Få 100% op til 500 DKK i bonus hos Oddset

Derfor skal du spille hos Oddset

Oddset er navnet på Danske Spils populære paraply af væddemål, hvor man kan spille på et hav af begivenheder. Hos Danske Spil finder man blandt andet Den Lange, Måljagt, Vinderen og meget meget mere. De fleste har nok prøvet at spille Oddset hos deres lokale forhandler, men det er endnu bedre at spille Oddset online.

Her får man et enormt spiludvalg, der er målrettet det danske folk. Det vil sige, at man kan oddse på populære begivenheder som det danske melodi grand prix, Vild med dans og X Factor. Det betyder også, at man på Oddset kan spille på små danske begivenheder som for eksempel, hvorvidt vi får hvid jul, hvordan sommervejret bliver, Dronningens nytårstale og meget andet. Hvis nyhederne debatterer noget heftigt, kan man spille på det hos Oddset. Det er sikkert som et ammen i kirken.

Oddsene er hos Oddset er også i den høje ende. Når man sammenligner odds på for eksempel Superligaen, Premier League eller NFL, vil Oddset altid ligge i toppen og oftest faktisk allerøverst.

Udover de høje odds har man hos Oddset også muligheden for at livestreame sport gratis. Det sker i Oddset TV, hvor man for eksempel kan se La Liga, Serie A og meget andet. Det kan man endda gøre i den fremragende Oddset App, hvor det er muligt at se op til seks kampe på samme tid. Oddset har netop foretaget et stort redesign af deres side, som er blever endnu mere brugervenlig, end den allerede var.

 

Oddsets velkomstbonus

Hos Oddset kan du naturligvis som ny spiller få en velkomstbonus. For at få denne skal man naturligvis være ny kunde hos Oddset her. Næste punkt er, at man i sin kontooversig vælger “odds bonus.” Herefter skal man trykke på “Aktivér” under Velkomstbonus og overføre 500 kroner til sin /visit/oddset/nye spilkonto.

Disse 500 kroner skal gennemspilles seks gange (3.000 kroner). Væddemålet skal have et samlet odds på minimum 1,50 for at tælle med i gennemspilningen. Når man har opfyldt kravet, vil man modtage sin bonus på 500 kroner.

Man skal være opmærksom på, at den store fordel ved Oddsets bonus er, at man kan udbetale eventuelle gevinster med det samme og at ens bonus aldrig bliver låst fast. Det vil sige, at man kan beholde sine gevinster selv, hvis man ikke ender med at opfylde kravet om gennemspil. Man har dog hele 90 dage til at opfylde dette.

 

Masser af konkurrencer og tilbud på Oddset

En af de bedste ting ved Oddset er, at man som spiller konstant bliver mødt med fede konkurrencer og gode tilbud. Det kan for eksempel være gratis spil, såkaldte free bets, der gives ud til højre og venstre under store begivenheder.

På Oddset finder man også en lang række konkurrencer, hvor man kan vinde store såvel som små præmier. Den ultimative præmie er selvfølgelig en plads på den årlige fodboldtur, Verdens bedste fodboldrejse, hvor deltagerne bliver fløjet rundt i hele Europa til topfodbold. Men der findes også mange mindre konkurrencer. Der foregår altså altid et eller andet, der forøger spændingen betragteligt.

 

Se de seneste nyheder og tilbud fra Oddset

 

DM i Oddset

Den helt store attraktion på Oddset er DM i Oddset. Her kæmper de mange spillere om at blive danmarksmester. Konkurrencen afvikles som regel i løbet af årets første måneder, hvor det gælder om at samle så mange point sammen som muligt. Alle deltagerne har 50 kroner om dagen til at spille for, og hver gang de har en kupon, der går hjem får de point. Pointene udregnes ved at gange indsats med det samlede odds.

Hovedpræmierne ved DM i Oddset er pladser på Verdens bedste fodboldrejse, men der er også en lang række gavekort og free bets på højkant til de dygtigste spillere. Præmierne er opdelt i hovedpræmier og så ugepræmier. Dermed kan alle være med og vinde uanset, hvornår de kommer i gang.

 

Podcasten Fodboldklubben

Hver tirsdag kan du høre Oddsets egen podcast – Fodboldklubben. Søren Rebbe styrer slaget gang. Hver uge har selskab af to gæster, og sammen vender de ugens begivenheder. De snakker naturligvis også om gæsternes egne store fodboldminder. Der vil naturligvis være masser af nostalgi, når panelet dykker ned i fodboldarkiverne og diskuterer de gode gamle dage. Et par eksempler på de gæster, som allerede har slået et smut forbi Fodboldklubben er Henrik “Store” Larsen, Heidi Frederikke, Sandie West og Bubber. Pocasten har en fin længde på omkring en times tid, så panelet har godt med tid til at få vendt det hele. Du kan lytte til Fodboldklubben hver tirsdag. Den vil være tilgængelig på alle de store podcasttjenester.

 

Sådan spiller du på OddsetDanske Spil - Kupon

De fleste danskere har formentlig allerede prøvet at spille på Oddset hos den lokale forhandler. Det er dog markant nemmere at spille online, hvilket har været en muligheden siden 2002. Her kan man nemlig spille direkte fra sin computer, mobil eller tablet uden at skulle ud af døren, og man behøver heller ikke slæbe rundt på sin kupon konstant.

Når man er logget ind på Danske Spil, skal man trykke på “Spil Oddset” i topmenuen. Herefter kommer man til forsiden, hvor man får et godt overblik over dagens kampe. I midten af skærmen vil man få vist de mest populære kampe, og nedenunder er der en menu med livekampe.

I venstre side af skærmen kan man sortere i de forskellige sportsgrene og ligaer, og på den måde nemt navigere rundt. Man kan også søge efter den specifikke kamp eller begivenhed, man vil oddse på. Brugervenligheden er altså helt i top. Oddset er altså det perfekte sted, hvis du skal sætte et dansk odds.

Herefter er det egentlig bare at klikke på de forskellige spil, som man vil spille. Til højre ses en oddskupon fra Danske Spil. Her kan man se de tre udvalgte spil. Når man har fundet sine kampe, skal man vælge, hvordan de skal spilles. Man kan både spille dem lige på, som system eller som singler. Når man har bestemt sig for dette, indtaster man indskuddet, og trykker på “Køb spil” i bunden. Så er kuponen spillet.

Hos Danske Spil kan man vælge at få en e-mail, når kuponen er færdigspillet. På den måde kan man nemt blive opdateret på, hvor meget man har vundet.

Forneden kan du se en video, der nemt forklarer, hvordan man placerer et spil på Oddset.

 

Prøv Oddset LIVE

Danske Spil tilbyder naturligvis også live spil. At spille live vil sige, at man spiller på en begivenhed imens den er i gang. Dette betyder selvfølgelig, at odds løbende skifter, hvilket gør det til en både dynamisk og underholdende form for betting. I fodbold ændrer oddset sig især, når der bliver scoret eller kommer kort, men selv små begivenheder kan spille en stor rolle.

Danske Spil tilbyder en stor mængde live spil, og der er altid noget for en hver smag. For eksempel kan man spille på, hvem, der scorer det næste mål eller, hvilken spiller, der kommer på tavlen. Der er nok at vælge i mellem. Man kan oddse på stort set alle begivenheder, hvad enten det er Brøndby, Caroline Wozniacki eller dansk politik man er interesseret i.

 

Tag pengene hos Oddset

Hvad enten man sætter sine spil før kampstart eller under kampen, har man på Oddset altid muligheden for at tage sine penge før begivenheden er afgjort. Denne funktion kalder Oddset simpelthen bare “Tag pengene”, hvilket beskriver muligheden glimrende.

Tag pengene går simpelthen ud på, at man kan lukke sit spil før tid. Det kan for eksempel være, hvis man har ramt tre ud af sine fire kampe lige på eller, at man kan fornemme at en kamp går i den forkerte retning i forhold til ens spil. Når man tager pengene, må man selvfølgelig acceptere, at oddset bliver lavere, men til gengæld kan man sikre sig gevinster, man ikke ellers ville have fået.

Det er endnu en funktion, der kun findes online og ikke kan benyttes af dem, der spiller hos de fysiske forhandlere. For at tage pengene skal man kigge på sine aktive spil. Man vil her kunne se muligheden for at tage pengene med det samme.

Jo tættere ens spil er på at gå hjem, jo højere odds vil man naturligvis få. Hvis ens spil er meget langt fra at gå hjem, bliver man tilbudt at få færre penge tilbage, end man har spillet. Men det kan alligevel være værd at overveje, da alternativet måske er ikke at få noget tilbage overhovedet.

 

Download Oddset App

Udover en fremragende hjemmeside tilbyder Oddset også en stærk app. Appen findes til både Android og iOS, og den kan derfor downloades til alle enheder.

Har man en iPhone eller en iPad, kan man downloade appen direkte i App Store, hvor den bare hedder Oddset. Appen er gratis, og den har en rating på 4,3/5 baseret på over 15.000 anmeldelser. Det understreger virkelig Oddset appens høje kvalitet.

Vil man downloade den til Android er det en smule mere kompliceret. Google Play tillader nemlig ikke gamblingapps, og derfor skal appen downloades direkte fra Danske Spils hjemmeside. Før man trykker “Download til Android”, skal man dog gennemføre fire simple trin.

 1. Gå til “Indstillinger” på telefonen
 2. Vælg “Sikkerhed”
 3. Tillad “Ukendte kilder”
 4. Download og installer appen

Grunden til man skal tillade ukendte kilder er selvfølgelig, at appen skal downloades fra en hjemmeside og ikke Google Play. Dette er dog helt sikkert, men det anbefales, at man fjerner tilladelsen til ukendte kilder, så snart appen er installeret.

 

Livestream gratis sport med Oddset TV

En af de fedeste funktioner hos Oddset er Oddset TV. Det giver muligheden for at livestreame sport gratis og lovligt på computer, tablet og mobil. På Oddset TV kan man livestreame:

 • Fodbold
 • Tennis
 • Basketball
 • Håndbold
 • Snooker
 • Badminton
 • eSport

Oddset TV har alle de største kampe fra de respektive sportsgrene og et hav af mindre kampe også. Vil man se en kamp, kan man stort set altid finde den her.

Hvis man benytter sig af Oddset Appen, kan man endda streame op til seks kampe på samme tid. På den måde kan man virkelig følge med i mange kampe, og få stillet både sin spille- og sportslyst. Det er altså den perfekte mulighed for sportsfanatikere, der har brug for at følge med i mange ting på samme tid. Når man leder efter at streame og følge sine odds Danmark, så findes der altså ingen bedre steder end Oddset.

 

Sådan streamer du på Oddset TV

Oddset har kun ét krav til de spillere, der vil livestreame sport gratis med Oddset TV. Servicen er åben for alle, der har mindst en krone stående på kontoen og som har spillet indenfor de seneste 24 timer. Det skyldes selvfølgelig, at Danske Spil helst ikke ser, at servicen bliver misbrugt. Det er netop dette krav, der sørger for at servicen kan forblive gratis for alle, der ønsker at bruge den.

 

Livestream sport på Oddset TV her

 

De mange forskellige spil hos Oddset

Den Lange, Matchen, Vinderen og Resultatet

Hos Danske Spil kan man selvfølgelig spille alle de populære spil, der falder under Oddset-paraplyen. Dette gælder de klassiske spil, som man også kan spille hos de fysiske forhandlere, og inkluderer:

 

Den Lange

Den Lange er det klassiske 1×2 spil, hvor man spiller på, hvilket udfald en eller flere kampe får: 1 betyder som regel en sejr til hjemmeholdet, x betyder uafgjort, og 2 betyder sejr til udeholdet. Den Lange fokuserer især på håndbold, fodbold, basketball og ishockey, men udvalget vokser hele tiden, og Danske Spils udbud efterhånden blevet massivt. I lang tid krævede Danske Spil, at man kombinerede sine kampe, men i dag kan alle kampe spilles som singler. Det betyder, at Danske Spil nu er på fuld højde med de andre bookmakere i Danmark.

 

Matchen

Hvor Den Lange fokuserer på en række begivenheder, går Matchen i dybden med en enkelt. Her kan man spille på en lang række scenarier på en udvalgt kamp. Dette kan for eksempel være første målscorer, resultatet og stillingen ved halvleg og fuldtid.

I dag er udvalget af kampe, der kan spilles som matchen betydelig højere, end før liberaliseringen, hvilket betyder, at Danske Spil er på fuld højde med de andre på markedet.

 

Vinderen

Vinderen handler om at finde en vinder af en begivenhed. Det kan eksempelvis være den samlede vinder af Superligaen eller vinderen af X-Factor.

Danske Spil er den eneste udbyder på markedet, som udbetaler fuld gevinst, hvis udfaldet ender med mere end en vinder. Dette var for eksempel tilfældet ved EM i fodbold i 2012, hvor hele seks spillere delte topscorertitlen. Hos andre bookmakere ville gevinsten i dette tilfælde være blevet divideret med seks. Derfor kan det altså godt betale sig, at spille visse vinderspil hos Danske Spil, da oddsene måske er lidt lavere men sikkerheden tilsvarende højere.

 

Resultatet

Resultatet handler om at gætte på slutcifrene af en begivenhed. Rammer man rigtig, kan an som regel få rigtig gode odds, især hvis resultatet var uventet. Resultatoddsene udregnes ud fra oddsene på Den Lange ved hjælp af en ud af tre tabeller (der kendes som R1, R2 og R3).

 

Måljagt

Her handler det om at forudsige tre resultater, som regel i tre fodboldkampe. Man skal altså gætte, hvad de tre kampe ender med. Det kunne for eksempel være 1-3, 2-2 og 4-0. Har man spillet på de tre rigtige resultater i de tre kampe, kan man ende med store gevinster. Gevinsterne afhænger af, hvor mange spillere der har deltaget i måljagten.

 

Historien bag Oddset

Danske Spil blev dannet i 1948 under navnet Dansk Tipstjeneste. Dette skete efter loven om tipning blev vedtaget, og året efter kunne de så lancere deres første spil. Det var dog først i 1994, at det blev muligt at spille Oddset. I første omgang skulle man kombinere flere kampe når man spillede på Den Lange, og oddsene ikke blev opdateret når programmet havde forladt trykken.

Dengang kunne man altså ikke spille singler. Man skulle i stedet hele tiden kombinere sine kampe med andre, hvilket øgede risikoen. I dag er Danske Spil heldigvis blevet moderniseret, og både spiludbudet og mulighederne er blevet forøget.

Udover Den Lange har de andre produkter under paraplyen også oplevet en optimering, så man i dag får langt bedre odds end man gjorde i starten. Man må derfor i den grad sige, at Danske Spil tog skeen i den anden hånd, da spillemarkedet blev liberaliseret den 1. januar 2012.

 

Det højeste odds, der er blevet ramt

Tilbage i 2007 blev der registreret en kupon med odds 3.068. Det var Bo Sundroos fra Skive, der ramte det høje odds, som ikke er blevet overgået siden. Der har dog været en masse spillere der har været tæt på, og der er mere end 150 spillere, som siden 2007 har ramt en kupon med et odds på mere end 1.000.

Det højeste odds på en enkelt kamp blev vundet tilbage i 2010, da nyoprykkede Hercules tog en overraskende udesejr over mægtige FC Barcelona. Danske Spil havde før kampen sat odds 25 på en sejr til Hercules, men på trods af det høje odds, var det stadigvæk en god forretning for Danske Spil. Det var nemlig kun 2 procent af spillerne der valgte at spille på en udesejr.

Hvis du har fået mod på at snuppe rekorden fra Bo Sundross, skal du altså ind på Danske Spil og finde en masse kampe der giver et samlet højere odds end 3068. Du skal minimum spille for 10 kr, for at kvalificere dig i konkurrencen om at have det højeste odds.

 

TV-reklamer gennem tiderne

Når man snakker om Danske Spil, tænker de fleste formentlig på sloganet “Der er så meget kvinder ikke forstår”. I gennem en lang række reklamefremstød har Danske Spil fremstillet sport og spil som noget kvinder ikke forstår, og det har været en bragende succes. I sommeren 2017 skabte reklamerne dog problemer for Danske Spil. De blev nemlig sponsor for det danske kvindelandshold i fodbold. Herefter måtte bookmakeren indrømme, at kvinder sagtens forstår fodbold, og under EM-slutrunden samme sommer kørte Danske Spil en række reklamer, hvor kvindelandsholdet overmaler bookmakerens gamle plakater.

Licens
Dansk licens
Bonus
100% op til 500 DKK
Vurdering
App
Mobil og Tablet
Odds hos Oddset
Opret en konto hos Oddset og få 500 DKK i velkomstbonus