Livescore er et begreb der dækker over det at vise direkte resultater fra sportsbegivenheder. Det kan blandt andet være fodbold, tennis og dart. Mange sider på internettet har deres egen livescore, og det har vi naturligvis også på Odds.dk. Vi har dog valgt at samle vores livescore på en separat side. På livescore.dk er vi gået skridtet videre fra odds og har valgt at lave en ekstra lækker service med resultater og kampforløb. Den skal være med til at sikre, du kan holde dig opdateret omkring dine favorithold på ét sted.

Derfor har vi både samlet stats fra tidligere kampe og odds på kommende kampe live. Derudover viser vi naturligvis også odds på kampe live. Vi er Odds.dk, og vi går op i, at du altid kan holde dig opdateret på de bedste odds, når du skal følge resultater via vores helt egen livescore.

 

Besøg Livescore.dk her

 

Livescore: Stats, odds resultat og meget mere

På livescore.dk er vi fuldt bevidste om, at en livescore ikke bare handler om at vise det næste mål. Der er mange andre ting der spiller en stor rolle for mange sportsbettere, og derfor dækker alle de største fodboldligaer med live resultater. Vi har et hav af data både før, under og efter kampen. Vi har også de forventede startopstillinger, de bedste odds, head to head-statistik og meget, meget mere. Som seriøs better er det naturligvis redskaber, der på ingen måde kan undværes.

Når der er omkring en times tid til kampstart, så kan vi endda også tilbyde de fulde startopstillinger, røde og gule kort, udskiftninger og en masse andet nyttig information. Du kan altså altid holde dig 100 procent opdateret, hvis du af den eller anden grund ikke lige har mulighed for at se hele kampen live.

 

Følg dit favorithold med livescore

Er du som de fleste andre også bidt af fodbold, vil du naturligvis rigtig gerne hele tiden være opdateret på, hvordan dit hold klarer sig. Bor du i Danmark, så er det selvfølgelig rimelig svært at følge eksempelvis Barcelona på hjemmebane hver uge. Derfor er man nødt til at følge dem på anden vis. Med opdateringer fra livescore kan du få maksimum spænding, samtidig med at du kan følge udviklingen på diverse odds markeder i kampe live og dit odds resultat.

På den måde kan du nemt og hurtigt skabe dig et overblik over, hvordan dit favorithold klarer sig. Du kan endda også få specielle lyde, når dit hold scorer!

 

Fodbold livescore

Er du lige som de fleste andre vild med fodbold, så kan du på livescore.dk finde et produkt der dækker alle de store fodboldligaer. Vi har både den Superligaen, 1. Division, 2. Division og Danmarksserien. Vi dækker naturligvis også Champions League og Europa League. Er der en stor slutrunde i sigte, kan du naturligvis også holde dig opdateret på både VM og EM i fodbold. Her kan du endda også følge med i turneringer såsom UEFA Nations League. Vi dækker naturligvis også EM i kvindefodbold og meget mere, hvis du er én af de mange danskere, som fik smag for det, efter den seneste slutrunde, der blev afholdt i Holland. Danmark vandt i øvrigt sølv.

De største liger i Europa bliver også dækket indgående. Du finder således resultater fra både Premier League, La Liga, Bundesligaen, Serie A, Ligue 1 og Æresdivisionen. You name it, we got it.

Få stats fra alle de store fodboldligaer, se resultater fra tidligere opgør, hold dig opdateret på holdenes seneste form og tjek stillinger fra kampe live. Er du én af dem, som har kastet din kærlighed på spillerspecials, så bliver det naturligvis også dækket indgående. På den måde kan du se, om dine væddemål går hjem.

 

Livescore på PC, mobil og tablet

Er du én af de mange danskere, som hver dag bruger mere og mere tid på din mobil og tablet? Bare rolig – du er ikke alene. Derfor har vi på livescore.dk naturligvis lavet et produkt, der også virker perfekt på både mobil og tablet. Vores livescore er ikke en app, men derimod en hjemmeside på nettet. Du behøver altså ikke at bruge tid eller plads på at hente en app.

Du går bare direkte til vores hjemmeside og så vil livescore helt automatisk blive tilpasset til din mobil og/eller tablet. Det gælder selvfølgelog uanset om du bruger en iPhone eller en Android. Vores livescore er optimeret til at blive vist på alle mobile enheder. Alt du skal gøre er bare at hive mobilen frem og skrive livescore.dk i din browser, da vil du kunne følge et hav af kampe live og have styr på dit odds resultat.

 

Lynhurtig livescore

Når du benytter en service såsom livescore på nettet, så er det vigtigste selvfølgelig, at siden viser de korrekte resultater af kampe live. Derudover spiller det også en stor rolle, at opdateringer kommer med lynets hast. I vores livescore har vi maksimum fokus på altid at levere de rigtige resultater. Derudover har vi naturligvis lynhurtige opdateringer, så du er altid sikker på, at få de hurtigste live-opdateringer hos os. Du behøver i øvrigt heller ikke at opdatere siden, da det hele sker helt automatisk. Bare læn dig tilbage og lad os gøre alt det hårde arbejde.

 

Følg dine livescore kampe live i TV

Er du én af dem, som bare må følge dit favorithold, når du laver odds? Så kan du naturligvis også se kampe live i TV. Vi har listet alle de kampe, der også kan følges direkte i TV, hvis du gerne vil se, hvordan dine forskellige hold klarer sig. Brug vores fodbold i TV-side til at holde styr på stats fra kampen. Det kan være antal hjørnespark, gule kort eller noget helt tredje. Derudover kan du også skabe dig dit eget indtryk af kampen ved at se den live i TV.

 

Bliv ansat til at levere resultater live

Går du med en drøm om at dyrke din største hobby og samtidig få penge for det? Så har du rent faktisk fra tid til anden mulighed for at blive ansat til at leverer resultater live fra stadion. Det fungerer på den måde, at man bliver betalt et bestemt beløb per kamp, som man ser.

I Danmark er der eksempelvis mulighed for at blive ansat til at levere livescore fra de lavere danske rækker. Det kan sådan set lade sig gøre helt ned til Serie 1. Hold øje med diverse sider, hvor de løbende kunne lave et opslag om, at der er opstået en eller flere ledige stillinger. Så er det måske, som får lov til at følge dit lokale hold og samtidig tjene en lille skilling på det.