Hvorfor oddse hos betfair Spillebørs?

Der er mange gode grunde til at spille hos betfair spillebørs. Den primære er selvfølgelig, at betfair er den største spillebørs i hele verden og den bedste af sin slags. Det hører dog også med til historien, at betfairs spillebørs er den eneste på det danske marked.

Et spille på en spillebørs er en ganske anderledes oplevelse end hos en traditionel bookmaker. Her spiller man nemlig ikke imod spiludbyderen, men i stedet imod andre spillere. Den store fordel er her, at man ofte får markant bedre odds end hos en normal bookmaker. Dermed får man mere ud af sine spillekroner, hvis man bruger dem på betfair Spillebørs end andre steder. Over længere tid gør de høje odds virkelig en forskel, hvis man spiller ofte.

Derudover kan man ikke blive limiteret hos en spillebørs, hvilket betyder, at man kan spille for så meget som markedet tillader. Når man spiller på betfair Spillebørs, kan man hele tiden se likviditeten på de forskellige markeder, og dermed få sig et overblik over, hvor meget man kan spille til de forskellige odds.

Man har ligeledes den fordel, at man kan udbyde og efterspørge ethvert odds, som man ønsker. Så længe man ikke efterspørger odds på en helt specifik niche, vil der stort set altid være nogen, der bider på, hvormed spiludbudet nærmest er uendeligt stort.

Da man på en spillebørs spiller imod andre spillere og ikke imod en spiludbyder, er man i øvrigt altid garanteret at få sine gevinster. Man risikerer altså ikke at vinde på et spil, hvorefter udbyderen må indrømme at kassen er tom. På betfair Spillebørs har man ikke lov til at udbyde spil for penge, som man ikke har. Så snart en spiller indgår et væddemål, bliver det aftalte beløb låst, hvorfor alle altså er sikre på at få deres gevinster.

Bonustilbud
Du får en velkomstbonus på DKK 500 hos betfair Spillebørs

Sådan spiller du

 • Gå til betfair.dk og opret konto
 • Benyt bonuskoden ZDKNLR under oprettelsen
 • Lav en indbetaling
 • Spil på Betfair Spillebørs
 • Få refunderet op til 100 kr. i hver af de første 5 uger efter oprettelse

Få refunderet op til 500 kr. i dine første 5 uger på Betfair Spillebørs | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDKNLR | Refundering op til 100 kr. hver uge i de første 5 uger efter oprettelse | Kun nettotab refunderes

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Betfair Spillebørs velkomstbonus

Da betfair Spillebørs ikke er en normalt spiludbyder, har den selvfølgelig heller ikke en traditionel velkomstbonus.

Bonussen til nye spillere er nemlig cashback på tabte væddemål op til 100 kr. i de første 5 uger. Det vil sige, at hvis du har et nettotab i en given uge (mandag til og med søndag), vil du få refunderet tabet op til 100 kr. Har du ikke heldet med dig i dine væddemål, vil du således kunne få refunderet op til 500 kr. med Betfair Spillebørs’ velkomstbonus.

Bemærk, at nettotab betyder, at du skal have tabt mere end du har vundet på tværs af alle dine væddemål for hele ugen. Har du således placeret to væddemål, hvor du vandt 200 kr. i det ene og tabte 100 kr. i det andet, vil du stadig have en nettogevinst på 100 kr. – og dermed får du intet refunderet.

Ønsker du at gøre brug af velkomstbonussen? Så benyt bonuskoden “ZDKNLR”, når du opretter en konto.

Hvad er en spillebørs?

I Storbritannien kendes spillebørse som betting exchanges, og de er efterhånden en integreret del af det internationale spille-marked. Som beskrevet tidligere er en spillebørs et sted, hvor spillerne spiller imod hinanden og ikke imod bookmakeren. Dermed er det heller ikke bookmakerens penge, man vinder men i stedet hinandens.

En spillebørs kan, som navnet afslører, sammenlignes med en almindelig børs, da man også køber og sælger her. I stedet for at købe og sælge aktier er det bare spil man handler med. Derfor ser man også ofte, at oddsene hos betfair Spillebørs skifter markant hurtigere end hos almindelige bookmakere. Markedet reagerer nemlig lige med det samme på eventuelle nyheder, og derfor er oddsene meget dynamiske.

I stedet for at tjene sine penge på spillernes tabte væddemål, tjener spillebørser i stedet penge ved hjælp af små gebyrer. På betfair Spillebørs skal man for eksempel betale fem procent i kommision af alle gevinster, hvilket altså ryger i lommen på betfair Spillebørs. Det betyder ikke det store for den enkelte spiller, men på grund af de mange spil, der foretages hver dag løber det selvfølgelig op for betfair Spillebørs.

Før man opretter sig på betfair Spillebørs, skal man i øvrigt bide mærke i, at man her kun kan spille singlespil. Hvis man foretrækker at lave akkumulatorkuponer eller systemspil, er betfair Spillebørs altså ikke det rigtige sted at spille. Til gengæld er oddsene som bekendt markant højere, og det er det perfekte sted at spille for dem, der har en langsigtet og seriøs tilgang til betting.

Sådan køber og sælger man odds

Grundpillerne i en spillebørs er som bekendt køb og salg af odds. På engelsk kaldes dette back (køb) og lay (sælg), hvor man altså enten spiller på et bestemt odds eller udbyder det. For at et væddemål kan indgås kræves det naturligvis, at der er både en udbyder og en sælger.

Køb af spil

Køb af spil minder meget om at spille hos en bookmaker. Her kan man shoppe rundt mellem de mange forskellige begivenheder og finde sine foretrukne spil. Den eneste forskel er selvfølgelig, at udbyderen er en anden spiller. Hvis man er ny anbefaler vi, at man holder sig til at købe spil i starten, da dette ingen speciel træning kræver. På screenshottet forneden kan et eksempel fra en Premier League-kamp mellem Arsenal og Huddersfield ses.

Spillebørsen betfair
Screenshot fra betfair Spillebørs d. 29/11/2017.

Som køber skal man kun koncentrere sig om den blå kolonne. Denne viser os, at man kan købe odds 1,22 på Arsenal-sejr, odds 18 på Huddersfield-sejr og odds 7,8 på uafgjort. Den viser os dog også, at man højst kan spille 7.063 pund på Arsenal, 168 pund på Huddersfield og 101 pund på uafgjort. Ønsker man derfor at spille større beløb end disse, kan man for eksempel få lov til at spille op til 71.793 pund på Arsenal-sejr til odds 1,21 og 71.357 pund på Arsenal-sejr til odds 1,20. Dette er markedets likviditet, og den bestemmes af, hvor mange, der sælger de forskellige odds og til hvilke beløb.

Spiller man 100 pund på Arsenal-sejr til odds 1,22, vil ens nettogevinst være på 22 pund. Nettogevinsten er selvfølgelig et andet ord for ens overskud, og den udregnes således: indskud x odds – indskud. Herefter skal betfair Spillebørs have et gebyr på fem procent, hvilket i dette tilfælde er 1,1 pund. Dermed får man 20,9 pund udbetalt efter kommision.

Hvis man opererer på mindre markeder, eller ønsker at spille for store beløb, er det ikke altid, at man kan få hele sit beløb matchet til det ønskede odds. Derfor må man nogle gange spille en vis del af sit indskud til et lavere odds end det højst tilgængelige. I dette tilfælde ville det være, hvis vi ønskede at spille 8000 pund i Arsenal sejr. I så fald kunne de 7.063 spilles til odds 1,22, imens de sidste 947 måtte spilles til 1,21.

Salg af spil

Salgsdelen af en spillebørs er den, der skræmmer mange væk. Det er her, at man kan blive forvirret da, det er markant anderledes end, hvad de fleste spillere er vant til. Der er dog intet at være nervøs for, da det faktisk er yderst simpelt.

Man skal dog holde tungen lige i munden. Hvor man som køber blot risikerer sit indskud, risikerer man som sælger nemlig også en eventuel gevinst. Udbyder man dermed 100 kroner til odds 1,50, kan det komme til at koste en 150 kroner, hvis spillet går hjem. Dette er især vigtigt at huske, hvis man begynder at udbyde høje odds.

Lad os igen vende tilbage til eksemplet med kampen mellem Arsenal og Huddersfield. Denne gang er det den røde bjælke, vi skal kigge på. I den kan vi se, at der er en stor portion købere, der efterspørger Arsenal-sejr til henholdsvis odds 1,23 og 1,24. Har man på fornemmelsen, at Huddersfield overrasker, kan man altså gå ind og møde en del af disse spilleres efterspørgsler.

I øjeblikket efterspørges der for 19.393 pund, men man behøver naturligvis ikke dække hele efterspørgslen. Man kan for eksempel nøjes med at sælge for 100 pund til odds 1,23. Her vil gevinsten være lavere end, hvis man køber oddset. Til gengæld er sikkerheden også højere, da man her selvfølgelig blot skal håbe på, at Arsenal ikke vinder. Man kan sige, at man ved at sælge et spil på hjemmesejren, faktisk har spillet en X2-gardering.

Man kan også udbyde spil på odds, der ikke er efterspurgte. Synes man for eksempel, at odds 1,23 på Arsenal er for højt, kan man udbyde odds 1,15 på hjemmehold. Herefter skal man blot vente og se, om der er nogen, der bider på.

En kort definition af køb og salg

Spillebørs-konceptet er som sagt simpelt, og spillernes roller kan defineres således:

 • Ved køb (back) af spil, spiller man på udfaldet.
 • Ved salg (lay) af spil, spiller man imod udfaldet.

Spillebørs-strategier

Der findes mennesker, der lever af at købe og sælge odds ligesom, at der findes mennesker, der lever af aktiehandel. Disse kaldes tradere. Der findes mange forskellige tilgange, men fælles for dem alle er, at man skal være hurtig til at reagere på nyheder.

Indenfor fodboldverden er det især trupnyheder, der kan påvirke et odds. Kommer det for eksempel frem, at en stjernespiller er skadet eller, at en træner vil spare spillere, så stiger oddset. Hvis man kan forudsige dette i forvejen, kan man altså tjene rigtig gode penge.

Kort sagt gælder det om at forudsige oddsbevægelser, og derfor sælge og købe odds på de helt rigtige tidspunkter inden, at de stiger eller falder. Man skal holde tungen lige i munden, og det gælder om hele tiden at være klar og opdateret.

Læs mere om trading-strategier her.

Livebetting hos betfair spillebørs

Man kan naturligvis også livebette hos betfair Spillebørs. Igen bliver oddsene og spiludbudet styret af kunderne, men med de utallige kunder, kan man altid finde liveodds på de største begivenheder.

Det er dog værd at bemærke, at udvalget af liveodds som regel er lavere end hos livebetting-specialister som bwin og bet365. Til gengæld er oddsene som regel tilsvarende højere.

Odds fra mobil og tablet

Man kan sagtens spille hos betfair Spillebørs på både mobil og tablet. Dette kan enten gøres via enhedens browser, hvor siden fungerer fuldstændig som på computeren, eller via en app. Appen findes både til Android og iOS, og den kan dermed downloades App Store. Ønsker man at få appen til sin Android-enhed, skal den downloades direkte fra betfairs hjemmeside, da Google Play ikke tillader gambling-apps.

Kundeservice hos betfair Spillebørs

betfair har en yderst professionel kundeservice, der altid står klar med hjælp og rådgivning. Den danske support kan fanges mellem klokken 10 og 18.30 hver dag, imens man resten af dagen kan få fat på den engelske kundeservice.

 • Licens
  Dansk licens
 • Bonus
  Cashback op til 500 kr.
 • Vurdering
 • APP
  Mobil og Tablet

Odds hos betfair Spillebørs

500 DKK
betfair Spillebørs Få 1.000 DKK i bonus hos betfair Spillebørs

Få refunderet op til 500 kr. i dine første 5 uger på Betfair Spillebørs | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDKNLR | Refundering op til 100 kr. hver uge i de første 5 uger efter oprettelse | Kun nettotab refunderes

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Andre populære bookmakere