Det er endnu en gang blevet tid til Vild med dans, og hos Danske Spil finder du hver uge høje odds på Vild med dans 2019. Du kan både spille på vinderen af sæson 16 og, hvem der ryger ud i de forskellige afsnit. På denne side finder ud altid de seneste Vild med dans 2019 odds. I aften står den på Knæk Cancer-showet, hvor ingen deltagere ryger ud.

 

Odds på Vild Med Dans hos Danske Spil
Du bliver taget direkte til Danske Spils odds på Vild med dans 2019

 

Hvem stemmes ud af Vild med dans 2019?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af Danske Spils Oddset og opdateres automatisk.

I sidste uge røg bordtennisspiller Michael Maze og partneren Mie Moltke ud af Vild med dans. Maze har længe været en af de svagere deltagere, og det var derfor ikke overraskende, da han blev sendt ud.

Favoritterne til at blive sendt ud nu er Oscar Bjerrehuus og Mikkel Kessler, der længe har været blandt det tynde øl i konkurrencen.

Som det kan ses på ovenstående Vild med dans 2019 odds fra Danske Spil vurderes Umut og Jenna heller ikke at være i fare i denne omgang. Bookmakeren giver odds 5,00 på, at han ryger ud.

Det er dog værd at bemærke, at man i de sidste par runder har set flere overraskelser ved udsendingen, hvilket har udløst høje odds. Man skal derfor ikke gå slavisk efter Danske Spils odds på Vild med dans, men i stedet stole på sin mavefornemmelse, når man spiller. Det kan nemlig sagtens være, at en af favoritterne danser en svag dans eller, at seerne stemmer en overraskelse ud.

 

Odds på vinderen af Vild med dans 2019

Indlæser odds…

Disse odds leveres af Danske Spils Oddset og opdateres automatisk.

Neel Rønholt og partneren Michael Olesen er i skrivende stund Danske Spils favoritter til at løbe med sejren i VMD 2019. Der vurderes dog en tæt kamp med det meget populære par, Jakob Fauerby, der netop er blevet far, og Silas Holst. Herefter vurderes Christopher Læssø og Coco O. som værende meget lige, imens hverken Umut Sakarya, Mikkel Kessler, Oscar Bjerrehuus eller Michael Maze spås store chancer.

Man skal dog huske på, at VMD i høj grad er en popularitetskonkurrence. Derfor er det ikke kun danseevnerne, der afgør, hvem der vinder, men også kærligheden fra seerne. Denne kærlighed gives ofte til dygtige sportsudøvere og sjove karakterer som netop Umut.

Fra start vil der ikke være den store tvivl om, hvem der vil være favoritterne hos seerne. Mikkel Kessler, Michael Maze og Jakob Fauerby ligner alle på forhånd nogle af dem, som man godt kan forvente når langt. Kessler og Maze kan regne med støtten fra seerne, men deres kvaliteter på dansegulvet er næppe prangende. Faktisk har mandlige sportsudøvere det ofre svært, og vi skal helt tilbage til racerkøreren Casper Elgaard i 2009 for at finde den seneste vinder.

Den tidligere cykelrytter Jesper Skibby fandt aldrig danseskoene frem, og lignede mest af alt en der havde to venstrefødder. Det samme var tilfældet med håndboldspilleren Lars Rasmussen og den danske fodboldlegende Allan Simonsen. Lige præcis Simonsen var tilgengæld så elsket af de danske seere, at de trofast stemte ham videre til trods for, at dommerne gav ham elendige karakterer. I sæson 10 fik han danset sig helt frem til en tredjeplads, og seernes indflydelse har bestemt en stor andel i deltagernes skæbne. Dette er så også sportsstjerneres primære fordel.

 

Hvem kommer i top tre?

Indlæser odds…

Disse odds leveres af Danske Spils Oddset og opdateres automatisk.

Foroven kan du se Vild med dans 2019 odds på, hvem der slutter i top tre i årets konkurrence. Favoritterne er naturligvis de samme som til at tage den samlede sejr. Oddsene er dog en smule lavere, da man her får øget sikkerhed på sit udvalgte VMD odds.

 

Hvad siger bookmakerne om VMD 2019?

Der findes flere danske Vild med dans bookmakers, og de har alle holdninger til, hvordan det kommende show kommer til at gå.

 

Danske Spil spår problemer for Umut

Danske Spil forudser, at Umut Sakarya ryger i omdans imod Anne Dorthe Michelsen.

Umut og Jenna fik kun 1 point hver af dommerne sidste gang, så medmindre der er sket rigtig meget med kokkens danseevner, er der gode chancer for, de ryger i omdans – Mathias Reimer Larsen, oddssætter hos Danske Spil

Umut Sakaryas fordel er dog, at han er en populær herre med bred publikumsappel, som Reimer Larsen forklarer i Danske Spils pressemeddelse.

Umut nok har en større yngre fanbase og kommer godt ud til publikum. Spørgsmålet er, om Umuts fans husker at stemme. Hvis de to par ryger i omdans, bliver det i al fald rigtig tæt

I den anden ende af skalaen finder man hos Danske Spil Jakob Fauerby og Silas Holst. De har fået favoritværdigheden efter en imponerende fremvisning i det første show.

De to herrer leverede bare. De fik ros for deres nyskabende koreografi af dommerne, hvilket var fuldt fortjent, for de danser rigtig godt sammen. Samtidig vurderer vi, at mange seere gerne vil beholde dem i programmet, så de ligner på alle måder et par, der kan gå hele vejen.

 

Bet365 tror på Neel Rønholt og Jakob Fauerby

Bet365 deler Danske Spils tro på Jakob Fauerby og Silas Holst. Det fortæller marketingchef Mikis Sønderriis til TV2.dk.

Som det første par af samme køn vil Jakob og Silas helt sikkert være populære hos den danske befolkning.

Sønderriis og Bet365 har dog også et godt øje til skuespilleren Neel Rønholt og dansepartneren Michael Olesen. Rønholts blanding af popularitet i den bredere befolkning og så tidligere skuespilleres evner på dansegulvet er nemlig en god blanding.

Hun er ganske kendt og virker vellidt i den brede befolkning. Og så tror vi, hun hurtigt finder sig til rette på de bonede gulve.

 

Vild med dans Oddset

Oddset fra Danske Spil er hele Danmarks spilleside. Her finder du hver uge de højeste og bedste odds på Vild med dans 2019. Oddset ved, hvad danskerne vil have, og de er derfor altid tidligt ude med deres Vild med dans odds. Dermed er Oddset det perfekte sted at sætte sine VMD 2019 odds.

Vild med Dans hos Oddset dækker både spil på, hvem der ryger ud i de enkelte shows, hvilke par, der får flest eller færrest point og hvem, der vinder samlet. Der er masser af VMD 2019 odds, og du kan udnytte dem alle.

 

Sådan oddser du på Vild med Dans hos Oddset

Først og fremmest skal du have en konto hos Danske Spil for at kunne spille hos Oddset. Som ny spiller får du 500 kroner i bonus, hvis du indbetaler mindst 500 kroner, men du kan faktisk indbetale ned til 80 kroner. Der er nemlig plads til alle hos Danske Spil uanset budget.

Når du er logget ind, skal du trykke på Spil Oddset i topmenuen. Herefter kommer man til forsiden, hvor man får et godt overblik over dagens kampe. I midten af skærmen vil man få vist de mest populære kampe, og nedenunder er der en menu med livekampe.

I venstre side af skærmen kan man sortere i de forskellige sportsgrene og ligaer, og på den måde nemt navigere rundt. Man kan også søge efter den specifikke kamp eller begivenhed, man vil oddse på. For at finde Vild med dans odds skal du vælge fanen “Underholdning” og så “Danmark”, hvorefter du skal klikke på Vild med dans 2019.

 

Vild med dans Nordicbet

Det næstbedste sted til Vild med dans odds er NordicBet. Ligesom Danske Spil er det en bookmaker, der fokuserer meget på, hvad danske spillere kan lide. Derfor er de også ude med masser af odds på Vild med dans 2019.

I år er det endnu sjovere at spille på Vild med dans hos NordicBet, da Mikkel Kessler som bekendt er ambassadør for bookmakeren. Derfor kan man forvente sjove tilbud og skøre odds på Vild med Dans fra NordicBets side.

Sådan oddser man hos NordicBet

Ligesom hos Oddset kræver det naturligvis en konto hos NordicBet før, du kan oddse på VMD 2019. Her får du ligeledes en odds bonus som ny spiller. Denne er på op til 600 kroner alt efter, hvor mange penge du indbetaler. Bonussen gives i form af to risikofrie spil, et der matcher dit første indskud, og et på 100 kroner oveni. At et spil er risikofrit betyder, at du får dine penge tilbage, hvis det ikke går hjem.

For at placere dine NordicBet odds på Vild med dans skal du vælge “Sportsbook” i toppen af skærmen. Herefter vil du i venstre side se en oversigt over de forskellige sportsgrene, der kan spilles på. For at komme til deres VMD 2019 odds trykker du på “TV Begivenheder”, hvorefter du kan vælge Vild med dans.

 

Her kan du finde odds på Vild med dans

Stort set samtlige danske danske bookmakere udbyder odds på Vild med dans. Det er dog langt fra det samme produkt. Hos nogle spiludbydere er Vild med dans odds dog blot et sideprodukt til det mere luktrative sportsbetting, og det er tydeligt, at de ikke for alvor satser på det.

Det er straks anderledes hos de bookmakere, der for alvor satser på det danske marked. Her er det oplagte valg naturligvis Danske Spil, der er Danmarks ældste spiludbyder. Gennem flere årtier har Danske Spil tilpasset sit spiludbud til danskernes smag, og her får man som kunde en virkelig god oplevelse. Derudover er det selvfølgelig smart, at man kan oddse både på internettet, men også i det lokale supermarked eller i kiosken. Dette giver masser af muligheder for at få stillet sin spillelyst og aldrig gå glip af et godt væddemål.

 

Spil på VMD 2019 online

Det anbefales dog, at man oddser online. Når man gør det, kan man nemlig få sig en stor oddsbonus. Danske Spil giver således 500 kroner til alle nye kunder, der indsætter mindst 500 kroner i den første indbetaling. Dette sikrer en god start, når man skal ud og lave et odds på Vild med dans.

Man har naturligvis også muligheden for at indsætte færre penge. I så fald får man ingen oddsbonus, men det er selvfølgelig vigtigere, at man ikke bruger flere penge på odds, end man har råd til. Man skal simpelthen blot finde en indskudsstørrelse, der passer til ens budget og temperament.

Udover bookmakerbonussen får man som online kunde hos Danske Spil naturligvis også muligheden for at oddse hjemmefra. Det er et kæmpe plus, at man ikke skal ud af døren, hver gang man vil spille. For det første er det naturligvis bekvemmeligt, men det betyder også, at man ikke behøver gå glip af gode spil fordi, at man ikke er i stand til at finde en Danske Spil-forhandler.

Hos Danske Spil kan man naturligvis også oddse gennem både sin mobiltelefon og tablet. Det kan man gøre enten i browseren eller via Danske Spils app.

 

Få 500 kroner i oddsbonus hos Danske Spil

 

Vind penge på Vild med dans odds

Vild med dans odds ændrer sig hver uge, når et nyt par ryger ud. Man kan både spille på, hvem man tror ender som samlet vinder, men også på hvem der ryger ud som den næste.

Vinder-oddsene afspejler naturligvis bookmakernes vurdering af, hvor gode chancer parrene har for at vinde. Disse ændrer sig dog løbende, hvorfor man kan se odds både stige og falde i takt med, at deres præstationer bliver bedre eller værre. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor kan man også lave et flot overskud, hvis man formår at følge med i alle de vigtige nyheder.

Dette kan især være en fordel, hvis man spiller på, hvem der ryger ud som den næste. Læser man for eksempel, at en udøver har været syg eller lignende, har de måske ikke haft lige så meget tid til at træne. Derfor kan et spil på, at de ryger ud være en god idé.

Spiller man på vinder-odds, kan man som regel vinde rigtig mange penge, hvis man rammer rigtigt. Det er nemlig sværere at vurdere Vild med dans end for eksempel en fodboldkamp, hvorfor bookmakerne sagtens kan tages med bukserne nede. Dette sker faktisk ret ofte.

Bookmakerne virker altid meget selvsikre, når de udbyder odds ved starten af konkurrencen, men de har sjældent ret i deres forudsigelser.

 

Forøg hyggen med odds

Udover muligheden for at vinde mange penge på Vild med dans odds, kan man også blot forøge hyggen med små indskud på programmet. Det gør nemlig programmet ekstra underholdende og nervepirrende, hvis man har nogle penge på spil. Dette behøver ikke være mere end småpenge.

Laver man et odds på Vild med dans, får man også muligheden for at håne sin familie eller kammerater, når det viser sig, at man selvfølgelig er bedre til at oddse end dem. Der kommer altså et konkurrenceelement, hvilket altid er sjovt.

Odds på Vild med dans er for alle – lige fra den store spillehaj og videre til ham eller hende, der har aldrig har prøvet at spille før. Indsatsen behøver dermed heller ikke nødvendigvis at være det helt store. Man kan nøjes med at spille for ti eller tyve kroner. Mere skal der ikke til for at tilføje ekstra spænding til sin fredag. Og rammer man rigtigt, har man lidt ekstra til at gøre weekenden mere sjov!

 

Hvem er med i Vild med dans 2019?

Vanen tro er der tolv par i Vild med dans. En efter en skal de så elimineres indtil vi står med to par tilbage i finalen. Herefter skal der findes én vinder af sæson 16. I dette afsnit vil vi tage et kig på alle deltagerne og deres vinderchancer, samt hvem de har fået tildelt som dansepartner.

 

Mikkel Kessler

Den helt store favorit til, at snuppe sejren i dette års udgave af Vild med dans er ikke Mikkel Kessler ifølge bookmakerne. Men hos seerne, vil der ingen tvivl herske om, at Kessler vil blive en darling i årets VMD, som alle håber går hele vejen. Den tidligere verdensmester i boksning bedre kendt som, The Viking Warrior, stoppede karrieren tilbage i 2013 med hele 46 sejre i 49 kampe. Han boksede adskillige store kampe i sin karriere, og er derfor vant til rampelysets skær. Nu gælder det så udfordringen på dansegulvet, hvor Kessler skal vise om hans elegante boksestil kan overføres til gulvbrædderne.

Kessler skal danse med den 28-årige danser Mille Funk, som er med for femte gang. Sidste år sluttede hun på en tredjeplads, og det er til dags dato hendes bedste placering. Bookmakerne har ikke den største tiltro til Kessler, men vi tror han overrasker og har da også valgt Kessler, som et frækt tip på en vinder!

Odds på Mikkel Kessler som vinder hos Danske Spil

 

Jakob Fauerby

En anden af forhåndsfavoritterne er skuespilleren Jakob Fauerby. Han er sammen med Silas Holst med til, at skabe vaskeægte historie når to personer af samme køn, for første gang skal danse sammen. Fauerby er kendt for sit satireshow Platt-Form, samt han har medvirket i de populære serier Dicte, Rita og Ditte & Louise. Derudover har han også været med i filmene Sorte Kugler og Klassefesten 3. Han skal som skrevet i år danse med en partner af samme køn, og det er ikke en hvem som helst.

Silas Holst er dansepartneren, og han har vundet Vild med dans to gange tidligere, i 2011 og 2014. Årets dark horse, kan meget vel vise sig, at være Jakob Fauerby. De er da også spået til, at gå hele vejen til finalen af bookmakerne, og man forstår godt hvorfor!

 

Jakob Fauerby er blevet far

Kort før det ottende show blev Jakob Fauerby far til sit første barn. Det betød, at han måtte sidde over ved en del træninger med partneren Silas Holst, men alligevel kom han flot videre.

Faurby har ikke lagt skjul på, at fødslen af hans barn betyder rigtig meget for ham, og det har overskygget hans deltagelse i Vild med dans.

Det er ikke utænkeligt, at det koster ham nogle point at have en lille baby derhjemme. Det betyder nemlig som regel søvnløse nætter og kræver masser af opmærksomhed, hvilket ikke er godt, når man er med i en hård dansekonkurrence. Det er dog værd at have med i baghovedet, når man sætter sine Vild med dans odds.

 

Odds på Jakob Fauerby som vinder hos Danske Spil

 

Michael Maze

De fleste bordtennisentusiaster kender nok Michael Maze. Han har formået, at vinde medaljer ved EM, VM og endda også ved OL. Han stoppede sin karriere i 2016 på grund af sine mange skader, men i 2018 fandt han igen battet frem. Nu er målet OL i 2020, for den aldrende danske bordtennisstjerne. En bordtennisspiller har faktisk vundet Vild med dans tidligere, da Mie Skov vandt tilbage i 2013. Om Michael Maze kan videreføre sine kvaliteter fra bordtennis til dans, må tiden dog vise.

Maze skal danse med Mie Martha Moltke, som danser i sin 14. sæson. Hendes bedste placering er dog en fjerdeplads, og med en Maze der tydeligt har sine tvivl om egne evner. Er parret ikke et af de, som der er den store tiltro til.

Odds på Michael Maze som vinder hos Danske Spil

 

Coco O.

Den danske sangerinde Cecelie Maja Hastrup Karshøj, der går under kunsternavnet Coco O. er også en af de 12 deltagere i årets Vil med dans. Hun skal forsøge, at føre den rytme hun unægteligt har i musikken videre ned på dansegulvet. Hun er en af de kendte, som programmet tidligere forgæves har forsøgt, at få med i programmet. Nu har hun endelig takket ja, og det bliver spændende at følge hendes i årets program.

Coco O. skal danse sammen med partneren Morten Kjeldgaard, som er tidligere vinder af VMD fra 2016. Rent faktisk have Kjeldgaard tre imponerende år, hvor han udover sejren også fik to andenpladser i 2015 og 2017. Bookmakerne har dem til, at gå langt i konkurrencen, og bliv ikke overrasket hvis de endda når helt frem til finalen!

Odds på Coco O. som vinder hos Danske Spil

 

Birgit Aaby

Erhvervskvinden Birgit Aaby, som også går under kælenavnet, Rengøringsdronningen grundet hun i 1998 grundlagde rengøringsvirksomheden Combi Service. Sidenhen har hun været den første kvindelige direktør i en professionel dansk fodboldklub. Men der hvor de fleste danskere nok genkender hende fra, er da hun fra 2014 til 2017 var medvirkende i DR´s iværksætterprogram, Løvens hule.

Parret som ifølge bookmakerne er dem vi skal forvente os mindst af, er Aaby og Frederik Nonnemann. Han danser i sin syvende sæson, og har en femteplads som bedste placering. Der er ikke værdi i at spille på parret, med så lave forventninger.

Odds på Birgit Aaby som vinder hos Danske Spil

 

Umut Sakarya

Den kendte kok Umut Sakarya skal også deltage i årets Vild med dans. De fleste vil genkende ham fra hans TV program, Tyrkersvin som bliver vist på DR3. Den unge fynbo ejer desuden adskillige spisesteder, i form af de to københavnske spisehuse Guldkroen og GuldToGo, samt grillbaren Guldgrillen. Nu skal kniven lægges væk for en stund og danseskoene findes frem. Umut har da også spået sig selv gode chancer i programmet, da han efter eget udsagn elsker at danse.

Sakarya skal danse med Jenna Bagge, som danser for sjette sæson. Bedste placering fik hun i 2015, da hun blev nummer seks. Igen er dette et af de par, som bookmakerne ikke forventer når specielt langt i årets VMD, så det ligner ikke der er værdi i at satse på Sakarya.

Odds på Umut Sakarya som vinder hos Danske Spil

 

Neel Rønholt

Skuespilleren Neel Rønholt er en af de få kendte, der rent faktisk kommer ind til programmet med danseerfaring. Som 10-årig dansede hun jazzballet, og det kan godt komme hende til gode, at hun allerede ved hvordan fødderne skal stå på dansegulvet. Hun fik sit gennembrud i filmen, Kærlighed ved første hik 2 tilbage i 2001, og har siden medvirket i en række film. Såsom Min søsters børn, Råzone, Kollegiet, Mercur, Forbrydelsen lll og Tinkas Juleeventyr.

Rønholt skal danse med partneren Michael Olesen, som i 2017 vandt VMD sammen med Sofie Lassen-Kahlke. Bookmakerne rangerer parret, som årets største favorit til at vinde. Og der kan da også godt være noget om snakken, da parret er et af de få, hvor den kendte har danseerfaring.

Odds på Neel Rønholt som vinder hos Danske Spil

 

Oscar Bjerrehus

Du har måske hørt navnet Oscar Bjerrehus, men hvad er det nu lige, at han er kendt for? Far Oliver Bjerrehus er tidligere deltager i Vild med dans, dog uden succes og han røg ud allerede i første runde i 2008. Oscar har fulgt i farens fodspor, og scoret en kontrakt i samme modelbureau Unique Models, som også Oliver er ansat hos. Den 18-årige Oscar har ikke den store erfaring med dans, udover når han er i byen. Men det skal man ikke kimse af, for modsat de andre i programmet har han ungdommen til i sit hjørne. Han kan helt sikkert lave nogle svedige moves, som de andre ikke har mulighed for!

Oliver har et mål om, at klare sig længere end farmand, og bookmakerne tror da også han klarer dette. Meget længere spår de dog ikke den unge model, som skal danse med Asta Björk. Den 21-årige danserinde gik hele vejen sidste år og vandt VMD i sin første sæson, så man kan godt tvivle lidt på bookmakernes ringe tiltro til parret.

Odds på Oscar Bjerrehus som vinder hos Danske Spil

 

Christel Pixi

Dessertkokken der er kendt fra TV2s, Go Morgen Danmark har i tre år nu delt ud, af sine mange spændende dessert opskrifter. Hun har nok en lille fordel i og med, at hun allerede er på TV2 og ved alt om hvordan programmer skal skæres på TV kanalen. Privat træner Pixi fire gange i ugen og er i forrygende form, eftersom hun både ror, dyrker yoga og laver heat suspension. Med andre ord, Pixi er en af de kendte, som vil troppe op i bedst mulig form. Kan hun formå at udnytte det til, at have et højt tempo i hendes dans, kan det meget vel imponere dommerne såvel som seerne stort!

Pixi skal danne partner med Thomas Evers Poulsen, som er har vundet VMD hele to gange tidligere. Første gang i 2005, og siden i 2015, så det er bestemt en god dansepartner at få, og det kan også ses på bookmakernes priser, hvor de er en af de store favoritter.

Odds på Christel Pixi som vinder hos Danske Spil

 

Marie Bach Hansen

Den 34-årige skuespiller Marie Bach Hansen har både gjort sig på de danske TV skærme, samt Det Kongelige Teater. Mest kendt er hun nu nok for sin optræden, som lillesøsteren Signe Larsen “Sunshine” i DR successerien Arvingerne. Hun har desuden medvirket, som politikommissæren i DR serien Mord uden grænser. Derudover har man også kunne opleve Hansen på teatret, hvor hun har optrådt i historiske drama, Hvidsten Gruppen og Højskolesangbogen. Hun har  udtalt, at hun er utrolig detaljeorienteret og det kan godt komme hende til gode i årets Vild med dans.

Hansen skal danne partner med Martin Reichhart, som er spritny i VMD konkurrencen. Han stiller op for første gang, men der er store forventinger til den tidligere professionelle turneringsdanser. Han kommer ind med syv danske mesterskaber i bagagen, og bookmakerne forventer også at parret når langt.

Odds på Marie Bach Hansen som vinder hos Danske Spil

 

Anne Dorte Michelsen

Igen er det et af de der navne, der måske ikke klinger genkendende når du hører det. Men tag ikke fejl, du kender udemærket Anne Dorte Michelsen. Hun var nemlig en del af det succesfulde 80’er band Tøsedrengene, der udgav adskillige store hits. Ud under åben himmel, Indianer og Sig du ka´ li´ mig var uden tvivl de største. I 1983 udgav hun sit første soloalbum, og har sidenhen udgivet hele 11 af slagsen. Hun har derudover også modtaget flere priser som sangskriver, blandt andet hædersprisen fra foreningen for komponister og sangskrivere. Nu gælder det den 16. udgave af Vild med dans, og med hendes musikalske talent kan vi tillade os, at godt forvente en god præstation.

Sangerinden skal i år danse med Marc Christensen, som skal være med for fjerde gang. Han har ikke for alvor formået, at imponere hidtil og hans bedste placering er da også en femteplads. Bookmakerne spår ikke parret, at nå særlig langt i konkurrencen.

Odds på Anne Dorte Michelsen som vinder hos Danske Spil

 

Christopher Læssø

Den sidste danser der er med i årets VMD er Christopher Læssø. Uddannet skuespiller og vært på Danmark har talent indtil 2018, kender han alt til programmer som Vild med dans. To af Christophers film springer især i øjnene, når vi ser på hans karriere. De er Bagland tilbage fra 2003, som var han store gennembrud. Den anden er fra 2018, hvor han var med på rollelisten i den Oscar nominerede film, The Square. Han har udtalt, at han ikke er nogen ørn til at danse, men at det er noget han elsker. Derfor kan det da også godt ende med, at Læssø viser sig rigtigt god til lige netop et program som VMD.

Læssø skal danse med Karina Frimodt, som er med for niende gang. Hendes bedste placering er en andenplads tilbage fra 2013, så måske er det på tide hun får den ultimative placering og vinder hele skidtet. Bookmakerne er ikke i tvivl, og spår således parret at nå langt!

Odds på Christopher Læssø som vinder hos Danske Spil

 

Odds banner til Vild med dans

 

Alt du skal vide om Vild med dans

Vild med dans er et kæmpe fænomen i Danmark, og over de mange uger hvor det kan ses kan du her finde frem til, hvordan du kan følge med. Så om du streamer fra TV2 Play eller ser det på TV skærmen direkte på TV2, så kan du herunder læse alt om hvordan det kan gøres. Dermed kan du læne dig tilbage, og nyde årets VMD!

Vild med dans har premiere d. 13 Sep

Vild med dans begynder til efteråret, nærmere bestemt fredag d. 13 september. Så allerede nu kan du godt begynde, at glæde dig og se nærmere på de odds som bookmakerne udbyder.

Her kan du se det i TV

Som altid er det den danske TV kanal TV2, som viser Vild med dans. De har i 15 sæsoner vist det fantastiske program, og gør det selvfølgelig igen i år.

Sådan streamer du Vild med dans

Hvis du ikke har mulighed for, at se VMD på dit TV eller simpelthen ikke har et fjernsyn. Så kan du heldigvis også streame VMD. TV2 Play kan købes for 109kr om måneden, og her kan du udover at se VMD, også se alle TV2s livekanaler. TV2 Play kan ses via PC, TV, Ipad eller Smartphone, så der er rig mulighed for se det når og hvor du vil.

De tidligere vindere af Vild med dans

Sæson Vinder
1. Mia Lyhne/Thomas Evers Poulsen
2. David Owe/Vickie Jo Ringgaard
3. Christina Roslyng/Steen Lund
4. Robert Hansen/Marianne Eihilt
5. Joachim B. Olsen/Marianne Eihilt
6. Casper Elgaard/Vickie Jo Ringgaard
7. Cecilie Hother/Mads Vad
8. Sophie Fjellvang-Sølling/Silas Holst
9. Joakim Ingversen/Claudia Rex
10. Mie Skov/Mads Vad
11. Sara Maria Franch-Mærkedahl/Silas Holst
12. Ena Spottag/Thomas Evers Poulsen
13. Sarah Mahfoud/Morten Kjeldgaard
14. Sofie Lassen-Kahlke/Michael Olesen
15. Simon Stenspil/Asta Björk

 

Spil på Vild med dans her

 

danske spil logo