Fredag den 12. januar skydes den 13. udgave af EM i herrehåndbold i gang i Kroatien, der afholder turneringen for anden gang i historien. Fire kampe spilles der på åbningsdagen, og de markerer begyndelsen på en 16 dage lang håndboldfest. Denne fest er Danmark selvfølgelig med til, og landsholdet er faktisk blandt de absolutte favoritter til at snuppe guldmedaljerne. Udover muligheden for dansk succes kan januar også blive en yderst indbringende måned for landets mange spillere, da man hos Danske Spil finder en enorm mængde EM-spil.

 

Spil på EM hos Danske Spil

 

Læs de seneste oddsnyheder om EM i herrehåndbold

 

Danmark er blandt favoritterne ved EM i herrehåndbold

Nicolaj Jacobsens tropper rejser til Kroatien som regerende olympiske mestre, og forventningerne kan derfor med rette være høje. Bookmakeren Danske Spil vurderer da også, at Danmark er blandt turneringes absolutte favoritter. Faktisk er oddset på, at Danmark vinder EM helt nede i 4,75, hvilket indikerer at chancerne for dansk guld er flotte. Faktisk er det kun Frankrig, 3,25, og værterne Kroatien, 4,00, der giver lavere odds. Man kan dermed konkludere, at Danmark som minimum bør hente en bronzemedalje ved årets EM i herrehåndbold.

Danske Spil er tydeligvis også optimistiske omkring Danmarks chancer for at hente medaljer i Kroatien. Man kan således spille på, hvorvidt det sker eller ej.

Får Danmark medaljer ved EM i herrehåndbold i Kroatien?

  • Ja: odds 1,75
  • Nej: odds 2,00

 

Sådan oddser du på EM i herrehåndbold

Et af de bedste steder at spille på EM i herrehåndbold er hos Danske Spil. Bookmakeren er den ældste af sin slags i Danmark, og man er her sikret god service, et stort spiludbud og høje odds. De fleste kender formentlig Danske Spil fra supermarkederne, men det er markant nemmere at spille online. Dette kan gøres enten fra en computer, men også fra mobil eller tablet. Uanset hvor man er, kan man altså spille på Danmarks kampe, og man slipper derudover for at bevæge sig ud i vinterkulden.

Udover bekvemmeligheden ved at kunne spille hjemmefra, er den helt store fordel ved at spille online hos Danske Spil, at man får en stor velkomstbonus. Bookmakeren giver simpelthen en 500 kroner helt kvit og frit, hvis man indsætter mindst 500 kroner på sit første indskud. Dermed kan man altså starte med 1.000 kroner på sin spilkonto, hvorefter man kan begynde at spille på Danmarks kampe.

Alt du skal gøre for at få bonussen er blot at trykke på en af de grønne knapper i denne artikel, hvorefter du bliver taget til Danske Spils hjemmeside. Her kan du oprette en konto og indsætte penge, hvilket ikke tager mere end få sekunder.

Få svar på alle spørgsmål om Danske Spils online services her.

 

Få 500 kroner i bonus hos Danske Spil

 

Her er de bedste spil på EM i herrehåndbold 2018

Selv for neutrale og objektive oddseksperter er det svært at komme udenom et spil på dansk guld i Kroatien. Det danske landshold er blandt de allerstærkeste på papiret, og der venter formentlig en stor slutrunde.

Det danske landshold er rejst til Kroatien uden nogle skader, og flere af spillerne er i eksemplarisk form for tiden. Folk som Niklas Landin, Casper U. Mortensen, Mads Mensah, Rasmus Lauge og Morten Olsen har alle været forrygende i Bundesligaen i de sidste par måneder, og de bør derfor være sprængfyldt med selvtillid.

Derudover har Danmark fordel af, at flere af spillerne spiller sammen til daglig. Hele 11 af de 17 danske spillere spiller i Tyskland, imens Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard begge spiller for franske Paris Saint-Germain Handball. I Tyskland har Danmark to spillere hos SC Magdeburg, Jannick Green og Michael Damgaard, fire spillere hos SG Flensburg-Handewitt, Rasmus Lauge, Lasse Svan Hansen, Anders Zachariassen og Henrik Toft Hansen, samt to spillere hos TSV Hannover-Burgdorf, Casper U. Mortensen og Morten Olsen. Disse spillere kender altså hinanden ind og ud, hvilket giver os nogle store fordele.

Sidst men ikke mindst er det et stort plus, at Danmark undgår både Kroatien og Frankrig i mellemrunden. Vi har dermed en relativ nem vej til playoff foran os, imens vi kan håbe på, at de gode hold slår hinanden ud.

Hos Danske Spil er der som bekendt odds 4,75 på, at Danmark vinder EM, hvilket er rigtig flot. Er man den mere forsigtige type, kan det anbefales at spille på, at Danmark kommer i top 3 ved slutrunden.

Her på Odds.dk dækker vi naturligvis alle slutrundens kampe, hvorfor der naturligvis også kommer løbende spilforslag og optakter til slutrundens kampe.

 

Grupperne ved EM i herrehåndbold

Den 23. juni sidste år blev der trukket lod til årets gruppespil. Forud for lodtrækningen blev de 16 deltagere delt op i fire seedningslag, der så ud således:

1. seedningslag 2. seedningslag 3. seedningslag 4. seedningslag
Tyskland
Spanien
Kroatien
Frankrig
Danmark
Hviderusland
Sverige
Makedonien
Norge
Serbien
Montenegro
Tjekkiet
Ungarn
Slovenien
Østrig
Island

 

I hver gruppe skulle der altså være et hold fra hvert seedningslag. Dette betød for eksempel, at Danmark og Sverige ikke kunne trække hinanden. Lodtrækningsheldet var heldigvis med os, og Danmark havnede i en yderst overkommelig gruppe.

Gruppe A Gruppe B Gruppe C Gruppe D
Kroatien
Sverige
Serbien
Island
Frankrig
Hviderusland
Norge
Østrig
Tyskland
Makedonien
Montenegro
Slovenien
Spanien
Danmark
Tjekkiet
Ungarn

 

Det spanske landshold var formentlig det svageste af de fire førsteseedede lande. Det er dog stadig blandt outsiderne til EM-titlen, og Hispanos, som det kaldes, sluttede som nummer to ved det seneste EM. På trods af at spanierne er svagere end os på papiret, må man dog forvente, at de byder os op til dans i kampen om førstepladsen.

Det samme kan man ikke forvente fra Tjekkiet og Ungarn. Tjekkernes er med til EM for første gang siden 2014, hvor de sluttede næstsidst, og de er aldrig gået videre til playoff. Tjekkiets bedste EM-resultat nogensinde er en sjetteplads fra 1996, hvilket understreger deres status som en af Europas miniputter.

Det samme kan man i øvrigt siges om Ungarn, i hvert fald på herresiden. Hvor kvindeholdet længe har været blandt de bedste, er herrelandsholdet tæt på håbløst. Ved EM i Polen i 2016 sluttede Ungarns landshold som nummer sjok, og det bedste resultat er en sjetteplads fra 1998.

På grund af den svage modstand i Gruppe D er Danmark store favoritter til at vinde gruppen hos Danske Spil. Dette ses tydeligt på oddsene:

  • Danmark odds 1,70
  • Spanien odds 2,50
  • Ungarn odds 8,00
  • Tjekkiet odds 30

 

Spil på Danmark som gruppevinder

 

Danmarks trup til EM i herrehåndbold 2018

Landstræner Nicolaj Jacobsen har udtaget en yderst slagkraftig trup til årets turnering. 17 spillere er rejst med til Kroatien, og truppen inkluderer alle stjernerne. Der er således blevet plads til ikoner som Niklas Landin, Lasse Svan Hansen, Henrik Møllgaard, Mikkel Hansen og alle de andre profiler.

Det er dog værd at bemærke, at Jacobsen vejet folk som Anders Eggert, Simon Hald, Lasse Møller og Nikolaj Markussen og fundet dem for lette.

Navn Position Landskampe Mål
Niklas Landin Jacobsen Målmand 171 5
Niclas Kirkeløkke Backspiller 13 22
Magnus Landin Lacobsen Fløjspiller 24 49
Mads Mensah Larsen Playmaker 90 189
Casper U. Mortensen Fløjspiller 99 272
Rasmus Lauge Playmaker 87 146
Jannick Green Målmand 96 2
Lasse Svan Hansen Fløjspiller 182 421
Hans Lindberg Fløjspiller 245 668
Anders Zachariassen Stregspiller 9 15
Henrik Møllgaard Backspiller 117 158
Henrik Toft Hansen Stregspiller 101 188
Mikkel Hansen Backspiller 177 834
Morten Olsen Playmaker 59 155
Michael Damgaard Backspiller 58 137
Tim Sørensen Fløjspiller 2 4
Peter Balling Christensen Backspiller 18 33

 

Størstedelen af de danske spillere har deres daglige gang i udenlandske klubber. Det er faktisk kun 23-årige Niclas Kirkeløkke, 22-årige Magnus Landin Jacobsen og 27-årige Peter Balling Christensen, der spiller i Danmark. Her repræsenterer de henholdsvis GOG Håndbold, KIF Kolding København og TTH Holstebro.

 

EM i herrehåndbold 2018 på TV

EM i herrehåndbold kan naturligvis ses i dansk TV. Alle kampene vises på TV2, TV2 Sport og TV2 Play. Alle Danmarks kampe vises på TV2, hvor man også kan se EM Studiet. Flere af de andre kampe vises på TV2 Sport og streames på TV2 Play.

På TVSporten.dk kan man altid finde en komplet oversigt over, hvor og hvornår de forskellige kampe fra håndbold-EM vises.

 

Hvem bliver topscorer ved EM i herrehåndbold 2018?

Et af de store diskussionsemner forud for enhver slutrunde er, hvilken spiller, der løber med titlen som topscorer. Ved sidste EM scorede spanske Valero Rivera Folch hele 48 mål, hvilket sikrede ham titlen som topscorer. Rivera er også blandt favoritterne ved dette EM, men der er dog en række spillere, der har større chancer for at snuppe titlen.

De to store favoritter er tyske Uwe Gensheimer og makedonske Kiril Lazarov. De to har begge scoret mål på samlebånd for deres klubber på det seneste, og de tager derfor til EM i fremragende form. Netop dette har bookmakerne dog gennemskuet, og derfor er værdien også til at overse.

Skal man finde et rigtig godt topscorer-spil, skal man i stedet kigge på det danske hold. Hos Danske Spil får man nemlig pengene 10 gange igen på Mikkel Hansen, hvilket er flot. Danskeren har scoret fem mål i snit per kamp for PSG i denne sæson, og han er i forrygende form. I denne sæson har Hansen spillet en anelse mindre, end han normalt gør, hvilket bør betyde, at han går friskere ind til turneringen.

Derudover taler det til Mikkel Hansens fordel, at det danske hold virker markant bedre end ved EM i 2016, hvorfor han har gode chancer for at forbedre sin total på 33 mål fra 2016.

 

Spil på Mikkel Hansen som EM-topscorer

 

Oddset logo