Odds banner til US Open 2018

Årets sidste Grand Slam-turnering ligger og lurer lige rundt om hjørnet. Mens fokus vil være på Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic hos mændene, så vil Serena Williams håbe på en triumferende retur til Flushing Meadows blot tolv måneder efter at have født sin datter. Det helt store spørgsmål er dog, om det danske tennishåb Caroline Wozniacki kan give hende kamp til stregen og måske endda snuppe sin anden Grand Slam-titel i 2018 efter sin succes ved Australian Open tidligere på året.

I denne optakt vil vi gå i dybden med odds på US Open samt hvem der er favoritter i herre- og damesinglen. Bookmakeren Unibet har i vores optik de klart bedste odds på US Open.

 

Odds på US Open hos Unibet

 

Læs de seneste oddsnyheder om US Open 2018

 

Odds på US Open 2018

Den forsvarende mester hos herrerne, Rafael Nadal, har været i forrygende form hele kalenderåret med sine fem titler. Heriblandt en rekordbrydende 11. French Open-titel hvilket aldrig er blevet overgået. Spanieren har da også ligget nummer ét på verdensranglisten nærmest hele året med undtagelse af to uger. Hvis han når til semifinalerne ved US Open, så bevarer han sin førsteplads. Det er dog ikke ham, som er den største favorit til at løfte trofæet, da Novak Djokovic viste sin storform frem ved Wimbledon i sidste måned. Serberen giver odds 3,40 hos Unibet, mens man kan få odds 4,25 på spansk succes.

Spiller Odds
Novak Djokovic 3,40
Rafael Nadal 4,25
Roger Federer 5,00
Alexander Zverev 10,00
Juan Martin Del Potro 11,00
Andy Murray 11,00

 

Hos damerne er det Petra Kvitová, som er i storform, da hun indtil videre har vundet fem WTA-titler i dette kalenderår. Hendes imponerende sæson har sendt hende tilbage i top fem på verdensranglisten. Det må siges at være imponerende, da hun blev ramt af en voldsom håndskade for omkring halvanden år siden. Der er dog mange om buddet i år, da både den regerende mester Sloane Stephens og den seksdobbelte US Open-vinder Serena Williams er blandt favoritterne. Man skal selvfølgelig heller ikke glemme Simona Halep, der ligger nummer ét på verdensranglisten lige nu. Danske Caroline Wozniacki betragtes som en dark horse hos bookmakeren Unibet, da hun giver pengene 13 gange igen.

Spiller Odds
Serena Williams 5,50
Simona Halep 7,50
Angelique Kerber 8,00
Sloane Stephens 9,00
Maria Sharapova 11,00
Petra Kvitová 13,00
Caroline Wozniacki 13,00

 

Odds på Wozniacki hos Unibet

 

US Open Damesingle

Vi starter vores optakt med at tage et kig på damesinglen ved US Open. Nedenfor vil vi gå i dybden med forhåndsfavoritterne og komme med vores bud på en vinder.

Simona Halep

Vi starter med en af de mest formstærke kvindelige tennisspillere på nuværende tidspunkt; nemlig nummer ét på verdensranglisten Simona Halep. Rumæneren startede kalenderåret ud med at vinde endnu en titel i Shenzhen. Herefter måtte hun se sig besejret af Caroline Wozniacki i Australian Open-finalen. Der gik dog ikke længe, før hun snuppede sin første Grand Slam-titel, da hun besejrede Sloane Stephens ved finalen i French Open. Ved Wimbledon kom hun til gengæld lynhurtigt ned på jorden igen, da blev til et tidligt exit allerede i tredje runde.

Den 26-årige rumæner har gjort det rigtig godt i Nordamerika de seneste par uger. Først vandt hun titlen i Montreal. Derefter kom hun hele vejen til finalen i Cincinnati Open, hvor det dog blev til et nederlag mod Kiki Bertens. Nu er hun så ankommet til New York, og der er ingen risiko for at miste førstepladsen. Caroline Wozniacki på andenpladsen er således for langt bagefter til at gå forbi hende.

Sidste år var Halep yderst uheldig med at trække Maria Sharapova allerede i første runde. Hun endte da også med at ryge ud efter tre sæt. Det var i øvrigt hendes første Grand Slam-turnering siden Australian Open i 2016, hvor hun testede positiv for ulovligt brug af meldonium. Efterfølgende blev hun tildelt en dopingkarantæne på femten måneder. Derfor kan Simona Halep virkelig optjene mange point, hvis hun kommer langt til US Open. Skulle det ske, så står hun med gode kort på hånden for at forblive nummer ét efter WTA-finalerne er færdigspillede i slutningen af oktober måned.

Hun er dog aldrig nået længere end til semifinalerne. Det tror vi heller ikke kommer til at ske i år. I vores optik bliver hun nummer tre eller fire.

Odds på Simona Halep vinder US Open.

 

Caroline Wozniacki

Det store danske tennishåb har døjet med en skade i ugerne op til US Open. Hendes bror har dog udtalt, at hun kommer til at stille op på smertestillende piller. Patrik Wozniacki sagde sådan her til Danmarks Radio, da de spurgte om hans søsters deltagelse.

– “Hun gør alt for at blive klar til US Open, som er det helt store mål. Jeg håber, at hun kan blive frisk nok, og jeg ved, at hun har fået en speciel accept af Wada på nogle piller.Hvis hun tager dem, skulle kroppen “glemme” smerten i 12 dage. Når de 12 dage så er gået, er det næsten et tilbageslag med dobbelt kraft, og så gør det rigtig ondt”, udtaler Patrik Wozniacki til DR.

Selvom det måske ikke lyder optimalt, så kan det faktisk godt gå hen og blive en fordel. Svenske Mats Wilander, som tidligere har vundet US Open, siger i hvert fald til Danmarks Radio, at en skade kan komme til at betyde færre kampe, mere træning og mindre pres.

– “Jeg kender ikke skadernes omfang, men nogle gange kan en skade være positiv op til en grand slam-turnering, fordi du ikke spiller så mange kampe, men i stedet har tid til at træne. Der hviler heller intet pres udefra. Det er svært at sige, hvad den perfekte forberedelse er. Bortset fra i Australien i år er det jo aldrig endt perfekt. Men hun skal selvfølgelig være frisk. De andre favoritter skal i hvert fald holde øje med hende, for hendes sult er ikke blevet tilfredsstillet af at vinde én grand slam-turnering”, udtalte Mats Wilander ifølge DR.

Vi tror, at Caroline Wozniacki kan komme rigtig langt. Rent faktisk ville det ikke undre os, hvis hun får kæmpet sig hele vejen til finalen.

Odds på Caroline Wozniacki vinder US Open.

Jimmie48 Photography / Shutterstock.com

 

Sloane Stephens

Den regerende mester er amerikanske Sloane Stephens, og hun er lidt af en solstrålehistorie. For omkring et års tid siden var hun ved at gøre comeback efter en meget seriøs fodskade, der gjorde, at hun var ved at ryge udenfor top 1000 på verdensranglisten. Der var nok ikke mange som havde regnet med, at hun cirka tolv måneder senere ville have være at finde i top tre, men det er præcis, hvad der er sket. Sidste år snuppede hun sin første Grand Slam-titel ved at slå hendes bedste ven Madison Keys i finalen. Det var et kæmpe vendepunkt for den 25-årige amerikaner, som for et halvt år siden også snuppede sejren ved Miami Open.

Nu er det helt store spørgsmål så, om hun kan forsvare sin titel på Flushing Meadows. Hvis hun skuffer ved US Open, så kun hun endda risikere at ryge udenfor top ti, så der er masser af pres på hende i år. Særligt fordi Angelique Kerber, som vandt turneringen i 2016, røg ud allerede i første runde, da hun skulle forsøge at genvinde den eftertragtede Grand Slam. Stephens har heller ikke haft den bedste optakt til denne turnering, da det er blevet til nederlag mod Simona Halep ved finalen i Rogers Cup samt et tidligt exit sidste uge i Cincinnati til Elise Mertens.

Om hun kan overraske ved US Open igen vil tiden vise, men umiddelbart tror vi ikke på det. Det kunne sagtens blive til en semifinaleplads, men så bliver det nok også endestationen for hende.

Odds på Sloane Stephens vinder US Open.

 

Serena Williams

For tolv måneder siden fødte Serena Williams sin datter Alexis Olympia Ohanian Jr., men nu er den 36-årige tennislegende tilbage i topform. Det kunne man da også se ved Wimbledon, hvor hun kom hele vejen til finalen, men dog måtte se sig slået af Angelique Kerber. Ved US Open jagter hun sin Grand Slam-titel nummer 24, hvilket vil sende hende op på siden af australske Margaret Court, som lige nu sidder alene på tennistronen.

Serena har dog ikke ligefrem imponeret på det seneste, hvor hun er røget ud til Johanna Konta i San Jose og Petra Kvitová i Cincinnati. Selvom hun ikke har spillet op til sit bedste, så må hun stadig betragtes som en af de helt store favoritter. Den seksdobbelte vinder var senest med i 2016, hvor hun måtte se sig slået i semifinalen af Karolina Plíšková. Året før røg hun også ud i semifinalen – denne gang højest overraskende til italienske Roberta Vinci.

US Open er dog hendes turnering, da hun har været i otte finaler hvoraf seks er blevet vundet. Derfor forventer vi også, at hun kommer langt i år. Umiddelbart synes vi, at det ligner en finaleplads, men om hun kan trække det længste strå er mere uvist.

Odds på Serena Williams vinder US Open.

Hold også øje med: Angelique Kerber, Petra Kvitová, Venus Williams, Garbiñe Muguruza, Elina Svitolina og Karolína Plíšková
Wildcards: Victoria Azarenka og Svetlana Kuznetsova

 

US Open Herresingle

Nu er det blevet tid til at tage et kig på herresinglen ved US Open. Læs med længere nede hvor vi analyserer forhåndsfavoritterne og finder frem til det bedste bud på en vinder.

Rafael Nadal

Først og fremmest vil vi tage et kig på verdens nummer ét; den regerende mester Rafael Nadal. Han har vundet turneringen tre gange, i 2010, 2013 og 2017, og har været i fremragende form hele sæsonen med sine sejre i Monte Carlo, Barcelona, Rom og Toronto. Derudover har han også vundet en Grand Slam, da han som skrevet før vandt French Open for 11. gang. Selvom han er 32 år gammel, har Nadal stadig det der skal til for at dominere herresinglen. Lige siden han nåede sidste års finale i Australian Open, hvor han endte med at tabe til schweiziske Roger Federer, så har spanieren virkelig fået karrieren tilbage på sporet med sine tre Grand Slam-titler.

Han sluttede også sidste år som verdens bedst rangerende mandlige tennisspiller og har holdt fast i den status nærmest hele kalenderåret. Rent faktisk er hullet så stort ned til Roger Federer, at selvom han skulle ryge ud allerede i første runde, vil han med stor sandsynlighed ikke miste sin topplacering. Udover sin rekordbrydende titel ved Roland Garros så har han altså snuppet yderligere fire titler. Senest i Toronto hvor han besejrede det græske stjerneskud Stefanos Tsitsipas i finalen. Nu vender han så tilbage til New York. Her vil han håbe på at få formindsket hullet op til Roger Federer på Grand Slam-leaderboardet. Schweizeren har nemlig vundet tyve styk, mens det er blevet til sytten styk for spanieren.

Hvis han eksempelvis forsvarer titlen ved US Open, og derefter snupper sejren ved Australien Open næste år, så kan Nadal nå op på siden af Federer ved sin favoritturnering French Open. Vi tror, at den spanske stjerne har masser af incitament og motivation til at gå hele vejen. Han er vores favorit til at vinde US Open anno 2018.

Odds på Rafael Nadal vinder US Open.

 

Roger Federer

Den schweiziske superstjerner dominerede US Open fra 2004 til 2008, hvor han vandt turneringen fem gange i træk. Siden da har han dog ikke fået lov til at løfte trofæet igen. Sidste år kom han til kvartfinalen, hvor han led et nederlag til Juan Martin del Potro. Han har været i finalen to gange det sidste årti – senest i 2015 hvor han tabte til Novak Djokovic.

Han startede kalenderåret ud med at genvinde Australian Open, hvilket var hans 20. Grand Slam-titel. Derefter snuppede han også sejrene i Rottedam og Stuttgart, og han var også i finalen ved Indian Wells, hvor han dog tabte til Juan Martin del Potro. Sejren i Stuttgart kom efter, han valgte ikke at deltage i turneringer på rødt grus, da det ville være nærmest umuligt for ham at besejre Rafael Nadal på det underlag.

Sidste måned mislykkedes det for det 37-årige tennisikon at forsvare sin Wimbledon-titel, da han måtte se sig slået af Kevin Andersen i kvartfinalen. Han havde ellers ét matchpoint i tredje sæt, men endte alligevel med at tabe i fem sæt. Det resulterede i, at han er blevet yderligere distanceret af Rafael Nadal på verdensranglisten, selvom det hjalp en smule, at han spillede sig til finalen i Cincinnati, hvor han tabte til Novak Djokovic i tre sæt.

Hvis han skal have bare den mindste chance for at snuppe førstepladsen fra Nadal, så bliver han nødt til at vinde turneringen. Derudover skal han så også håbe på, at spanieren må se sig slået i semifinalen. Vi har dog en smule svært ved at se det ske. I vores optik så bliver schweizeren nummer tre eller fire ved US Open, da han ryger ud lige før finalen.

Odds på Roger Federer vinder US Open.

Opvarming af Roger Federer ved WImbledon

Roger Federer varmer op ved Wimbledon | Af Stuart Slavicky/ShutterStock

 

Novak Djokovic

Sidste mand på vores liste er den serbiske sekser på verdensranglisten Novak Djokovic. Han har løftet US Open-trofæet to gange, i 2011 og 2015, men deltog ikke sidste år, da han var skadesplaget. Nu ligner det dog, at han er ved at være tilbage i fulde omdrejninger. Han snuppede således sejren ved Wimbledon i sidste måned. Det var i øvrigt fjerde gang, at han vandt verdens mest prestigefyldte tennisturnering. Hvis ikke Roger Federer er den største udfordrer til Rafael Nadal ved US Open, er det helt sikkert Novak Djokovic.

På grund af en skadesplaget sidste sæson var han for første gang nogensinde udenfor top 20, men er allerede tilbage i det fine selskab igen. Den 31-årige serber kan nu fokusere fuldt ud på at avancere yderligere og nyde en sen opblomstring præcis ligesom Federer og Nadal har i de seneste år. Da han vandt Cincinnati Masters i sidste uge, meldte han sig ind i en meget eksklusiv klub. Han har nemlig vundet alle fire Grand Slam-titler og samtlige ni Masters 1000-titler. Det har hverken Rafael Nadal eller Roger Federer præsteret. Som om det ikke var nok, har han også vundet fem ATP-titler (den seneste i 2015). Han fik endvidere bronze ved OL i Beijing for et årti siden.

The Djoker vil håbe på, at han kan fortsætte sin stormform ved den turnering, hvor han fik sit store gennembrud som 20-årig, da han nåede finalen i 2007. Hans fravær sidste år var rent faktisk første gang siden debuten i 2005, at han missede en Grand Slam-turnering. Derfor har han ikke nogle point at forsvare. Det betyder, at han kan spille fuldstændig frit. Efter vores bedste overbevisning kommer han hele vejen til finalen, hvor han med lidt lodtrækningsheld kommer til at møde Rafael Nadal.

Odds på Novak Djokovic vinder US Open.

Hold også øje med: Juan Martin del Potro, Alexander Zverev, Kevin Anderson, Marin Čilić og Grigor Dimitrov
Wildcardet: Stan Wawrinka

 

Odds på US Open hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund