henze-systemet2

De fleste mennesker drømmer om den gyldne formular, hvor de kan tjene mange millioner, så de ikke længere behøver at bekymre sig økonomisk. Det er dog de færreste mennesker, der bliver økonomisk uafhængige i deres liv, og sådan en gylden formular eksisterer desværre ikke.

Der er dog måder hvorpå, du kan tjene masser af penge, men det kræver både dygtighed og held. En af disse metoder er Henze-systemet, hvor du kan tjene en million kr. ved at spille på odds helt nede i odds 1.10.

Rammer du 100 bets i træk er du millionær, og det kræver kun en startkapital på 100 kr.

 

Prøv Henze Systemet på Unibet >>

Få 1500 kr. i bonus som ny kunde hos Unibet

 

 

Tjen 1 mio. kr. på 100 bets

Henze-Systemet er i sig selv meget enkelt, og det går faktisk bare ud på, at du skal vinde 100 bets i træk. Hvis du starter med en indbetaling på 100 kr. og går all-in på hvert bet til odds 1.10 gange pengene igen, så vil du efter 97 bets have tjent 1.03 mio. kr. Efter 100 bets vil du have tjent 1.3 mio. kr.

Systemet er naturligvis ikke skudsikkert, og det er da også langt de færreste, der rent faktisk vil kunne ramme 100 spil i træk. Det er dog langt mere underholdende at gøre det på denne måde frem for Lotto, og chancen er ligeledes større for at vinde en million kr. her, end den er via Lotto. Her har du nemlig selv muligheden for at vælge de kampe, som du vil spille på, og hvis du har tålmodighed, kan du finde mange bets til odds 1.10, som går stensikkert hjem.

 

73-doblede mit beløb på 2 dage

Det spændende ved dette system er, at man på relativ få bets kan tjene en million kr. Som sagt er det de færreste, der rent faktisk når millionen, men det er naturligvis ikke et krav, at man først stopper, når man har ramt 100 bets.

Jeg besluttede mig for at give forsøget et skud, hvorefter jeg startede med at indbetale 15 euro, som er svarende til 100 kr. og derefter gav jeg mig i kast med forsøget.

Det gik over alt forventning og på blot 2 dage kunne jeg se min saldo var steget med 73 x det beløb, som jeg indbetalte. Jeg havde altså på to dage vekslet 100 kr. om til 7500 kr.

Nedenstående er der billeder af de 45 kampe, som jeg vandt i træk, hvor oddset i gennemsnit lå på de 1.10.

45 bets

 

Guide til at nå de 100 bets i træk

Her vil jeg forsøge at komme med en guide til, hvordan du får de bedste forudsætninger for at ramme de 100 bets i træk. Det er hjælp mht. valg af sider, som du bør bette på samt hvilke kampe du bør og ikke bør vælge.

Hvilke sider bør du vælge:

Der er efterhånden rigtig mange bookmakere på markedet, men der er kun et par enkelte bookmakere du bør gøre brug af, hvis du vil have succes med dette projekt. De to bookmakere er Unibet samt Betfair, men det kan blive nødvendigt, at du vælger den sidstnævnte bookmaker, da du spiller mod andre spillere, og dermed vil du ikke blive udsat for limit.

Unibet er uden tvivl min foretrukne bookmaker. De har langt det største udvalg af sportsbetting, og deres live-betting kategori er intet mindre end fantastisk. Jeg vil klart anbefale at bruge Unibet, men det kan være, at du på et tidspunkt bliver nød til at skifte over til Betfair, da du kan blive ramt af limit hos Unibet. Jeg anbefaler dog at starte ud med Unibet, og så kan du altid skifte over på et senere tidspunkt til betfair.

Spil hos Unibet her >>

Betfair er min anden foretrukne bookmaker. Her spiller man ikke mod Betfair, men mod andre spillere, og det kan ofte give en fordel. Oddsene plejer gerne at være lidt højere, men der trækkes 5 % fra i kommission. Hos Betfair bliver du ikke udsat for, at der er et limit på kampen, her kræver det bare, at markedet er stort nok. Det vil det uden tvivl være til dig, da der bliver spillet mange millioner kr. på de største markeder.

Spil hos Betfair her >>

 

Likviditet på små markeder

Når du forhåbentlig har ramt en masse bets i træk, vil din konto stige. Når du når omkring de 50.000 kr. eller måske før, så kan det være, at du ikke har mulighed for at spille på de mindste markeder. Det kan være, at du bliver ramt af limits hos Unibet, eller det kan være, at likviditeten på de små markeder bare ikke er til stedet. Det skyldes hos Betfair, at du spiller mod andre spillere, og der er de små markeder ikke ligeså attraktive som de store markeder.

50.000 er dog også rigtig mange penge, og hvis du har lavet dem for 100 kr. så kan det også være, at du bør stoppe her, og så starter projektet forfra. Det er naturligvis også muligt bare at fortsætte, men så kræver det, at du kigger mod de markeder, hvor likviditeten er størst.

 

Hvilke bets bør jeg holde mig til?

Først og fremmest er det en fordel, hvis du vælger en sportsgren, som du kender til i forvejen, og hvor du har en grundlæggende viden. Fodbold er en rigtig god sport at vælge, hvis man går efter de lidt mere specielle spil end bare 1×2 væddemål. Real Madrid på hjemmebane giver sjældent et højt odds, og det er ofte indbydende at spille mange penge på Real Madrid. Det ses dog alligevel ofte, at Real Madrid pludselig smider point, og så står du altså og har smidt hele dit beløb på gulvet.

Jeg anbefaler derfor spil som, Over 0.5 mål i en kamp eller under 6.5 mål i kampe. Igen her skal du gerne vide lidt om mandskaberne eller kigge statistik samt startopstilling. Hvis du finder et godt odds på over 0.5 mål, så bør du lige tjekke, om det er to hold, der generelt score få mål, og hvordan de har spillet indbyrdes. Hvis du kan se, at de jævnligt spiller 0-0, så bør du holde dig fra den.

Det samme er tilfældet ved u 6.5 mål. Hvis du finder et godt odds her, og du kan se, at begge hold er gået over den linje eller har været tæt på i de seneste opgør, så bør du måske hoppe over den kamp.

Et andet godt råd er at spille kampene live. På den måde kan du få en føling for, hvordan det står til i kampe. Er der mange chancer eller er den chancefattig, så ved du måske allerede, hvad dit næste spil er.

En anden god ide kunne være at spille på de sportsgrene, hvor de sjældent bliver afgjort med kun et enkelt mål. I fodbold kan et hold være kæmpe favoritter, men fordi modstanderen spiller så defensivt, så kan de lukke helt af. Derfor sker det oftere i fodbold, at der kommer store overraskelser fra underdogsne, end vi ser det i håndbold, basketball, amerikansk fodbold eller andre sportsgrene, hvor der ofte bliver sat mange scoringer ind. Her kan et hold ikke bare pakke sig sammen og håbe på, at modstanderen ikke scorer. Derfor kan der ligeledes her være gode odds at finde.

 

Det bør du holde dig fra!

En af de sportsgrene hvor folk oftest falder af, og hvor jeg selv tidligere er faldet af, er på Tennis. Det virker, som en fantastisk sportsgren, hvor man hurtigt kan få afviklet sit bet, men tennis er rigtig, rigtig usikker.

Du kan ofte få odds 1.10 på at den store favorit vinder første sæt eller holder sit eget parti, men det kræver altså ikke meget fra modstanderen at bryde en enkelt gang, og det kan være nok til at begge spil er tabt. I tennis vil favoritten sagtens kunne tåle at tabe et sæt for derefter at vinde de to næste sæt, og dermed stadig vinde kampen, men det er altså ikke nok, hvis du gerne vil vinde penge.

Der er også den risiko, at din spiller kan trække sig med en skade, og så er du også rigtig dårligt inde. Din spiller kan føre 5-0 og 40-0 i eget parti, men han brækker benet og udgår. Her vil du alt efter hvilken bookmaker du har spillet ved tabe dit bet, og det er simpelthen ikke det værd, så hold dig fra tennis.

 

Forskellen på Henze-Systemet og Martingale-Systemet

Der findes rigtig mange forskellige systemer, som lover dig, at du uden risiko kan vinde mange penge. Sådan et system er Henze-systemet altså ikke, og det kræver både dygtighed og held, hvis du vil vinde mange penge. Et andet velkendt systemet er Martingale-Systemet, hvor man dobler sin indsats hver gang til odds 2.0, hvis man taber det forgående spil.

Dvs. Hvis du spiller 100 kr. til odds 2.0, og du taber dit bet, så spiller du 200 kr. på odds 2.0 næste gang. Hvis du så vinder dit bet, så har du vundet 400 kr. og spillet for 300 kr. og på den måde, har du vundet 100 kr. Sådan fortsætter man hele tiden indtil man har vundet, og så starter man forfra med 100 kr.

Problemet ved Martingale er, at du ikke skal tabe mange gange i træk, før du er i store problemer. Hvis du taber 10 gange i træk, så skal du altså op og spille for 51.200 kr. på dit næste bet, for ikke at tale om alle de penge, du allerede har satset forinden. Derfor er Henze-systemet på mange punkter bedre, da du slet ikke risikere at tabe så store penge.

Du starter med en indsats på f.eks. 100 kr. og spiller dem til odds 1.10, hvor Martingale er til odds 2.0. Hvergang du vinder går du all in til odds 1.10. og selv hvis du når 10.000 kr. og skulle tabe dem, så har du altså kun tabt 100 kr. af dine egne penge, som du har indbetalt.

En god ide ville være, at du sætter dig et mål og hæver de penge, som du har sat ind, så du ikke har noget tab, hvis du skulle være uheldig at tabe inden, du når de 100 bets i træk.