Livescore er et begreb der dækker over det at vise direkte resultater fra sportsbegivenheder. Det være sig alt fra fodbold, tennis og til dart. Mange sider på internettet har deres egne livescores, og det har vi naturligvis også på odds.dk. Vi har dog valgt at samle vores livescore på livescore.dk. På livescore.dk er vi gået skridtet videre, og har valgt at lave en ekstra lækker livescore-service der altid skal sikre at du kan holde dig opdateret på din favorit sport på ét sted.

 

Besøg Livescore.dk her

 

Derfor har vi stats fra tidligere kampe, odds på kommende kampe, lige som vi naturligvis også viser odds på de kampe der bliver spillet her og nu. Vi er odds.dk, og derfor står det os nært at sikre dig, at du altid kan holde dig opdateret på de bedste odds, når du skal følge resultater live via vores livescore.

Så drop dårligt opdaterede ttv med få informationer, og et lille udvalg af kampe og begivenheder og prøv vores lækre livescore:

Livescore – Stats, odds og meget mere

På livescore.dk er vi fuldt bevidste om, at en livescore ikke bare handler om at vise det næste mål. Der er mange andre ting der spiller en stor rolle for mange sportsbettere, og derfor dækker vi alle sportsgrene med meget andet end bare liveresultater. Vi har et hav af data både før, under og efter kampen, lige som vi har forventede startopstillinger, de bedste odds, head to head statistik og meget mere. Som seriøs better er det naturligvis redskaber, som du ikke kan undvære.

Når kampene først er gået i gang, kan vi tilbyde de fulde startopstillinger, røde og gule kort, live-kommenterer, udskiftninger og meget andet. Så du kan altså holde dig 100% opdateret, hvis du ikke har mulighed for at se kampen.

Følg dit favorithold med livescore

Er du som de fleste andre også bidt af fodbold, så vil du naturligvis gerne være opdateret på hvordan dit hold klarer sig. Bor du i Danmark, er det naturligvis svært at fælge Barcelona på hjemmebane hver uge, og derfor er man nødt til at følge det på anden vis. Med livescore opdateringer kan du få maksimum spænding, samtidig med at du kan følge odds-udviklingen i kampen.

På den måde kan du nemt og hurtigt skabe dig et overblik over, hvordan dit favorithold klarer sig. Få også specielle lyde når dit hold scorer eller hvad med at modtage en email med opdateringer eller en email med overblikket over kampen.

Livescorer der bliver dækket på livescore.dk

Fodbold livescore

Er du lige som de fleste andre vild med fodbold, så kan du her på livescore.dk finde en livescore der dækker alle de store fodboldligaer, med alt fra den danske Superliga, NordicBet ligaen, 2. div og Danmarksserien. Vi dækker naturligvis også Champions League og Euroleague. Er der en stor slutrunde i sigte, kan du naturligvis også holde dig opdateret på verdensmesterskaberne og europamesterskaberne i fodbold, lige som du også kan følge de store mesterskaber fra Afrika og Syd Amerika. Ja, vi dækker naturligvis også EM i kvindefodbold mm, hvis du er en af de mange danskere der fik smag for det, efter det netop overstået EM i Sverige.

De største liger i Europa bliver også dækket indgående, og du finder live-resultater fra England, Spanien, Tyskland, Italien, Frankrig, Portugal, Skotland, Sverige, Norge, Rusland, Tyrkiet, Belgien, Grækenland og mange, mange flere. You name it, we got it.

Få stats fra alle de store fodboldligaer, tidligere opgør, seneste form og live-stillinger imens kampene bliver spillet. Er du en af dem der har kastet din kærlig på hjørnespark mm, så bliver det naturligvis også dækket indgående så du kan se om dine bets går hjem. Du kan også bruge det til at finde ud af hvem du skal spille live på, eller om du bare skal have et over/under bet på hjørnespark.

Tennis livescore

Caroline Wozniacki har i flere år været danskernes helt store heltinde, og var en overgang verdens bedste kvindelige tennisspiller. Den enorme hype der blev skabt omkring Caroline har i den grad smittet af på danskerne, hvor flere og flere unge spillere nu er begyndt til tennis. Det har også betydet en øget interesse fra sportsbetterne, og derfor kan du naturligvis følge alt det bedste tennis på livescore.dk.

Vores tennis livescore dækker alle de største turneringer, og det gælder både for mændene og kvinderne. Så har du spottet et frækt odds på en kendt eller måske mindre kendt tennisspiller, så kan du altså følge det live her.

Basketball livescore

Bakken Bears er et navn mange danskere kan nikke genkendende til. De danske basketball spillere fra Aarhus har i flere år domineret den bedste danske række, og har da også leveret flere dygtige danske basketballspillere. Ønsker du at holde dig opdateret på den bedste danske basketballspillere, så dækker livescore.dks basketball livescore helt sikkert dine behov.

Udover den danske række dækker vi naturligvis også NBA og den bedste spanske basketball liga, lige som du finder college basketball livescores her på siden. Er du nede med høje mænd i lange shorts, er livescore.dk stedet hvor du holder dig opdateret med den bedste livescore på basketball.

Amerikansk fodbold livescore

For mere end 15 år siden, besluttede Tv2 Zulu sig for at give danskerne et indblik i en fantastisk verden. Med Claus Elming og Claus Elgaard i spidsen, blev der skabt en regulær amerikansk fodbold feber. Og den eksisterer i den grad stadigvæk. Sæsonen begynder så småt at starte op i sensommeren, og så er livescore.dks livescore klar til at leverer direkte opdateringer fra blandt andet NFL.

Så er du en af de mange danskere der har kastet deres kærlighed på den hårde sport, så kan du altså også holde dig opdateret med vores lækre livescore.

Hockey livescore

Når temperaturen begynder og falde i den ganske land, begynder det modsat at blive hot i skøjtehallerne. Når sommer bliver til efterår, starter de store hockeyligaer, og på livescore.dk kan du naturligvis følge de bedre hockey ligaer. NHL er dækket med et hav af stats, lige som du kan være sikker på at den bedste danske hockeyliga også vil være fuldt opdateret.

Er du mere til tysk eller svensk hockey, så er det også dækket. Ønsker du blot at følge de danske helte, så bliver VM og EM i hockey også dækket, så er du på udgik efter hockey licescore, så er du kommet til det rette sted.

Håndbold livescore

I Danmark er håndbold en af de største sportsgrene, og når Danmark ellers er med i de store slutrunder, så følger mere end 2 mio seere med. Men det er ikke alle håndboldkampe der bliver vist i TV, og derfor skal du naturligvis kunne følge det på anden vis. På livescore.dk dækker vi det bedste håndbold live, og det for både mænd og kvinder. Vi holder dig opdateret med livescore fra den bedste tyske, spanske og franske håndboldliga, og naturligvis den bedste danske liga for både mænd og kvinder.

Livescore på mobil og tablet

Er du en af de mange danskere der hver dag bruger mere og mere tid på din mobil og tablet, så er du ikke alene. Derfor har vi her på livescore.dk naturligvis lavet en livesocre der virker perfekt på mobil og tablet. Vores livescore er ikke en app, men derimod en hjemmeside på nettet, så du behøver altså ikke at bruge tid på at hente en app.

Du går bare direkte til vores livescore, og så vil siden automatisk blive tilpasset til din mobil eller tablet. Det er lige meget om du bruger en iPhone eller en Android. Vores livescore er optimeret til at blive vist på alle mobile enheder, så alt du skal gøre er at hive mobilen frem og finde livescore.dk.

Lynhurtig livescore

Når du benytter en livescore service på nettet er det vigtigste at livescore viser de korrekte resultater. Derudover spiller det også en stor rolle, at opdateringer kommer så hurtigt som muligt. Men vores livescore har vi maksimum fokus på altid at leverer de rigtige resultater, og derudover har vi lynhurtige opdateringer, så du altså er sikker på at få de hurtigste live-opdateringer her. Hos os behøver du i øvrigt ikke at opdatere siden, da vores side bliver opdateret automatisk. Så læn dig tilbage og lad os gøre det hårde arbejde.

Følg dine livescore kampe i tv

Er du en af dem der bare må følge dit favorithold når du better, så kan du naturligvis også se det live i tv. Vi listet alle de kampe der også kan følges direkte i TV, hvis du gerne vil se hvordan de forskellige hold klarer sig. Brug vores livescore til at holde styr på stats på kampen med antal hjørnespark, gule kort mm, og skab dit eget indtryk af kampen ved at se den live i tv.

Bliv ansat til at leverer live-resultater

Går du med en drøm om at dyrke din største hobby, og samtidig få penge for det, så har du fra tid til anden mulighed for at blive ansat til at leverer live-resultater. Det fungerer på den måde, at man bliver betalt et beløb pr kamp man ser.

I Danmark er der ofte mulighed for at blive ansat til at leverer livescore fra de lavere rækker i Danmark. Det være sig helt ned til serie 1. Hold øje med odds.dk, hvor vi løbende vil smide opslag op, i fald er der opstår ledige stillinger. Så er det måske dig der får lov til at følge det lokale hold, og samtidig tjene en lille skilling på det.