Søndag den 27. maj starter den 122. udgave af tennisturneringen French Open, der er en af verdens største og mest traditionsrige. French Open er årets anden grand slam, og igen i år er deltagerfeltet fyldt med alle tennissportens stjerner. På herresiden er Rafael Nadal gigantisk favorit, imens Simona Halep er favorit på kvindesiden. Caroline Wozniacki, der vandt Australian Open tidligere på året, vurderes som en af de farligste outsidere til at løbe med den samlede sejr.

Unibet Odds på French Open her

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Læs de seneste oddsnyheder om French Open

Odds på French Open 2018

Rafael Nadal er kæmpe favorit til at vinde French Open 2018. Den spanske tennisstjerne har vundet turneringen ti gange tidligere, og han er ikke overraskende forsvarende mester. Nadals favoritværdighed bliver forstærket af, at hans normale nemesis, Roger Federer, ikke stiller til start i årets turnering. Den britiske stjerne Andy Murray er heller ikke med. Dermed er det svært, at se, hvem der skal true ham i kampen om sejren, hvilket også kan ses tydeligt på nedenstående odds fra Unibet.

Rafael Nadal1,38
Alexander Zverez9,00
Novak Djokovic14,00
Dominic Thiem15,00

Hos kvinderne er det som altid en smule mere uforudsigeligt. Her er der rigtig mange fremragende tennisspillere om buddet, og det er sværere at spå om vinderen. Der er dog alligevel et par navne, der skiller sig ud fra mængden.

Det gælder først og fremmest Simona Halep og Elina Svitolina. De er begge blandt de allerbedste i verden, og underlaget passer dem rigtig fint. Efter dem følger et tæt felt af outsiders, der blandt andet inkluderer Serena Williams, Maria Sharapova og selvfølgelig danske Caroline Wozniacki.

Simona Halep6,25
Elina Svitolina6,25
Petra Kvitova11,00
Maria Sharapova11,00
Jelena Ostapenko12,00
Serena Williams14,00
Caroline Wozniacki21,00

Unibet Spil på Wozniacki hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Spilforslag til French Open

Leder man efter French Open spilforslag, er det umuligt at komme udenom Rafael Nadal. Oddset på den spanske superstjerne er godt nok ikke særlig højt, men det er der altså også en grund til. Nadal er den ukronede konge af French Open, hvor han har rekorden for flest sejre. Nadal spiller altid sit bedste tennis på Roland Garros, og han er yderst populær blandt fansene.

Nadal er den bedste mandlige grusspiller i verden, så underlaget i French Open passer ham perfekt. Derudover går Nadal ind til French Open 2018 i fantastisk form. Det beviste han senest ved Davis Cup-opgøret imod Tyskland, hvor han var overlegen.

Det taler samtidig til Nadals fordel at ærkerivalen Federer samt dygtige Murray ikke er med. Schweizeren har valgt at droppe årets turnering for i stedet at være klar til Wimbledon senere på sommeren. Derudover har Novak Djokovic fået ødelagt sin forårssæson af skader. Serberen er derfor langt fra topformen, og han kommer næppe til at spille med om French Open-titlen. Det efterlader Nadal uden egentlige konkurrenter, hvorfor vejen til sejr også er banet.

Leder man efter en outsider, som måske kan spilles each way, anbefales det at holde øje med 21-årige Alexander Zverev. Han har flere gange formået at presse Nadal til det yderste, og det virker blot som et spørgsmål om tid før, han virkelig bryder igennem. Zverevs bedste grand slam resultat er en kvartfinale, men det bør ændre sig i år. Han ligger i øjeblikket på tredjepladsen på verdensranglisten, så Unibets odds 9,00 på ham som vinder er godt betalt.

Det bedste odds på French Open 2018 på kvindesiden er uden tvivl Simona Halep. Den 26-årige rumæner ligger i øjeblikket nummer et på verdensranglisten, og hun er i forrygende form. Halep er samtidig en fantastisk grusspiller, og hun har to gange tidligere nået finalen ved French Open. I sidste sæsons finale tabte hun til Jelena Ostapenko, hvilket hun nu skal ud og revanchere. Odds 6,25 på rumæneren er fremragende.

Hvad med Caroline Wozniacki?

Fra et dansk synspunkt er det selvfølgelig interessant, hvordan det går Caroline Wozniacki. Den danske tennisdronning fik sit store grand slam-gennembrud i Australian Open, som hun vandt i overbevisende stil. Her spillede Wozniacki noget af det bedste tennis i hele hendes karriere, og hun var derfor en fornøjelse at følge.

Når Wozniacki ikke er blandt de absolutte favoritter ved French Open, skyldes det, at underlaget ikke passer hende for alvor. Wozniacki er ikke så god på grus, hvilket også ses tydeligt på hendes resultatliste. Hun er nemlig aldrig nået længere end kvartfinalen ved French Open, hvilket hun præsterede i 2010 og 2017.

Det skal dog nævnes, at Wozniacki er i sit livs form nu og derfor sagtens kan slå den tidligere rekord. Man må aldrig undervurdere eller afskrive Wozniacki, når hun er i sin nuværende form. Hvis hun vinder turneringen, vil hun endda overtage førstepladsen på verdensranglisten.

Caroline Wozniacki har samtidig været heldig med at få en nem lodtrækning til årets Roland Garros. Wozniacki, der er andenseedet, undgår blandt andet de useedede stjerner Serena Williams og Victoria Azarenka, imens Maria Sharapova er placeret i den anden turneringshalvdel.

Wozniacki starter French Open imod den upåagtede amerikaner Danielle Collins, der er nummer 44 i verden. Dermed får Wozniacki en overkommelig start på turneringen, og hun har god mulighed for at komme ind i et godt flow inden de store kampe starter.

Hos Unibet får man pengene 21 gange igen på sit French Open odds på Wozniacki-sejr. Det er bestemt godkendt, omend det altså er klart, at danskeren får det svært.

Livestream French Open

Der er ingen tvivl om, at Unibet er den bedste bookmaker til odds på tennis. Udover et enormt udvalg af specials og spil på de forskellige kampe og turneringer, kan man også livestreame samtlige kampe fra French Open helt gratis. Alt det kræver for at kunne se Caroline Wozniacki, Rafael Nadal og de andre tennisstjerner online, er blot en konto hos bookmakeren med penge på. Det vil sige, så længe man har bare et par kroner på sin Unibet-konto, kan man kvit og frit livestreame alle kampene fra French Open 2018 på Unibet TV.

Hvis man ikke allerede har en konto hos Unibet, gælder det dermed om at oprette en hurtigst muligt, så man ikke behøver gå glip af så meget som et enkelt sekund fra turneringen. Dette link fører direkte til Unibets opretningsside. Her skal man oprette en konto og så indbetale penge. Ønsker man blot at streame French Open 2018, kan man nøjes med at sætte minimumsbeløbet på 80 kroner ind.

Planlægger man også at oddse lidt på turneringen, kan man vælge at sætte flere penge ind. Unibet belønner alle nye kunder med en stor odds bonus på op til 1.500 kroner alt efter, hvor mange penge man sætter ind. Bookmakeren fordobler ens første indskud, så jo flere penge man sætter ind, jo større en odds bonus får man naturligvis også.

Unibet Livestream French Open hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Unibet tv logo. unibet tv tillader bookmakerens spillere at se sport online