vBet er en helt ny sportsbetting-udbyder på det danske marked. Bookmakeren fik licens i 2023 og drives af virksomheden SCGO Limited, som har hovedbase på Malta. Her har man opereret med officiel licens siden 2008.

Nu åbner vBet op for spil for danske kunder og vi kigger i den forbindelse nærmere på spiludbyderen. I denne guide kaster vi et blik på den nye bookmakers betting bonusser, såvel som udbuddet af sportsmarkeder og oddsmarkeder.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 500 hos vBet

Sådan spiller du

 • Gå til vbet.dk og opret konto
 • Lav en indbetaling på minimum 40 kr.
 • Placér et væddemål på 40 – 500 kr.
 • Modtag et freebet på 100% af din indsats
 • Brug dit freebet inden for 60 dage

Placér ét væddemål på op til 500 kr. og få et freebet på 100% af indsatsen | Gælder kun nye verificerede spillere | Gælder kun for første væddemål | Minimum odds 1,80 for kvalificerende singlevæddemål | Minimum odds 1,50 for kvalificerende kombinationsvæddemål | Spil for minimum 40 kr. | Freebet udløber 60 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Velkomstbonus: 100% velkomstbonus på op til 500 kr. hos vBet

vBet tilbyder en freebet bonus til alle nye spillere. Bonussen kan indeholde op til 500 kroner afhængigt af, hvor meget du som ny spiller vælger at spille på dit første væddemål. Det er nemlig spillerens første væddemål, der aktiverer freebettet.

Du skal lave et kvalificerende væddemål på minimum 40 kroner for at være berettiget til at modtage bonussen. Det kvalificerende væddemål skal spilles til odds 1,80, hvis man vælger at spille et single-væddemål.

Man kan også vælge at spille sit kvalificerende væddemål som et multivæddemål. Her skal hvert udfald være på minimum odds 1,50. Det kvalificerende væddemål kan både spilles på prematch odds såvel som live odds.

Opfylder du oddskravene og spiller for eksempelvis 100 kroner, så vil vBet honorere indsatsen med et tilsvarende beløb på 100 kroner i bonus. Du kan maksimalt få 500 kroner ud af bonussen. Det sker ved at spille for 500 kroner eller derover på det første kvalificerende væddemål.

Når det kvalificerende væddemål er opgjort, vil freebet bonusbeløbet blive krediteret spillerens bettingkonto. Herefter har man 60 dage til at bruge bonussen.

Betingelser for vBets velkomstbonus

Minimumsbeløb for væddemål40 kr.
Minimumsodds for væddemål1,80
Gyldighedsperiode for bonus60 dage efter tildeling
Kvalificerede til velkomstbonussenAlle nye spillere over 18 år, som ikke tidligere har taget imod vBets bonus.
BemærkTilbuddet gælder kun én gang pr. person.
Vigtigste betingelser for vBets velkomstbonus.

Løbende kampagner til allerede tilmeldte spillere

vBet leverer en godkendt velkomstbonus og har fra tid til anden også løbende bonuskampagner til eksisterende spillere.

Derudover byder bookmakeren også ind med flere spændende betting-tjenester, der generelt er med til at højne spiloplevelsen og sikre større tilbagebetalingsprocent.

Boostede odds

vBet tilbyder løbende såkaldte boostede odds, som er særligt udvalgte sportsbegivenheder med forhøjede odds. Hver uge håndplukker vBet en lang række fodboldkampe fra topligaer i Europa samt større kampe fra andre sportsmarkeder og forhøjer tilbagebetalingsprocenten.

På de store begivenheder vil man i visse tilfælde kunne nå op på tilbagebetalingsprocenter på helt op til 97,5 procent, hvilket overgår langt de fleste øvrige bookmakeres normale odds på samme sportsbegivenheder.

Man finder oversigten over de boostede odds i en særskilt undermenu i venstre side af sportsbook-platformen.

Bet builder funktion

vBet tilbyder også en bet builder-funktion, som man også ser hos andre bookmakere på markedet. Bet builder-funktionen træder i kraft på multivæddemål og højner tilbagebetalingsprocenten for hvert nyt væddemål, man tilføjer til spillekuponen.

Udbuddet af sportsmarkeder og oddsmarkeder på vBet

Udvalget af sportsmarkeder og oddsmarkeder hos vBet er ganske imponerende.

Det kan som udgangspunkt sagtens måle sig med mængden af betting-muligheder, som man også finder hos de større og mere etablerede bookmakere som for eksempel Unibet og bet365.

I de følgende afsnit dykker vi dybere ned i vBets odds og sportsmarkeder og ser nærmere på udvalget. 

Fint udvalg af sportsmarkeder

vBet kan præsentere et imponerende udbud på op til hele 50 forskellige sportsmarkeder på sin platform. Fodbold er naturligvis den mest repræsenterede sportsgren, men der er meget mere at udforske på vBets sportsbook.

Hvad angår fodbold, er der rig mulighed for at dykke ned i betting på alle de store fodboldligaer i Europa. Den spanske La Liga, den engelske Premier League, den tyske Bundesliga og den italienske Serie A er rigt repræsenteret med omfattende oddsmarkeder.

Dansk fodbold er også på oddsmenuen med flere interessante oddsmarkeder på Superligaen, men også et godkendt udvalg af odds på både 1. division, 2. division og 3. division.

En god bookmaker måles også på kvantitet og her må vBet også siges at imponere. I hvert fald hvad angår odds på mindre fodboldmarkeder i verden. Stort set alle tænkelige ligaer er udbudt med odds, så du kan oddse på ligaer lige fra Algeriet til Brasilien over Costa Rica og Venezuela.

vBet har også et konkurrencedygtigt udvalg af odds på andre populære sportsmarkeder. Der er mulighed for betting på de store basketballligaer og alle de populære WTA- og ATP-turneringer i tennis.

Håndbold og ishockey får også stor oddsdækning på vBet. Her er der både odds på de hjemlige danske ligaer såvel som de store ligaer i udlandet.

Det samlede udbud af sportsmarkeder på vBet

Alpint skiløb, amerikansk fodbold, aussie rules, auto racing, badminton, bandy, baseball, basketball, boksning, bordtennis, Call of Duty, Counter Strike, cricket, cross-country skiing, curling, cykling, dart, DOTA 2, field hockey, floorball, fodbold, Formel 1, golf, håndbold, ishockey, League of Legends, MMA, motorbikes, nascar, OL, Rainbow Six, Rugby League, Rugby Union, skak, skiskydning, snooker, speedway, StarCraft 2, tennis, volleyball og vandpolo.

Fin variation af oddsmarkeder på vBet

vBet leverer ikke kun en fin bredde på sine sportsmarkeder. Der er ligeledes en imponerende bredde i bookmakerens oddsmarkeder.

De store europæiske fodboldligaer såvel som Champions League og Europa League dækkes ind med over 400 oddsmarkeder på hver kamp. vBet har dermed lige så mange oddsmarkeder som de helt store etablerede bookmakere på markedet.

Her er både mulighed for at spille på alle de populære 1X2-markeder og målmarkeder, men også en bred vifte af forskellige handicapspil og målscorerspil. Selv de mindste fodboldligaer er udbudt med et flot oddsudvalg, der strækker sig udover mere end blot spil på totaler og sider.

vBet prioriterer også populære sportsmarkeder som håndbold, basketball, tennis og ishockey højt. En almindelig basketball-kamp i den amerikanske NBA-turnering er således udbudt med over 300 forskellige væddemål.

Nichemarkeder, som for eksempel e-sport, har over 30 forskellige oddsmarkeder og det samme gør sig gældende med alt lige fra cricket i Indien til alpint skiløb i Sverige.

Fin tilbagebetaling på de største sportsbegivenheder

vBet har en forholdsvis fin tilbagebetalingsprocent på de helt store sportsbegivenheder. Man fokuserer tydeligvis på de store fodboldligaer samt tennisturneringer og kampe fra NBA.

vBet kan dog stadig ikke helt matche tilbagebetalingsprocenten, som man finder hos store udbydere som bet365 og Unibet. vBet sniger sig op på cirka 93 procent på de store sportsbegivenheder, hvor førnævnte leverer tilbagebetalingsprocenter på mellem 94-95.

Nichemarkeder hos vBet er udbudt med en tilbagebetalingsprocent omkring 89-90 procent, hvilket også er markedsstandarden hos mange af de øvrige bettingsider på det danske spillemarked.

Sådan placerer du et sportsvæddemål hos vBet

Er du ny i bookmaker-verden og har mod på at prøve betting af hos vBet, så har vi udformet en overskuelig trin-for-trin guide, der kan bruges som guideline.

01

Opret en konto (eller log ind)

Du skal oprette en konto hos vBet for at spille. Klik på det lyserøde ikon ”Opret konto” i øverste højre hjørne og følg anvisningerne. Har du allerede en konto, skal du blot logge ind.

02

Lav en indbetaling

Du skal have penge stående på din spillekonto for at kunne spille. Indbetal ved at klikke på indbetalingsikonet i øverste højre hjørne. Vælg her din ønskede indbetalingsmetode og angiv det beløb, der skal indbetales.

03

Klik dig ind i vBets sportsbook

Klik på fanebladet “Sport” i øverste venstre hjørne på vBets hovedside. Herefter indlæses siden med vBets udvalg af odds.

04

Vælg din sportsbegivenhed

Har du allerede en idé om, hvad du skal spille på, så kan du bladre i vBets rullemenu i venstre side af skærmen. Klik på det foretrukne sportsmarked og find den ønskede begivenhed. Herefter indlæses oddsene.

05

Vælg dine odds med omtanke

Overvej om du nu engang spiller på de mest optimale odds på markedet. vBet kan have bedre odds på den pågældende begivenhed, men de kan også ligge lavere. Du kan med fordel tjekke øvrige bettingsider for at sikre dig, at du spiller på tilpas høje odds.

06

Placér dit væddemål

Kan du godkende det pågældende odds, så klikker du bare på oddset. Herefter føres det over på din spillekupon i højre side af skærmen. Du kan nu indtaste den ønskede indsats i indsatsfeltet og klikke dit væddemål igennem til godkendelse. Du kan også vælge at føje flere begivenheder til din samlede spillekupon.

Livebetting på vBet

vBet tilbyder også et omfattende udvalg af live odds på stort set alle tænkelige sportsmarkeder i verden. Man tilgår live oddsene hos vBet ved at klikke på fanebladet ”Live” i øverste venstre hjørne på hovedsiden.

Her får man en drop-down menu, hvor man kan vælge mellem at se de aktuelle odds på de nuværende live kampe samt en oversigt over alle de kommende live kampe hos bookmakeren.

For at se live oddsene skal man klikke på undermenuen ”Begivenheder overblik”. Herefter indlæses alle de aktuelle live odds på platformen. Der er live betting muligheder på alle sportsmarkeder døgnet rundt, hvilket har sine fordele og ulemper.

De mange live odds kan nemlig godt betyde, at man kan miste overblikket en anelse. vBet indlæser nemlig alle live kampe i en rullemenu i venstre side, så man er nødt til at scrolle indtil man finder den rigtige kamp eller begivenhed.

Udvalget af live sportsmarkeder og omfanget af live odds markeder kan der dog ikke indvendes noget imod. Her ligger vBet helt i top sammen med de bedste udbydere på markedet.

Trin-for-trin guide til livebetting på vBet

Der er ikke den store forskel i at foretage betting på prematch odds og live odds hos vBet.

Proceduren er stort set den samme, men det er uden tvivl en anden form for betting, når først man er i gang. Oddsene ændrer sig løbende, så man skal nogle gange være hurtig på tasterne for at fange det ønskede odds.

Hvis du gerne vil prøve betting på live odds hos vBet, så kan du følge nedenstående guide:

01

Opret en konto (eller log ind)

For at kunne foretage livebetting på vBet, skal du først oprette en konto. Det kan du gøre ved at følge velkomstlinket på hovedsiden. Har du allerede en konto, kan du blot logge ind.

02

Foretag en indbetaling

Du skal have penge stående på din vBet-konto for at kunne foretage livebetting. Gå derfor ind på din spillekonto og foretag en overførsel.

03

Klik på ”Live”

Når du har penge på din konto, så skal du klikke på det lyserøde faneblad med påskriften ”Live” i øverste venstre hjørne på vBets hovedside.

04

Find dine livebets

Der indlæses nu en lang række live odds, som er spilbare i øjeblikket. Udforsk det store udvalg, hvis du endnu ikke ved, hvad du skal spille på. Alternativt kan du bruge søgefunktionen til at søge efter specifikke sportsbegivenheder.

05

Placér dit live bet

Når du har fundet det rigtige live marked, skal du klikke på begivenheden. Herefter indlæses live oddsene for den pågældende sportsbegivenhed, og du kan nu klikke på det ønskede live udfald. Det er muligt at kombinere flere live udfald på samme live-kupon, hvis du ønsker det.

Livestreaming på vBet

Der er få bookmakere, der kan følge med bet365, når det kommer til livestream af sport – og vBet er ikke anderledes.

Ikke desto mindre er det muligt at se flere forskellige sportsbegivenheder online på deres hjemmeside. Her taler vi bordtennis, mindre fodboldligaer og lignende.

Det er fint, men det er ikke for udvalget af livestream, at du skal vælge vBet.

Sådan livestreamer du på vBet

Hvis du ønsker at se livestreamede begivenheder på vBet, kan du følge nedenstående guide for at komme nemt og hurtigt i gang:

01

Gå ind på vBets hjemmeside

Opret en konto eller log ind, hvis du allerede har en konto hos vBet.

02

Klik dig ind i livebetting-sektionen

For at komme ind i livebetting-sektionen, skal du klikke på det lyserøde faneblad med påskriften ”Live” øverst til venstre på hovedsiden.

03

Slå livestreaming-funktionen til

Når du er kommet ind i vBets livebetting-sektion, vil du se et ikon med et videokamera ovenover rullemenuen i venstre side. Klik for at aktivere ikonet, hvorefter du kun vil få vist de sportsbegivenheder, som streames live hos bookmakeren.

04

Dyk ned i udvalget af livestreamede sportsbegivenheder

Du har nu overblik over samtlige livestreamede begivenheder på vBet. Dyk herefter ned i udvalget og find den begivenhed, du ønsker at se livestreaming fra.

05

Klik på begivenheden og påbegynd livestreamingen

Når du har fundet din ønskede livestreaming, skal du blot klikke på det respektive liveodds-marked for begivenheden. Herefter videreføres du til begivenheden, hvor du både kan se de løbende odds såvel som live billederne fra den pågældende sportsbegivenhed.

Brugervenlighed i højsædet

vBet har samlet set skabt en bettingplatform, der er nem at navigere. Via de overordnede faneblade øverst på hjemmesiden kan man nemt og hurtigt manøvrere rundt i bookmakerens forskellige hovedområder.

Sektionen med prematch odds er bygget logisk op, så man har et klart overblik over de forskellige markeder. Rullemenuen i venstre side gør det nemt at skifte mellem de forskellige sportsgrene og odds. På samme måde kan man hurtigt veksle mellem prematch odds og live odds på få sekunder.

Websitet er holdt i mørkeblå nuancer med lyserøde ikoner, der træder klart frem, så man altid kan orientere sig om de forskellige hovedområder på spillesiden. Selve oddsene er formet i gul tekst, hvilket gør, at de toner tydeligt frem på den mørkeblå baggrund. Det er en effektiv farvekontrast, der gør det nemt og transparent, når man tjekker oddsene igennem.

Selve betting-proceduren er også logisk designet. Så snart man klikker på et odds-udfald, vil oddset føjes til en ny spillekupon, som indlæses tydeligt i højre side af skærmen. Man kan herfra skifte rundt i markederne, som man ønsker det, mens spillekuponen stadig forbliver synlig på skærmen.

Mobiloplevelsen i fokus

Det er ikke kun på computeren, at der er styr på brugeroplevelsen. Oddser du fra telefonen vil du også hurtigt opdage, at vBet er nem at benytte på den noget mindre skærm – ja faktisk er det lige før, at det fungerer endnu bedre her.

Der er i skrivende stund ingen vBet app i Danmark. Hvorvidt det er en mangel, kan der være delte meninger om. Men når hjemmesiden er optimeret således, at der ingen problemer er med at oddse fra telefonen, savner vi ikke en app.

Kundeservice på vBet

vBet leverer en ganske tilfredsstillende kundesupport, der kan tilgås enten via livechat, mail eller telefon. Live chatten er åben 24 timer i døgnet, og vi testede for en god ordens skyld chatten en sen aftentime for at evaluere kundeservicen.

Efter knap 30 sekunder fik vi kontakt til en dansktalende medarbejder, som var yderst hjælpsom. Det var især rart, at hjælpen var fra en ægte person og ikke en ”bot”, som ellers bliver mere og mere populært hos andre bookmakere.  

Dertil skal der lyde en stor ros til vBet for at tilbyde telefonisk kundeservice. Det er efterhånden en sjældenhed i branchen, så når man støder på en bettingside, der kan ringes til, er det som regel et tegn på, at de vægter den positive kundeoplevelse højt.

Stort fokus på online sikkerhed

Som ny spiller på vBet er der ingen grund til at bekymre sig om sin sikkerhed. Alene det faktum, at udbyderen opererer med licens fra den danske spillemyndighed gør, at bookmakeren lever op til en lang række sikkerhedsstandarder.

Den danske licens er en af verdens skrappeste og sikrer blandt andet, at udbyderen har integreret det stærke offentlige MitID-system. Derudover er det også et krav, at spillesiden er beskyttet med moderne krypteringsteknologi, hvilket naturligvis også er tilfældet på vBet. Al data, der udveksles på spillesiden, er krypteret og kan derfor ikke opsnappes af tredjepart.

Spillemyndigheden kræver også, at alle danske licens-bookmakere forpligter sig til ansvarligt spil. Det betyder, at man på vBet skal gøre brug af indbetalingsgrænser, som skal fastsættes i forbindelse med kontooprettelsen. Derudover er der også tydelige links til diverse hjælpelinjer som for eksempel StopSpillet, ROFUS og Ansvarligt Spil.

Acceptabelt udvalg af betalingsmetoder

vBet opererer ikke med markedets største udvalg af betalingsmetoder. Man har dog alligevel stort set alt, hvad man skal bruge som dansk spiller. Det er muligt at benytte kreditkort som VISA og Mastercard, samt MobilePay og online banking-tjenesten Trustly.

vBet kan sikre nogle af markedets hurtigste udbetalinger via Trustly. Det tager ofte kun op til et par timer at udbetale eventuelle gevinster. Så har du held med dine væddemål, behøver der ikke at gå længe inden, at du har penge på bankkontoen.

vBet arbejder efter sigende på at indføre e-wallets som Skrill og Neteller inden for den nærmeste fremtid.

Sådan opretter du en konto hos vBet

Vi har udformet en lille trinvis guide for dem, der godt kunne tænke sig at udforske betting hos vBet:

01

Gå til vbet.dk

Klik på knappen “Få bonus” for at gå til vBet hjemmeside.

02

Opret konto

Klik på det lyserøde ikon ”Opret konto” i øverste højre hjørne på hovedsiden.

03

Angiv dine personoplysninger

Indtast de påkrævede oplysninger såsom mail, navn, adresse og CPR-nummer.

04

Fortsæt med dit MitID

Bekræft herefter din identitet med MitID og klik på fortsæt.

05

Vælg din velkomstbonus og afslut kontooprettelsen

Markér, at du ønsker at modtage din velkomstbonus og klik på godkend for at oprette din spillekonto.

06

Indbetal og spil

Gå ind i bankområdet på din nye spillekonto. Vælg her din ønskede indbetalingsmetode og overfør det ønskede beløb. Du er nu klar til at spille på vBet.

Konklusion

vBet ser ud til at kunne få en rigtig god start på sin nye rejse på det danske spillemarked.

Bookmakeren imponerer i hvert fald med sit fine udvalg af sportsmarkeder, der nemt kan dække enhver spillers behov. Det samme gælder for udvalget af oddsmarkeder, hvor man især fokuserer på at levere stort på de populære sportsbegivenheder – dog uden at forsømme nichemarkederne.

Oddsene kunne være højere på visse markeder, men det kompenserer vBet alligevel fint med ved at tilbyde boostede odds på flere store sportsbegivenheder. Derudover kan man også drage fordel af bet builder funktionen, hvor der ligeledes kan opnås forhøjede odds.

vBet tilbyder en konkurrencedygtig bonus, der er helt i tråd med hvad man ellers kan få hos de øvrige bookmakere på markedet. Så alt i alt virker vBet til at placere sig ganske fint som et godt alternativ til de øvrige sportsbetting-udbydere på det danske marked.

Fordele og ulemper

 • Mobilbetaling med MobilePay
 • Fin velkomstbonus til nye spillere
 • Imponerede udvalg af sportsmarkeder
 • Flot bredde i oddsmarkeder
 • Bet builder og oddsboost
 • Mulighed for hurtige udbetalinger
 • Døgnåben kundeservice
 • Begrænsede odds på ikke-sportslige begivenheder
 • Knapt så overskuelig livebetting platform
 • Ingen app

Ofte stilledes spørgsmål om vBet

Kan nye spillere få en velkomstbonus på vBet?

vBet tilbyder en 100% velkomstbonus på op til 500 kroner i form af et freebet til alle nye spillere på spillesiden. Nye spillere skal lave et kvalificerende væddemål, som ligger forud for bonus-aktiveringen.

Tilbyder vBet bonusser til eksisterende spillere?

vBet byder lejlighedsvist ind med løbende bonuskampagner og kan samtidig tilbyde en lang række betting-funktioner, som kunderne kan lukrere på. Herunder blandt andet funktionerne boostede odds samt bet builder.

Har vBet høje odds?

vBet leverer høje odds på især de store sportsbegivenheder indenfor fodbold, basketball og tennis. Man tilbyder også konkurrencedygtige odds på dansk sport.

 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  100% op til 500 DKK
 • Vurdering
 • APP
  Nej

Odds hos vBet

500 DKK
vBet Spil hos vBet

Placér ét væddemål på op til 500 kr. og få et freebet på 100% af indsatsen | Gælder kun nye verificerede spillere | Gælder kun for første væddemål | Minimum odds 1,80 for kvalificerende singlevæddemål | Minimum odds 1,50 for kvalificerende kombinationsvæddemål | Spil for minimum 40 kr. | Freebet udløber 60 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre populære bookmakere