerne spil fra sedlen, der automatisk opdateres, hver gang man tilføjer eller sletter spil.

Så længe kuponen ikke er spillet, kan man således nemt ændre den uden problemer. Det er dermed ikke ligesom i kiosken, hvor man skal starte helt forfra med en ny kupon, hvis man laver en fejl.

Som det kan ses på billedet til højre, kan man både spille singler (enkelt), akkumulatorer (kombispil) og systemspil. Når man har valgt sine spil, vælger man simpelthen bare spilformen i toppen af spillesedlen.

Sådan fungerer cash out hos bwin

Ligesom mange andre bookmakere har bwin også en cash out-funktion. Det vil sige, at man kan lukke et væddemål før kampen reelt er slut. Dette er specielt nyttigt, når man kun mangler én kamp på kuponen, og ens hold holder en spinkel føring. Her kan man så cashe ud, og få sin gevinst inden, at modstanderne når at udligne.

Det har dog sin pris, da man ikke får den fulde gevinst. Derfor skal man altid overveje, hvorvidt det er det værd eller ej.

Man kan cashe ud fra alle enheder, så væddemålene kan lukkes uanset om man er i sofaen, på stadion eller i bussen.

Prøv bwins app til Android og iOS

bwin_app

Man behøver ikke bruge bwins app for at spille fra mobil eller tablet. Man kan nemlig logge ind direkte via hjemmesiden i browseren, og det virker upåklageligt. Derfor vælger man selv, om man vil benytte sig af appen, når man oddser hos bwin.

bwin har dog en fremragnede app, der virker både til Android og iOS. Den kan derfor downloades i både Play-butikken og i App Store fra både mobil og tablet. Det er selvfølgelig gratis at downloade appen.

  • Licens
    Dansk licens
  • Bonus
    100% op til 500 DKK
  • Vurdering
  • APP
    Mobil og Tablet

Odds hos bwin

Opret en konto hos bwin og få 500 DKK i velkomstbonus
bwin Få 500 DKK i bonus hos bwin

Få 100 % op til 500 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles ti gange til min. odds 1,70 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre populære bookmakere