Siden 2008 har danskernes foretrukne fredagsunderholdning været TV-programmet X Factor. I mere end et årti har talentprogrammet rullet over skærmen på DR 1. Nu er showet dog blevet overtaget af TV 2. Finalen af 12. sæson skal afvikles fredag den 12. april 2019, og i sidste uge måtte pigegruppen Echo pakke deres tasker og tage den tunge tur hjem. Hvem ender med at synge sig til sejren fredag aften?

Hos Danske Spil finder man klart flest odds på X Factor. Her kan du således både oddse på vinderen og den vindende dommer.

 

Odds på X-Factor hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

Odds på hvem der vinder X Factor

Hos Danske Spil har de selvfølgelig odds på vinderen af X Factor. Her er Benjamin Rosenbohm blevet udråbt som forhåndsfavorit (odds 1.45), mens Kristian Kjærlund (odds 3.50) betragtes som førsteudfordrer til sejren. Herefter finder vi Live Vogel (odds 7.50) som i bedste fald må betragtes som en outsider. Se samtlige odds på hvem der vinder X Factor nedenfor.

Danske Spil fejrer deres fødselsdag med et 25 kroners frit spil – hvorfor ikke bruge det på et X Factor finale odds?

Odds på vinderen af X Factor

Indlæser odds…

OBS: Disse X Factor odds kommer fra bookmakeren Danske Spil

 

X Factor dommerne

X Factor har tre dommere; Thomas Blachman, Oh Land og Ankerstjerne. Dommerne er løbende blevet skiftet i gennem de seneste tolv sæsoner, men Blachman har alligevel været med i størstedelen af trioerne. Den specielle herre hænger uløseligt sammen med showet, som han har kendetegnet i mere end en årrække. Oh Land og Ankerstjerne derimod er med som dommere for første gang, og der er høje forventninger til den nye duo.

 

Thomas Blachman

Blachman fik sit danske gennembrud som dommer på Idols i 2003. Allerede her markerede han sig som en kompromisløs og kontant dommer, der altid sagde sin mening. I 2008 ansatte DR ham som dommer på X Factor, og det viste sig hurtigt at være en god beslutning. Mange danskere udviklede et hadkærlighedsforhold til den skaldede dommer på grund af hans kontante stil. Alle var dog enige om, at han var vigtig for X Factor. Blachman har vundet X Factor en enkelt gang. Det skete i 2014 med gruppen Anthony Jasmin.

Før Blachman blev dommer var han trommeslager og musikproducer. I 1995 stod han bag albummet Cinemataztic af Caroline Henderson, der vandt syv Grammy-priser.

 

Oh Land

X Factor-debutanten Nanna Øland Fabricius, bedre kendt som Oh Land, er en 33-årig sanger og sangskriver. Laver generelt mest electropop. Blev for syv år siden kåret af GAFFA som årets danske kvindelige kunster og modtog også årets danske pop udgivelse. Har alt i alt udgivet fire plader; ‘Fauna’ fra 2009, ‘Oh Land’ fra 2011, ‘Wish Bone’ fra 2013 og ‘Earth Sick’ fra 2014. Har også udgivet en EP i 2010 med samme titel som sit kunstnernavn.

 

Ankerstjerne

Lars Ankerstjerne Christensen er 34 år gammel og noget af en multikunstner. Udover at være sanger og rapper er han nemlig også sangskriver og producer. Har siden 2007 været aktiv på den danske musikscene og har indtil videre udgivet to albums og en EP; Ankerstjerne fra 2011 og For os fra 2015 samt Rapper fra 2016. Ankerstjerne har også haft et feature på Rasmus Seebach-singlen ‘Millionær’ fra 2012.

 

Odds på den vindende X Factor dommer

Det er selvfølgelig også muligt at oddse på den vindende dommer hos Danske Spil. Her tror de mest af alt på Ankerstjerne, mens Blachman er placeret som nummer to. Der er derimod rigtig høje odds at hente, hvis Oh Land ender med at snuppe sejren. Se odds på den vindende X Factor dommer nedenfor.

Indlæser odds…

OBS: Disse X Factor odds kommer fra bookmakeren Danske Spil

 

De seneste oddsnyheder om X Factor

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Hvad er X Factor?

X Factor er et talentprogram, hvor deltagerne skal imponere tre dommere med deres sangevner og sceneoptræden. Showet har tre kategorier, 15-22-årige, 23 år og ældre samt grupper hvor hver dommer står for en kategori. Herefter konkurrerer dommerne i at coache deres deltagere i, hvordan de kan udvikle sig og forhåbentlig nå hele vejen til toppen. Det kræver dog hårdt arbejde, talent og selvfølgelig x-faktor at gå hele vejen, og hver runde bliver deltagerfeltet formindsket.

 

Her kan man lave odds på X Factor

De fleste danske bookmakere udbyder efterhånden odds på X Factor, men der er stor forskel på, hvor gode oddsene og spiludvalget er. For nogle bookmakere er X Factor således blot et sideprodukt, hvor andre virkelig satser på det. Den allerbedste bookmaker til at lave et odds på X Factor er uden tvivl Danske Spil, hvor oddsene altid er høje og spiludbudet stort.

De fleste kender nok Danske Spil fra supermarkederne og kioskerne. Her kan man udfylde oddskuponer og spille på for eksempel X Factor eller sin yndlingssportsgren. Det er dog meget smartere at oddse online. Her kan man for det første få sig en stor odds bonus, når man opretter sin konto. Dette er en kæmpe fordel, da det giver en endnu flere penge at oddse for.

Hos Danske Spil kan man som ny kunde få hele 500 kroner i bookmakerbonus. Den får man ved at oprette en konto, og så indsætte mindst 500 kroner. Herefter smider Danske Spil altså 500 kroner oveni som et free bet, hvorefter man kan begynde at oddse. Synes man at 500 kroner er for mange penge at bruge på at oddse, kan man selvfølgelig også nøjes med et mindre beløb. Danske Spil accepterer nemlig også mindre indskud, men i så fald får man ingen bookmakerbonus.

Udover en odds bonus så er det selvfølgelig også en fordel, at man kan oddse hjemmefra sofaen. Med en online spilkonto hos Danske Spil slipper man altså for at skulle bevæge sig ned i supermarkedet, hver gang man har lyst til at oddse. Man kan ydermere placere spil fra både sin mobil og tablet, og på den måde kan man altid få spillet på sin yndlings X Factor-kandidat.

 

Få 500 kroner i odds bonus hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

Sådan laver man odds på X Factor

Det eneste krav til at kunne placere et odds på X Factor er faktisk blot, at man har en online bookmakerkonto. Så snart man har oprettet den, er man klar til at gå ind og oddse. Hos Danske Spil kan man for eksempel oddse på, hvem der stemmes ud i det næste show. Man kan også lave et odds på hvem der vinder X Factor 2019. Sidst men ikke mindst kan man selvfølgelig også oddse på, hvilken deltagerkategori og/eller dommer, der vinder eller ikke vinder. Der er altså nok at vælge i mellem, så det gælder bare om at kaste sig ud i det.

Hos Danske Spil kan man i øvrigt også placere odds på Vild med dans, udenlandske underholdningsshows og politik. Det er dermed meget mere end bare sportsbetting. Derfor gør det ikke noget, at man ikke er en fanatisk fodbold- eller håndboldfan, hvis man vil oddse hos Danske Spil. Man kan naturligvis også prøve Danske Spils prisvindende casino, hvor man nemt kan slå tiden ihjel i reklamepauserne i jagten på jackpotten.

 

Forøg hyggen med odds på X Factor

Der er ingen tvivl om, at fredagen er ugens hyggeligste dag. Det er her, man er sammen med sine nærmeste, hvad enten det er ens familie eller venner. Rigtig mange samles om X Factor i fjernsynet, og en god måde at forøge hyggen er ved at oddse på showet. På denne måde kan man vinde penge, imens man hygger sig. Samtidig gør det showet endnu sjovere og mere spændende at have et par håndører på det. Samtidig kan man ovenikøbet konkurrere lidt med sine venner eller familie om, hvem der er bedst til at lave odds på X Factor. Dermed kan man ikke kun vinde penge men også håneretten.

Man behøver naturligvis ikke oddse for alverden. Hos Danske Spil kan man oddse for helt ned til næsten ingenting, og dermed behøver man ikke ruinere sig selv ved at placere et X Factor odds. Man kan gøre det blot for spændingens skyld, og når finalen er afviklet, står man forhåbentlig med et overskud.

 

Tidligere vindere

Sæson Vinder Vindende dommer
1. (2008) Martin Hoberg Hedegaard Remee
2. (2009) Linda Andrews Lina Rafn
3. (2010) Thomas Ring Petersen Signe Muusmann
4. (2011) Sarah Skaalum Jørgensen Cutfather
5. (2012) Ida Østergaard Madsen Pernille Rosendahl
6. (2013) Chresten Flack Damborg Ida Corr
7. (2014) Anthony Jasmin Thomas Blachman
8. (2015) Emilie Esther Remee
9. (2016) Embrace Remee
10. (2017) Morten Nørgaard Remee
11. (2018) Place on Earth Thomas Blachman

 

Odds på X-Factor hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

Odds på X Factor hos Danske Spil