Sæson 14 af X Factor er nu nået til den store finaleaften. Sidste år løb Alma Agger med sejren, og nu er det endelig tid til at se, hvem der kan gøre hende kunsten efter. Det er i år Bachmann, som har grupperne. Oh Land har solisterne under 23, mens den nye dreng i klassen Martin Jensen havde dem på 23 og over.

Leder man efter X Factor finale odds, så er det klart hos Danske Spil, at man skal kigge. Her kan man naturligvis oddse på, hvilken deltager der vinder samt hvilken dommer. Hver uge kan der også oddses på, hvem du tror stemmes ud af programmet. Hos Danske Spil finder man odds på X Factor under Oddset og i kategorien Underholdning, som kan findes i menuen til venstre på Oddset-siden.

 

Odds på X-Factor hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

Odds på hvem der vinder X Factor

Indlæser odds…
Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Som bekendt røg den hidtidige favorit Lucca Nordlund ud i semifinalen. Dermed har vi nu Solveig Lindelof med de laveste X Factor finale odds.

Den unge sanger har imponeret, mens Nordlund de sidste to uger var i farezonen. Ser man på X Factor finale odds, er Solveig pæn favorit foran de øvrige finalister.

Hvis de sidste par ugers program var vist noget er det dog, at alt kan ske i dette års X Factor. Derfor kan man bestemt ikke udelukke nogen af finalisterne. Vi tror dog at Solveig Lindelof ender med at løbe med sejren i finalen.

 

Odds på hvem der stemmes ud af X Factor-finalen

Indlæser odds…

Ved X Factor-finalen kan man naturligvis også oddse på, hvilken af de tre finalister, der bliver stemt ud. De tre finalister er som bekendt Solveig Lindelof, Nikoline Kristensen og gruppen Simon & Marcus.

Sidste fredag røg bookmakernes favorit Lucca Nordlund på overraskende vis ud. Ser man på odds på X Factor, var Nordlund længe storfavorit frem til hendes tur i farezonen for to uger siden. I sidste uge blev hun så stemt ud af seerne.

Foruden Nordlund endte Dan Laursen også med at måtte forlade programmet i semifinalen. Han var dommer Martin Jensens sidste tilbageværende deltager. Dermed er der to unge deltagere og en gruppe tilbage.

Netop den eneste tilbageværende gruppe, Simon og Marcus, er bookmakernes favoritter til at blive første deltagere til at måtte forlade finalen.

 

De er favoritterne til at vinde X Factor

Som nævnt er vi stadig ganske tidligt i forløbet, hvilket odds på vinderen af X Factor også reflekterer. Langt de fleste af deltagerne befinder sig nemlig inden for et ganske lille interval, når det kommer til deres X Factor vinderodds.

Vi har taget et kig på hver af de tre kategorier og de forskellige deltageres muligheder for at gå hele vejen til den store X Factor-finale.

 

Sangerne under 23

Inden første liveshow var samtlige deltagere i under 23-kategorien allerede spået gode vinderchancer. Sidste års vinder Alma Agger hørte også til i denne kategori. Det er dog værd at bemærke, at det er eneste gang, at den har bidraget med en vinder, når man ser på de sidste fem sæsoner.

Det er i år Oh Land, som står i spidsen deltagerne under 23. En af disse er føromtalte Nikoline Kristensen hun er 17 år gammel og kommer fra vestjyske Sørvad. Nikolines videre deltagelse var ellers undervejs i tvivl, da hun skuffede lidt i slutningen af bootcamp. Hun havde dog allerede på daværende tidspunkt vist tilstrækkeligt til at overbevise Oh Land om, at hun er en vinderkandidat.

Godt med fremme i favoritfeltet er også de to 15 årige sangere Lucca Dahl Nordlund og Solveig Mølle Lindelof. Solveig Lindelof fra Hvidovre overraskede Oh Land positivt under bootcamp og fik dermed en måske lidt uventet plads i første liveshow.

Lucca Nordlund, som kommer fra Aalborg, fik under bootcampen vist dommerne, at hun har flere strenge at spille på, når det kommer til hendes sangvalg. Hun har gennem de første liveshows imponeret og ligner nu den, der skal slås.

Nu bliver det interessant at se, hvordan de tre unge kvinder tackler pludselig at stå på en scene og vide, at millioner af danskere sidder og ser med live. Der er ingen tvivl om, at dette vil påvirke oddsene på vinderen af X Factor.

 

Sangerne på 23 og over

Debutanten blandt dommerne, Martin Jensen står i spidsen for deltagerne på 23 eller over. Det er en kategori, som leverede vindere i 2017 og 2019.

Umiddelbart ligner det bedste bud blandt de ældre solister Vilson Ferati på 23 år fra Nordborg. Martin Jensen har beskrevet ham som en deltager med stort potentiale, så han ligner førsteudfordren til deltagerne på under 23.

Hans øvrige deltagere efter bootcamp var Hiba Chehade og Dan Laursen på henholdsvis 26 og 37. Begge de to fremragende sangere imponerede Martin Jensen tilstrækkeligt til at overbevise ham om, at de er værd at satse på i X Factors liveshow.

Hiba blev dog den første til at ryge ud i dette års X Factor, da Oh Land valgte at sende hende ud efter, at hun havde været i omsang.

Hvis man tror på Martin Jensens sangere, er der da også gode odds at hente. Det er bestemt værd at have med i overvejelserne, da der som bekendt kan ske meget i løbet af X Factors liveshows, hvor det hele kan blive vendt på hovedet fra uge til uge.

 

Grupperne

Grupperne er den mindst vindende kategori i dansk X Factor-historie med blot tre sejre mod de øvrige kategoriers fem. Det er dog værd at bemærke, at disse tre alle er faldet de sidste syv sæsoner. Dermed lader grupperne for alvor til at have vundet indpas hos seerne og dommerne.

Seneste sejr til grupperne var i 2018, da Place on Earth Vandt. Dengang var det Blachman, som stod for dem, og det er det igen i år. Hans grupper The Kubrix og Simon & Marcus var begge spået gode chancer. Den sidste af de tre grupper var Neva & Ida, der røg ud som første gruppe.

Det er værd at notere sig, at Simon & Marcus er den eneste af de tre grupper, som ikke er dannet af Blachman, men som har været sammen fra starten af. De er også Blachmans sidste mulighed for at tage sejren.

 

Odds på dommerne

X Factor har som altid tre dommere, og de er i år: Oh Land, Thomas Blachman og Martin Jensen, som er ny mand i stolen. Der har gennem årene været en del rotation, når det kommer til dommerpanelet, men Blachman har med sine 13 deltagelser ud af 14 været med suverænt flest gange. Han er blevet synonym med X Factor, hvor sæson 3 er eneste uden deltagelse af Blachman. Det er derimod blot Oh Lands tredje sæson og altså Martin Jensens debut.

 

Odds på den vindende X Factor dommer

Det er naturligvis muligt at odds på, hvilken af de tre dommer som lykkes med at skabe en vinder. Her har Danske Spil udråbt Oh Land til favorit. Hun står som nævnt for solisterne under 23, hvilket som bekendt var vinderkategorien sidste år.

Efter hende kommer Thomas Blachman, som bestemt ikke må undervurderes. Han har som bekendt ført en af sine deltagere til sejr de sidste tre år i streg. Dermed tangerede han Remees rekord på tre sejre på stribe. Det er naturligvis en rekord, som Blachman gerne vil sikre sig denne sæson.

I spidsen for solisterne på 23 og over har vi som nævnt den nye mand ved dommerbordet, Martin Jensen. Det er ikke lykkes en dommer at vinde i sin debutsæson siden Ida Corrs sejr tilbage i sæson seks i 2013. Kategorien med solister på 23 og over har vundet to af de sidste fem sæsoner, så mulighederne for en sejr er bestemt til stede for DJ Martin Jensen.

 

Odds på X-Factor-dommerne hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

Thomas Blachman

Blachman var allerede en rutineret herre i dommer-gamet, da han startede på X Factor tilbage i 2007. Han var nemlig dommer på Idols helt tilbage i 2003, hvor han med det samme skinnede igennem som en kompromisløs og kontant dommer. Herefter hentede DR ham ind som kommer på X Factor, hvilket mildt sagt må siges at have vist sig at være en ganske fornuftig beslutning.

Gennem årene har mange danskere udviklet et hadkærlighedsforhold til Blachman grundet hans kontante stil som dommer. Det er samtidig svært at komme uden om, at X Factor ikke ville være det samme uden Blachman, som tidligere har vundet konkurrencen fire gange – senest tre år i træk. Sidste år vandt han med Alma Agger fra under 23-gruppen.

Før han iklædte sig dommerhatten var Blachman trommeslager og musikproducer. Tilbage i 1995 var han manden bag albummet Cinemataztic af Caroline Henderson. Det vandt syv Grammy-priser. I år har Blachman ansvaret for grupperne – en kategori, som han vandt med tilbage i 2018 med Place on Earth.

 

Oh Land

Oh Land eller Nanna Øland Fabricius, som hendes borgerlige navn lyder, tager hul på sin anden sæson som dommer i X Factor. Hun har gennem karrieren mest af alt lavet electropop. Oh Land er tidligere blevet kåret til årets danske kunstner af GAFFA.

Hun har i alt udgivet fire plader; ‘Fauna’ fra 2009, ‘Oh Land’ fra 2011, ‘Wish Bone’ fra 2013, ‘Earth Sick’ fra 2014 og sidste år ‘Family Tree’. Hun udgav desuden en EP tilbage i 2010 med netop titlen Oh Land. Oh Land guidede i år solisterne på under 23.

 

Martin Jensen

Martin Jensen aka. DJ Martin Jensen er en dansk DJ, som har opnået stor succes på den internationale musikscene. Han store gennembrud kom i 2015 med singlen “Miracles.” Han har desuden mere end en milliard streams på Spotify verden over.

Han har foruden sine egne numre også udgivet flere remixes af sange af store internationale kunstnere som Rita Ora, Ed Sheeran og Katy Perry. Nu er er det så op til ham at guide solisterne på 23 år og over mod sejren i X Factor-debuten.

 

 

X Factor betting

 

 

Hvad er X Factor?

I X Factor skal deltagerne imponere dommerne med deres sangevner og talent, når det kommer til at stå på en scene. Deltagerne inddeles i tre kategorier: 15-22-årige, 23 år og ældre og grupper. Hver af showets tre dommere får tildelt en kategori, som de skal træne og rådgive, så et af deres talenter forhåbentlig kan gå hele veje. Det kræver blod, sved og tårer undervejs, når antallet af deltagere skæres ned for hver uger, der går.

 

Den bedste X Factor bookmaker

Der er heldigvis nok at vælge imellem, når man skal finde sig en X Factor Bookmaker. Størstedelen af de danske bookmakere tilbyder nemlig X Factor betting. Forskellen er, at der kan være forskel på deres X Factor odds samt spiludvalget. Det er nemlig forskelligt, i hvor høj grad de individuelle bookmakere prioriterer X Factor.

 

X Factor odds hos Danske Spil

Ikke overraskende er det hos Danske Spil, at man finder de fleste odds på X Factor. Den danske bookmaker tilbyder et bredt udvalg af spil, når det kommer til X Factor Betting. Her finder man odds på X Factor-deltagerne, dommerne, hver uges program og meget mere.

De fleste danskere kender nok Danske Spil fra dagligdagens i kiosker og supermarkeder, hvor man kan udfylde en kupon for at spille på eksempelvis X Factor. Man bør dog være opmærksom på, at det er langt smartere at oddse online. En stor fordel ved at oddse online er naturligvis, at man kan gøre det hjemme fra sofaen og dermed slipper for turen ned i supermarkedet. Man behøver ikke engang starte computeren, da mobil og tablet begge kan bruges, når man skal oddse på sin favorit i X Factor.

 

Odds på X-Factor hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

X Factor odds hos Bet365

Bet365 er verdens største bookmaker. Derfor er det ikke overraskende, at de naturligvis også har X Factor betting. Hos Bet365 finder man også på vinderen af X Factor, hvem der slutter i top 3 samt, hvem der stemmes ud i ugens program.

His Bet365 finder man desuden et stort udvalg af spil på andre begivenheder – både danske og internationale.

 

X Factor odds hos Unibet

Unibet er endnu en stor international bookmaker, som også udbyder odds på X Factor. Her finder man naturligvis også alle de største X Factor bets.

Først og fremmest gælder det odds på vinderen, og hvem der stemmes ud i ugens program. Derudover finder man også odds på den vindende dommer.

 

X Factor odds hos NordicBet

Den nordiske bookmaker NordicBet gør sig ikke overraskende også i  X Factor betting. NordicBet blandt de X Factor bookmakere, som har klart flest odds på X Factor.

Hos dem finder man foruden odds på vinderen også en stribe duelspil. Her skal man vælge, hvilken af to deltagere, som ender med at komme længst i dette års X Factor. Det gør naturligvis ens vinderchancer markant større, da man her blot skal vælge mellem to kandidater.

 

Odds på X Factor hos NordicBet

 

Sådan fungerer X Factor betting

Når man skal i gang med X Factor betting, skal man som nævnt have en bookmakerkonto. Når denne er oprettet, er man klar til at bette på X Factor. Hos Danske Spil kan man eksempelvis oddse på, hvem der ryger ud i næste show. Når det kommer til X Factor betting er der naturligvis også odds på, hvem der vinder X Factor 2021.

Derudover kan man naturligvis også oddse på, hvilken deltagerkategori og/eller dommer, der vinder eller ikke vinder samt, hvem der slutter i top 3. Man skal altså ikke være bange for, at der ikke er nok at vælge mellem, det er bare om at kaste sig ud i det.

Der er naturligvis andet en X Factor betting. Man kan også placere odds på Vild med dans, udenlandske underholdningsshows og politik. Så hvis man skal oddse behøver man altså ikke begrænse sig til sport. Danske Spil har desuden deres prisvindende casino, hvor man nemt kan bruge tiden under reklamepauserne på at jagte jackpotten.

 

Forøg hyggen med odds på X Factor

Fredag har tradition for at være ugens hyggeligste dag, hvor mange samles med familie og/eller venner. Rigtig mange samles netop for at se X Factor i fjernsynet, og en god måde at forøge hyggen er ved at oddse på showet. Derved kan man vinde penge samtidig med, at man hygger sig. Det tilføjer naturligvis også en ekstra dimension til showet, at man har et par håndører på det.

Man kan samtidig konkurrere med sin familie og vennerne om, hvem der er bedst til at oddse på X Factor. Dermed er det ikke kun penge men også håneretten, der er på højkant, med X Factor betting.

Man behøver som nævnt ikke oddse for noget specifikt beløb. Hos Danske Spil kan man oddse for så godt som ingenting, og dermed skal man ikke være bekymret for, at man ender med at ruinere sig selv ved at oddse på X Factor. Man kan bare gøre det for spændingens skyld, og så står man forhåbentlig tilbage med et overskud, når finalen er slut.

 

Tidligere vindere

Sæson Vinder Vindende dommer
1. (2008) Martin Hoberg Hedegaard Remee
2. (2009) Linda Andrews Lina Rafn
3. (2010) Thomas Ring Petersen Signe Muusmann
4. (2011) Sarah Skaalum Jørgensen Cutfather
5. (2012) Ida Østergaard Madsen Pernille Rosendahl
6. (2013) Chresten Flack Damborg Ida Corr
7. (2014) Anthony Jasmin Thomas Blachman
8. (2015) Emilie Esther Remee
9. (2016) Embrace Remee
10. (2017) Morten Nørgaard Remee
11. (2018) Place on Earth Thomas Blachman
12 (2019) Kristian Kjærlund Thomas Blachman
13 (2020) Alma Agger Thomas Blachman

 

Odds på X-Factor hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

Odds på X Factor hos Danske Spil