1.000 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
DKKTotal Bonus
1.500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus

Regler og vilkår gælder for alle ovenstående bonusser. 

Som det fremgår af ovenstående tabel, har vi listet de bedste odds bonusser som findes på det danske marked. Alle bookmakere har dansk licens og dermed skattefrie gevinster.

Du må gerne udnytte alle bonusserne du finder her på siden, og som du vil opdage ved at skimme bonuslisten herover, er der tale om bonusser for flere tusinde kroner, som du kan udnytte en efter en. Et godt tip er, at spille en bonus helt fri før du kaster dig over en ny, da det kan kræve en del af spille to eller flere bonusser ud på samme tid.

Alle bookmakerne kører som udgangspunkt med klassiske velkomstbonusser, hvor dit første indskud matches med en bonus på samme størrelse som dit indskud.

Alle bonusser er underlagt et gennemspilskrav, som du skal gennemføre, før pengene kan hæves til din bankkonto. Dette er naturligvis for at sikre, at kunderne ikke udnytte bonustilbuddet uden at sætte pengene i spil først. Som minimum har du altid 60 dage til at gennemspille din bonus.

 

Hvad er en Odds Bonus

I denne artikel kigger vi nærmere på flere store spørgsmål vedrørende odds bonusser. Er de skattefrie? Hvilke krav er der forbundet med en odds bonus og kan man få en bonus hvis man spiller fra mobilen? Få svar på alt dette og mere til herunder.

  1. Skattefri odds bonus
  2. Freebet/risikofrie bonusser
  3. Velkomstbonus / Gennemspilskrav
  4. Omsætningsbonus
  5. Odds bonus på mobil og tablet
  6. FAQ om odds bonus

 

Skattefri odds bonus

Et af de spørgsmål vi oftest modtager her på odds.dk, omhandler hvorvidt de gevinster vores brugere vinder på odds og sportsbetting er skattefrie. Det er faktisk et meget simpelt spørgsmål at svare ja til, hvis man ellers følger et par regler.

Først lidt forhistorie:

Tilbage i 2011 blev de danske politikere enige om at liberalisere den danske spillemarked. Det fik den konsekvens, at der i dag er 100% klare linjer om hvor man må spille, og hvorvidt de gevinster man vinder er skattefrie. Det gælder både når du spiller i de fysiske butikker og hos de mange Online Spilleselskaber der findes. Pr 1. januar 2012 har der altså være helt klare linjer.

I dag er det lettere end nogen sinde at finde ud af hvilke spilleselskaber der er 100% skattefrie. Alle sider der har modtaget dansk licens er skattefrie og det gælder også for din bookmaker bonus.

 

Kig efter Spillemyndighedens logo

spillemyndigheden-logo

Er du i tvivl om den bookmaker du overvejer at åbne konto hos, har dansk licens, skal du blot kigge efter Spillemyndighedens logo (som er vist her til højre).

Hvis din bookmaker skilter med dette logo, kan du være sikker på at bookmakeren har dansk licens og derfor er reguleret af den danske stat. Det betyder også, at bookmakeren betaler skat til den danske stat, og dermed slipper du for at svare skat, når du vinder på odds og betting.

Her på Odds.dk har vi kun valgt at liste de sider der rent faktisk bidrager til fællesskabet. Det er alle sider du trygt og sikkert kan spille på.

På alle sider er dine penge sikret mod konkurs og andre ubehageligheder, og med Spillemyndighedens kontrol af udbydere af spil i det danske marked, kan du altså trygt spille hos alle de sider der har licens i Danmark og drage fordel af deres odds bonusser.

 

Free bet/risikofrie bonusser

Et free bet er en bonus som spilleselskaberne fra tid til anden tilbyder til sine kunder. Nogle sider tilbyder det som en del af et introduktionstilbud, som fx Betfair gør. Andre tilbyder det som en løbende promotion, hvor du har mulighed for at få et gratis væddemål, typisk på store kampe som Champions League.

Et free bet er et bet som bliver refunderet i tilfælde af, at du tabet dit bet. I nogen tilfælde er det nok at lave et væddemål på fx. 250 kroner, og taber du dit bet får du refunderet dine 250 kroner.

Bet365 skal man typisk spille på en kamp inden kampen går i gang, og så skal man efterfølgende placere et bet på samme kamp live.

Taber du dit live-væddemål, får du det refunderet dine penge af bet365. Det kunne fx. være at du har sat 250 kroner på at Real Madrid skal vinde over FC Barcelona før kampen. Når kampen så går i gang sætter du 250 kroner på at der kommer under 10 hjørnespark i kampen. Kommer der 11 hjørnespark, får du dine 250 kroner tilbage.

Et free bet er et ef markedets bedste odds bonusser, og de bliver jævnligt delt ud af spillesiderne. Hold derfor øje med i mailbox og på Odds.dk, så du ikke går glip af muligheden for en risikofri bookmaker bonus.

 

Velkomstbonus / Gennemspilskrav

Når du modtager en odds bonus hos et spilleselskab, så er der altid en række krav og regler som gør sig gældende. Når du opretter en ny konto og indsætter penge, får du som regel en bonus indsat direkte på din konto, som du kan bruge til at spille for.

Du får dog ikke bare gratis penge af siderne, som du kan hæve med det samme. I dag er det sådan, at de fleste sider har en række ret specifikke krav til din bonus. Det som oftes gør sig gældende er, at du skal omsætte din velkomstbonus et bestemt antal gange før du kan udbetale pengene til din konto. Det kan være at du skal omsætte din bonus 6 gange til minimum odds 1.50. Nogen steder er det ok kun at spille på én kamp, hvor du andre steder skal spille på minimum 2 kampe.

Det er altså altafgørende, at du tjekker de regler og vilkår der er forbundet med din velkomstbonus, da det svinger fra sted til sted. Her på odds.dk har vi lavet anmeldelser af alle bookmakere med licens i Danmark, og her kan du læse meget mere om de enkelte siders gennemspilskrav til deres velkomstbonusser.

En anden vigtig ting du skal huske at kigge efter er hvor meget du skal indsætte for at få din bonus. Har du fx mulighed for at modtage en bonus på 50% op til 1.500 kroner,  skal du indsætte 3.000 kroner for at modtage den fulde bonus på 1.500 kroner. Som regel er det et krav at du indsætter 1000 kroner for at modtage 1000 kroner.

Det er dog ikke et krav, at man skal indsætte 1000 kroner for at få en bonus. Hvis der fx står 100% op til 1000 kroner, så er det altså den maksimale bonus du kan modtage. Du kan dog godt vælge kun at indsætte 200 kroner, og så tilsvarende modtage en odds bonus på 200 kroner.

 

Omsætningsbonus

En omsætningsbonus fungerer på samme måde som en klassisk velkomstbonus. Den afgørende forskel er dog, at du ikke skal indsætte nogen penge for at spille din bonus fri, lige som du først modtager din odds bonus når du har spillet dine penge fri.

Spillesiden stiller simpelthen et krav for en omsætning, og når du har mødt kravet for omsætningen, vil du få udbetalt et beløb på din konto. Det er ikke en specielt udbredt bonus, men kan fra tid til anden findes hos udbyderne.

 

Odds bonus på mobil og tablet

I dag bliver det mere og mere normalt at folk vælger at oddse og bette via deres telefon. Det er nemt da man altid har sin telefon med på farten, og så behøver man heller ikke at bruge NemID.

Specielt det faktum at man kan oddse uden NemID har betydet, at de fleste spilleselskaber i Danmark har fået øjnene op for at tilbyder deres kunder et ekstra godt produkt her. Derfor har flere af de store bookmakers også valgt at tilbyde en separat odds bonus til mobil og tablet. Det er simpelthen en bonus som tilbydes til at spillere, første gang de oddser på deres telefon eller tablet.

Det er super nemt at odds på sin telefon og tablet, og derfor bør man i høj grad overveje at kigge på bookmakernes mobile tilbud. De fleste bookmakere har som sagt specielle bonusser til sine kunder der første gang prøver at bette på sin telefon og tablet, så log ind på din bookmaker og se om de ikke har en ekstra godt tilbud til dig.

 

FAQ om odds bonus

Odds.dk modtager dagligt spørgsmål omkring odds bonusser, og derfor har vi besluttet os for at samle dem her, så vi ikke skal svare på de samme spørgsmål hele tiden.

– Kan jeg modtage en odds bonus på alle sider

Ja, du har mulighed for at oprette en betting konto hos alle sider med licens i Danmark og udnytte alle bonusser én  efter én. Når du har spillet en bonus fri på én side, tager du bare den næste side i rækken.

Kan jeg få en odds bonus selvom jeg allerede har en betting konto

Det varierer fra side til side. Har du én gang benyttet dig af en velkomstbonus, kan du ikke længere modtage en ny velkomstbonus. Hos nogle spilleselskaber er det et krav, at du indløser din velkomstbonus inden for den første måned.

Det svinger dog fra side til side, så det kan godt lade sig gøre hos nogen selskaber at få din odds bonus, hvis du aldrig har modtaget den. Skriv til siderens support og hør om dine mulighed for at gøre brug af din velkomstbonus.

Har Danske Spil en Odds bonus

De af vores spillere der er vant til spille Oddset i fysiske butikker er nok bekendt med, at der ikke findes nogen odds bonus. Men efter at Danske Spil er kommet på nettet, findes der faktisk en velkomstbonus på helt op til 500 kroner. Den har du mulighed for at modtage første gang du spiller oddset online på Danske Spil.

Bonussen er på 50% op til 500 kroner, hvilket betyder, at du skal indbetale 1000 kr. for at få det fulde bonusbeløb på 500 kr.