Danske Spil Free bets
DKK500 freebet
Nordicbets logo og slogan på blå baggrund
DKK600 freebet
LeoVegas Free bets
DKK1000 freebet

 

Hvad er et freebet?

Freebets kendes også under navne som risikofrie væddemål, gratis væddemål og lignende. Alle betegnelserne dækker dog over det samme, nemlig muligheden for at spille uden risiko. Altså at placere et væddemål og få pengene tilbage igen, hvis det ikke går hjem. Dermed er et freebet et omkostningsfrit væddemål, hvilket er yderst populært blandt spillere over hele verden.

 

Reglerne for et free bet er typisk:

  1.  Placer et væddemål.
  2. Hvis man vinder, indkasserer man gevinsten.
  3. Hvis man taber, får man indsatsen tilbage på kontoen eller et nyt spil til samme værdi.

Det er dog meget forskelligt, hvordan bookmakerne griber freebets an. Som med alle andre tilbud er der nemlig nogle freebet-kampagner, som er mere attraktive end andre. Nogle gange skal man for eksempel spille et vist beløb, før man får sit freebet, imens man andre gange får det helt kvit og frit. Nogle gange bliver ens tabte væddemål dækket med et nyt væddemål, som skal spilles til et bestemt odds, imens man andre gange simpelthen bare får pengene tilbage på sin konto. Dermed skal man altid huske at læse, hvad kravene til ens freebets er, da der altså kan være stor forskel. Derfor kan freebets nogle gange også snyde en smule, og ikke være helt så attraktive som de lyder.

Det er derfor en god idé at overveje, hvordan freebet-kravene passer sammen med ens spilmønster. Uanset hvad er det dog som regel en god idé at tage imod tilbuddene, så længe de ikke kræver, at man sprænger sit budget. Freebets er nemlig en god måde at forøge sin indtjening på.

 

Hvordan skal man bruge sit freebet?

Et af de store spørgsmål når man får et freebet er, hvordan det skal bruges. Det er klart, at man ønsker at maksimere sine muligheder, når man får muligheden for at lave et risikofrit væddemål. I sidste ende handler det dog om temperament, når man får muligheden for et freebet. Nogle foretrækker at gå efter guldet, imens andre hellere vil spille til et lavt odds for at øge chancen for profit.

 

Den aggressive spillestil

En tilgang til et freebet er den aggressive. Her går man efter et risikabelt spil til et højt odds. Tankegangen her er naturligvis, at man vil forsøge at vinde så meget som overhovedet muligt. Da man får sit indskud dækket på den ene eller anden måde, er dette et fornuftigt rationale. Man går her efter guldet i håbet om at få den helt store gevinst.

Da indskuddet er dækket af bookmakeren, kan man tillade sig at spille et satset spil, som man normalt ville holde sig fra. Skulle væddemålet ikke gå hjem, så gør det ikke noget, da man alligevel får tabet dækket af bookmakeren.

 

Den sikre spillestil

Alternativet til den aggressive tilgang er den sikre. Her ses freebettet i stedet som en chance, der ikke må spildes. I stedet for at gå efter guldet går man her efter et så sikkert spil som muligt. Man kan sige, at tankegangen her er, at lidt også har ret, og man skal tage, hvad man kan få.

Ingen af de to tilgange er mere rigtig end den anden. Det handler som bekendt om temperament og spillestil. I sidste ende kan de to stile meget vel ende med samme resultat. Med den aggressive spillestil skal man formentlig bruge mange forsøg på at ramme jackpotten, og med disse forsøg kan man stille og roligt akkumulere den samme sum som med den sikre spillestil.

Det bedste er derfor at sætte sig grundigt ind i de forskellige freebet-kampagners regler og vilkår og så vælge sit spil ud fra kampagnes krav. På denne måde sikrer man sig det bedste fra begge verdener.

 

Sådan får man freebets

Der er enkelte bookmakere, som har faste freebets. Dette kan for eksempel være, hver gang man har placeret et spil til en vis værdi eller lignende. Dette er dog sjældent. Normalt vil freebets være en del af bookmakerkampagner, og det sker ofte i forbindelse med store sportsbegivenheder som VM i fodbold eller EM i herrehåndbold, Champions League-aftener eller derby-kampe. Altså i forbindelse med begivenheder, hvor der er en masse interesse.

Det sker også ofte, at man får et såkaldt live-freebet til udvalgte kampe. Det betyder, at man får et gratis livebet, der altså kan placeres under kampen med samme regler som et freebet. For at få disse skal man som regel spille et bestemt beløb på kampen før kampstart, hvorefter man altså bliver belønnet med et risikofrit spil, der kan bruges under kampen.

Læs mere om livebetting her. 

Freebets kommer i mange forskellige afskygninger, men fælles for dem alle er, at de altid er akkompagneret af en række regler og vilkår. For at blive rigtig succesfuld med sine freebets er det vigtigt altid at holde øje med disse betingelser. Reglerne varierer nemlig fra freebet til freebet, hvorfor man skal huske at tjekke, hvad man går ind til.

 

Hvor finder man freebets?

Freebets kan findes hos alle bookmakere på det danske marked, men nogle steder er de mere hyppige end andre. En god måde at holde sig opdateret om de forskellige typer kampagner er ved at modtage nyhedsbreve fra de førende bookmakere med licens i Danmark. Man kan også bare holde øje med vores nyheder. Vi dækker nemlig altid alle de bedste kampagner fra de danske bookmakere og holder derfor naturligvis altid øje med de bedste freebet-kampagner.

På denne side kan man altid blive opdateret på alle de bedste danske bookmaker-kampagner, og der er aldrig noget, der går vores næse forbi. Vi sørger ydermere for at skille skidt fra kanel, så man altid er sikker på at få præsenteret kampagner af højeste klasse. Ydermere kan man naturligvis altid finde spilforslag til dagens kampe samt optakter til alle de største fodboldkampe, sportsbegivenheder og underholdningsbegivenheder.

Se listen over de bedste bookmakers i Danmark.

Danske Spil Free bets
DKK500 freebet
Nordicbets logo og slogan på blå baggrund
DKK600 freebet
LeoVegas Free bets
DKK1000 freebet