Det er endnu en gang blevet tid til Vild med dans, og hos Danske Spil finder du hver uge høje odds på Vild med dans 2020. Du kan både spille på vinderen af sæson 17 og, hvem der ryger ud i de forskellige afsnit. På denne side finder ud altid de seneste Vild med dans 2020 odds.

 

Odds på Vild Med Dans hos Danske Spil
Du bliver taget direkte til Danske Spils odds på Vild med dans 2019

 

Hvem stemmes ud af Vild med dans 2020?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af Danske Spils Oddset og opdateres automatisk.

Det er naturligivis hver uge muligt at stemme på, hvem der ryger ud af ugens vild med dans. De sidste par år har ingen røget ud i første program. Dette er også tilfældet i år. Når vi kommer til shows, hvor deltagerne kan stemmes ud, vil man naturligvis kunne spille på dette hos Danske Spil.

 

Odds på vinderen af Vild med dans 2020

Indlæser odds…

Disse odds leveres af Danske Spils Oddset og opdateres automatisk.

Nukâka Coster-Waldau og partneren Silas Holst er i skrivende stund Danske Spils favoritter til at løbe med sejren i VMD 2020. Bookmakeren har dog også et godt øje til Faustix (med Asta Björk) og Emili Sindlev (Mads Vad). Der er naturligvis inter, som er give på forhånd, og nu er et godt øjeblik at slå til, hvis der er et par, som man har et godt øje til.

 

 

Hvem kommer i top tre?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af Danske Spils Oddset og opdateres automatisk.

Foroven kan du se Vild med dans 2020 odds på, hvem der slutter i top tre i årets konkurrence. Favoritterne er naturligvis de samme som til at tage den samlede sejr. Oddsene er dog en smule lavere, da man her får øget sikkerhed på sit udvalgte VMD odds.

 

Hvad siger bookmakerne om VMD 2020?

Der findes flere danske Vild med dans bookmakers, og de har alle holdninger til, hvordan det kommende show kommer til at gå. Danske spil er kommet med deres vurderinger af deltagernes chancer.

 

Danske Spil succes til Nukâka Coster-Waldau

“Vi har endnu ikke set de 12 par i aktion, så man skal være varsom med at udnævne favoritter. Men hvis jeg skal pege på, hvem der har de bedste chancer for at gå hele vejen, vil jeg nævne Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst, der har vundet konkurrencen hele tre gange tidligere”, siger Mathias Reimer Larsen, der er Danske Spils oddssætter .

Nukâka Coster-Waldau er sanger og skuespiller. Netopd et, at hun er vant til at stå på en scene er en af årsagerne til, at Danske Spil peger på hende og Silas Holst, som værende favoritter. Som nævnt er det også en faktor, at Silas holst tidligere har vundet konkurrencen flere gange og dermed har prøvet at stå i finalen, hvor der vil være nerver på.

“Silas pelejer at være en af TV-seernes yndlings, og han er god til at få sine dansepartnere til at tage sig godt ud på dansegulvet. Det vil han uden tvivl også kunne gøre i år med Nukâka, der som skuespiller er vant til at stå foran et publikum, og derfor kan jeg sagtens se for mig, at parret kan vinde en finale, slutter” Mathias Remimer Larsen.

Et andet par, som man ifølge Danske Spil skal holde et vågent øje med er dj’en Faustix og Asta Björk. Asta vandt konkurrencen for to år siden. Ifølge Danske Spil har Faustix en fordel, da han som dj er vant til at skulle holde rytmen, hvilket selv sagt er alpha omega i Vild med dans.

“Som dj og musikproducer er Morten vant til at holde takten, og selvom Asta kun har været med tre gange før, har hun allerede deltaget i to finaler, og hun har til og med vundet konkurrencen. Den bedrift kan Asta gentage i år,” lyder det fra Reimer Larsen.

 

Vild med dans Oddset

Oddset fra Danske Spil er hele Danmarks spilleside. Her finder du hver uge de højeste og bedste odds på Vild med dans 2020. Oddset ved, hvad danskerne vil have, og de er derfor altid tidligt ude med deres Vild med dans odds. Dermed er Oddset det perfekte sted at sætte sine VMD 2020 odds.

Vild med Dans hos Oddset dækker både spil på, hvem der ryger ud i de enkelte shows, hvilke par, der får flest eller færrest point og hvem, der vinder samlet. Der er masser af VMD 2020 odds, og du kan udnytte dem alle.

 

Sådan oddser du på Vild med Dans hos Oddset

Først og fremmest skal du have en konto hos Danske Spil for at kunne spille hos Oddset. Som ny spiller får du 500 kroner i bonus, hvis du indbetaler mindst 500 kroner.

Når du er logget ind, skal du trykke på Spil Oddset i topmenuen. Herefter kommer man til forsiden, hvor man får et godt overblik over dagens kampe. I midten af skærmen vil man få vist de mest populære kampe, og nedenunder er der en menu med livekampe.

I venstre side af skærmen kan man sortere i de forskellige sportsgrene og ligaer, og på den måde nemt navigere rundt. Man kan også søge efter den specifikke kamp eller begivenhed, man vil oddse på. For at finde Vild med dans odds skal du vælge fanen “Underholdning” og så “Danmark”, hvorefter du skal klikke på Vild med dans 2020.

 

Her kan du finde odds på Vild med dans

Stort set samtlige danske danske bookmakere udbyder odds på Vild med dans. Det er dog langt fra det samme produkt. Hos nogle spiludbydere er Vild med dans odds dog blot et sideprodukt til det mere luktrative sportsbetting, og det er tydeligt, at de ikke for alvor satser på det.

Det er straks anderledes hos de bookmakere, der for alvor satser på det danske marked. Her er det oplagte valg naturligvis Danske Spil, der er Danmarks ældste spiludbyder. Gennem flere årtier har Danske Spil tilpasset sit spiludbud til danskernes smag, og her får man som kunde en virkelig god oplevelse. Derudover er det selvfølgelig smart, at man kan oddse både på internettet, men også i det lokale supermarked eller i kiosken. Dette giver masser af muligheder for at få stillet sin spillelyst og aldrig gå glip af et godt væddemål.

 

Spil på VMD 2020 online

Det anbefales dog, at man oddser online. Når man gør det, kan man nemlig få sig en stor oddsbonus. Danske Spil giver således 500 kroner til alle nye kunder, der indsætter mindst 500 kroner i den første indbetaling. Dette sikrer en god start, når man skal ud og lave et odds på Vild med dans.

Man har naturligvis også muligheden for at indsætte færre penge. I så fald får man ingen oddsbonus, men det er selvfølgelig vigtigere, at man ikke bruger flere penge på odds, end man har råd til. Man skal simpelthen blot finde en indskudsstørrelse, der passer til ens budget og temperament.

Udover bookmakerbonussen får man som online kunde hos Danske Spil naturligvis også muligheden for at oddse hjemmefra. Det er et kæmpe plus, at man ikke skal ud af døren, hver gang man vil spille. For det første er det naturligvis bekvemmeligt, men det betyder også, at man ikke behøver gå glip af gode spil fordi, at man ikke er i stand til at finde en Danske Spil-forhandler.

Hos Danske Spil kan man naturligvis også oddse gennem både sin mobiltelefon og tablet. Det kan man gøre enten i browseren eller via Danske Spils app.

 

Få 500 kroner i oddsbonus hos Danske Spil

 

Vind penge på Vild med dans odds

Vild med dans odds ændrer sig hver uge, når et nyt par ryger ud. Man kan både spille på, hvem man tror ender som samlet vinder, men også på hvem der ryger ud som den næste.

Vinder-oddsene afspejler naturligvis bookmakernes vurdering af, hvor gode chancer parrene har for at vinde. Disse ændrer sig dog løbende, hvorfor man kan se odds både stige og falde i takt med, at deres præstationer bliver bedre eller værre. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor kan man også lave et flot overskud, hvis man formår at følge med i alle de vigtige nyheder.

Dette kan især være en fordel, hvis man spiller på, hvem der ryger ud som den næste. Læser man for eksempel, at en udøver har været syg eller lignende, har de måske ikke haft lige så meget tid til at træne. Derfor kan et spil på, at de ryger ud være en god idé.

Spiller man på vinder-odds, kan man som regel vinde rigtig mange penge, hvis man rammer rigtigt. Det er nemlig sværere at vurdere Vild med dans end for eksempel en fodboldkamp, hvorfor bookmakerne sagtens kan tages med bukserne nede. Dette sker faktisk ret ofte.

Bookmakerne virker altid meget selvsikre, når de udbyder odds ved starten af konkurrencen, men de har sjældent ret i deres forudsigelser.

 

Forøg hyggen med odds

Udover muligheden for at vinde mange penge på Vild med dans odds, kan man også blot forøge hyggen med små indskud på programmet. Det gør nemlig programmet ekstra underholdende og nervepirrende, hvis man har nogle penge på spil. Dette behøver ikke være mere end småpenge.

Laver man et odds på Vild med dans, får man også muligheden for at håne sin familie eller kammerater, når det viser sig, at man selvfølgelig er bedre til at oddse end dem. Der kommer altså et konkurrenceelement, hvilket altid er sjovt.

Odds på Vild med dans er for alle – lige fra den store spillehaj og videre til ham eller hende, der har aldrig har prøvet at spille før. Indsatsen behøver dermed heller ikke nødvendigvis at være det helt store. Man kan nøjes med at spille for ti eller tyve kroner. Mere skal der ikke til for at tilføje ekstra spænding til sin fredag. Og rammer man rigtigt, har man lidt ekstra til at gøre weekenden mere sjov!

 

Hvem er med i Vild med dans 2020?

Vanen tro er der tolv par i Vild med dans. En efter en skal de så elimineres indtil vi står med to par tilbage i finalen. Herefter skal der findes én vinder af sæson 17. I dette afsnit vil vi tage et kig på alle deltagerne og deres vinderchancer, samt hvem de har fået tildelt som dansepartner.

 

Nukâka Coster-Waldau

Nukâka Coster-Waldau er født i Uummannaq på Grønlandt. Hun er sang er og skuespiller. Hun har blandt andet været med i filmen Lysets Hjerte tilbage i 1998. Hun var også med i fire afsnit af tv-serien Forbrydelsen.  Som 19-årig var hun Grønlands repræsentat ved Miss Universe skønhedskonkurrencen. Hun er dermed som nævnt vant til at stå på scenen, hvilket giver hende en fordel.

Nukâka Coster-Waldau skal danse med Silas Holst. Han er en rutineret herre i Vild med Dans og har vundet konkurrencen tre gange tidliger. Første gang var tilbage i 2011. Den seneste sejr faldt så sent som sidste år, hvor Holst vandt med en anden skuespiller – Jakob Fauerby. Den bedrift giver Danske Spil Holst gode muligheder for gentage.

Odds på Nukâka Coster-Waldau som vinder hos Danske Spil

 

Faustix

Dj’en Faustix, som lyder det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen er som nævnt også blandt Danske Spils favoritter. Den 31-årige Faustix har længe haft stor succes som dj og musikproducer. Nu skal han alt så give sig i kast med dansen. Han er blevet kåret til årets danske producer tre år i streg ved Club Awards, så det er en mand, som ved en ting eller to om musik. Nu skal det bliver interessant at se, om han kan overfører det til dansegulvet.

Til hjælp med den opgave har Faustix sin partner Asta Björk. Hun danser i konkurrencen for tredje gang, men har allerede stået i to finaler, hvoraf hun vandt den ene i 2018. Det er naturligvis en statistik, som Asta Björk gerne vil bygge videre på.

Odds på Faustix som vinder hos Danske Spil

 

Emili Sindlev

En af outsiderne til at vinde Vild med dans 2020 er Emili Sindlev. Den 24-årige influencer har tidligere været sylist for Eurowoman og Cover. Til trods for at hun har mere end en halv million følgere på Instagram, vil det stadig være første gange, at store dele af Danmark lærer hende at kende. Det gælder derfor om at gøre et godt førstehåndsindtryk, når hun skal på scenen.

Hendes partner bliver Mads Vad, som i den grad kender gamet. Han har været med hele 13 gange tidligere. Her er det blevet til til to førstepladser, to andenpladser og tre tredjepladser. Hans første sejr var i 2010, da han vandt med Cecilie Hother. Den anden kom i  2013 med bordtennisspilleren Mie Skov. Han var på barsel sidste år, så han har måtte vente til i år med at sætte jagten ind på sejr nummer tre.

Odds på Emili Sindlev som vinder hos Danske Spil

 

Merete Mærkedahl

Mange kender allerede Merete Mærkedahl fra TV 2s eget program Badehotellet. Her har hun siden 2013 optrådt som stuepigen Otilia. Hun har desuden været flere år ved Aalborg Teater og medvirket i diverse revyer. Det at stå på scenen med lyset i øjnene er alt heller ikke fremmed for Merete Mærkedahl.

Hun kan glæde sig over at have fået en programmets mest rutinerede dansere, som sin partner i Thomas Evers Poulsen. Han er med for 15. gang og har tilmed været dommer en gang. Evers Poulsen har vundet Vild med dans to gange. Den seneste af disse sejre kom i 2012 med Ena Spottag som sin makker. Sidste år blev det til en tiendeplads med kokken Christel Pixi.

Odds på Merete Mærkedahl som vinder hos Danske Spil

 

Janus Nabil Bakrawi

De fleste kender formentlig Janus Nabil Bakrawi for hans store succes på dansk tv. Han blev landskendt allerede tilbage i 90’erne, da han medvirkede i TAXA. Efter årtusindeskiftet var han igen en del af en stor succes, da han spillede Nazim Talawi i Ørnen. Han har også været med i Forbrydelsen 2, Rita samt en række øvrige film og serier. Nu skal den 45-årige skuespiller så prøve kræfter med Vild med dans.

Her får han fornøjelse af at skulle danse med Karina Frimodt. Den 40-årige danser har været med i programmet gennem de sidste ti år. Hendes bedste resultat er en andenplads med komikeren Uffe Holm tilbage i 2013. Sidste år blev hun nummer tre med skuespilleren Christopher Læssø.

Odds på Janus Nabil Bakrawi som vinder hos Danske Spil

Wafande

Sangeren Wafande brød igennem i 2011 med singlen “Gi’ mig et smil.” Siden da har han ikke set sig tilbage. Han har foruden sin succesrige sangkarriere også spillet teater. Tilbage i 2013 medvirkede Wafande i stykket Robin in the Hood på Nørrebro Teater.  Nu giver den 38-årige sanger sig altså i kast med Vild med dans, hvor han skal forsøge at imponere dommerne.

Med sig får han Mie Moltke, som deltager for intet mindre end 15. gang. Den 39-årige danser har to fjerdepladser fra 2007 og 2016 med henholdsvis Lai Yde og Thomas Butterschøn som sine bedste placeringer. Så hun er også på jagt efter sin første sejr.

Odds på Wafande som vinder hos Danske Spil

 

Sara Bro

Sara Bro har længe været en del af dansk underholdning. Radio- og tv-værten har været ansat hos både DR og TV2 over flere omgange. Nu giver den 46-årige radio- og tv-vært sig så i kast med Vild med dans.

Hendes partner bliver 35-årige Morten Kjeldgaard, som har været i finalen intet mindre end fire gange. Hans seneste tur i finalen var sidste år, hvor han og Coco O tog andenpladsen. Han har tidligere vundet Vild med dans tilbage i 2016 med bokseren Sarah Mahfoud.

Odds på Sara Bro som vinder hos Danske Spil

 

Albert Rosin Harson

Danmark lærte den nu 18-årige Albert Rosin Harson at kende, da han tilabge i 2017 medvirkede i Tinkas Juleeventur. Sidste år var han med i fortsættelsen til den populære juliekalden – Tinka og Kongespillet. Nu er han så tilbage på TV 2 i Vild med dans, hvor han igen skal forsøge at tryllebinde danskerne hjemme i stuerne.

Hans parter bliver Jenna Bagge. Den 31-årige danser tager hul på sin syvende sæson af Vild med dans. I 2016 blev hun nummer seks, da hun dansede med cirkusartisten Patrick Bardino. Nu skal hun sammen med Albert Rosin Harson forsøge at forbedre den præstation.

Odds på Albert Rosin Harson som vinder hos Danske Spil

 

Kristian Bech

Mange kender allerede Kristian Bech fra programmer som Station 2, Eftersøgt og Som sunket i jorden. Nu skal den 44 årige tv-vært så give sig i kast med Vild med dans. Det skal bliver interessant at se, om den tidligere politiassisten kan overraske på dansegulvet.

Hans makker bliver den 29-årige danser Mille Funk. Dette er hendes sjette sæson af Vil med dans. Sidste år dansede hun med bokseren Mikkel Kessler. De fik kæmpet sig frem til en sjetteplads. Hendes bedste placering er en tredjeplads fra 2018 med skuespilleren Esben Dalgaard.

Odds på Kristian Bech som vinder hos Danske Spil

 

Hilda Heick

Den 74-årige sanger går i datteren Annettes fodspor og deltager i Vild med dans. Annette deltog i 2007, hvor hun blev nummer syv med Thomas Evers Poulsen. Nu skal Hilda Heick give sig i kast med konkurrencen. Hilda slog igennem i 1976 med Do You Speak English, og siden da har hun og manden Keld konstant været på toppen. Nu skal hun se, om hun også kan nå højderne i Vild med dans.

Hendes makker bliver Michael Olsen. Den 38-årige danser tager hul på sin 14. sæson og er med andre ord en rutineret herre. Han vandt i 2017 med skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke. Sidste år blev han nummer fem med Neel Rønholt, som også også er skuespiller.

Odds på Hilda Heick som vinder hos Danske Spil

 

Vicky Knudsen

Vicky Knudsen kender de fleste sikkert fra programmet “1 døgn, 2 hold, 3 dyr,” hvor to hold skal finde tre dyr i naturen på et døgn. Slaget ledes af Knudsen, som er biolog og naturformidler. Her deler 34-årige vært altså ud af sin viden om dyr med forskellige antal ben Nu skal hun bruge sine egne to til at danse sig til tops i Vild med dans.

Hun bliver trænet af 37-årige Martin Parnov Reichardt. Han tager hul på sin anden sæson af Vild med dans. Sidste år røg han og skuespilleren Marei Bach Hansen ud som det andet par. Det vil han naturligvis være opsat på at revanchere i år

Odds på Vicky Knudsen som vinder hos Danske Spil

 

Lars Krogh Jeppesen

Man kan altid vide sig sikker på, at der en mindst en atlet med i Vild med dans. Disse er ofte ikke blandt favoritterne til at løbe med sejren, men det kan ske, som Mie Skov viste i sæson 10. Den 41-årige tidligere håndboldspiller stoppe karrieren i 2012 og foruden Danmark også spillet i Tyskland og Spanien. I 2008 var han desuden med til at vinde EM-guld med landsholdet. Han er i dag kommentator på DR, og skal nu som den næste i rækken af sportsfolk bevise, at han også kan danse.

Han partner bliver Malene Østergaard. Hun deltog i Vild med dans i 2013 og 2014. Siden da har hun været bosat i Los Angeles. Her arbejdede hun som danser, underviser, koreograf og skuespiller. Nu er den 31-årige danser altså vendt hjem til Danmark og er klar til endnu en omgang Vild med dans. I 2013 røg hun ud efter to uger med en anden håndboldspiller Lars Rasmussen. Nu skal hun se, om hun kan gøre det bedre med Rasmussens holdkammerat fra det danske landshold – Lars Krogh Jeppesen

Odds på Lars Krogh Jeppesen som vinder hos Danske Spil

 

Odds banner til Vild med dans

 

Alt du skal vide om Vild med dans

Vild med dans er et kæmpe fænomen i Danmark, og over de mange uger hvor det kan ses kan du her finde frem til, hvordan du kan følge med. Så om du streamer fra TV2 Play eller ser det på TV skærmen direkte på TV2, så kan du herunder læse alt om hvordan det kan gøres. Dermed kan du læne dig tilbage, og nyde årets VMD!

Vild med dans har premiere d. 2. Oktober

Vild med dans begynder til efteråret, nærmere bestemt fredag d. 2. oktober. Så allerede nu kan du godt begynde, at glæde dig og se nærmere på de odds som bookmakerne udbyder.

Her kan du se det i TV

Som altid er det den danske TV kanal TV2, som viser Vild med dans. De har i 15 sæsoner vist det fantastiske program, og gør det selvfølgelig igen i år.

Sådan streamer du Vild med dans

Hvis du ikke har mulighed for, at se VMD på dit TV eller simpelthen ikke har et fjernsyn. Så kan du heldigvis også streame VMD. TV2 Play kan købes for 109kr om måneden, og her kan du udover at se VMD, også se alle TV2s livekanaler. TV2 Play kan ses via PC, TV, Ipad eller Smartphone, så der er rig mulighed for se det når og hvor du vil.

De tidligere vindere af Vild med dans

Sæson Vinder
1. Mia Lyhne/Thomas Evers Poulsen
2. David Owe/Vickie Jo Ringgaard
3. Christina Roslyng/Steen Lund
4. Robert Hansen/Marianne Eihilt
5. Joachim B. Olsen/Marianne Eihilt
6. Casper Elgaard/Vickie Jo Ringgaard
7. Cecilie Hother/Mads Vad
8. Sophie Fjellvang-Sølling/Silas Holst
9. Joakim Ingversen/Claudia Rex
10. Mie Skov/Mads Vad
11. Sara Maria Franch-Mærkedahl/Silas Holst
12. Ena Spottag/Thomas Evers Poulsen
13. Sarah Mahfoud/Morten Kjeldgaard
14. Sofie Lassen-Kahlke/Michael Olesen
15. Simon Stenspil/Asta Björk
16. Jakob Fauerby/Silas Holst

 

Spil på Vild med dans her

 

danske spil logo