Vi giver dig her overblik over odds for X factor 2023 i vores optakt til det store show. Årets X factor starter søndag den 1. januar, hvor første udsendelse løber over skærmen på TV2.

Unibet Se X factor odds hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds på hvem der vinder X Factor

Odds på X Factor 2023 – hvem vinder? Bookmaker
Solist under 23 år til odds 1,50 Unibet
Grupper til odds 4,00 Unibet
Solist over 23 år til odds 4,50 Unibet

Odds på dommerne

Her finder du de bedste odds på, hvilken dommer der vinder X Factor 2023. Den nye dommer Simon Kvamm er favoritten til at vinde X Factor.

Odds på den vindende X Factor dommer Bookmaker
Simon Kvamm til odds 2,00 Unibet
Thomas Blachman til odds 2,50 Unibet
Kwamie Liv til odds 5,00 Unibet

Den bedste X Factor bookmaker

Der er heldigvis nok at vælge imellem, når man skal finde sig en X Factor Bookmaker. Størstedelen af de danske bookmakere tilbyder nemlig X Factor betting. Forskellen er, at der kan være forskel på deres X Factor odds samt spiludvalget. Det er nemlig forskelligt, i hvor høj grad de individuelle bookmakere prioriterer X Factor.

X Factor betting

X Factor odds hos Danske Spil

Ikke overraskende er det hos Danske Spil, at man finder de fleste odds på X Factor. Den danske bookmaker tilbyder et bredt udvalg af spil, når det kommer til X Factor Betting. Her finder man odds på X Factor-deltagerne, dommerne, hver uges program og meget mere.

De fleste danskere kender nok Danske Spil fra dagligdagens i kiosker og supermarkeder, hvor man kan udfylde en kupon for at spille på eksempelvis X Factor. Man bør dog være opmærksom på, at det er langt smartere at oddse online. En stor fordel ved at oddse online er naturligvis, at man kan gøre det hjemme fra sofaen og dermed slipper for turen ned i supermarkedet. Man behøver ikke engang starte computeren, da mobil og tablet begge kan bruges, når man skal oddse på sin favorit i X Factor.

Danske Spil odds banner grønt og hvidt med logo 2080 x 400

Odds på X-Factor hos Danske Spil

X Factor odds hos Bet365

Bet365 er verdens største bookmaker. Derfor er det ikke overraskende, at de naturligvis også har X Factor betting. Hos Bet365 finder man også på vinderen af X Factor, hvem der slutter i top 3 samt, hvem der stemmes ud i ugens program.

His Bet365 finder man desuden et stort udvalg af spil på andre begivenheder – både danske og internationale.

Odds på X Factor hos Unibet

Unibet er endnu en stor international bookmaker, som også udbyder odds på X Factor. Her finder man naturligvis også alle de største X Factor bets.

Først og fremmest gælder det odds på vinderen, og hvem der stemmes ud i ugens program. Derudover finder man også odds på den vindende dommer.

X Factor odds hos NordicBet

Den nordiske bookmaker NordicBet gør sig ikke overraskende også i  X Factor betting. NordicBet blandt de X Factor bookmakere, som har klart flest odds på X Factor.

Hos dem finder man foruden odds på vinderen også en stribe duelspil. Her skal man vælge, hvilken af to deltagere, som ender med at komme længst i dette års X Factor. Det gør naturligvis ens vinderchancer markant større, da man her blot skal vælge mellem to kandidater.


Nordicbet banner

X Factor hos NordicBet

Sådan fungerer X Factor betting

Når man skal i gang med X Factor betting, skal man som nævnt have en bookmakerkonto. Når denne er oprettet, er man klar til at bette på X Factor. Hos Danske Spil kan man eksempelvis oddse på, hvem der ryger ud i næste show. Når det kommer til X Factor betting er der naturligvis også odds på, hvem der vinder X Factor 2022.

Derudover kan man naturligvis også oddse på, hvilken deltagerkategori og/eller dommer, der vinder eller ikke vinder samt, hvem der slutter i top 3. Man skal altså ikke være bange for, at der ikke er nok at vælge mellem, det er bare om at kaste sig ud i det.

Der er naturligvis andet en X Factor betting. Man kan også placere odds på Vild med dans, udenlandske underholdningsshows og politik. Så hvis man skal oddse behøver man altså ikke begrænse sig til sport. Danske Spil har desuden deres prisvindende casino, hvor man nemt kan bruge tiden under reklamepauserne på at jagte jackpotten.

Hyg med odds på X Factor

Fredag har tradition for at være ugens hyggeligste dag, hvor mange samles med familie og/eller venner. Rigtig mange samles netop for at se X Factor i fjernsynet, og en god måde at forøge hyggen er ved at oddse på showet. Derved kan man vinde penge samtidig med, at man hygger sig. Det tilføjer naturligvis også en ekstra dimension til showet, at man har et par håndører på det.

Man kan samtidig konkurrere med sin familie og vennerne om, hvem der er bedst til at oddse på X Factor. Dermed er det ikke kun penge men også håneretten, der er på højkant, med X Factor betting.

Odds på X-Factor hos Danske Spil

Forøg hyggen med odds på X Factor

I X Factor skal deltagerne imponere dommerne med deres sangevner og talent, når det kommer til at stå på en scene. Deltagerne inddeles i tre kategorier: 15-22-årige, 23 år og ældre og grupper. Hver af showets tre dommere får tildelt en kategori, som de skal træne og rådgive, så et af deres talenter forhåbentlig kan gå hele veje. Det kræver blod, sved og tårer undervejs, når antallet af deltagere skæres ned for hver uger, der går.

Fredag har tradition for at være ugens hyggeligste dag, hvor mange samles med familie og/eller venner. Rigtig mange samles netop for at se X Factor i fjernsynet, og en god måde at forøge hyggen er ved at oddse på showet. Derved kan man vinde penge samtidig med, at man hygger sig. Det tilføjer naturligvis også en ekstra dimension til showet, at man har et par håndører på det.

Man kan samtidig konkurrere med sin familie og vennerne om, hvem der er bedst til at oddse på X Factor. Dermed er det ikke kun penge men også håneretten, der er på højkant, med X Factor betting.

Man behøver som nævnt ikke oddse for noget specifikt beløb. Hos Danske Spil kan man oddse for så godt som ingenting, og dermed skal man ikke være bekymret for, at man ender med at ruinere sig selv ved at oddse på X Factor.

Tidligere vindere

Sæson Vinder Vindende dommer
1. (2008) Martin Hoberg Hedegaard Remee
2. (2009) Linda Andrews Lina Rafn
3. (2010) Thomas Ring Petersen Signe Muusmann
4. (2011) Sarah Skaalum Jørgensen Cutfather
5. (2012) Ida Østergaard Madsen Pernille Rosendahl
6. (2013) Chresten Flack Damborg Ida Corr
7. (2014) Anthony Jasmin Thomas Blachman
8. (2015) Emilie Esther Remee
9. (2016) Embrace Remee
10. (2017) Morten Nørgaard Remee
11. (2018) Place on Earth Thomas Blachman
12 (2019) Kristian Kjærlund Thomas Blachman
13 (2020) Alma Agger Thomas Blachman
14 (2021) Solveig Lindelof Oh Land

Se alle X factor vindere

Bookmaker is inactive

– Du bliver sendt direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil