Vild Med Dans – Se odds på hvem, der ryger ud i show seks

14. sæson af Vild Med Dans er efterhånden nået til show seks, og der begynder at tegne sig et klart billede på, hvem, der kan løbe med sejren. Dermed har bookmakerne også et par klare favoritter til, hvem der ryger ud fredag aften, når der endnu en gang skal danses. Hos NordicBet er der således odds 2,25 på, at René Holten Poulsen ryger ud, imens der er odds 2,50 på, at Mie Ø. Nielsen bliver stemt ud.

 

Spil på Vild Med Dans hos NordicBet

 

Er René Holten småtbegavet?

Simon Jul og Claudia Rex blev i sidste uge det femte par til at ryge ud. Dette skete efter en omdans imod svømmeren Mie Ø. Nielsen og hendes partner Mads Vad, hvor seerne altså foretrak sidstnævnte par. I denne uge forventes det endnu en gang, at Mie Ø. Nielsen får det svært, men favoritten til at ryge ud er dog kajakroeren René Holten Poulsen og partneren Jenna Bagge.

Holten blev i sidste uge udsat fra en regulær sviner fra dommeren Britt Bendixen, hvilket efterfølgende vakte stor debat på de sociale medier.

– Jeg har hele tiden troet, at du [René Holten] var en højt begavet mand. Hvis det ikke kan blive bedre, og du har trænet så meget, så er din begavelse mindre, end jeg troede, sagde dommeren under showet.

Kommentaren fik efterfølgende seerne til at fare til tasterne, og flere anklagede TV2 og Bendixen for at have ødelagt deres fredagshygge. Dette fik senere dommeren til at undskylde, imens TV2 forklarede, at faren ved live-TV er, at ting nogle gange lyder lidt hårdere end de er.

Holten har haft endnu en uge til at træne sin dans, og det bliver spændende at se, hvorvidt han overlever endnu en fredag eller ej.

 

Spil på at René Holten ryger ud

 

Hvem kommer i omdans?

Det er tydeligt, at bookmakerne ikke har den store tiltro til de to atleter Mie Ø. Nielsen og René Holten Poulsen. Hos NordicBet er der henholdsvis odds 1,50 og odds 1,40 på, at de kommer i omdans fredag aften.

Holten Poulsen er som bekendt favorit til at ryge ud, men måske sidste uges sviner fra Britt Bendixen har givet ham nogle billige point hos seerne? Vild Med Dans er til dels en popularitetskonkurrence, da det er seernes SMS-stemmer, der bestemmer, hvem, der skal sendes hjem. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at være populær i de danske stuer, da de har den ultimative magt.

 

Spil på Vild Med Dans hos NordicBet

Bookmakeren NordicBet specialiserer sig, som navnet antyder, i nordisk begivenheder. Dette gælder ikke kun sportsgrene som fodbold og håndbold, men også underholdningsbegivenheder som Vild Med Dans. Hvis noget er populært i Danmark og Norden, kan man oddse på det hos NordicBet. Der er simpelthen noget for enhver smag, og man behøver derfor ikke være sportsfanatiker for at få noget ud af bookmakeren. Derudover har NordicBet også et fremragende casino, hvor man nemt kan slå tiden ihjel med at spille på spilleautomater.

Vil man prøve lykken med at oddse på Vild Med Dans, har NordicBet en af de bedste velkomstbonusser på markedet. De fordobler nemlig ens første indskud med helt op til 2.000 kroner. Sætter man for eksempel 200 kroner ind, gør NordicBet det samme, og man starter på den måde med 400 kroner på kontoen. Jo større ens første indskud er, jo større bliver bonussen dermed også.

Læs vores anmeldelse af NordicBet her, og lær alt du skal vide om den nordiske bookmaker.

 

Opret dig hos NordicBet her