I forsøget på både at lokke nye spillere til og få eksisterende spillere til at spille, benytter mange bookmakere sig af freebets (også kaldet gratis væddemål).

Her på siden kan du både se en oversigt over aktuelle freebets til nye og eksisterende spillere, læse mere om freebets generelt, samt se hvilke bettingsider, der tilbyder freebets i velkomstbonus.

Cashpoint Få et gratis freebet på 50 kr. under hele EM 2024

Log ind på Cashpoint og få et gratis freebet på 50 kr. til EM | Gælder nye og eksisterende spillere | Kampagneperiode: 14. juni 2024 kl. 10:00 til 14. juli 2024 kl. 23:59 | Freebet kan kun bruges på EM-relaterede enkelt- og kombinationsvæddemål

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Expekt Opret en konto og få et gratis freebet, hvis Danmark scorer i sin næste EM-kamp

Opret en Expekt-konto og få EM-freebet på 25 kr., hvis Danmark scorer i sin næste EM-kamp | Gælder alle spillere med en Expekt-konto | Kampagneperiode: 14. juni 2024 – 14. juli 2024 | Maks. 1 live freebet á 25 kr. tildeles efter hver dansk kamp uanset antallet af scoringer | Freebet udløber 60 dage efter tildeling | Min. odds for freebet: 1,80 | Ingen omsætningskrav

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Aktuelle freebets

Ekstrachance Banner for LeoVegas kampagne om freebet ved live spil på sport
EM-tilbud LeoVegas Fodboldfeber
LeoVegas: Fodboldfeber med 11 skarpe EM-tilbud
Tilbuddet udløber 15. juli 2024
Daglige tilbud Banner for Expekts EM-kalender med daglige tilbud under hele EM 2024
Expekt: EM-kalender med daglige tilbud
Tilbuddet udløber 15. juli 2024
Boostede odds Expekt Den Gyldne Time
Expekt: 100% tilbagebetaling på alle EM-kampe
Tilbuddet udløber 15. juli 2024
Freebet Banner for vBet-kampagne med daglige freebets på op til 300 kr. under EM 2024
Giveaway Banner for Expekt-giveaway af 25 kr. live freebet ved danske scoringer under EM 2024
Freebet Banner for LeoVegas' EM-tilbud om ugentligt freebet på 100 kr.
Matchbonus Banner for Unibets EM-bonus på 100% op til 200 kr.
Unibet: Få 100% op til 200 kr. i EM-bonus
Tilbuddet udløber 27. juni 2024
Konkurrence 4 Scores Challenge på bet365
bet365: Forudsig 4 EM-kampe og vind 1.000 kr.
Tilbuddet udløber 27. juni 2024
Freebet Cashpoint 50 DKK gratis freebet EM 2024
Konkurrence Banner for EM-konkurrence fra Unibet om 25.000 kr.
Matchbonus Banner med ComeOn-logo

Hvad er et freebet?

Risikofrie væddemål, garatis væddemål eller noget helt tredje – kært barn har mange navne. Alle disse er navne for det, som man også kalder freebet. Begrebet dækker over muligheden for at spille uden risiko. Det vil sige, at man sine penge igen, hvis sit væddemål skulle ske ikke at gå hjem. Et freebet er derfor et spil uden omkostninger. Disse er ikke overraskende yderst populært og eftertragtet blandt spillere verden over.

Hvordan er et freebet skruet sammen?

Som nævnt ovenfor er princippet bag et freebet i sig selv ganske enkelt. Processen kan i al sin enkelhed beskrives således:

 1. Man placerer sit væddemål
 2. Hvis du vinder, indkaserer du blot gevinsten.
 3. Skulle du gå hen at tabe dit væddemål, vil du få indstatsen tilbage eller et nyt spil af samme værdi.

En af de betydelige forskelle er måden hvorpå bookmakerne griber freebets an. Som man også kender det fra andre kampagner som eksempelvis velkomstbonusser og lignende, er der naturligvis nogle tilbud om freebets, som er mere attraktive end andre. Det kan for eksempel ske, at man skal omsætte for et specifikt beløb, før man kan får sit freebet. Andre gange kan man være så heldig at få dette helt kvit og frit. Der er også forskelle på, hvordan udbetalingen af freebetet fungerer. Nogle steder får man et nyt væddemål i stedet for det tabte, som så skal spilles til et vist oddst. Andre steder får man ganske enkelt bare pengene tilbage på sin konto.

Det er derfor særligt vigtigt, at man er omhyggelig med at læse, hvad kravene til ens freebets er, da altså er mulighed for markante forskelle når det kommer til disse. Derfor kan man risikere, at nogle freebets ikke er helt så attraktive, som de ser ud til at være på overfladen. Der skal man huske at være opmærksom på, at man vælger et freebet, hvis krav passer med ens spilmønster. Det vil dog i langt de fleste tilfælde være en god idé at tage imod tilbuddene uanset hvad – slålænge disse vil springe ens budget. Freebets er og bliver nemlig en god måde, hvorpå man kan øge sin indtjening.

Hvordan skal man bruge sit freebet?

En af de helt store overvejelser, som man vil komme til at gøre sig i forbindelse med et freebet er, hvordan dette skal bruges. Man ønsker naturligvis at få det maksimale udbud, når nu man har muligheden for at lave et risikofrit væddemål. Det kan i sidste ende koges ned til en temperament, hvordan man bruger sit freebet. Der er folk, som foretrækker at gå efter guldet og jage de højere odds. På den anden side er der naturligvis også spillere, som går efter de lavere odds for at have bedre chancer for at vinde.

Den aggressive spillestil

Man kan som nævnt vælge at gå mere aggressivt til værks. Her gå man efter de mere risikable spil, som så til gengæld også giver højere odds. Her er ideen naturligvis at gå efter de høje gevinster. Man vil nemlig få sit indskud dækket på den eller den anden måde. Derfor er den metode naturligvis ganske rationel. Hvis man vinder skyder man papegøjen og taber man får man naturligvis en ny chance eller sine penge tilbage.

Indskuddet dækkes som nævnt af bookmakeren, så man kan dermed godt tillade sig at gå efter spil, som man normalt ville tøve med at tage eller helt holde sig fra. Hvis vædde målet skulle ske ikke at gå hjem dækker bookmakeren tabet af indskuddet.

Den sikre spillestil

Hvis man ser freebetet som en mulighed, som for alt i verden ikke må forspildes, kan man vælge, at gå mindre angressivt til værks. Her vælger man i stedet for at gå efter guldet at tage et af de mere sikre spil til sit valgte væddemål. I dette tilfælde kan man sige, at lidt også har ret. Her lader man sig med andre nøjes med en mindre gevinst for i stedet at sørge for, at denne er mere sikker.

Der er naturligvis ikke en af de to fremgangsmåder, som er mere rigitg end den anden. Hvilken af de to man bør vælge er som beskrevet et spørgsmål om ens temperament og spillestil. De to kan naturligvis også ende med samme resultat. Gør man brug af den aggresivve spilstil, kan det tænkes, at man kommer til skulle bruge flere forsøg på at ramme jackpotten. Med disse forsøg kan man stille og roligt akkumulere samme sun, som hvis man gjorde brug af den mere sikre spilstik.

Det bedste er som nævnt, man sørger for at sætte sig omhyggeligt ind i de forskellige freebet-kampagners regler og vilkår. Ud fra disse kan man så vælge den, som bedst matcher ens eget spilmønster. Derved er du sikker på, at du giver dig selv de bedst mulige forudsætninger for at få mest muligt ud af dit freebet.

Sådan får man freebets

Der vil være enkelte bookmakere, som kører med faste freebets. Måden hvorpå man får dette kan være ved at placere et spil til en vis værdi eller lignende. Dette hører dog til sjældenhederne. Normalt vil freebets være en del af bookmakerkampagner, og det sker ofte i forbindelse med store sportsbegivenheder som VM i fodbold, Champions League-aftener eller derby-kampe. Derudover kan man også være heldig, at få fingrene i et freebet på Black Friday. Altså i forbindelse med begivenheder, hvor der er en masse interesse.

Det sker også ofte, at man får et såkaldt live-freebet til udvalgte kampe. Det betyder, at man får et gratis livebet, der altså kan placeres under kampen med samme regler som et freebet. For at få disse skal man som regel spille et bestemt beløb på kampen før kampstart, hvorefter man altså bliver belønnet med et risikofrit spil, der kan bruges under kampen.

Freebets kommer i mange forskellige afskygninger, men fælles for dem alle er, at de altid er akkompagneret af en række regler og vilkår. For at blive rigtig succesfuld med sine freebets er det vigtigt altid at holde øje med disse betingelser. Reglerne varierer nemlig fra freebet til freebet, hvorfor man skal huske at tjekke, hvad man går ind til.

Hvor finder man freebets?

Man finder freebets hos alle bookmakere, som opererer på det danske marked. Nogle steder optræder de dog hyggigere end hos andet. En god måde, hvorpå man kan sikre sig, at man er fuldt ud opdateret omkring dette er ved at modtage nyhedsbreve fra de førende bookmakeress med licens i Danmark. Man kan naturligvis også holde sig opdatere ved at følge med her på siden. Vi sørger nemlig altid for at vores læser blive oplyst omkrig de nyeste og bedste kampagner fra de danske bookmakere. Vi holder derfor altid et vågent øje med, hvem der har markedets bedste freebet-kampagner.

På denne side kan man altid blive opdateret på alle de bedste danske bookmaker-kampagner, og der er aldrig noget, der går vores næse forbi. Vi sørger ydermere for at skille skidt fra kanel, så man altid er sikker på at få præsenteret kampagner af højeste klasse. Ydermere kan man naturligvis altid finde spilforslag til dagens kampe samt optakter til alle de største fodboldkampe, sportsbegivenheder og underholdningsbegivenheder.

 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
 • Hurtig udbetaling
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Boosted odds
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Betal med MobilePay
Total bonus
1.000 DKK

Indbetal mellem 100 og 1.000 kr. og få samme beløb i bonus | Kun nye spillere | Gennemspil 5 x indbetaling + 5 x bonus senest 60 dage efter indbetaling | Min. odds: 1,80 | Indbetaling med paysafecard, Skrill og Neteller kvalificerer ikke til bonus

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Licens fra Spillemyndigheden
 • Boosted odds
 • Velfungerende app
Total bonus
500 DKK

Sats 100 – 500 kr. og få et freebet svarende til indsatsen | Gælder kun nye spillere | Min. odds for kvalificerende væddemål: 1,80 | Kun det første væddemål på over 100 kr. tæller | Freebet tildeles senest 48 timer efter kvalificerende væddemål er afgjort | Freebet udløber 30 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 • Betal med MobilePay
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
500 DKK

Spil 500 kr. på, at Danmark vinder kampen mod England den 20. juni 2024 og få et freebet på 500 kr., hvis væddemålet tabes | Gælder kun nye spillere oprettet via dette kampagnelink | Kampagneperiode: 17. juni 2024 kl. 00:00 til 20. juni 2024 kl. 17:59 | Gælder kun første indbetaling og første væddemål

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Gratis livestreaming
 • Betal med MobilePay
 • Officiel Superliga-partner
Total bonus
600 DKK

Indbetal 100 – 600 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Kvalificerende væddemål skal placeres senest 7 dage efter indbetaling. Maks. freebet op til 600 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Betal med MobilePay
 • Licens fra Spillemyndigheden
 • Døgnåben kundeservice
Total bonus
100 DKK

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 • Bredt udvalg af odds
 • Betal med MobilePay
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Mange sportsgrene
 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
Total bonus
1.000 DKK

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+