En ny sæson af Vild med dans ligger og lurer lige rundt om hjørnet. Til efteråret på TV2 går det atter løs, og du kan allerede nu oddse på, hvem der ender med at vinde sæson 16. Som altid er det spækket med stjerner, og i år bliver den nye darling uden tvivl Mikkel Kessler. Den populære tidligere bokser har altid haft et godt tække på medierne. Han spåes at opnå samme popularitet, som da Joachim Boldsen deltog i Vild med dans tilbage i 2007. Af andre spændende kendte, kan Michael Maze selvfølgelig også nævnes. Danmarks bedste bordtennisspiller er faktisk grunden til, at vi også kan opleve Kessler i årets Vil med dans. De to lavede tidligere en aftale om, at hvis den ene sagde ja, så skulle den anden også deltage i VMD.

 

Odds på Vild Med Dans hos Danske Spil

 

Odds på vinderen af Vild med dans 2019

Indlæser odds…

Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Fra start vil der ikke være den store tvivl om, hvem der vil være favoritterne hos seerne. Mikkel Kessler, Michael Maze og Jakob Fauerby ligner alle på forhånd nogle af dem, som man godt kan forvente når langt. Kessler og Maze kan regne med støtten fra seerne, men det er på nuværende tidspunkt svært, at spå om deres kvaliteter på dansegulvet. Det er ikke altid, at sportsudøvere er de bedste på scenen, langt fra faktisk. Den tidligere cykelrytter Jesper Skibby fandt aldrig danseskoene frem, og lignede mest af alt en der havde to venstrefødder. Det samme var tilfældet med håndboldspilleren Lars Rasmussen og den danske fodboldlegende Allan Simonsen. Lige præcis Simonsen var tilgengæld så elsket af de danske seere, at de trofast stemte ham videre til trods for, at dommerne gav ham elendige karakterer. I sæson 10 fik han danset sig helt frem til en tredjeplads, og seernes indflydelse har bestemt en stor andel i deltagernes skæbne.
Vi anbefaler her på redaktionen at spille på, at Mikkel Kessler vinder sæson 16 af Vild med dans.

 

Vild med dans Nordicbet

Hvis du vil spille på årets Vild med dans, er bookmakeren Nordicbet en af de førende indenfor genre som VMD. I skrivende stund har de ikke priser på Vild med dans sæson 16 endnu, men det er bare et spørgsmål om tid inden de kommer. Nordicbet bestræber sig på, at have et bredt udvalg af såvel sport, som underholdning i hvilken kategori Vild med dans selvfølgelig indgår. Udover Vild med dans, kan du hos Nordicbet spille på nærmest alt tænkeligt. De har stor fokus på danske sportsgrene og begivenheder. Det er altså her du sætte din væddemål, hvis du ønsker at spille på en af de store specialister indenfor dansk sport.

Nedenunder vil vi forklare hvordan du kan oddse hos Nordicbet, samt hvordan du finder VMD.

Sådan oddser man hos NordicBet

For at oddse hos NordicBet skal man trykke på ‘Sportsbook’ i toppen af skærmen. Herefter vil man blive taget til odds-delens forside. Her kan man i venstre side se en oversigt over de sportsgrene bookmakeren dækker, imens man også kan finde dagens mest populære kampe. Ligeledes bliver man præsenteret for kampe, der snart starter, så man er sikker på ikke at misse vigtige events.

Leder man efter noget bestemt, trykker man simpelthen bare på sportsgrenen i menuen til højre, hvorefter man vælger den begivenhed, der skal oddses på. I dette tilfælde trykker man på TV Begivenheder, hvorefter man vælger Danmark og dernæst Vild med dans.

 

Vild med dans Oddset

De fleste danskere kender alt til Oddset, og igen i år vil de helt sikkert også være en af de bedste bookmakere, som udbyder odds på Vild med dans. Danske Spil er som dansk bookmaker stedet, hvor du kan forvente, at få alle de specialspil på VMD, som man ser dem have på så mange andre sportsgrene. Når der er tale om et dansk TV program, forventes det da også at Oddset vil gøre noget ekstra ud af deres brede udvalg. Oddset har udover odds på årets Vild med dans, også et vanvittigt imponerende udvalg på en bred vifte af populære sportsgrene. Det tæller fodbold, håndbold, basketball, ishockey, cykling og sådan kan man faktisk blive ved.

Nedenunder vil vi forklare hvordan du kan oddse hos Danske Spil, samt hvordan du finder VMD.

 

Sådan spiller du på Oddset

Når man er logget ind på Danske Spil, skal man trykke på “Spil Oddset” i topmenuen. Herefter kommer man til forsiden, hvor man får et godt overblik over dagens kampe. I midten af skærmen vil man få vist de mest populære kampe, og nedenunder er der en menu med livekampe.

I venstre side af skærmen kan man sortere i de forskellige sportsgrene og ligaer, og på den måde nemt navigere rundt. Man kan også søge efter den specifikke kamp eller begivenhed, man vil oddse på. Brugervenligheden er altså helt i top. Når vi fokuserer på årets Vild med dans, skal du ind under fanen Underholdning, derefter vælger du Danmark og VMD vil poppe frem på din skærm.

 

Hvem er de tolv deltagere?

Vanen tro er der tolv par i Vild med dans. En efter en skal de så elimineres indtil vi står med to par tilbage i finalen. Herefter skal der findes én vinder af sæson 16. I dette afsnit vil vi tage et kig på alle deltagerne og deres vinderchancer.

Mikkel Kessler

Den helt store favorit til, at snuppe sejren i dette års udgave af Vild med dans er Mikkel Kessler. Den tidligere verdensmester i boksning bedre kendt som, The Viking Warrior, stoppede karrieren tilbage i 2013 med hele 46 sejre i 49 kampe. Han boksede adskillige store kampe i sin karriere, og er derfor vant til rampelysets skær. Nu gælder det så udfordringen på dansegulvet, hvor Kessler skal vise om hans elegante boksestil kan overføres til gulvbrædderne.

Odds på hver deltager er på vej.

Jakob Fauerby

En anden af forhåndsfavoritterne er skuespilleren Jakob Fauerby. Han er sammen med Silas Holst med til, at skabe vaskeægte historie når to personer af samme køn, for første gang skal danse sammen. Fauerby er kendt for sit satireshow Platt-Form, samt han har medvirket i de populære serier Dicte, Rita og Ditte & Louise. Derudover har han også været med i filmene Sorte Kugler og Klassefesten 3. Han skal som skrevet i år danse med en partner af samme køn, og det er ikke en hvem som helst. Silas Holst er dansepartneren, og han har vundet Vild med dans to gange tidligere, i 2011 og 2014. Årets dark horse, kan meget vel vise sig, at være Jakob Fauerby!

Michael Maze

De fleste bordtennisentusiaster kender nok Michael Maze. Han har formået, at vinde medaljer ved EM, VM og endda også ved OL. Han stoppede sin karriere i 2016 på grund af sine mange skader, men i 2018 fandt han igen battet frem. Nu er målet OL i 2020, for den aldrende danske bordtennisstjerne. En bordtennisspiller har faktisk vundet Vild med dans tidligere, da Mie Skov vandt tilbage i 2013. Om Michael Maze kan videreføre sine kvaliteter fra bordtennis til dans, må tiden dog vise.

Coco O.

Den danske sangerinde Cecelie Maja Hastrup Karshøj, der går under kunsternavnet Coco O. er også en af de 12 deltagere i årets Vil med dans. Hun skal forsøge, at føre den rytme hun unægteligt har i musikken videre ned på dansegulvet. Hun er en af de kendte, som programmet tidligere forgæves har forsøgt, at få med i programmet. Nu har hun endelig takket ja, og det bliver spændende at følge hendes i årets program.

Birgit Aaby

Erhvervskvinden Birgit Aaby, som også går under kælenavnet, Rengøringsdronningen grundet hun i 1998 grundlagde rengøringsvirksomheden Combi Service. Sidenhen har hun været den første kvindelige direktør i en professionel dansk fodboldklub. Men der hvor de fleste danskere nok genkender hende fra, er da hun fra 2014 til 2017 var medvirkende i DR´s iværksætterprogram, Løvens hule.

Umut Sakarya

Den kendte kok Umut Sakarya skal også deltage i årets Vild med dans. De fleste vil genkende ham fra hans TV program, Tyrkersvin som bliver vist på DR3. Den unge fynbo ejer desuden adskillige spisesteder, i form af de to københavnske spisehuse Guldkroen og GuldToGo, samt grillbaren Guldgrillen. Nu skal kniven lægges væk for en stund og danseskoene findes frem. Umut har da også spået sig selv gode chancer i programmet, da han efter eget udsagn elsker at danse.

Neel Rønholt

Skuespilleren Neel Rønholt er en af de få kendte, der rent faktisk kommer ind til programmet med danseerfaring. Som 10-årig dansede hun jazzballet, og det kan godt komme hende til gode, at hun allerede ved hvordan fødderne skal stå på dansegulvet. Hun fik sit gennembrud i filmen, Kærlighed ved første hik 2 tilbage i 2001, og har siden medvirket i en række film. Såsom Min søsters børn, Råzone, Kollegiet, Mercur, Forbrydelsen lll og Tinkas Juleeventyr.

Oscar Bjerrehus

Du har måske hørt navnet Oscar Bjerrehus, men hvad er det nu lige, at han er kendt for? Far Oliver Bjerrehus er tidligere deltager i Vild med dans, dog uden succes og han røg ud allerede i første runde i 2008. Oscar har fulgt i farens fodspor, og scoret en kontrakt i samme modelbureau Unique Models, som også Oliver er ansat hos. Den 18-årige Oscar har ikke den store erfaring med dans, udover når han er i byen. Men det skal man ikke kimse af, for modsat de andre i programmet har han ungdommen til i sit hjørne. Han kan helt sikkert lave nogle svedige moves, som de andre ikke har mulighed for!

Christel Pixi

Dessertkokken der er kendt fra TV2s, Go Morgen Danmark har i tre år nu delt ud, af sine mange spændende dessert opskrifter. Hun har nok en lille fordel i og med, at hun allerede er på TV2 og ved alt om hvordan programmer skal skæres på TV kanalen. Privat træner Pixi fire gange i ugen og er i forrygende form, eftersom hun både ror, dyrker yoga og laver heat suspension. Med andre ord, Pixi er en af de kendte, som vil troppe op i bedst mulig form. Kan hun formå at udnytte det til, at have et højt tempo i hendes dans, kan det meget vel imponere dommerne såvel som seerne stort!

Marie Bach Hansen

Den 34-årige skuespiller Marie Bach Hansen har både gjort sig på de danske TV skærme, samt Det Kongelige Teater. Mest kendt er hun nu nok for sin optræden, som lillesøsteren Signe Larsen “Sunshine” i DR successerien Arvingerne. Hun har desuden medvirket, som politikommissæren i DR serien Mord uden grænser. Derudover har man også kunne opleve Hansen på teatret, hvor hun har optrådt i historiske drama, Hvidsten Gruppen og Højskolesangbogen. Hun har  udtalt, at hun er utrolig detaljeorienteret og det kan godt komme hende til gode i årets Vild med dans.

Anne Dorte Michelsen

Igen er det et af de der navne, der måske ikke klinger genkendende når du hører det. Men tag ikke fejl, du kender udemærket Anne Dorte Michelsen. Hun var nemlig en del af det succesfulde 80´er band Tøsedrengene, der udgav adskillige store hits. Ud under åben himmel, Indianer og Sig du ka´ li´ mig var uden tvivl de største. I 1983 udgav hun sit første soloalbum, og har sidenhen udgivet hele 11 af slagsen. Hun har derudover også modtaget flere priser som sangskriver, blandt andet hædersprisen fra foreningen for komponister og sangskrivere. Nu gælder det den 16. udgave af Vild med dans, og med hendes musikalske talent kan vi tillade os, at godt forvente en god præstation.

Christopher Læssø

Den sidste danser der er med i årets VMD er Christopher Læssø. Uddannet skuespiller og vært på Danmark har talent indtil 2018, kender han alt til programmer som Vild med dans. To af Christophers film springer især i øjnene, når vi ser på hans karriere. De er Bagland tilbage fra 2003, som var han store gennembrud. Den anden er fra 2018, hvor han var med på rollelisten i den Oscar nominerede film, The Square. Han har udtalt, at han ikke er nogen ørn til at danse, men at det er noget han elsker. Derfor kan det da også godt ende med, at Læssø viser sig rigtigt god til lige netop et program som VMD.

Odds banner til Vild med dans

 

Her kan man lave Vild med dans odds

Stort set samtlige danske danske bookmakere udbyder odds på Vild med dans. Det er dog langt fra det samme produkt. Hos nogle spiludbydere er Vild med dans odds dog blot et sideprodukt til det mere luktrative sportsbetting, og det er tydeligt, at de ikke for alvor satser på det.

Det er straks anderledes hos de bookmakere, der for alvor satser på det danske marked. Her er det oplagte valg naturligvis Danske Spil, der er Danmarks ældste spiludbyder. Gennem flere årtier har Danske Spil tilpasset sit spiludbud til danskernes smag, og her får man som kunde en virkelig god oplevelse. Derudover er det selvfølgelig smart, at man kan oddse både på internettet, men også i det lokale supermarked eller i kiosken. Dette giver masser af muligheder for at få stillet sin spillelyst og aldrig gå glip af et godt væddemål.

Det anbefales dog, at man oddser online. Når man gør det, kan man nemlig få sig en stor oddsbonus. Danske Spil giver således 500 kroner til alle nye kunder, der indsætter mindst 500 kroner i den første indbetaling. Dette sikrer en god start, når man skal ud og lave et odds på Vild med dans.

Man har naturligvis også muligheden for at indsætte færre penge. I så fald får man ingen oddsbonus, men det er selvfølgelig vigtigere, at man ikke bruger flere penge på odds, end man har råd til. Man skal simpelthen blot finde en indskudsstørrelse, der passer til ens budget og temperament.

Udover bookmakerbonussen får man som online kunde hos Danske Spil naturligvis også muligheden for at oddse hjemmefra. Det er et kæmpe plus, at man ikke skal ud af døren, hver gang man vil spille. For det første er det naturligvis bekvemmeligt, men det betyder også, at man ikke behøver gå glip af gode spil fordi, at man ikke er i stand til at finde en Danske Spil-forhandler.

Hos Danske Spil kan man naturligvis også oddse gennem både sin mobiltelefon og tablet. Det kan man gøre enten i browseren eller via Danske Spils app.

Bliv klogere på mobilbetting med denne guide.

 

Få 500 kroner i oddsbonus hos Danske Spil

 

Vind penge på Vild med dans odds

Vild med dans odds ændrer sig hver uge, når et nyt par ryger ud. Man kan både spille på, hvem man tror ender som samlet vinder, men også på hvem der ryger ud som den næste.

Vinder-oddsene afspejler naturligvis bookmakernes vurdering af, hvor gode chancer parrene har for at vinde. Disse ændrer sig dog løbende, hvorfor man kan se odds både stige og falde i takt med, at deres præstationer bliver bedre eller værre. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor kan man også lave et flot overskud, hvis man formår at følge med i alle de vigtige nyheder.

Dette kan især være en fordel, hvis man spiller på, hvem der ryger ud som den næste. Læser man for eksempel, at en udøver har været syg eller lignende, har de måske ikke haft lige så meget tid til at træne. Derfor kan et spil på, at de ryger ud være en god idé.

Spiller man på vinder-odds, kan man som regel vinde rigtig mange penge, hvis man rammer rigtigt. Det er nemlig sværere at vurdere Vild med dans end for eksempel en fodboldkamp, hvorfor bookmakerne sagtens kan tages med bukserne nede. Dette sker faktisk ret ofte.

Bookmakerne virker altid meget selvsikre, når de udbyder odds ved starten af konkurrencen, men de har sjældent ret i deres forudsigelser.

 

Alt du skal vide om Vild med dans

Vild med dans er et kæmpe fænomen i Danmark, og over de mange uger hvor det kan ses kan du her finde frem til, hvordan du kan følge med. Så om du streamer fra TV2 Play eller ser det på TV skærmen direkte på TV2, så kan du herunder læse alt om hvordan det kan gøres. Dermed kan du læne dig tilbage, og nyde årets VMD!

Hvornår starter Vild med dans

Vild med dans begynder til efteråret, den specifikke dato er dog ikke offentliggjort endnu, men det kan tænkes at blive den første fredag i september måned. I så fald vil det være fredag d.6 september.

Her kan du se det i TV

Som altid er det den danske TV kanal TV2, som viser Vild med dans. De har i 15 sæsoner vist det fantastiske program, og gør det selvfølgelig igen i år.

Sådan streamer du Vild med dans

Hvis du ikke har mulighed for, at se VMD på dit TV eller simpelthen ikke har et fjernsyn. Så kan du heldigvis også streame VMD. TV2 Play kan købes for 109kr om måneden, og her kan du udover at se VMD, også se alle TV2s livekanaler. TV2 Play kan ses via PC, TV, Ipad eller Smartphone, så der er rig mulighed for se det når og hvor du vil.

 

Forøg hyggen med odds

Udover muligheden for at vinde mange penge på Vild med dans odds, kan man også blot forøge hyggen med små indskud på programmet. Det gør nemlig programmet ekstra underholdende og nervepirrende, hvis man har nogle penge på spil. Dette behøver ikke være mere end småpenge.

Laver man et odds på Vild med dans, får man også muligheden for at håne sin familie eller kammerater, når det viser sig, at man selvfølgelig er bedre til at oddse end dem. Der kommer altså et konkurrenceelement, hvilket altid er sjovt.

Odds på Vild med dans er for alle – lige fra den store spillehaj og videre til ham eller hende, der har aldrig har prøvet at spille før. Indsatsen behøver dermed heller ikke nødvendigvis at være det helt store. Man kan nøjes med at spille for ti eller tyve kroner. Mere skal der ikke til for at tilføje ekstra spænding til sin fredag. Og rammer man rigtigt, har man lidt ekstra til at gøre weekenden mere sjov!

De tidligere vindere af Vild med dans

Sæson Vinder
1. Mia Lyhne/Thomas Evers Poulsen
2. David Owe/Vickie Jo Ringgaard
3. Christina Roslyng/Steen Lund
4. Robert Hansen/Marianne Eihilt
5. Joachim B. Olsen/Marianne Eihilt
6. Casper Elgaard/Vickie Jo Ringgaard
7. Cecilie Hother/Mads Vad
8. Sophie Fjellvang-Sølling/Silas Holst
9. Joakim Ingversen/Claudia Rex
10. Mie Skov/Mads Vad
11. Sara Maria Franch-Mærkedahl/Silas Holst
12. Ena Spottag/Thomas Evers Poulsen
13. Sarah Mahfoud/Morten Kjeldgaard
14. Sofie Lassen-Kahlke/Michael Olesen
15. Simon Stenspil/Asta Björk

 

Odds.dk dækker Vild med dans tæt

Som tusindvis af andre danskere elsker vi her på Odds.dk også Vild med dans. Derfor dækker vi konkurrencen tæt. Forud for hvert eneste show kommer vi med en optakt, hvor vi ser nærmere på deltagernes chancer samt oddsene. Derudover kan man altid finde spilforslag til Vild med dans her på Odds.dk. På den måde kan man forblive opdateret på alle de vigtigste nyheder. Samtidig kan man også forbedre sine chancer for at hive en gevinst hjem fredag aften.

Selvom det er sjovt at tilføje lidt ekstra spænding til aftenen ved at oddse, så er det bare endnu sjovere, når man vinder. Og det hjælper vi altså med.

 

De seneste oddsnyheder om Vild med dans:

 

Spil på Vild med dans her

 

danske spil logo