Det er tid til finaleshowet af denne 18. sæson af Vild med dans. Her skal vi have afgjort, hvilket par, der danser den store sejr hjem. Her spår bookmakerne tæt løb mellem to par, så der er lagt op til en nervepirrende aften på dansegulvet.

Bookmakerne har naturligvis allerede udpeget deres favoritter, når det kommer til odds på Vild med dans.

 

Odds på Vild Med Dans hos Oddset

 

Odds på vinderen af Vild med dans 2022

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bet365 og opdateres automatisk.

Senest var det Micki Cheng og Jenna Bagge, der måtte forlade konkurrencen. Dermed ligger det fast, at vi har Lise Rønne, Pernille Blume og Jimilian i finalen med deres respektive partnere.

Her har Bet365 svømmeren Pernille Blume, som deres favorit til sammen med partneren Morten Kjeldgaard sig i finalen. De har konstant ligget helt fremme i favoritfeltet.

Jimilian har også imponeret, som programmet er skredet frem. Hvis Blume skal trues, så ligner Jimilian og Asta Björk det bedste bud et alternativ. Det er Vild med dansk og alt kan ske, så det er bestemt ikke umuligt, at de kan overhale Blume og Kjeldgaard indenom.

Det kan naturligvis heller ikke udelukkes, at tv-værten Lise Rønne og Silas Holst kan løbe med sejren. De var tidligere i programmet blandt favoritterne og står ikke i finalen ved et tilfælde.

 

Hvad siger bookmakerne om VMD 2022?

Der findes flere danske Vild med dans bookmakere, og de har alle holdninger til, hvordan det kommende show kommer til at gå. Danske spil er kommet med deres vurderinger af deltagernes chancer.

 

Danske Spil spår tæt løb mellem to par

Det er vanskeligt at forudsige, hvor gode deltagerne er på dansegulvet og om de rammer den rigtige kemi med deres dansepartner. Den store uforudsigelighed, som altid præger Vild med dans har naturligvis været med til at gøre det svært for dem, som sætter oddsene.

 

Favoritterne

Her inden første show har bookmakeren Danske Spil peget på tv-vært Lise Rønne som favorit, tæt forfulgt af OL-guldvinder Pernille Blume.

Lise Rønne er vant til at stå på en scene og det er nok en af årsagerne til, at Danske Spil peger på hende og Silas Holst, som værende favoritter. Som nævnt er det også en faktor, at Silas Holst tidligere har vundet konkurrencen flere gange og dermed har prøvet at stå i finalen, hvor der vil være nerver på.

Storsmilende og sympatiske Pernille Blume kan også kommer stærkt fra startblokken og tage seerne med storm. Den blonde svømmepige er nok i noget nær topform efter OL i Tokyo og det kan måske få partner Morten Kjeldgaard til at afprøve nogle lidt mere vovede og krævende dansetrin.

 

Vild med dans Oddset

Oddset fra Danske Spil er hele Danmarks spilleside. Her finder du hver uge de bedste odds på Vild med dans 2022. Oddset ved, hvad danskerne vil have, og de er derfor altid tidligt ude med deres Vild Med Dans odds. Dermed er Oddset det perfekte sted at sætte sine VMD 2022 væddemål.

Vild med Dans hos Oddset dækker både spil på, hvem der ryger ud i de enkelte shows, hvilke par, der får flest eller færrest point og hvem, der vinder samlet. Der er masser af VMD 2022 odds, og du kan udnytte dem alle.

 

Sådan oddser du på Vild med Dans hos Oddset

Først og fremmest skal du have en konto hos Danske Spil for at kunne spille hos Oddset. Som ny spiller får du 500 kroner i bonus, hvis du indbetaler mindst 500 kroner.

Når du er logget ind, skal du trykke på Spil Oddset i topmenuen. Herefter kommer man til forsiden, hvor man får et godt overblik over dagens kampe. I midten af skærmen vil man få vist de mest populære kampe, og nedenunder er der en menu med livekampe.

I venstre side af skærmen kan man sortere i de forskellige sportsgrene og ligaer, og på den måde nemt navigere rundt. Man kan også søge efter den specifikke kamp eller begivenhed, man vil oddse på. For at finde Vild med dans odds skal du vælge fanen “Underholdning” og så “Danmark”, hvorefter du skal klikke på Vild med dans 2020.

 

Her kan du finde odds på Vild med dans

Stort set samtlige danske danske bookmakere udbyder odds på Vild med dans. Det er dog langt fra det samme produkt. Hos nogle spiludbydere er Vild med dans odds dog blot et sideprodukt til det mere lukrative sportsbetting, og det er tydeligt, at de ikke for alvor satser på det.

Det er straks anderledes hos de bookmakere, der for alvor satser på det danske marked. Her er det oplagte valg naturligvis Danske Spil, der er Danmarks ældste spiludbyder. Gennem flere årtier har Danske Spil tilpasset sit spiludbud til danskernes smag, og her får man som kunde en virkelig god oplevelse. Derudover er det selvfølgelig smart, at man kan oddse både på internettet, men også i det lokale supermarked eller i kiosken. Dette giver masser af muligheder for at få stillet sin spillelyst og aldrig gå glip af et godt væddemål.

 

Spil på VMD 2022 online

Det anbefales dog, at man oddser online. Når man gør det, kan man nemlig få sig en stor oddsbonus. Danske Spil giver således 500 kroner til alle nye kunder, der indsætter mindst 500 kroner i den første indbetaling. Dette sikrer en god start, når man skal ud og lave et odds på Vild med dans.

Man har naturligvis også muligheden for at indsætte færre penge. I så fald får man ingen oddsbonus, men det er selvfølgelig vigtigere, at man ikke bruger flere penge på odds, end man har råd til. Man skal simpelthen blot finde en indskudsstørrelse, der passer til ens budget og temperament.

Udover bookmakerbonussen får man som online kunde hos Danske Spil naturligvis også muligheden for at oddse hjemmefra. Det er et kæmpe plus, at man ikke skal ud af døren, hver gang man vil spille. For det første er det naturligvis bekvemmeligt, men det betyder også, at man ikke behøver gå glip af gode spil fordi, at man ikke er i stand til at finde en Danske Spil-forhandler.

Hos Danske Spil kan man naturligvis også oddse gennem både sin mobiltelefon og tablet. Det kan man gøre enten i browseren eller via Danske Spils app.

 

Få 500 kroner i oddsbonus hos Danske Spil

 

Vind penge på Vild med dans odds

Vild med dans odds ændrer sig hver uge, når et nyt par ryger ud. Man kan både spille på, hvem man tror ender som samlet vinder, men også på hvem der ryger ud som den næste.

Vinder-oddsene afspejler naturligvis bookmakernes vurdering af, hvor gode chancer parrene har for at vinde. Disse ændrer sig dog løbende, hvorfor man kan se odds både stige og falde i takt med, at deres præstationer bliver bedre eller værre. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor kan man også lave et flot overskud, hvis man formår at følge med i alle de vigtige nyheder.

Dette kan især være en fordel, hvis man spiller på, hvem der ryger ud som den næste. Læser man for eksempel, at en udøver har været syg eller lignende, har de måske ikke haft lige så meget tid til at træne. Derfor kan et spil på, at de ryger ud være en god idé.

Spiller man på vinder-odds, kan man som regel vinde rigtig mange penge, hvis man rammer rigtigt. Det er nemlig sværere at vurdere Vild med dans end for eksempel en fodboldkamp, hvorfor bookmakerne sagtens kan tages med bukserne nede. Dette sker faktisk ret ofte.

Bookmakerne virker altid meget selvsikre, når de udbyder odds ved starten af konkurrencen, men de har sjældent ret i deres forudsigelser.

 

Forøg hyggen med odds

Udover muligheden for at vinde mange penge på Vild med dans odds, kan man også blot forøge hyggen med små indskud på programmet. Det gør nemlig programmet ekstra underholdende og nervepirrende, hvis man har nogle penge på spil. Dette behøver ikke være mere end småpenge.

Laver man et odds på Vild med dans, får man også muligheden for at håne sin familie eller kammerater, når det viser sig, at man selvfølgelig er bedre til at oddse end dem. Der kommer altså et konkurrenceelement, hvilket altid er sjovt.

Odds på Vild med dans er for alle – lige fra den store spillehaj og videre til ham eller hende, der har aldrig har prøvet at spille før. Indsatsen behøver dermed heller ikke nødvendigvis at være det helt store. Man kan nøjes med at spille for ti eller tyve kroner. Mere skal der ikke til for at tilføje ekstra spænding til sin fredag. Og rammer man rigtigt, har man lidt ekstra til at gøre weekenden mere sjov!

 

Hvem er med i Vild med dans 2022?

Vanen tro er der tolv par i Vild med dans. En efter en skal de så elimineres indtil vi står med to par tilbage i finalen. Herefter skal der findes én vinder af sæson 18.

I dette afsnit vil vi tage et kig på alle deltagerne og deres vinderchancer, samt hvem de har fået tildelt som dansepartner.

 

Pernille Blume

Man kan altid vide sig sikker på, at der en mindst en atlet med i Vild med dans. Disse er ofte ikke blandt favoritterne til at løbe med sejren, men det kan ske, som Mie Skov viste i sæson 10.

Denne gang er det lykkes at lokke Pernille Blume op af bassinet og skifte svømmedragten ud med balkjolen.

Pernille Blume vandt OL-guld i Rio de Janeiro i 2016 ved 50m fri og bronze i 100m medley. Det blev også til en OL-bronzemedalje ved sommerens OL i Tokyo, og Pernille Blume håber på, at den gode OL-form også vil imponere Vild med Dans-dommerne.

”- Jeg kommer lige fra en virkelig intens træningsperiode i forbindelse med OL, hvor svømning har haft mit fulde fokus, så det bliver super fedt at prøve kræfter med noget helt andet og udfordre mig selv med noget nyt.”

Odds på Pernille Blume som vinder hos Danske Spil

 

Mascha Vang

Der har været bud efter Mascha Vang fra Vild med Dans-redaktionen flere gange tidligere og denne gang slog den flittige iværksætter til og lod sig overtale til at prøve lykken på dansegulvet.

Udover at være mode-blogger har Mascha også tidligere været med i reality-programmer som Paradise Hotel. Fangerne på fortet og Masterchef, mens der også har været tid til at være radiovært og oprette eget firma.

Mascha Vang håber på at få et forspring ved at tyvstarte med danse-træningen for at være klar til når det for alvor går løs.

”- Jeg er så småt gået i gang med at styrke min krop med lidt træning, da jeg har hørt, at det er vanvittig hårdt. Men én ting er det fysiske, og noget andet er at huske det hele. Det ved jeg simpelthen ikke hvordan de gør og er nok det, jeg frygter allermest – at glemme trinnene”

Odds på Mascha Vang som vinder hos Danske Spil

 

Lise Rønne

Vi får lov til at opleve en helt ny side af Lise Rønne, når hun smider værtsrolle og kaster sig ud på de skrå danse-brædder.

Lise Rønne kunne måske være et godt bud på vinderen af Vild med dans 2022, da hun har fået den popullære Silas Holst som makker.

Lise Rønne har tidligere brilleret som vært for store underholdningsprogrammer som X-faktor og MGP og kender tv-gamet indefra.
Så hun er ikke uvant med de flotte festkjoler, men det er naturligvis ikke til at vide, om hun også formår at få tangoen til at sidde lige i skabet.

”- Jeg har aldrig danset. Jeg har aldrig gået til gymnastik. Jeg har aldrig været i god form, og jeg har ved Gud aldrig nogensinde høje hæle på. Men jeg synes, at dans er så smukt. Og tænk sig at stå der på et dansegulv omgivet af vidunderligt levende musik og i dygtige, trygge arme.”

Odds på Lise Rønne som vinder hos Danske Spil

 

Abdi Ulad

Det er ikke kun Pernille Blume, der ankommer fra OL-lejren i Tokyo. Maratonløberen Abdi Ulad er en af Danmarks mest vindende langdistanceløbere igennem tiderne og fik en flot 23. plads i maraton ved OL2020.

Der skal nok også komme masser af fart på dansegulvet, når dansk-somalieren får bundet danseskoene og får gang i trinene.

”- Jeg er meganervøs, men jeg glæder mig samtidig enormt meget. Dans er fuldstændig ukendt terræn for mig, så jeg glæder mig til at lære det og forhåbentlig udvikle min rytmiske sans, som jeg ikke mener, at jeg har særlig meget af.”

Abdi er ikke blandt favoritterne, men der kan opstå magi sammen med partner Malene Østergaard.

Odds på Abdi Ulad som vinder hos Danske Spil

 

Jakob Haugaard

En af de største overraskelse i årets deltager-felt er entertaineren Jakob Haugaard, der igennem karrieren har væltet rundt i mange forskellige roller.

Vi skal nok få lov til at opleve sjove kostumer, men de færreste tænker nok Fred Astaire når den lunefulde komiker slår sig løs på skærmen eller som konferencier ved Grøn Koncert.

”- Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg faktisk lidt beklemt ved at skulle til at ud og danse, da det er noget, jeg absolut ikke har gjort ret meget ved i mit liv.”
Jakob Haugaard er heller ikke blandt bookmakernes favoritter, men han sikrede nok stemmer til at blive stemt ind i Folketinget ved valget i 1994, og sammen med partner Camilla Dalsgaard kan Haugaard igen blive stemmesluger.

Odds på Jakob Haugaard som vinder hos Danske Spil

Michael Katz Krefeld

Skrivemaskinen er skiftet ud med festtøj, når succes-forfatteren Michael Katz Krefeld sætter kurs mod dansegulvet. Michael er en af danmarks mest succesfulde krimiforfattere og vundet adskillige litterære priser og også skrevet manuskripter til en række film og tv-serier som ’Nikolaj & Julie’ og ’Hotellet’.

”-Jeg er millioner af kilometer væk fra min comfort zone, men jeg håber, at min danseglæde overvinder premierenerverne. Det er i hvert fald mit store mål at få styr på trinene og give den fuld gas på dansegulvet. Mest af alt så glæder jeg mig bare til at komme i gang med at danse.”

Den 55-årige forfatter skiller sig ud i deltagerfeltet og skal finde sig til rette foran kameraerne og vise – indtil videre – skjulte talenter som danser.

Michael Katz Krefeld har fået den rutinerede partner Karina Frimodt.

Odds på Michael Katz Krefeld som vinder hos Danske Spil

 

Micki Cheng

Vi kan se frem til at dansemusen bliver sluppet løs!

Vi lærte den nu 31-årige Micki Cheng at kende, da han tilbage i 2015 medvirkede i Den Store Bagedyst.

Nu er han så tilbage på skærmen i Vild Med Dans, hvor han igen skal forsøge at tryllebinde danskerne hjemme i stuerne.

”- Jeg har aldrig været den, der selv har danset, når jeg har været i byen. Jeg har altid siddet nede ved bordet og beundret dem, der turde stille sig op for offentlig skue. Det har nok i bund og grund handlet om usikkerheden og tanken om, at andre dømmer én, som jeg ikke har været vild med. Men det skal være slut nu. Jeg er klar til at slippe min indre dansemus løs.”

Hans parter bliver Jenna Bagge, der endte i finalen sidste år. Der er ikke de store forventninger til, at Micki er den store danser, hvilket kan blive en fordel, da han stort set kun kan overraske.

Odds på Micki Cheng som vinder hos Danske Spil

 

Jannie Fauerschou

Det kongelige Teater bliver nu skiftet ud med dansegulvet, når den scenevante Jannie Faurschou skal imponere VMD-dommerne.

Mange kender Jannie Faurschou fra succes-serier som Borgen og Gidselstagningen, men den 71 årige skuespiller har medvirket i en lang række film og teaterstykker gennem karrieren.
Det skal bliver interessant at se, hvadJannie Faurschoufinder frem at tricks på dansegulvet.

“- Jeg er sikker på, at det bliver en sjov og dejlig oplevelse, man kommer i god form, og jeg får helt sikkert også en masse nye bekendtskaber. Det bliver uden tvivl en kæmpe udfordring, først og fremmest, hvordan jeg får mine fødder ned i de danskesko – det bliver så spændende!”
Det vil være en af de største overraskelser i Vild Med Dans-historien, hvis Jannie Faurschou snupper sejren.

Odds på Jannie Fauerschou som vinder hos Danske Spil

 

Rasmus Kolbe

Man skal ud på de sociale medier for at kunne følge Rasmus Kolbe, der her går under navnet Lakserytteren. Nu skal det 29-årige YouTube-fænomen imidlertid slå til i bedste sendetid – uden filter og live.

”- Jeg er supernervøs for, om jeg overhovedet kan danse. For jeg er ikke en særlig disciplineret person. Det bliver også rigtig spændende at se, hvordan det bliver at jonglere et tv-program, en YouTube-kanal, en bogudgivelse og alle mine virksomheder på en gang.”

Rasmus Kolbe har udgivet børnebøger og boltrer sig normalt på sociale medier som Youtube, Snapchat og TikTok, hvor han har vist prøver på de kreative evner, som gerne skullesikre ekstra point fra dommerne sammen med partner Mille Funk.

Odds på Rasmus Kolbe som vinder hos Danske Spil

 

Jimilian

Der er kærlighed i luften, når den unge sanger Jimilian skal forsøge at charmere både dansepartner og dommerpanelet med lækre trin.

Den 27 årige Jimilian har leveret masser af dansevenlige hits som ´Smid Tøjet´, ´Dejlig´ og `Kærlighedssangen`.

”- Jeg er vant til at stå på en scene, men jeg er spændt på, hvordan det bliver at skulle danse i stedet for at synge. Jeg elsker musik og har rytmisk sans, men jeg har aldrig dyrket dans på den måde, og det vil jeg glæde mig til at lære”.

Partner er Asta Björk, der tog Vild Med Dans-sejren sammen med skuespiller Simon Stenspil for et par sæsoner siden.

Jimilian har albanske rødder og den baggrund kan vi måske også komme til at se i dansene.

Odds på Jimilian som vinder hos Danske Spil

 

Freja Kirk

For første gang nogensinde får vi to kvindelige dansere sammen i Vild med Dans, når musikeren Freja Kirk tager en svingom med Claudia Rex, der vender tilbage efter 4 år.

Det kan godt blive en succes hos seerne; vi så for 2 år siden at Jakob Fauerby og Silas Holst vinde Vild med dans..

Sangeren Freja Kirk har udgivet albummerne ´Monophobia´ i 2014, og fulgte op med ´Pussyfied´ i 2019 og hun håber på, at kunne sende et budskab ved at deltage i Vild med Dans med en kvindelig dansepartner.

”- Jeg føler mig ikke særlig meget hjemme i en høj sko og kjole. Så det var klart det mest naturlige for mig. Samtidig er jeg total stolt af at få lov til at være med til at bryde nogle normer og fjerne fokus fra det super-kassede mand/kvinde-billede, der findes.”

Det kan give nogle nye muligheder med at lege med koreografien og Claudia Rex forklarer lidt omkring, hvad der lokkede hende til VMD-comeback:

”- Når man danser mand/kvinde, så er der bare nogle bokse, som man automatisk falder ind i. Og de bokse er der bare ikke her. Det er ret fedt og ret spændende.”

Odds på Freja Kirk som vinder hos Danske Spil

 

Michelle Kristensen

Det er på en noget tragisk baggrund, at kost- og træningsformidler Michelle Kristensen stiller op i Vild Med Dans, da hun ellers havde meldt fra grundet graviditet.

Drømmen om familieforøgelse brast desværre kort inde i graviditeten og så valgte Michelle at der var behov for nye oplevelser.

”- Men det bliver skidesjovt, selvom det også bliver rigtig hårdt at få dansetræningen til at gå op med arbejdet. Men jeg er heldigvis rigtig god til at knokle derudad og planlægge. Og når jeg først siger ja til noget, så går jeg all in. Og helt ærligt trænger jeg til at have det sjovt, så det bliver det allervigtigste for mig.”

Michelle Kristensen har tidligere optrådt som motionsvejleder i tv-programmet Fede Forhold og også været sundhedsekspert i TV 2’s Go’morgen Danmark.

Odds på Michelle Kristensen som vinder hos Danske Spil

 

Odds banner til Vild med dans

 

Alt du skal vide om Vild med dans

Vild med dans er et kæmpe fænomen i Danmark, og over de mange uger hvor det kan ses kan du her finde frem til, hvordan du kan følge med. Så om du streamer fra TV2 Play eller ser det på TV skærmen direkte på TV2, så kan du herunder læse alt om hvordan det kan gøres. Dermed kan du læne dig tilbage, og nyde årets VMD!

Vild med dans har premiere d. 10. september

Vild med dans begynder til efteråret, nærmere bestemt fredag d. 10. september. Så allerede nu kan du godt begynde, at glæde dig og se nærmere på de odds som bookmakerne udbyder.

Her kan du se det i TV

Som altid er det den danske TV kanal TV2, som viser Vild med dans. De har i 15 sæsoner vist det fantastiske program, og gør det selvfølgelig igen i år.

Sådan streamer du Vild med dans

Hvis du ikke har mulighed for, at se VMD på dit TV eller simpelthen ikke har et fjernsyn. Så kan du heldigvis også streame VMD. TV2 Play kan købes for 109kr om måneden, og her kan du udover at se VMD, også se alle TV2s livekanaler. TV2 Play kan ses via PC, TV, Ipad eller Smartphone, så der er rig mulighed for se det når og hvor du vil.

De tidligere vindere af Vild med dans

Sæson Vinder
1. Mia Lyhne/Thomas Evers Poulsen
2. David Owe/Vickie Jo Ringgaard
3. Christina Roslyng/Steen Lund
4. Robert Hansen/Marianne Eihilt
5. Joachim B. Olsen/Marianne Eihilt
6. Casper Elgaard/Vickie Jo Ringgaard
7. Cecilie Hother/Mads Vad
8. Sophie Fjellvang-Sølling/Silas Holst
9. Joakim Ingversen/Claudia Rex
10. Mie Skov/Mads Vad
11. Sara Maria Franch-Mærkedahl/Silas Holst
12. Ena Spottag/Thomas Evers Poulsen
13. Sarah Mahfoud/Morten Kjeldgaard
14. Sofie Lassen-Kahlke/Michael Olesen
15. Simon Stenspil/Asta Björk
16. Jakob Fauerby/Silas Holst
17. Merete Mærkedahl/Thomas Evers Poulsen

 

Spil på Vild med dans her

 

danske spil logo