De to spanske giganter, FC Barcelona og Real Madrid, mødes i La Liga søndag den 21. april 2024 kl. 21:00 på Estadio Santiago Bernabéu i Madrid. Du får her en guide til gratis El Clasico live stream.

Der er flere millioner fodboldfans, der sidder klar til de spændende El Clasico-opgør. I denne omgang er det andet og sidste møde mellem de to storklubber i spaniens bedste række, La Liga – og du kan følge El Clasico med gratis livestream.

bet365 Gratis livestream af El Clasico

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Livestream El Clasico

For at få et gratis El Clasico livestream skal du have en spillekonto hos bet365 med penge på. Hvis du allerede har det, så er du altså allerede sikker på at kunne livestream El Clasico gratis hos dem. Der er dog ingen grund til panik, hvis du ikke har en konto hos bet365.

Det tager således ikke særlig lang tid at lave, og du modtager endda en velkomstbonus, når du gør det. Bare følg disse simple trin, og så er du klar til at streame topkampene.

01

Gå til bet365

Opret en konto eller log ind, hvis du allerede har en konto hos bet365.

02

Lav en indbetaling

Indbetal penge til din konto, så du kan få adgang til at streame El Clásico (husk, at du behøver ikke at spille pengene – de skal blot stå på din konto).

bet365 indbetaling

03

Find kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid

Søg efter “FC Barcelona” eller “Real Madrid” og vælg kampen i søgeresultaterne. Alternativt kan du benytte kalenderen under menupunktet “Liveodds” til at finde opgøret.

Søgning efter El Clasico på bet365

04

Brug medieafspilleren på kampsiden

Når du har klikket dig ind på siden for kampen, vil du blive præsenteret for et afspilningsvindue, der aktiveres, når kampen går i gang. Klik på denne for at streame El Clasico gratis.

Med et enkelt klik på et af vores links bliver du sendt direkte til Bet365s hjemmeside. Herinde finder du en gul, hvor på der står ‘Opret konto’.

Når du trykker på den, så kommer du videre til bookmakersiden. Her skal du trykke på ‘Opret konto’.

Herefter handler det sådan set bare om at udfylde dine personlige oplysninger som for eksempel navn, adresse og alder. Når bookmakerkontoen er oprettet, så er du næsten i mål.

Nu mangler du nemlig bare at indsætte penge på siden, og derefter kan du benytte dig af deres gratis El Clasico livestream. Kravet er sådan set bare, at du har mindst én krone på din konto. Husk derfor altid at have lidt ekstra stående.

Hvornår spiller Real Madrid vs Barcelona?

Real Madrid lægger stadion til, når de møder FC Barcelona i La Liga den 21. april klokken 21:00. Kampen vises direkte på bet365.

bet365 Gratis livestream af El Clasico

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Livestream El Clasico gratis i fuld skærm

Hos Bet365 vil de rigtig gerne have dig til at livebette på deres opgør. Derfor er det ikke umiddelbart muligt at livestream El Clasico i fuld skærm.

Uanset om du bruger f.eks Chrome, Firefox, Edge, Safari, så kan du finde et plugin til at livestreame i fuld skærm. Nedenfor har vi eksempelvis linket til en YouTube-video, der viser hvordan man finder et plugin til Google Chrome og livestreamer i fuld skærm.

Livestream El Clasico gratis på mobil og tablet

Udover at have mulighed for at benytte sig af det gratis El Clasico livestream på PC, så kan du naturligvis også se med både fra mobil og tablet. Det er virkelig smart til de folk, som er på farten, mens kampen spilles. Du behøver altså ikke gå glip af et eneste minut, selvom du sidder fanget i et tog, en bus eller noget i den dur, mens Real Madrid og Barcelona spiller.

Du kan både bruge deres El Clasico livestream i browseren eller appen – alt afhængig af hvad du foretrækker. Kravet er det samme som tidligere nævnt. Så længe du har en bookmakerkonto hos Bet365 med mindst én krone på, så kan du se alt den sport, som du har lyst til.

Chromecast Barcelona – Real Madrid

Nu har vi både forklaret om at livestream El Clasico hos bet365 på både PC, mobil og tablet samt i fuld skærm. Det sidste skridt på vejen, er hvis du benytter dig af Chromecast og gerne vil have dit gratis El Clasico livestream over på fjernsynet. Her har du to muligheder. Enten kan du gøre det via PC eller igennem din mobil/tablet. Begge måder er forholdsvis nemme og tager ikke meget mere end et par minutter at få sat op.

Chromecast Barcelona – Real Madrid på PC

For at få dit El Clasico livestream fra PC til TV via Chromecast skal du først og fremmest have browseren Google Chrome. Når den er installeret, så skal du klikke på de tre små prikker øverst i højre hjørne af browseren. Så kommer der en dropdown-menu, hvor du skal vælge “Cast…” (som på billedet).

Dropdown menu fra browseren Google Chrome

Når du trykket på “Cast…” skal du klikke på “Vælg kilde/Select source”. Find den ønskede Chromecast-enhed og vælg den ved at trykke på “Cast fanen/Cast tab”. Et par sekunder senere skulle dit El Clasico livestream meget gerne komme frem på dit TV.

Chromecast Barcelona – Real Madrid på mobil

Benytter du dig ikke af Chromecast på PC, men derimod mobil eller tablet så er der også rig mulighed for at se El Clasico på dit TV. Du skal bare hente disse to apps; Google Chrome og Google Home. Først skal du åbne Google Home, find menuen til venstre, tryk på “Cast skærm/lyd” (på dansk) eller “Cast screen/audio” (på engelsk) og vælg den rigtige enhed. Nu skal du bare åbne Google Chrome og logge ind på hjemmesiden hos bet365. Sidste skridt på vejen er at finde El Clasico under events og så starte livestreamet. Derefter kommer det helt automatisk op på dit TV.