X Factor betting

Lige siden 2008 har danskernes foretrukne fredagsunderholdning været TV-programmet X Factor. Talentprogrammet har i de seneste ti år rullet over skærmen på DR1, og undervejs har det skabt vild begejstring i det ganske land. Den 11. sæson af programmet er netop startet, og der er lagt op til en sensationel udgave. Det bliver nemlig den hidtil sidste udgave på DR1, da showet skifter til TV2 fra 2019. Man må derfor gå ud fra, at DR1 satser hele butikken på at slutte af med et brag, inden rivalen får rettighederne.

I takt med at programmets popularitet er vokset, er mange danskere også begyndt at oddse på X Factor. Flere og flere bookmakere udbyder spil på de mange shows, og det kan nemt gøre aftenen endnu sjovere, hvis man oddser på X Factor. Et af de bedste steder at gøre dette er hos Danske Spil. Her får man adgang til et stort spiludvalg, høje odds og en stor oddsbonus på 500 kroner.

 

Odds på X Factor hos Danske Spil

 

De seneste oddsnyheder om X Factor

 

Her kan man oddse på X Factor

De fleste danske bookmakere udbyder efterhånden odds på X Factor, men der er stor forskel på, hvor gode oddsene og spiludvalget er. For nogle bookmakere er X Factor nemlig blot et sideprodukt, hvor andre virkelig satser på det. Den allerbedste bookmaker til at oddse på X Factor er uden tvivl Danske Spil, hvor oddsene altid er høje og spiludbudet stort.

De fleste kender nok Danske Spil fra supermarkederne og kioskerne. Her kan man udfylde oddskuponer og spille på for eksempel X Factor eller sin yndlingssportsgren. Det er dog meget smartere at oddse online. Her kan man for det første få sig en stor oddsbonus, når man opretter sin konto. Dette er en kæmpe fordel, da det giver en endnu flere penge at oddse for.

Hos Danske Spil kan man som ny kunde få hele 500 kroner i bookmakerbonus. Den får man ved at oprette en konto, og så indsætte mindst 500 kroner. Herefter smider Danske Spil altså 500 kroner oveni, hvorefter man kan begynde at oddse. Synes man at 500 kroner er for mange penge at bruge på at oddse, kan man selvfølgelig også nøjes med færre penge. Danske Spil accepterer nemlig også mindre indskud, men i så fald får man ingen bookmakerbonus.

Udover oddsbonussen er det selvfølgelig også en fordel, at man kan oddse hjemmefra sofaen af. Med en online spilkonto hos Danske Spil slipper man altså for at skulle bevæge sig ned i supermarkedet, hver gang man har lyst til at oddse. Man kan ydermere placere spil fra både sin mobil og tablet, og på den måde kan man altid få spillet på sin yndlings X Factor-kandidat.

 

Få 500 kroner i bookmakerbonus hos Danske Spil

 

Sådan oddser man på X Factor

Det eneste krav til at kunne oddse på X Factor er faktisk blot, at man har en online bookmakerkonto. Så snart man har oprettet den, er man klar til at gå ind og oddse. Hos Danske Spil kan man for eksempel oddse på, hvem der stemmes ud i det næste show. Man kan også oddse på, hvem der vinder X Factor 2018. Sidst men ikke mindst kan man selvfølgelig også oddse på, hvilken deltagerkategori, der vinder eller ikke vinder. Der er altså nok at vælge i mellem, så det gælder bare om at kaste sig ud i det.

Hos Danske Spil kan man i øvrigt også oddse på for eksempel Vild med dans, udenlandske underholdningsshows og politik. Det er dermed meget mere end bare sportsbetting. Derfor gør det ikke noget, at man ikke er en fanatisk fodbold- eller håndboldfan, hvis man vil oddse hos Danske Spil. Man kan naturligvis også prøve Danske Spils prisvindende casino, hvor man nemt kan slå tiden ihjel i reklamepauserne i jagten på jackpotten.

 

Forøg hyggen med odds på X Factor

Der er ingen tvivl om, at fredagen er ugens hyggeligste dag. Det er her, man er sammen med sine nærmeste, hvad enten det er ens familie eller venner. Rigtig mange samles om X Factor i fjernsynet, og en god måde at forøge hyggen er ved at oddse på showet. På denne måde kan man vinde penge, imens man hygger sig. Samtidig gør det showet endnu sjovere og mere spændende at have et par håndører på det. Samtidig kan man ovenikøbet konkurrere lidt med sine venner eller familie om, hvem der er bedst til at oddse på X Factor. Dermed kan man ikke kun vinde penge men også håneretten.

Man behøver naturligvis ikke oddse for alverden. Hos Danske Spil kan man oddse for helt ned til næsten ingenting, og dermed behøver man ikke ruinere sig selv ved at spille på X Factor. Man kan gøre det blot for spændingens skyld, og når finalen er afviklet, står man forhåbentlig med et overskud.

 

Hvad er X Factor?

X Factor er et talentprogram, hvor deltagerne skal imponere tre dommere med deres sangevner og sceneoptræden. Showet har tre kategorier, 15 – 22 årige, 23 år og ældre samt grupper, hvor hver dommer står for en kategori. Herefter konkurrerer dommerne i at coache deres deltagere i, hvordan de kan udvikle sig og forhåbentlig nå hele vejen til toppen. Det kræver dog hårdt arbejde, talent og selvfølgelig x-faktor at gå hele vejen, og hver runde bliver deltagerfeltet formindsket.

 

X Factor dommerne

X Factor har tre dommere: Remee, Sanne Salomonsen og Thomas Blachman. Dommerne er løbende blevet skiftet i gennem de seneste ti sæsoner, men Blachman og Remee har alligevel været med i størstedelen af dem. De to herrer hænger uløseligt sammen med showet, som de har kendetegnet i mere end en årrække. Sanne Salomonsen derimod er med som dommer for første gang, og der er høje forventninger til den danske rockmama.

 

Remee

43-årige Remee er den mest succesfulde af de danske X Factor-dommere. Han har vundet showet fire gange tidligere, hvilket ingen af de andre kommer i nærheden af. Han skabte sit navn som sangskriver og producer, og han har stået bag en række af de største hits i dansk musikhistorie.

I 2003 skrev han nummeret Superstar, der i Danmark blev sunget af Christine Milton, og i udlandet af britiske Jamelia. Sangen blev et kæmpe internationalt hit, og blev samme år den mest spillede sang i hele Storbritannien.

 

Thomas Blachman

Blachman fik sit danske gennembrud som dommer på Idols i 2003. Allerede her markerede han sig som en kompromisløs og kontant dommer, der altid sagde sin mening. I 2008 ansatte DR ham som dommer på X Factor, og det viste sig hurtigt at være en god beslutning. Mange danskere udviklede et hadkærlighedsforhold til den skaldede dommer på grund af hans kontante stil. Alle var dog enige om, at han var vigtig for X Factor. Blachman har vundet X Factor en enkelt gang. Det skete i 2014 med gruppen Anthony Jasmin.

Før Blachman blev dommer var han trommeslager og musikproducer. I 1995 stod han bag albummet Cinemataztic af Caroline Henderson, der vandt syv Grammy-priser.

 

Sanne Salomonsen

X Factor-debutanten Sanne Salomonsen er den mest kendte af de tre dommere. Hun har været en af Danmarks største musikere i 40 år efterhånden, og hun er kendt som Danmarks rockmama. Salomonsen har udgivet 16 albums på dansk og engelsk, og hun har derudover også været involveret i en række bandprojekter.

 

De tidligere vindere

Sæson Vinder Vindende dommer
1. (2008) Martin Hoberg Hedegaard Remee
2. (2009) Linda Andrews Lina Rafn
3. (2010) Thomas Ring Petersen Signe Muusmann
4. (2011) Sarah Skaalum Jørgensen Cutfather
5. (2012) Ida Østergaard Madsen Pernille Rosendahl
6. (2013) Chresten Flack Damborg Ida Corr
7. (2014) Anthony Jasmin Thomas Blachman
8. (2015) Emilie Esther Remee
9. (2016) Embrace Remee
10. (2017) Morten Nørgaard Remee

 

Odds på X Factor hos Danske Spil

 

Odds på X Factor hos Danske Spil