Det danske landshold er klar til at forsvare deres VM-titel, når det går løs ved VM i herrehåndbold 2023 fra den 11. januar til den 29. januar. Sverige og Polen danner rammerne for VM i håndbold 2023 og i vores store optakt finder du masser af informationer om det danske landshold, VM-kampene, livestream og TV-guide og selvfølgelig alle de bedste odds på VM i herrehåndbold.

bet365 Odds på VM i herrehåndbold hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Optakt til VM i herrehåndbold

Det danske herrelandshold vandt for to år siden den anden VM-titel i træk, og med stjerner som Mikkel Hansen, Niklas Landin og Mathias Gidsel er Danmark igen favoritter til vinde VM i herrehåndbold. Men de kan få kamp til stregen fra stærke lande som Frankrig, Sverige og Spanien.

Med vores optakt vil du være klædt godt på til at kaste dig over VM-slutrunden!

Foto: FERENC ISZA / AFP

Masser af gode specialsodds på VM 2023 hos Danske Spil

Danske Spil er selvfølgelig i storform og tilbyder en lang række odds på VM-slutrunden. Det er især værd at holde øje med deres specials på det danske landshold.

Odds på vinderen af VM i håndbold

Danmark: odds 2,50 hos Danske Spil

Frankrig: odds 6,00 hos Bet365

Sverige: odds 6,50 hos Unibet

Spanien: odds 8,00 hos LeoVegas

Island: odds 10,00 hos Mr Green

Norge: odds 19,00 hos Nordicbet

Kroatien: odds 21,00 hos Bet365

Tyskland: odds 26,00 hos Unibet

Hos Bet365 er man klar med odds på, hvem der ender med at vinde VM i herrehåndbold. Danmark er favoritter til igen at blive verdensmestre.

De danske herrer er forsvarende verdensmestre, de har vundet OL-guld i 2016 og så er det også blevet til guld ved to EM-slutrunder.

Lige i hælene på Danmark er dog en række hold anført af Spanien, hvis håndbold VM odds også er i den lave ende. Spanierne har tidligere være verdensmestre to gange – senest tilbage i 2013, hvor man faktisk bankede Danmark i finalen med 35-19. Siden da er det blevet til to europamesterskaber (2018 og 2020).

Frankrig er som altid også med helt fremme i favoritfeltet. Franskmændene er med deres seks guldmedaljer den mest succesfulde nation nogensinde ved VM. De har da også vundet fire af de sidste seks slutrunder – senest i 2017, hvor Norge blev slået i finalen med 33-26. Tilbage i 2011 mødtes Danmark og Frankrig i finalen, som endte med en fransk sejr på 37-35 efter forlænget spilletid.

Her er den danske VM-trup

Landstræner Nikolaj Jacobsen har udtaget følgende spillere:

MålmændNiklas Landin, Kevin Møller
BagspillereRasmus Lauge, Mathias Gidsel, Henrik Møllgaard, Mads Mensah, Mikkel Hansen, Jacob Holm, Simon Pytlick, Lasse Møller, Mads Hoxer
FløjspillereMagnus Landin, Emil Jakobsen, Hans Lindberg, Johan Hansen
StregspillereMagnus Saugstrup, Lukas Jørgensen, Simon Hald

Grupperne til VM i herrehåndbold

Turneringens udvidelse betyder, at vi har fire fremfor de normale to grupper i mellemrunden. De to bedste hold fra hver af de fire grupper i mellemspillet vil gå videre til kvartfinalerne, mens de øvrige skal spille om sekundære placeringer.

Holdenes resultater fra de indledende grupper har stadig betydning. Hvert hold har nemlig fået det antal point, som de fik mod hold, som også er gået videre, med sig over i mellemrunden.

Hvordan bliver turneringen afviklet?

Denne slutrunde har hele 32 hold med. Disse er fordelt i otte grupper med fire lande i hver gruppe. Herfra går de tre bedste videre til mellemrunden. De otte hold, som slutter sidst i deres grupper, skal spille placeringerne mellem 25. og 32.

I mellemrunden bliver de tre bedste hold fra Gruppe A parret med de tre bedste fra Gruppe B. Det samme sker så med Grupperne C og D og så fremdeles. Man får sine point med over i mellemrunden med undtagelse af pointene, som er opnået mod holdet, som sluttede på sidstepladsen.

Der er fire grupper i mellemspillet, hvorfra de to bedst placerede hold går videre til kvartfinalerne. Herefter følger naturligvis semifinalerne og derefter bronzekampen og finalen søndag den 29. januar.

Sådan oddser du på Danmark ved VM i håndbold

For at kunne oddse på Danmarks kampe ved VM-slutrunden, så skal man have en spillekonto hos en bookmaker.

Vi har samlet en oversigt over alle de danske bookmakere og deres bonustilbud, hvor du kan få et godt overblik og udvælge den spiludbyder, som passer bedst til dig.

Det kan det virke som en lidt af en jungle med de mange spiludbydere på markedet. Skal man oddse på håndbold, anbefaler vi, at man bruger Bet365, der er den største bookmaker på markedet.

Her vil man desuden også kunne livestreame kampene nemt og gratis. Derudover får man adgang til høje odds og et kæmpe spiludbud på VM i håndbold, hvilket inkluderer en lang række specialspil.

Det er ganske nemt at oprette en konto hos Bet365. Alt man skal gøre er at følge et af de grønne links på denne side, hvorefter man bliver taget direkte til opretningssiden. Her opretter man sin konto, hvilket ikke tager mere end et øjeblik. Så snart dette er gjort, skal man indsætte penge. Man bestemmer helt selv, hvor meget man indsætter.Læs vores anmeldelse af Bet365 og bliv klogere på bookmakerens produkt samt, hvordan du udfylder en spilkupon.

bet365 Opret konto hos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds på VM hos Danske Spil

Hos Danske Spil finder man naturligvis en stribe odds på VM og især det danske hold. Her kan man blandt andet spille på, om man tror, at Danmark vinder guld, sølv, bronze eller bliver nummer fire. Her er der i skrivende stund lavest odds på Danmark som verdensmestre. Man kan desuden også spille på, hvorvidt Danmark kommer i finalen.

Man har også mulighed for at odds på, hvorvidt Danmark vinder alle deres kampe i ordinær spilletid. Skulle Danmark ske at komme i finalen og vinde, er der også odds på, hvem modstanderen i finalen bliver. Hos Danske Spil har de Frankrig, Spanien, Sverige, Norge og Island blandt oddsfavoritter.

Der er altså en del at vælge mellem hos Danske Spil, der som Danmarks førende bookmaker tilbyder en lang række odds, når det kommer til Danmark ved VM i herrehåndbold.

Bookmaker is inactive

Vær med i VM Håndbold manager 2023 hos Holdet.dk

Du kan nu stille dit eget hold af stjerner og talenter, og lede dem gennem de 9 runder ved VM-slutrunden hos Holdet.dk. Du kan udfordre dine venner i en mini-liga, hvor dine udvalgte spillere stiger og falder i værdi undervejs i turneringen alt efter præstationerne og resultaterne i kampene.

Det er gratis at deltage og det er nemt at komme i gang.

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvem er værter VM i håndbold 2023?
VM i håndbold 2023 afvikles i Polen og Sverige.
 
🔎 Hvornår spilles VM i håndbold 2023?
VM i håndbold 2023 starter den 11. januar og der er finale den 29. januar.
 
🔎 Hvor kan jeg se Danmarks kampe ved VM i håndbold?
Du kan følge VM-kampene på TV2 og DR samt via livestream på TV2 Play og på dr.dk.
 
🔎 Hvor mange lande deltager ved slutrunden?
Der er hele 32 lande, som deltager ved VM i herrehåndbold.