Det er tid til finalen i Sæson 15 af X Factor. Sidste år løb Solveig Lindelof med sejren. Nu skal en ny vinder findes blandt de tre resterende deltagere.

 

Odds på X-Factor hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

Odds på hvem der vinder X Factor

Indlæser odds…
Disse odds leveres af bookmakeren bet365

Bookmakerne har fortsat Mads Moldt til at være den suveræne storfavorit til at løbe med den samlede sejr. Man skal dog huske på, alt kan ske i X Factor-finalen.

Tina er er umiddelbart den største udfordrer til Mads Moldt. Derudover har vi også Kári, som de sidste mange programmer har været bookmakernes favorit til at ryge ud, men han har overlevet hver gang. Det giver godt igen, hvis man tror, at han lave den helt store overraskelse og vinde programmet.

 

Odds på dommerne

X Factor har som altid tre dommere, og de er i år: Kwarmie Liv, Thomas Blachman og Martin Jensen. Der har gennem årene været en del rotation, når det kommer til dommerpanelet, men Blachman har med sine 14 deltagelser ud af 15 været med suverænt flest gange. Han er blevet synonym med X Factor, hvor sæson 3 er eneste uden deltagelse af Blachman. Det er Martin Jensens anden sæson og Kwarmie Livs debut.

Det nye i dette års X Factor er, at dommerne ikke har hver deres kategori af deltagere. Man har ændret det således, at hver dommer nu har en deltager fra hver kategori.

 

Odds på den vindende X Factor dommer

Det er naturligvis muligt at odds på, hvilken af de tre dommer som lykkes med at skabe en vinder. Her har Danske Spil udråbt Thomas Blachman til favorit foran debutanten Kwarmie Liv og Martin Jensen.

 

Odds på X-Factor-dommerne hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

Thomas Blachman

Blachman var allerede en rutineret herre i dommer-gamet, da han startede på X Factor tilbage i 2007. Han var nemlig dommer på Idols helt tilbage i 2003, hvor han med det samme skinnede igennem som en kompromisløs og kontant dommer. Herefter hentede DR ham ind som kommer på X Factor, hvilket mildt sagt må siges at have vist sig at være en ganske fornuftig beslutning.

Gennem årene har mange danskere udviklet et hadkærlighedsforhold til Blachman grundet hans kontante stil som dommer. Det er samtidig svært at komme uden om, at X Factor ikke ville være det samme uden Blachman, som tidligere har vundet konkurrencen fire gange – senest tre år i træk.

Før han iklædte sig dommerhatten var Blachman trommeslager og musikproducer. Tilbage i 1995 var han manden bag albummet Cinemataztic af Caroline Henderson. Det vandt syv Grammy-priser.

 

Kwarmie Liv

Kwarmie Liv erstatter Oh Land som dommer i dette års X Factor. Hendes musik er tidligere blevet afsunget i X Factor, men nu hun er altså også selv med i programmet.

Nu er det så op til hende at forsøge at guide sine deltagere mod sejren i hendes egen debut.

 

Martin Jensen

Martin Jensen aka. DJ Martin Jensen er en dansk DJ, som har opnået stor succes på den internationale musikscene. Han store gennembrud kom i 2015 med singlen “Miracles.” Han har desuden mere end en milliard streams på Spotify verden over.

Han har foruden sine egne numre også udgivet flere remixes af sange af store internationale kunstnere som Rita Ora, Ed Sheeran og Katy Perry.

 

 

X Factor betting

 

 

Hvad er X Factor?

I X Factor skal deltagerne imponere dommerne med deres sangevner og talent, når det kommer til at stå på en scene. Deltagerne inddeles i tre kategorier: 15-22-årige, 23 år og ældre og grupper. Hver af showets tre dommere får tildelt en kategori, som de skal træne og rådgive, så et af deres talenter forhåbentlig kan gå hele veje. Det kræver blod, sved og tårer undervejs, når antallet af deltagere skæres ned for hver uger, der går.

 

Den bedste X Factor bookmaker

Der er heldigvis nok at vælge imellem, når man skal finde sig en X Factor Bookmaker. Størstedelen af de danske bookmakere tilbyder nemlig X Factor betting. Forskellen er, at der kan være forskel på deres X Factor odds samt spiludvalget. Det er nemlig forskelligt, i hvor høj grad de individuelle bookmakere prioriterer X Factor.

 

X Factor odds hos Danske Spil

Ikke overraskende er det hos Danske Spil, at man finder de fleste odds på X Factor. Den danske bookmaker tilbyder et bredt udvalg af spil, når det kommer til X Factor Betting. Her finder man odds på X Factor-deltagerne, dommerne, hver uges program og meget mere.

De fleste danskere kender nok Danske Spil fra dagligdagens i kiosker og supermarkeder, hvor man kan udfylde en kupon for at spille på eksempelvis X Factor. Man bør dog være opmærksom på, at det er langt smartere at oddse online. En stor fordel ved at oddse online er naturligvis, at man kan gøre det hjemme fra sofaen og dermed slipper for turen ned i supermarkedet. Man behøver ikke engang starte computeren, da mobil og tablet begge kan bruges, når man skal oddse på sin favorit i X Factor.

 

Odds på X-Factor hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

X Factor odds hos Bet365

Bet365 er verdens største bookmaker. Derfor er det ikke overraskende, at de naturligvis også har X Factor betting. Hos Bet365 finder man også på vinderen af X Factor, hvem der slutter i top 3 samt, hvem der stemmes ud i ugens program.

His Bet365 finder man desuden et stort udvalg af spil på andre begivenheder – både danske og internationale.

 

X Factor odds hos Unibet

Unibet er endnu en stor international bookmaker, som også udbyder odds på X Factor. Her finder man naturligvis også alle de største X Factor bets.

Først og fremmest gælder det odds på vinderen, og hvem der stemmes ud i ugens program. Derudover finder man også odds på den vindende dommer.

 

X Factor odds hos NordicBet

Den nordiske bookmaker NordicBet gør sig ikke overraskende også i  X Factor betting. NordicBet blandt de X Factor bookmakere, som har klart flest odds på X Factor.

Hos dem finder man foruden odds på vinderen også en stribe duelspil. Her skal man vælge, hvilken af to deltagere, som ender med at komme længst i dette års X Factor. Det gør naturligvis ens vinderchancer markant større, da man her blot skal vælge mellem to kandidater.

 

Odds på X Factor hos NordicBet

 

Sådan fungerer X Factor betting

Når man skal i gang med X Factor betting, skal man som nævnt have en bookmakerkonto. Når denne er oprettet, er man klar til at bette på X Factor. Hos Danske Spil kan man eksempelvis oddse på, hvem der ryger ud i næste show. Når det kommer til X Factor betting er der naturligvis også odds på, hvem der vinder X Factor 2022.

Derudover kan man naturligvis også oddse på, hvilken deltagerkategori og/eller dommer, der vinder eller ikke vinder samt, hvem der slutter i top 3. Man skal altså ikke være bange for, at der ikke er nok at vælge mellem, det er bare om at kaste sig ud i det.

Der er naturligvis andet en X Factor betting. Man kan også placere odds på Vild med dans, udenlandske underholdningsshows og politik. Så hvis man skal oddse behøver man altså ikke begrænse sig til sport. Danske Spil har desuden deres prisvindende casino, hvor man nemt kan bruge tiden under reklamepauserne på at jagte jackpotten.

 

Forøg hyggen med odds på X Factor

Fredag har tradition for at være ugens hyggeligste dag, hvor mange samles med familie og/eller venner. Rigtig mange samles netop for at se X Factor i fjernsynet, og en god måde at forøge hyggen er ved at oddse på showet. Derved kan man vinde penge samtidig med, at man hygger sig. Det tilføjer naturligvis også en ekstra dimension til showet, at man har et par håndører på det.

Man kan samtidig konkurrere med sin familie og vennerne om, hvem der er bedst til at oddse på X Factor. Dermed er det ikke kun penge men også håneretten, der er på højkant, med X Factor betting.

Man behøver som nævnt ikke oddse for noget specifikt beløb. Hos Danske Spil kan man oddse for så godt som ingenting, og dermed skal man ikke være bekymret for, at man ender med at ruinere sig selv ved at oddse på X Factor.

 

Tidligere vindere

Sæson Vinder Vindende dommer
1. (2008) Martin Hoberg Hedegaard Remee
2. (2009) Linda Andrews Lina Rafn
3. (2010) Thomas Ring Petersen Signe Muusmann
4. (2011) Sarah Skaalum Jørgensen Cutfather
5. (2012) Ida Østergaard Madsen Pernille Rosendahl
6. (2013) Chresten Flack Damborg Ida Corr
7. (2014) Anthony Jasmin Thomas Blachman
8. (2015) Emilie Esther Remee
9. (2016) Embrace Remee
10. (2017) Morten Nørgaard Remee
11. (2018) Place on Earth Thomas Blachman
12 (2019) Kristian Kjærlund Thomas Blachman
13 (2020) Alma Agger Thomas Blachman
14 (2021) Solveig Lindelof Oh Land

 

Odds på X-Factor hos Danske Spil
– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil

 

Odds på X Factor hos Danske Spil