henze-systemet2

De fleste mennesker drømmer om den gyldne formular, hvor man kan tjene mange millioner, så man ikke længere behøver at bekymre sig økonomisk. Det er dog de færreste mennesker, der bliver økonomisk uafhængige i deres liv, og sådan en gylden formular eksisterer desværre ikke.

Der er dog måder hvorpå, man kan tjene masser af penge, men det kræver både dygtighed og held. En af disse metoder er Henze-systemet, hvor man kan tjene en million kroner ved at spille på væddemål helt nede i odds 1,10.

Rammer man 100 bets i træk er man millionær, og det kræver kun en startkapital på 100 kroner.

 

Prøv Henze-systemet hos bet365

 

Tjen 1 mio. kr. på 100 bets

Henze-systemet er i sig selv meget enkelt. Det går faktisk bare ud på, at man skal vinde 100 bets i træk. Hvis man starter med en indbetaling på 100 kroner og går all-in på et væddemål, der giver 1,10 gange pengene igen, så kan man efter 100 korrekte væddemål i træk have tjent over en million kroner.

Systemet er naturligvis ikke skudsikkert, og det er også langt de færreste, der rent faktisk kan ramme 100 væddemål i træk. Det er dog langt mere underholdende at gøre det på denne måde frem for eksempelvis Lotto. Chancen er ligeledes større for at vinde en million kroner her, end den er via Lotto. Her har man nemlig selv muligheden for at vælge de kampe, som man vil spille på. Hvis man har tålmodighed, kan man finde mange gode væddemål til odds 1,10, som har en stor chance for at gå hjem.

 

73-doblede beløbbet på to dage

Det spændende ved dette system er, at man på relativ få bets kan tjene en million kroner. Som sagt er det de færreste, der rent faktisk kan nå millionen, men det er naturligvis ikke et krav, at man først stopper, når man har ramt 100 væddemål i træk.

Vores skribent besluttede sig for at give forsøget et skud. Han startede med at indbetale 15 euro, som er svarende til cirka 100 kroner. Derefter gav han sig i kast med forsøget.

Det gik over alt forventning, og på blot to dage kunne han se sin saldo var steget til 7.300 kroner.

 

Guide til at nå 100 væddemål i træk

Her vil vi forsøge at komme med en guide til, hvordan man får de bedste forudsætninger for at ramme 100 væddemål i træk. Det er blandt andet hjælp med henhold til valg af sider. Det er også hvilke kampe man bør vælge, og hvilke kampe man ikke bør vælge.

Hvilken side bør man vælge:

Der er efterhånden mange bookmakere på markedet. Der er dog kun en enkelt bookmaker, man bør gøre brug af, hvis man gerne vil have succes med Henze-systemet. Den bedste bookmaker til lige netop dette system er nemlig bet365.

bet365 er uden tvivl den foretrukne bookmaker. Vi synes, at de har langt det største udvalg af sportsbetting. Derudover er deres live-betting kategori intet mindre end fantastisk.

 

Spil hos bet365 her

 

Likviditet på små markeder

Når man forhåbentlig har ramt en masse væddemål i træk, vil ens konto stige. Når man når omkring 50.000 kroner, så kan det være, at man ikke har mulighed for at spille på de mindste markeder. Man kan for eksempel ikke spille 50.000 kroner på en dansk anden divisions kamp, da markedet simpelthen er for småt. Det giver også mulighed for matchfixing.

50.000 kroner er dog også mange penge. Hvis man har lavet dem for et indskud på 100 kroner, så kan det også være, at man bør stoppe her. Derefter kan man starte projektet forfra. Det er naturligvis også muligt at fortsætte. Det kræver dog, at man kigger mod de markeder, hvor likviditeten er størst. Det kan for eksempel være Premier League.

 

Hvilke bets bør man holde sig til?

Først og fremmest er det en fordel, hvis man vælger en sportsgren, som man kender til i forvejen, og hvor man har en grundlæggende viden. Fodbold er en god sport at vælge, hvis man går efter de lidt mere specielle spil end bare 1×2-væddemål. Real Madrid på hjemmebane giver sjældent et højt odds, og det er ofte indbydende at spille mange penge på Real Madrid. Det ses dog alligevel ofte, at Real Madrid pludselig smider point. Så står man pludselig og har smidt hele beløbbet på gulvet.

 

Under/over-væddemål

Derfor anbefaler vi spil som for eksempel over 0.5 mål i en kamp. Man kan også spille på under 6.5 mål i en kamp. Her er det igen en god idé at vide lidt om mandskaberne eller kigge på statistik samt startopstilling. Hvis man finder et godt odds på over 0.5 mål, så bør man tjekke, om det er to hold, der generelt scorer få mål. Man bør også tjekke, hvordan de har spillet indbyrdes. Hvis man kan se, at de jævnligt spiller 0-0, så bør man holde sig fra væddemålet.

Det samme er tilfældet ved under 6.5 mål. Hvis man finder et godt odds her, og man kan se, at begge hold er gået over den linje eller har været tæt på i de seneste opgør, så bør man ikke tage dette væddemål.

Et andet godt råd er at spille på kampene live. På den måde kan man få en føling for, hvordan det står til i kampen. Er der mange chancer eller er den chancefattig, så ved man måske allerede, hvad ens næste spil er.

En anden god idé kunne være at spille på de sportsgrene, som sjældent bliver afgjort med kun et enkelt mål. I fodbold kan et hold være kæmpe favoritter, men fordi modstanderen spiller så defensivt, så kan de lukke helt af. Derfor sker det oftere i fodbold, at der kommer store overraskelser fra underdogsne, end vi ser det i for eksempel håndbold, basketball og/eller amerikansk fodbold, hvor der ofte bliver scoret mere. Her kan et hold ikke bare pakke sig sammen og håbe på, at modstanderen ikke scorer. Derfor kan der ligeledes være gode odds at finde her.

 

Det bør man holde sig fra

En af de sportsgrene hvor folk oftest falder af er enkeltmandssportsgrene som for eksempel tennis. Det virker ved første øjekast som en fantastisk sportsgren, hvor man hurtigt kan få afviklet et væddemål. Tennis er dog en mere usikker sportsgren end som så.

Man kan ofte få odds 1,10 på, at den store favorit vinder første sæt eller holder sit eget parti. Det kræver bare ikke særlig meget fra modstanderen at bryde en enkelt gang, og det kan være nok til at begge spil er tabt. I tennis vil favoritten sagtens kunne tåle at tabe det første sæt for derefter at vinde de to næste sæt, og dermed stadig vinde kampen. Det er bare ikke nok, hvis man gerne vil vinde penge.

Der er også den risiko, at ens spiller kan trække sig med en skade, og så er væddemålet selvfølgelig tabt. Ens spiller kan føre 5-0 i sættet og 40-0 i eget parti, men så bliver han/hun skadet og udgår. Her vil man alt efter hvilken bookmaker, man har spillet ved tabe sit væddemål.

 

Forskellen på Henze-systemet og Martingale-systemet

Der findes mange forskellige systemer, som lover, at man uden risiko kan vinde mange penge. Sådan er Henze-systemet ikke, og det kræver både dygtighed og held, hvis man vil vinde mange penge. Et andet velkendt systemet er Martingale-systemet, hvor man fordobler sin indsats hver gang til odds 2,0, hvis man taber det foregående spil.

Det vil sige, hvis man spiller 100 kroner til odds 2.0, og man taber sit væddemål, så spiller man 200 kroner til odds 2,0 næste gang. Hvis man vinder sit bet, så har man vundet 400 kroner og spillet for 300 kroner. På den måde, har man vundet 100 kroner. Sådan fortsætter man hele tiden, indtil man har vundet, og så starter man forfra med 100 kroner.

Problemet ved Martingale-systemet er, at man ikke skal tabe mange gange i træk, før man kan komme i store problemer. Hvis man taber ti gange i træk, så skal man op og spille for 51.200 kroner på ens næste væddemål. For slet ikke at nævne alle de penge, man allerede har satset forinden. Derfor er Henze-systemet på mange punkter mere rentabelt, da man slet ikke risikerer at tabe så mange penge.

Man starter med en indsats på for eksempel 100 kroner og spiller dem til odds 1,10, hvor Martingale-systemet er til odds 2.0. Hver gang man vinder, så går man all in til odds 1,10. Selv hvis man når 10.000 kroner og skulle tabe dem, så har man stadig kun tabt 100 kroner af sine egne penge.

En god idé ville være, at man sætter sig et mål og hæver de penge, som man har sat ind. På den måde har man ikke noget tab, hvis man skulle være så uheldig at tabe inden, man har ramt 100 væddemål i træk.