Få 100% op til 500 DKK i bonus hos Oddset

Hvorfor oddse hos Danske Spil?

Oddset er navnet på Danske Spils populære paraply af væddemål, hvor man kan spille på et hav af begivenheder. Hos Danske Spil finder man blandt andet Den Lange, Måljagt, Vinderen og meget meget mere.

I dag er det også muligt at spille Oddset online på danskespil.dk, hvor man kan få en bonus på op til 500 kroner,  når man opretter sig. Alle gevinster fra Danske Spil er naturligvis skattefrie, da bookmakeren har dansk licens.

I den følgende artikel kan du læse om nedenstående emner:

  • Få 500 kroner i Bonus
  • Sådan spiller du Oddset på DanskeSpil.dk
  • Spil Oddset live
  • Spil på din mobil og tablet
  • Den Lange, Matchen, Vinderen og Resultatet
  • Historien bag Oddset
  • Højeste Odds
  • DM i Oddset
  • Tv-reklamer gennem tiderne

 

Bonustilbud

Du får en velkomstbonus på 500 DKK hos Oddset

Bonussen skal gennemspilles 6 gange til min. odds 1.50 indenfor 60 dage.

Sådan spiller du

1 Gå til DanskeSpil.dk og opret konto

2 Indbetal mindst 500 kr. og modtag tilbud om 500 kr. bonus

3 Acceptér bonussen på din konto efter indbetaling

4 Find alle odds under fanebladet Oddset i menuen

 

Få velkomstbonus på 500 kroner

Danske Spil tilbyder nye kunder en velkomstbonus på 50 % op til 500 kroner. Indsætter man dermed 1.000 kroner, får man 500 kroner oveni i bonus.

I dag er det som sagt muligt at spille Oddset online, og det betyder at Danske Spil kan tilbyde sine nye kunder en velkomstbonus på 50% op til 500 kroner.

For at aktivere bonussen skal man minimum sætte 500 kroner ind. Dette vil sikre 250 kroner i bonus.

Bonussen skal omsættes minimum seks gange til odds 1,50 eller højere inden for 60 dage.

Pengene på bonuskontoen kan ikke bringes i spil eller hæves, men udbetales i stedet til kundens almindelige Danske Spil-konto i fire lige store portioner efterhånden som bonuskravet indfries.

Hver gang man gennemfører 1/4 af bonuskravet, får man 1/4 af bonusbeløbet.

Man kan læse mere om bookmaker bonusser her.

 

Sådan oddser man hos DanskeSpil

De fleste har prøvet at spille Oddset hos den lokale kiosk eller i det lokale supermarked. Men siden 2002, har man kunne spille online på DanskeSpil.dk. Det er nemt og hurtigt og oprette en konto, og så snart man er i gang, vil man næppe bevæge sig ned i kiosken for at stå i kø igen.

I modsætning til i kiosken kræver det dog en konto at spille online hos Danske Spil. Denne oprettes som sagt på hjemmesiden, og det er både nemt og lige til. Herefter skal man have indsat penge på kontoen. Dette kan gøres med både de normale betalingskort eller ved at lave en bankoverførsel. Når det er klaret, kan man gå i gang med at spille.

Når man er logget ind på Danske Spil, skal man trykke på “Spil Oddset” i topmenuen. Herefter kommer man til forsiden, hvor man får et godt overblik over dagens kampe. I midten af skærmen vil man få vist de mest populære kampe, og nedenunder er der en menu med livekampe.

I venstre side af skærmen kan man sortere i de forskellige sportsgrene og ligaer, og på den måde nemt navigere rundt.

Herefter er det egentlig bare at klikke på de forskellige spil, som man vil spille. Til højre ses en oddskupon fra Danske Spil. Her kan man se de tre udvalgte spil. Når man har fundet sine kampe, skal man vælge, hvordan de skal spilles. Som hos alle andr ekan man både spille dem lige på, som system eller som singler. Når man har bestemt sig for dette, indtaster man indskuddet, og trykker på “Køb spil” i bunden. Så er kuponen spillet.

Hos Danske Spil kan man vælge at få en e-mail, når kuponen er færdigspillet. På den måde kan man nemt blive opdateret på, hvor meget man har vundet.

 

Spil Oddset live

Danske Spil tilbyder naturligvis også live spil. At spille live vil sige, at man spiller på en begivenhed imens den er i gang. Dette betyder selvfølgelig, at odds løbende skifter i takt med, at begivenheden skrider frem. I fodbold ændrer oddset sig især, når der bliver scoret.

Danske Spil tilbyder en stor mængde live spil, og der er altid noget for en hver smag. For eksempel kan man spille på, hvem, der scorer det næste mål eller, hvilken spiller, der kommer på tavlen. Der er nok at vælge i mellem.

 

danske spil live

Oddset Live er Danske Spils live betting-sektion. Her har man gjort en ekstra indsats for at gøre layoutwt lækkert og overskueligt. Det er dermed nemt at navigere rundt mellem de forskellige spilmuligheder.

 

Spil Oddset på din mobil og tablet

Danske Spil tilbyder naturligvis også, at deres kunder kan spille fra mobil og tablet. De har udviklet en lækker mobiludgave, hvor det er blevet lettere end nogensinde før at oddse, når man er på farten.

Man kan også downloade Danske Spils app, der er tilgængelig for både Android -og iOS-brugere.

Hos Danske Spil er man altså ikke bundet til en computer, da man altid kan spille så længe, at man har internetadgang.

Opret dig hos Danske Spil

 

Få Spilkort

Et af de største problemer ved at spille i kiosken hos Danske Spil er, at man altid skal ned med sine kuponer for at få sine penge. Har man en bruger hos Danske Spil, kan dette problem heldigvis nemt løses. Alt man skal gøre er nemlig at få et såkaldt Spilkort. Hvis man bruger kortet, når man spiller hos en af Danske Spils forhandlere, for eksempel i den lokale brugs, bliver eventuelle gevinster sat direkte ind på ens bankkonto efter cirka ti dage, hvis man ikke har hentet sin gevinst.

På den måde slipper man altså for at gå ned med alle sine kuponer efter en travl weekend. Spilkortet kan bestilles på Danske Spils hjemmeside.

 

Den Lange, Matchen, Vinderen og Resultatet

Hos Danske Spil kan man selvfølgelig spille alle de populære spil, der falder under Oddset-paraplyen. Dette gælder de klassiske spil, som man også kan spille hos de fysiske forhandlere, og inkluderer:

 

Den Lange

Den Lange er det klassiske 1×2 spil, hvor man spiller på, hvilket udfald en eller flere kampe får: 1 betyder som regel en sejr til hjemmeholdet, x betyder uafgjort, og 2 betyder sejr til udeholdet. Den Lange fokuserer især på håndbold, fodbold, basketball og ishockey, men udvalget vokser hele tiden, og Danske Spils udbud efterhånden blevet massivt. I lang tid krævede Danske Spil, at man kombinerede sine kampe, men i dag kan alle kampe spilles som singler. Det betyder, at Danske Spil nu er på fuld højde med de andre bookmakere i Danmark.

 

Matchen

Hvor Den Lange fokuserer på en række begivenheder, går Matchen i dybden med en enkelt. Her kan man spille på en lang række scenarier på en udvalgt kamp. Dette kan for eksempel være første målscorer, resultatet og stillingen ved halvleg og fuldtid.

I dag er udvalget af kampe, der kan spilles som matchen betydelig højere, end før liberaliseringen, hvilket betyder, at Danske Spil er på fuld højde med de andre på markedet.

 

Vinderen

Vinderen handler om at finde en vinder af en begivenhed. Det kan eksempelvis være den samlede vinder af Superligaen eller vinderen af X-Factor.

Danske Spil er den eneste udbyder på markedet, som udbetaler fuld gevinst, hvis udfaldet ender med mere end en vinder. Dette var for eksempel tilfældet ved EM i fodbold i 2012, hvor hele seks spillere delte topscorertitlen. Hos andre bookmakere ville gevinsten i dette tilfælde være blevet divideret med seks. Derfor kan det altså godt betale sig, at spille visse vinderspil hos Danske Spil, da oddsene måske er lidt lavere men sikkerheden tilsvarende højere.

 

Resultatet

Resultatet handler om at gætte på slutcifrene af en begivenhed. Rammer man rigtig, kan an som regel få rigtig gode odds, især hvis resultatet var uventet. Resultatoddsene udregnes ud fra oddsene på Den Lange vha. en ud af tre tabeller (der kendes som R1, R2 og R3).

 

Måljagt

Her handler det om at forudsige tre resultater, som regel i tre fodboldkampe. Man skal altså gætte, hvad de tre kampe ender med. Det kunne for eksempel være 1-3, 2-2 og 4-0. Har man spillet på de tre rigtige resultater i de tre kampe, kan man ende med store gevinster. Gevinsterne afhænger af, hvor mange spillere der har deltaget i måljagten.

 

Historien bag Oddset

Danske Spil blev dannet i 1948 under navnet Dansk Tipstjeneste. Dette skete efter loven om tipning blev vedtaget, og året efter kunne de så lancere deres første spil. Det var dog først i 1994, at det blev muligt at spille Oddset. I første omgang skulle man kombinere flere kampe når man spillede på Den Lange, og oddsene ikke blev opdateret når programmet havde forladt trykken.

Dengang kunne man altså ikke spille singler. Man skulle i stedet hele tiden kombinere sine kampe med andre, hvilket øgede risikoen. I dag er Danske Spil heldigvis blevet moderniseret, og både spiludbudet og mulighederne er blevet forøget.

Udover Den Lange har de andre produkter under paraplyen også oplevet en optimering, så man i dag får langt bedre odds end man gjorde i starten. Man må derfor i den grad sige, at Danske Spil tog skeen i den anden hånd, da spillemarkedet blev liberaliseret den 1. januar 2012.

 

Det højeste odds, der er blevet ramt

Tilbage i 2007 blev der registreret en kupon med odds 3.068. Det var Bo Sundroos fra Skive, der ramte det høje odds, som ikke er blevet overgået siden. Der har dog været en masse spillere der har været tæt på, og der er mere end 150 spillere, som siden 2007 har ramt en kupon med et odds på mere end 1.000.

Det højeste odds på en enkelt kamp blev vundet tilbage i 2010, da nyoprykkede Hercules tog en overraskende udesejr over mægtige FC Barcelona. Danske Spil havde før kampen sat odds 25 på en sejr til Hercules, men på trods af det høje odds, var det stadigvæk en god forretning for Danske Spil. Det var nemlig kun 2 procent af spillerne der valgte at spille på en udesejr.

Hvis du har fået mod på at snuppe rekorden fra Bo Sundross, skal du altså ind på Danske Spil og finde en masse kampe der giver et samlet højere odds end 3068. Du skal minimum spille for 10 kr, for at kvalificere dig i konkurrencen om at have det højeste odds.

 

DM i Oddset

Danske Spil har igennem et hav af år, haft tradition for at afholde DM i Oddset. Det gør de igen i år, og alle har naturligvis mulighed for at deltage. Konkurrencen kommer til at køre på Danske Spils Facebook-side, hvor det er helt gratis at deltage.

Man har altså intet at miste, når man kæmper om titlen som Danmarks bedste oddser. Udover den prestigefyldte titel vfår vinderen også en billet til Verdens Bedste Fodboldrejse. I alt skal der findes 15 deltagere til turen, så der er fin mulighed for at tage en af pladserne.

 

TV-reklamer gennem tiderne

Når man snakker om Danske Spil, tænker de fleste formentlig på sloganet “Der er så meget kvinder ikke forstår”. I gennem en lang række reklamefremstød har Danske Spil fremstillet sport og spil som noget kvinder ikke forstår, og det har været en bragende succes. I sommeren 2017 skabte reklamerne dog problemer for Danske Spil. De blev nemlig sponsor for det danske kvindelandshold i fodbold. Herefter måtte bookmakeren indrømme, at kvinder sagtens forstår fodbold, og under EM-slutrunden samme sommer kørte Danske Spil en række reklamer, hvor kvindelandsholdet overmaler bookmakerens gamle plakater.

Licens
Dansk licens
Bonus
100% op til 500 DKK
Vurdering
App
Mobil og Tablet
Odds hos Oddset
Opret en konto hos Oddset og få 500 DKK i velkomstbonus