Først kom kioskerne, hvor man kunne spille på alt mellem himmel og jord. Så kom bookmakerne ind på internettet, hvor det hele blev lidt lettere. Der er både flere odds, større udvalg, flere specialvæddemål og senest muligheden for livebetting imens en kamp eller begivenhed bliver afviklet.

Nu har bookmakerne så taget det næste skridt for at skabe de optimale forhold for spillerne. Nu kan man nemlig benytte sig af cash out, inden ens kamp er færdigspillet.

Bookmakerne tilbyder nu muligheden for at få ens penge udbetalt lang tid før at en kamp er færdigspillet. De tilbyder en pris for ens kupon, alt afhængig af hvad man har spillet på og den aktuelle stilling i kampen. Man kan altså beslutte sig for at tage profitten inden kampen er slut, og dermed fjerne risikoen for at resultatet går den forkerte vej.

 

Bookmakere der tilbyder cash out

500 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 500 kr. i velkomstbonus. Indbetaling + bonus skal gennemspilles seks gange til min. odds 1,50. Indsætter du 500 kr., skal du altså spille for 6.000 kr.
800 kr. DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 800 kr. i velkomstbonus. Indbetaling + bonus skal omsættes fem gange til min. odds 1,80. Indbetaler du 800 kr. skal du altså spille for 8.000 kr.
DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Indbetaling + bonus skal omsættes 5 gange til min. odds 1,80. Indsætter du 1.000 kr., skal du altså spille for 10.000 kr.
100 DKKTotal Bonus
Gælder kun nye spillere | Få 100 kroners freebet ved oprettelse | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
500 DKKTotal Bonus
Registrer dig og få 500 kr. i bonus.
500 DKKTotal Bonus
Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.
DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 500 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles ti gange til min. odds 1,70 indenfor 60 dage.
Stor bonusTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.
500 DKKTotal Bonus
Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode • Et kvalificerende bet er en ”real money”-indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked med et odds på minimum 1.5 • Freebet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 7 dage • Maks. gevinst ved brug af bonus er 3000 kr. ekskl. Jackpot • Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle & vilkår gælder.
1.000 DKKTotal Bonus
100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage.

Eksempel på cash out-kupon

Når først man har forstået konceptet i at lave cash out, så vil man tit sidde klistret til livebetting-platformen hos ens yndlings bookmaker. I nedenstående afsnit har vi taget et par eksempler, der beskriver hvor meget man for eksempel kan få, hvis man har spillet 750 kroner på, at Manchester United vinder til odds 3.30.

Man har spillet 750 kroner, og hvis man undlader at lave cash out på noget tidspunkt, så vil man, hvis Manchester United vinder kampen, få 2.475 kroner. Skulle Manchester United tabe kampen har man selvfølgelig tabt sine 750 kroner.

Lad os antage at Manchester United scorer til 1-0 efter 28 minutter. Manchester United spiller generelt godt, og bookmakeren tror på, at Manchester United har gode muligheder for at vinde kampen. Bookmakeren vil derfor gerne give udbetale 1.125 kroner, hvis man vælger at cash out allerede efter 30 minutter.

Det kan dog ske, at udeholdet går helt amok og scorer tre hurtige mål efter pausen. Lad os antage der mangler 25 minutter af kampen, og at bookmakeren nu kun betale 52 kroner for kuponen. Man kan altså vælge at udbetale 52 kroner nu i bytte for at opgive de 2.475 kroner, som man ville vinde, hvis man venter, og Manchester United ender med at vinde kampen.

Man kan altså godt få tilbudt mindre end ens kupon er værd. Faktisk kan den gå helt ned til én øre. Man kan selvfølgelig aldrig få tilbudt mere end hvad ens kupon potentielt er værd, så i vores eksempel vil man aldrig kunne få udbetalt mere end 2.475 kroner. Bookmakerne plejer som hovedregel at fjerne muligheden for at lave cash out, når der mangler under 5 minutter af en kamp.

 

Cash out på mobilen

De fleste bookmakere der tilbyder mulighed for at lave cash out, tilbyder også mulighed for at man kan lave cash out på ens mobil og tablet. Man har altså mulighed for på farten at vælge at tage profitten her og nu. Man behøver derfor ikke at gå glip af muligheden for at tage profitten, hvis man bedre kan lide at benytte sig af mobilbetting.

Man kunne for eksempel være på et stadion i Danmark hvor man følger en kamp live. Her er det jo oplagt at have sin mobil i lommen og vælge at tage pengene på det helt rigtige tidspunkt. Man har måske spillet 2-0 inden kampen gik i gang, og hvis der så står 2-0 allerede efter 25 minutter, så var det måske værd at overveje at tage profitten nu.

Cash out på bwin

Vi synes, at bwin er en af de bedste bookmakere med dansk licens, og derfor er det også ekstra fedt, at bwin er af de bookmakere der på nuværende tidspunkt tilbyder at lave cash out på livekampe.

Hos bwin er det nemt at lave cash out, og man kan gøre det på langt de fleste kampe.

Sådan laver man cash out på bwin

  1. Placer et væddemål på en kamp hvor der er mulighed for livebetting.
  2. Gå til liveodds-fanen som man finder i toppen af bwin-hjemmesiden.
  3. Gå til “Mine Bets” i højre side og find en oversigt over live-kampene.
  4. Tryk på “cash out” for at få pengene her og nu.

Man skal være opmærksom på, at hvis der bliver dømt straffespark, eller sker andre afgørende ting i kampen, så vil muligheden for at lave cash out blive suspenderet i en kortere periode. Man mister derfor ikke muligheden for at lave cash out, blot fordi at man i en kort periode ikke kan finde kampen under “Mine Bets”.

 

Prøv livebetting hos bwin