Først kom kioskerne hvor man kunne spille på alt mellem himmel og jord. Så kom internettet, hvor bookmakerne fulgte med på nettet. Det hele blev lidt lettere, flere odds, større udvalg, flere specialspil og senest muligheden for at spille på liveodds imens en kamp eller begivenhed bliver afviklet.

Nu har bookmakerne så taget det næste skridt for at skabe de optimale forhold for spillerne. Nu kan du nemlig Cash Out inden din kamp er spillet færdig.

Bookmakerne tilbyder dig nu muligheden for at få dine penge udbetalt lang tid før at en kamp er spillet færdigt. De tilbyder dig en pris for din kupon, alt efter hvad du har spillet på og den aktuelle stilling i kampen. Du kan altså beslutte dig for at score profitten inden kampen er slut, og dermed fjerne risikoen ved at resultatet går den forkerte vej.

 

Bookmakere der tilbyder Cash Out

500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
2.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
DKKTotal Bonus
1.500 DKKTotal Bonus
2.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
750 DKKTotal Bonus

 

Eksempel på Cash Out kupon

Når først du har forstået konceptet i at lave Cash Out, så vil du for altid sidde klistret til livebetting-platformen hos din yndlings bookmaker. I nedenstående har vi taget et par eksempler der beskriver hvor meget du fx. kan få hvis du har spillet €100 på at Manchester United vinder til odds 3.30.

Du har spillet €100, og hvis du undlader at lave Cash Out på noget tidspunkt, så vil du hvis Manchester United vinder kampen få €330. Skulle Manchester United tabe kampen har du altså tabt €100.

Lad os antage at Manchester United scorer til 1-0 efter 28 minutter. Manchester United spiller generelt godt, og bookmakerne tror på at United har gode muligheder for at vinde kampen. Nu vil bookmakerne gerne give dig €150 igen, hvis du vælger at Cash Out efter 30 minutter.

Der sker dog det, at udeholdet går helt amok og scorer 3 hurtige mål efter pausen, og nu mangler der kun 25 minutter af kampen. I det tilfælde vil Bookmakeren nu kun betale €7 for din kupon. Du kan altså vælge at score €7 nu mod at opgive de €330 du vil vinde hvis du venter og United ender med at vinde kampen.

Du kan altså godt få tilbudt mindre end din kupon er værd helt ned til €0.01. Du kan aldrig få tilbudt mere end hvad din kupon er værd, så i vores eksempel vil du altså aldrig kunne få mere end €330. Bookmakerne plejer som regel at fjerne muligheden for at lave Cash Out, når der mangler 5 minutter af en kamp.

 

Cash Out på din mobil

De fleste bookmakere der tilbyder mulighed for at lave Cash Out, tilbyder også mulighed for at du kan cash out på din mobil og tablet. Du har altså mulighed for på farten at vælge at tage profitten her og nu. Du behøver derfor ikke at gå glip af muligheden for at tage profitten, hvis du ikke lige har adgang til en computer.

Du kunne fx. være at finde på en stadion i Danmark hvor du følger en kamp live. Her er det jo oplagt at have sin mobil i lommen, og vælge at tage pengene på det helt rigtige tidspunkt. Du har måske spillet 2-0 inden kampen gik i gang, og hvis det så er 2-0 efter 25 min, så var det måske værd at overveje at tage profitten nu.

 

Cash Out på bet365

Bet365 er absolut den bedste bookmaker med dansk licens, og derfor er det også ekstra fedt, at bet365 er af de de få bookmakere der på nuværende tidspunkt tilbyder at lave Cash Out på livekampe.

Hos bet365 er det nemt at lave Cash Out, og du kan gøre det på de fleste kampe.

Sådan laver du Cash Out på bet365

  1. Placerer et bet på en kamp hvor der er mulighed for livebetting
  2. Gå til loveodds fanen som du finder i toppen af bet365.dk
  3. Gå til “Mine Bets” i højre side og find en oversigt over dine live-kampe
  4. Tryk på “Cash Out” for at få pengene her og nu

 

Du skal være opmærksom på, at hvis der bliver dømt straffespark, eller sker andre afgørende ting i kampen, så vil din mulighed for at lave Cash Out blive suspenderet i en kortere periode. Du mister derfor ikke muligheden for at lave et Cash Out, blot fordi at du i en kort periode ikke kan finde din kamp under “Mine Bets”.

I nedenstående har vi i billeder vist hvordan du laver Cash Out på bet365.

 

Billeder: Sådan laver du Cash Out på Bet365

Du starter med at trykke på “Liveodds” fanen som du finder i toppen af bet365.

liveodds

Ude til højre finder du “Mine Bets”. Du trykker på fanen for at se alle dine igangværende bets. Her kan du se hvilke kampe der er i gang, og hvor meget du kan få udbetalt her og nu. For at få udbetalt dine penge og afslutte dit bet skal du trykke på “Cash Out”.

Cash Out på bet365

I ovenstående tilfælde vil vi kunne få €2.04 udbetalt her og nu. Vi har spillet €3 på kampen, så vi vil altså få et tab på €0.96 hvis vi vælger at afslutte vores væddemål nu. Venter vi og vinder på vores væddemål, så vil vi få udbetalt €14.25.