Årets sidste Grand Slam-turnering ligger og lurer lige rundt om hjørnet. Mens fokus vil være på Novak Djokovic, Rafael Nadal og Roger Federer hos mændene. Så vil Serena Williams håbe på en triumferende retur til Flushing Meadows, blot to år efter at have født sin datter. Det helt store spørgsmål er dog, om hun endelig kan nå helt til tops i en Grand Slam efter hendes comeback. Det danske tennishåb Caroline Wozniacki er blandt outsiderne, og kan med en god portion held måske endda snuppe sin anden Grand Slam-titel. Efter hun så flot i 2018 vandt ved Australian Open.

I denne optakt vil vi gå i dybden med odds på US Open samt hvem der er favoritter i herre- og damesinglen. Bookmakeren Unibet har i vores optik de klart bedste odds på US Open.

Unibet Odds på US Open hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Læs de seneste oddsnyheder om US Open 2019

Odds på US Open 2019

Den forsvarende mester hos herrerne, Novak Djokovic, har været i forrygende form hele kalenderåret med sine tre titler. Heriblandt to af årets Grand Slams i Australian Open og Wimbledon. Serberen har da også ligget nummer ét på verdensranglisten hele året, og går ind som den største favorit til at løfte trofæet. Djokovic viste sin storform frem ved Wimbledon i sidste måned, da han besejrede Roger Federer i en af de bedste finaler nogensinde set. Serberen giver odds 2,20 hos Unibet, mens man kan få odds 4,50 på 2017 vinderen Rafael Nadal. Den sidste af de største favoritter er den spillende legende Roger Federer, og går han hele vejen får du odds 6,00.

SpillerOdds
Novak Djokovic2,20
Rafael Nadal4,50
Roger Federer6,00
Daniil Medvedev17,00
Alexander Zverev23,00
Juan Martin Del Potro26,00

Unibet Odds på Djokovic hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hos damerne er mange om buddet i år, da både den regerende mester og verdensetter Naomi Osaka, samt den seksdobbelte US Open-vinder Serena Williams er blandt favoritterne. Man skal selvfølgelig heller ikke glemme Simona Halep, der ligger nummer fire på verdensranglisten lige nu. Eller French Open mesteren Ashleigh Barty  som begge kan ende med trofæet. Danske Caroline Wozniacki betragtes desværre ikke som en dark horse hos bookmakeren Unibet, da hun giver pengene hele 101 gange igen.

SpillerOdds
Serena Williams6,00
Simona Halep8,00
Ashleigh Barty10,00
Naomi Osaka11,00
Karolina Pliskova14,00
Bianca Vanessa Andreescu15,00
Madison Keys17,00

Unibet Odds på Williams hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

US Open Damesingle

Vi starter vores optakt med at tage et kig på damesinglen ved US Open. Nedenfor vil vi gå i dybden med forhåndsfavoritterne og komme med vores bud på en vinder.

Simona Halep

Vi starter med en af de mest stærke kvindelige tennisspillere på nuværende tidspunkt; nemlig nummer fire på verdensranglisten Simona Halep. Rumæneren vandt tidligere på sommeren den måske største Grand Slam turnering af dem alle, da hun steg helt til tops i Wimbledon. I 2018 snuppede hun sin første Grand Slam-titel, da hun besejrede Sloane Stephens ved finalen i French Open. Og i årets Wimbledon fik hun altså sin anden Grand Slam titel, da hun vandt over Serena Williams i finalen.

Den 27-årige rumæner har siden Wimbledon titlen dog ikke været helt på toppen, og har ikke nået en semifinale siden titlen i sommers. Nu er hun så ankommet til New York, som den næststørste favorit og der er ingen tvivl om, at hun går efter den tredje Grand Slam titel.

I 2017 var Halep yderst uheldig med at trække Maria Sharapova allerede i første runde. Hun endte da også med at ryge ud efter tre sæt. Det var i øvrigt hendes første Grand Slam-turnering siden Australian Open i 2016, hvor hun testede positiv for ulovligt brug af meldonium. Efterfølgende blev hun tildelt en dopingkarantæne på femten måneder. Sidste år skuffede hun også, da det igen kun blev til en enkelt kamp, idet Kaia Kanepi gjorde kort proces og ekspederede rumæneren ud. Derfor kan Simona Halep virkelig optjene mange point, hvis hun kommer langt til US Open. Skulle det ske, så står hun med gode kort på hånden for at tage et spring på ranglisten.

Hun er dog aldrig nået længere end til semifinalerne. Det tror vi heller ikke kommer til at ske i år. I vores optik bliver hun nummer tre eller fire.

Odds på Simona Halep vinder US Open.

Naomi Osaka

Sidste års mester Naomi Osaka startede som lyn og torden i 2019, hvor hun vandt Australian Open. Dermed fortsatte hun det fantastiske spil, som hun viste fra sidste års US Open titel. Hun er trods en ret skuffende sæson, faktisk helt oppe som et på verdensranglisten. Og når man ligger nummer et, og tilmed er forsvarende mester er det svært ikke at nævne Osaka, som bud på en vinder af årets titel.

Den 27-årige japaner er blevet bedre år for år, og går ind til årets US Open som en af de fire største favoritter. Hun går efter, at sikre sig sin tredje Grand Slam titel i karrieren og spiller på favoritunderlaget hard court. Osaka er som skabt til, at spille på det hårde underlag da hun besidder den aggressivitet det kræves, at nå langt på netop dette underlag. Hun har desuden en kondition som få, og har en stor fordel når duellerne bliver lange og udmagrende.

Vi har dog ikke helt den store tiltro til, at Osaka kan genvinde sin titel fra sidste år. Men man kan være sikker på, at hun når langt omend det måske ikke bliver til endnu en titel.

Odds på Naomi Osaka vinder US Open.

Serena Williams

Vi slutter af med vores tip på en vinder af årets US Open. For to år siden fødte Serena Williams sin datter Alexis Olympia Ohanian Jr., men nu er den 37-årige tennislegende tilbage i topform. Det kunne man da også se ved Wimbledon, hvor hun kom hele vejen til finalen, men dog måtte se sig slået af Simona Halep. Ved US Open jagter hun sin Grand Slam-titel nummer 24, hvilket vil sende hende op på siden af australske Margaret Court, som lige nu sidder alene på tennistronen.

Serena har også imponeret på det seneste, hvor det blev til en finaleplads i Toronto, hvor hun dog måtte give fortabt med en skade. Hun har stadig ikke vundet en Grand Slam siden sit comeback, men må stadig betragtes som en af de helt store favoritter. Den seksdobbelte vinder var senest med i 2018, hvor hun måtte se sig slået i finalen af Naomi Osaka.

US Open er dog hendes turnering, da hun har været i ni finaler hvoraf seks er blevet vundet. Derfor forventer vi også, at hun kommer langt i år. Umiddelbart synes vi, at det ligner en finaleplads, men om hun kan trække det længste strå er mere uvist, vi tror dog på at 2019 slutter af med en Williams sejr!

Odds på Serena Williams vinder US Open.

Hold også øje med: Ashleigh Barty, Angelique Kerber, Petra Kvitová, Bianca Vanessa Andreescu, Madison Keys, Sloane Stephens og Karolína Plíšková.

US Open Herresingle

Nu er det blevet tid til at tage et kig på herresinglen ved US Open. Læs med længere nede, hvor vi analyserer forhåndsfavoritterne og finder frem til det bedste bud på en vinder.

Novak Djokovic

Sidste mand på vores liste er den serbiske verdensetter Novak Djokovic. Han har løftet US Open-trofæet tre gange, i 2011, 2015 og i 2019. Han ligner igen den helt store favorit, og har da også allerede vundet to ud af de tre Grand Slam turneringer, som er spillet i år. Australian Open og Wimbledon blev vundet på fornem vis, imens Rafael Nadal som så ofte før vandt French Open. Han snuppede således sejren ved Wimbledon i sidste måned efter en fantastisk finalesejr over Roger Federer. Det var i øvrigt femte gang, at han vandt verdens mest prestigefyldte tennisturnering. Han ligner på forhånd den største favorit, og det er måske kun Roger Federer eller Rafael Nadal, som reelt kan true hans dominans.

På grund af en skadesplaget sæson i 2017 var han for første gang nogensinde udenfor top 20. Men i slutningen af 2018 strøg han helt til tops igen, og har siden bevaret førstepladsen. Den 32-årige serber kan nu fokusere fuldt ud på, at vinde sæsonens tredje Grand Slam. Han nyder også en sen opblomstring præcis ligesom Federer og Nadal har gjort i de seneste år. Da han vandt Cincinnati Masters sidste år, meldte han sig ind i en meget eksklusiv klub. Han har nemlig vundet alle fire Grand Slam-titler og samtlige ni Masters 1000-titler. Det har hverken Rafael Nadal eller Roger Federer præsteret. Som om det ikke var nok, nærmer han sig også Roger Federers Grand Slam rekord med lynets hast, hvor han allerede nu har vundet hele 16 titler.

The Djoker vil håbe på, at han kan fortsætte sin stormform ved den turnering, hvor han fik sit store gennembrud som 20-årig, da han nåede finalen i 2007. Hans fravær i 2017 var rent faktisk første gang siden debuten i 2005, at han missede en Grand Slam-turnering. Men som forsvarende mester, og generelt den vel nok bedst spillende herrespiller på touren, er han igen seedet til at gå hele vejen. Efter vores bedste overbevisning kommer han hele vejen til finalen, hvor han med stor sandsynlighed igen hiver en Grand Slam titel i hus!

Odds på Novak Djokovic vinder US Open.

Rafael Nadal

Den tidligere verdens nummer ét; og 2017 mesteren Rafael Nadal er selvfølgelig en af de største konkurrenter til Djokovic. Han har vundet turneringen tre gange, i 2010, 2013 og 2017, og har været i fremragende form hele sæsonen med sine sejre i Rom og Montreal. Derudover har han også vundet en Grand Slam, da han som altid vandt French Open, denne gang for 12. gang. Selvom han er 33 år gammel, har Nadal stadig det der skal til for at dominere herresinglen. Lige siden han nåede finalen i 2017 udgaven af Australian Open, hvor han endte med at tabe til schweiziske Roger Federer, så har spanieren virkelig fået karrieren tilbage på sporet med sine fire Grand Slam-titler.

Han sluttede også sidste år som verdens næstbedst rangerende mandlige tennisspiller og har holdt fast i den status nærmest hele kalenderåret. Rent faktisk er hullet så stort ned til Roger Federer, at selvom han skulle ryge ud allerede i første runde, vil han med stor sandsynlighed ikke miste sin placering som nummer to. Udover sin rekordbrydende titel ved Roland Garros så har han altså snuppet yderligere to titler. Senest i Montreal hvor han besejrede det russiske stjerneskud Daniil Medvedev i finalen. Nu vender han så tilbage til New York. Her vil han håbe på at få formindsket hullet op til Roger Federer på Grand Slam-leaderboardet. Schweizeren har nemlig vundet tyve styk, mens det er blevet til atten styk for spanieren.

Hvis han eksempelvis genvinder titlen fra 2017 ved US Open, og derefter snupper sejren ved Australien Open næste år, så kan Nadal gå forbi Federer ved sin favoritturnering French Open. Med den form Djokovic dog viser, bliver det nok mere end svært. Vi tror, at den spanske stjerne har masser af incitament og motivation til at gå hele vejen, men at Djokovic bliver stopklodsen når de to mødes.

Odds på Rafael Nadal vinder US Open.

Roger Federer

Den schweiziske superstjerner dominerede US Open fra 2004 til 2008, hvor han vandt turneringen fem gange i træk. Siden da har han dog ikke fået lov til at løfte trofæet igen. Sidste år kom han blot til 1/8 delsfinalen, hvor han led et overraskende nederlag til australske John Millman i fire sæt. Han har været i finalen to gange det sidste årti – senest i 2015 hvor han tabte til Novak Djokovic.

Han startede i 2018 kalenderåret ud med, at genvinde Australian Open, hvilket var hans 20. Grand Slam-titel. Siden har han ikke formået, at stige helt til tops i en Grand Slam og står derfor stille på de 20 titler. I 2019 har han dog vundet tre store turneringer, samt han blev besejret i Wimbledon finalen i den legendariske kamp mod Djokovic. Få uger før nederlaget til Djokovic, led han endnu et tungt nederlag til Nadal i semifinalen i French Open. En ting er dog sikkert, Federer spiller bedre end nogen anden spiller har kunne gøre som 38-årig. Hvilket hans tre titler i Dubai, Miami og Halle da også er bevis på.

Sidste måned mislykkedes det som skrevet for det 38-årige tennisikon, at vinde endnu en Wimbledon-titel, da han måtte se sig slået af Novak Djokovic finalen. Han havde ellers hele to matchbolde i femte sæt, men endte alligevel med at tabe kampen efter tie breaken. Det var en rekordbrydende kamp da de i det femte og afgørende sæt, skulle spille 24 partier inden Djokovic altså vandt tie breaken med 7-3.

Hvis han skal bevare sin status, som den spiller med flest Grand Slams i historien, så bliver han nødt til at vinde turneringen. Nadal har med sin 18 og Djokovic med 16 titler over de sidste år halet gevaldigt ind på legenden. Vi har dog en smule svært ved at se det ske. I vores optik så bliver schweizeren nummer tre eller fire ved US Open, da han ryger ud lige før finalen, eller i bedste kæmper sig i finalen, men udmattet vil være ude af stand til, at vinde.

Odds på Roger Federer vinder US Open.

Opvarming af Roger Federer ved WImbledon
Roger Federer varmer op ved Wimbledon | Af Stuart Slavicky/ShutterStock
Hold også øje med: Juan Martin del Potro, Alexander Zverev, Marin Čilić, Stefanos Tsitsipas, Dominic Thiem og Daniil Medvedev.

Unibet Odds på US Open hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund