Odds Australian open tennis

Den 15. januar er det tid til den første Grand Slam-turnering i tennissæsonen, når Australian Open 2018 skydes i gang. Årets udgave er den 106. af den traditionsrige turnering, og i alt er der hele 55 millioner australske dollar i præmiepuljen, hvilket svarer til 266,6 millioner danske kroner. Der er altså masser af spille om, når Caroline Wozniacki, Roger Federer og de mange andre stjerner indtager Rod Laver Arena, Hisense Arena og Margaret Court Arena.

 

Odds på Australian Open her

 

Læs de seneste oddsnyheder om Australian Open

 

Hvordan går det Wozniacki ved Australian Open 2018?

For danskere er det helt store spørgsmål omkring Australian Open naturligvis, hvordan det går Caroline Wozniacki. Den danske tennisstjerne oplevede en sand genfødsel i slutningen af sidste sæson, hvor hun blandt andet vandt WTA Finals i Singapore. Her slog hun i øvrigt Venus Williams for første gang nogensinde. Sejren i Singapore betød, at Wozniacki sluttede sæsonen som nummer tre på verdensranglisten. Det var hendes højeste placering siden 2011, og man kan derfor med rette have høje forventninger til Caro inden Australian Open 2018.

 

Wozniacki Australian Open historik

Den danske tennisstjerne har dog ikke de bedste erfaringer med Australian Open. I alt har hun været med ti gange, og hendes bedste resultat er en semifinale. Den nåede hun i 2011, hvor hun efterfølgende tabte til kinesiske Li Na. Efter den flotte semifinaleplads fulgte fem sæsoner, hvor hun hver sæson præsterede dårligere end i den forrige. Dette kulminerede med et første runde-exit i 2016, men denne trend er nu stoppet. I sidste sæson nåede hun tredje runde, og det resultat skal hele Danmarks Caro nu forsøge at forbedre.

 • 2008: Nåede fjerde runde. Tabte i to sæt til Ana Ivanovic
 • 2009: Nåede tredje runde. Tabte i tre sæt til Jelena Dokic
 • 2010: Nåede fjerde runde. Tabte i to sæt til Na Li
 • 2011: Nåede semifinalen. Tabte i tre sæt til Na Li
 • 2012: Nåede kvartfinalen. Tabte i to sæt til Kim Clijsters
 • 2013: Nåede fjerde runde. Tabte i tre sæt til Svetlana Kuznetsova
 • 2014: Nåede tredje runde. Tabte i tre sæt til Garbine Muguruza
 • 2015: Nåede anden runde. Tabte i to sæt til Victoria Azarenka
 • 2016: Nåede første runde. Tabte i tre sæt til Yulia Putintseva
 • 2017: Nåede tredje runde. Tabte i to sæt til Johanna Konta

Ser man på ovenstående resultater, er det tydeligt, at Wozniacki har haft det svært ved Australian Open. Hendes kurve er dog endelig opadgående igen, og hun har tidligere  præsteret rigtig flot i netop Australian Open.

 

Australian Open 2018 odds på Wozniacki

Et af de bedste steder at oddse på Caroline Wozniackis chancer ved Australian Open er hos Danske Spil. Bookmakeren udbyder spil på samtlige af turneringens kampe, på både dame- og herresiden, og man kan ydermere finde en lang række specialspil på hver kamp. Her kan man naturligvis også spille på, hvordan det går Wozniacki ved årets turnering.

For at kunne oddse på Australian Open online hos Danske Spil, skal man dog have en konto. Heldigvis tager det ikke mere end få sekunder at oprette en konto, og herefter kan man spille fra både PC, mobil og tablet. Indsætter man mindst 500 kroner, giver Danske Spil i øvrigt 500 kroner oveni i velkomstbonus. Dermed kan man altså starte med hele 1.000 kroner på sin spilkonto, hvis man indsætter 500 kroner. For at få denne flotte velkomstbonus, skal man blot følge linket forneden, hvorefter man bliver taget til Danske Spils oprettelsesside.

Lær hvordan du oddser hos Danske Spil med vores bookmakeranmeldelse.

 

Få 500 kr. i bonus hos Danske Spil

 

Så snart man har oprettet sin konto, er man klar til at oddse på Wozniacki og de mange andre deltagere ved Australian Open 2018. Danske Spil har faktisk Caro som en af de absolutte favoritter til at løbe med sejren, hvilket igen understreger, hvor meget hun har forbedret sig på det seneste. Faktisk har Wozniacki det femtelaveste odds af alle deltagerne i damesingle, og hun spås dermed fine chancer for at løbe med sejren. Elleve gange pengene igen får man, hvis man tror, at Wozniacki tager den samlede sejr.

 

Australian Open 2018 odds: Herrer

Årets finale i Australian Open kommer formentlig til at stå i mellem en række af de gamle kendinge. Herresiden af tennis har i en årrække været domineret af Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic, og meget skal da også gå galt, hvis det ikke bliver en af dem, der snupper den samlede sejr. Dette er også tydeligt hos Danske Spil, hvor de tre stjerner vurderes til at være de helt store favoritter.

Odds på de store favoritter ved Australian Open 2018: 

 • Roger Federer – 2,85
 • Rafael Nadal – 5,50
 • Novak Djokovic – 6,00

I sidste sæson var det netop Roger Federer og Rafael Nadal, der tørnede sammen i turneringens finale. Kampen var en af sæsonens allerbedste, og de to kombattanter kæmpede i hele fem sæt, tre timer og 38 minutter om årets første Grand Slam-titel. I sidste ende blev det med Federer som vinder, og det kan meget vel også blive resultatet i år.

Den aldrende schweizer er stadig den bedste tennisspiller i verden, og i sidste sæson blev det således til sejr i både Australian Open og senere Wimbledon. I alt har han vundet Australian Open fem gange, hvilket ingen af de nuværende konkurrenter kommer i nærheden af.

I uge 1 vandt Federer Hopman Cup med Belinda Bencic, og han gik ubesejret gennem både i single og mixdouble. Han har dermed fået en perfekt start på 2018-sæsonen, og han virker nærmest ustoppelig. Odds 2,85 på den schweiziske stjerne er det højeste på det danske marked i øjeblikket, og det er simpelthen ikke til at komme udenom.

 

Australian Open 2018 odds: Kvinder

Hos kvinderne er favoritfeltet markant bredere, og der er flere om buddet til sejren. Danske Spils favorit til sejren er Garbine Muguruza, der i sidste sæson vandt Wimbledon. Den 24-årige spanier er et af sportens helt store talenter, og hun kan meget vel komme til at dominere i de kommende mange sæsoner.

Muguruza forventes dog at få kamp til stregen fra Karolina Pliskova, Simona Halep, Maria Sharapova og altså Caroline Wozniacki.

Odds på de store favoritter ved Australian Open 2018:

 • Garbine Muguruza – 7,00
 • Karolina Pliskova – 8,00
 • Maria Sharapova – 9,00
 • Simona Halep – 10
 • Caroline Wozniacki – 11
 • Elina Svitolina – 12

Som det kan ses på oddsene fra Danske Spil, er kvindernes udgave af Australian Open markant tættere. Her er det yderst svært at pege på en favorit, da favoritfeltet er både bredt og mangfoldigt. Spillernes niveau ligger tæt på hinandens, og meget kommer dermed til at afhænge af dagsform og momentum. Netop derfor kan det også godt betale sig at spille på en af outsiderne, og her virker Wozniacki som et fornuftigt bud.

 

Se Australian Open 2018 i TV

Danske tennisfans kan naturligvis følge Australian Open i fjernsynet. Eurosport og Eurosport 2 følger turneringen fra første runde til finalen, og her kan man altså se alle kampene. Har man ikke lige adgang til et fjernsyn, kan kampene også streames online på Eurosport Player. Dermed kan man også se kampene på sin mobil, computer og tablet, og man behøver derfor ikke at misse noget. På Eurosport kan man også se højdepunkter, optakter, nedtakter og meget andet fra turneringen.

 

Australian Open 2018 arenaer

Turneringen afholdes som sædvanlig i Melbourne, der er Australiens næststørste by. Kampene spilles i Melbourne Park, der er en del af Melbourne Sports and Entertainment Precinct. Sådan har det været siden 1988, og det er således også her, at man finder turnerings tre største arenaer: Rod Laver Arena, Hisense Arena og Margaret Court Arena.

 

Rod Laver Arena

Hovedarenaen ved Australian Open er Rod Laver Arena, der blev indviet i ved Australian Open i 1988. Her er plads til 14.820, og det er blandt de ikoniske arenaer i tennissporten. Arenaen er opkaldt efter den legendariske australske tennisspiller Rod laver, der i 1960erne vandt hele 11 Grand Slams i herresingle.

 

Hisense Arena

Hisense Arena stod færdig i 2000, og arenaen hed oprindelig Melbourne Park Multi-Purpose Venue. Kort efter blev den døbt Vodafone Arena, og i 2008 fik den sit nuværende navn. Hisense er et statsejet kinesisk firma, der hovedsageligt producerer elektronik og hvidevarer. Arenaen har plads til 10.500 tilskuere.

 

Margaret Court Arena

Indtil 2003 gik den tredje af de store Australian Open arenaer under navnet Show Court 1. Herefter blev arenaen opkaldt efter legendariske Margaret Court, der i 1960erne og 1970erne vandt vanvittige 24 Grand Slams i damesingle og yderligere 42 i double. Den dag i dag er Court stadig Australiens mest succesfulde damespiller nogensinde, og det er yderst tvivlsomt, hvorvidt hendes rekorder nogensinde bliver slået.

I 2014 blev arenaen moderniseret og udbygget, og der er i dag plads til 7.500 tilskuere.

Australian Open 2018 vil blive dækket tæt her på Odds.dk, hvor du under hele turneringen vil kunne finde optakter, baggrund og spilforslag til de mange kampe.

 

Spil på Australian Open

 

Danske Spil logo