Først kom kioskerne, hvor man kunne spille på alt mellem himmel og jord. Så kom bookmakerne ind på internettet, hvor det hele blev lidt lettere. Der er både flere odds, større udvalg, flere specialvæddemål og senest muligheden for livebetting imens en kamp eller begivenhed bliver afviklet.

Nu har bookmakerne så taget det næste skridt for at skabe de optimale forhold for spillerne. Nu kan man nemlig benytte sig af cash out, inden ens kamp er færdigspillet.

Bookmakerne tilbyder nu muligheden for at få ens penge udbetalt lang tid før at en kamp er færdigspillet. De tilbyder en pris for ens kupon, alt afhængig af hvad man har spillet på og den aktuelle stilling i kampen. Man kan altså beslutte sig for at tage profitten inden kampen er slut, og dermed fjerne risikoen for at resultatet går den forkerte vej.

 

Bookmakere der tilbyder cash out

1.000 DKKTotal Bonus
Spil op til 1.000 kroner og få et live free bet af samme værdi op til 1.000 kroner. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
1.000 DKKTotal Bonus
Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.
1.000 DKKTotal Bonus
Tilbuddet er kun for nye spillere. Kun din første indbetaling bestemmer værdien af ​​dine gratis væddemål. For eksempel, en indbetaling på 1000kr. vil resultere i et gratis væddemål på 500 kr. til sportsbook samt et gratis væddemål på 500 kr. til spreadbetting, som du modtager når dit første indskud er gennemspillet 1 gang til minimum odds 1,50. Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af velkomstbonussen. Spread bettting tab kan være større end din indsats. 18+
1.000 DKKTotal Bonus
5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling. Regler og vilkår gælder.
1.000 DKKTotal Bonus
Indbetal mellem 100 og 1.000 kroner og få samme beløb i bonus. Gennemspil bonus inden 60 dage til min. odds 1,80. Min. 18 år. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet
500 DKKTotal Bonus
Registrer dig og op til få 500 kr. i bonus. Omsæt indbetalingen en gang på en kupon bestående af mindst to kampe med min. odds 1,50 hver. Freebet udbetales i form af 100 kroner pr. uge i op til fem uger afhængigt af indskuddet. Min. 18 år. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet.
1.000 DKKTotal Bonus
Spil op til 1.000 kroner og få et live free bet af samme værdi op til 1.000 kroner. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.
1.000 DKKTotal Bonus
9.00x bonus til minimum odds 2,00. Totalt 9000 DKK å omsætte for ved den fulde bonus. Kun for nye Mr Play kunder, 18+. MrPlays gældende vilkår og betingelser for denne bonus gælder.
1.000 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.
DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.
500 DKKTotal Bonus
Gælder kun nye spillere | Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet | 18+

Eksempel på cash out-kupon

Når først man har forstået konceptet i at lave cash out, så vil man tit sidde klistret til livebetting-platformen hos ens yndlings bookmaker. I nedenstående afsnit har vi taget et par eksempler, der beskriver hvor meget man for eksempel kan få, hvis man har spillet 750 kroner på, at Manchester United vinder til odds 3.30.

Man har spillet 750 kroner, og hvis man undlader at lave cash out på noget tidspunkt, så vil man, hvis Manchester United vinder kampen, få 2.475 kroner. Skulle Manchester United tabe kampen har man selvfølgelig tabt sine 750 kroner.

Lad os antage at Manchester United scorer til 1-0 efter 28 minutter. Manchester United spiller generelt godt, og bookmakeren tror på, at Manchester United har gode muligheder for at vinde kampen. Bookmakeren vil derfor gerne give udbetale 1.125 kroner, hvis man vælger at cash out allerede efter 30 minutter.

Det kan dog ske, at udeholdet går helt amok og scorer tre hurtige mål efter pausen. Lad os antage der mangler 25 minutter af kampen, og at bookmakeren nu kun betale 52 kroner for kuponen. Man kan altså vælge at udbetale 52 kroner nu i bytte for at opgive de 2.475 kroner, som man ville vinde, hvis man venter, og Manchester United ender med at vinde kampen.

Man kan altså godt få tilbudt mindre end ens kupon er værd. Faktisk kan den gå helt ned til én øre. Man kan selvfølgelig aldrig få tilbudt mere end hvad ens kupon potentielt er værd, så i vores eksempel vil man aldrig kunne få udbetalt mere end 2.475 kroner. Bookmakerne plejer som hovedregel at fjerne muligheden for at lave cash out, når der mangler under 5 minutter af en kamp.

 

Cash out på mobilen

De fleste bookmakere der tilbyder mulighed for at lave cash out, tilbyder også mulighed for at man kan lave cash out på ens mobil og tablet. Man har altså mulighed for på farten at vælge at tage profitten her og nu. Man behøver derfor ikke at gå glip af muligheden for at tage profitten, hvis man bedre kan lide at benytte sig af mobilbetting.

Man kunne for eksempel være på et stadion i Danmark hvor man følger en kamp live. Her er det jo oplagt at have sin mobil i lommen og vælge at tage pengene på det helt rigtige tidspunkt. Man har måske spillet 2-0 inden kampen gik i gang, og hvis der så står 2-0 allerede efter 25 minutter, så var det måske værd at overveje at tage profitten nu.

Cash out på bwin

Vi synes, at bwin er en af de bedste bookmakere med dansk licens, og derfor er det også ekstra fedt, at bwin er af de bookmakere der på nuværende tidspunkt tilbyder at lave cash out på livekampe.

Hos bwin er det nemt at lave cash out, og man kan gøre det på langt de fleste kampe.

Sådan laver man cash out på bwin

  1. Placer et væddemål på en kamp hvor der er mulighed for livebetting.
  2. Gå til liveodds-fanen som man finder i toppen af bwin-hjemmesiden.
  3. Gå til “Mine Bets” i højre side og find en oversigt over live-kampene.
  4. Tryk på “cash out” for at få pengene her og nu.

Man skal være opmærksom på, at hvis der bliver dømt straffespark, eller sker andre afgørende ting i kampen, så vil muligheden for at lave cash out blive suspenderet i en kortere periode. Man mister derfor ikke muligheden for at lave cash out, blot fordi at man i en kort periode ikke kan finde kampen under “Mine Bets”.

 

Prøv livebetting hos bwin