Hvilken online bookmaker skal man vælge?

Man skal først og fremmest sikre sig, at den online bookmaker, som man overvejer at oprette sig hos har dansk licens. Dette gør man ved at kigge efter Spillemyndighedens logo, hvorpå der vil stå “Tilladelse fra Spillemyndigheden.” Hvis en bookmaker har dette logo, ved man, at denne har dansk licens og er reguleret af den danske stat. Det betyder desuden også, at den pågældende bookmaker betaler dansk skat, hvorfor man som spiller ikke skal betale skat af din gevinst, hvilket selv sagt er at foretrække. Her på Odds.dk kan man vide sig sikker på, at vi kun refererer til bookmakere, som bidrager til fællesskabet i Danmark. Hos disse bookmakers kan man trygt indbetale sine penge uden være bange for, at disse går tabt i tilfælde af konkurs eller lignende katastrofer.

Vi har udførlige anmeldelser af de bookmakere, som har licens i Danmark. Dem kan man passende læse og se, hvilken af dem, der lyder som den bedste odds side for en som spiller.

Hvilken bookmaker er bedst?

Som nævnt har de forskellige bookmakere ofte forskellige velkomstbonusser. Her på Odds.dk kan man læse meget mere om de forskellige bookmakere og deres bonusser. Det gælder naturligvis om, at finde den bonus, som passer bedst til en selv. Man skal desuden sikre sig, at man vælger en bookmaker med et sort spiludvalg og naturligvis høje odds. Flere af bookmakerne tilbyder blandt andet livestreams til deres kunder fra store europæiske ligaer.

Du kan også med fordel tjekke, hvilke kampagner diverse bookmakere har kørende til deres nye og eksisterende kunder. I disse kampagner kan du ofte få favorable tilbud som odds boost, risikofrie spil etc. Man kan desuden ofte vinde eftertragtede præmier som freebets. Flere bookmakers har også ofte grates eksklusive kampagner, hvor man som spillere kan vinde gode præmier ved at svare på spørgsmål og lignende. Her på Odds.dk kan man holde sig opdateret på disse kampagner og læase mere om, hvad de går ud på, og hvad deres regler og vilkår er.

De bedste bookmakers i Danmark

1.000 DKKTotal Bonus Anmeldelse
DKKTotal Bonus Anmeldelse
500 DKKTotal Bonus Anmeldelse
1.000 DKK Anmeldelse
500 DKK Anmeldelse
500 DKKTotal Bonus Anmeldelse
Stor bonus Anmeldelse
1.000 DKKTotal Bonus Anmeldelse

Hvad er bookmakers?

En bookmaker er et selskab som tager imod væddemål på alt mellem himmel og jord til et fastlagt odds. Hos en bookmaker kan man typisk spille på sportsbegivenheder, men nogle bookmakere udbyder også odds på vinderen af Melodi Grand Prix, det næste folketingsvalg, X-Factor odds, hvilken nationalitet den næste pave har og meget, meget mere. Ofte er det kun fantasien der sætter grænsen for, hvad man kan spille på hos de danske bookmakers.

I Danmark findes der rigtig mange bookmakere med licensog her på odds.dk kan man danne sig et overblik over de bedste af dem. For at være bookmaker i Danmark skal man have en gyldig spillelicens hos Spillemyndigheden. Licensen sikrer, at bookmakerne betaler afgift til den danske stat for at have lov at udbyde spil til danskerne. Denne afgift betyder også, at der allerede er betalt skat af alle gevinster man vinder hos en bookmaker med dansk licens, så fordelene er til at få øje på.

Spil hos en dansk bookmaker med licens og vind skattefrie gevinster. Så simpelt er det.

I denne bookmaker-guide har vi samlet en guide over de bedste bookmakers i Danmark, så man nemt kan danne sig et overblik over, hvor man kan spille, og hvilken velkomstbonus man kan få, når man opretter din nye konto hos en af bookmakerne.

 

Hvorfor vælge en online bookmaker?

Gennem de seneste par årtier har internettet revolutioneret verden. Det har fået indflydelse på stort set alt, hvad vi foretager os. Dette gælder naturlgivis også, når det kommer til betting- og bookmakerindustrien, som har være gennem en rivende udvikling i tiden, hvor internettet har domineret.

Der er nemlig sket utroligt meget siden dengang, hvor danske fodboldfans hver søndag måtte vente i spænding for at få afgjort deres tipskupon i jagten på en vaskeægte 13’er. Dengang foregik det i selskab med Tommy Troelsen på DR. Dengang var man også begrænset af kioskernes åbningstider, når man ville oddse. Nu er det muligt at spille på hvilket som helst tidspunk af dagen, ugen eller året. Internettets indtog har desuden betydet, at danskerne har et stort udvalg af bookmakers at valge mellem.

Fordelene ved at vælge at spille online fremfor nede i kiosken er derfor selvsagt mange. Her kommer en liste med at par af de største af disse fordele:

 

Bookmaker åbningstiderne

Når man spiller hos en online bookmaker skal ikke til at tjekke åbnings- og lukketider, før man spiller. Online bookmakeren er nemlig altid åben. Her kan man altså spille præcis, når det passer en. Hvis man pludselig får en idé til et godt spil klokken 1 om natten, skal man dermed heller ikke til at vente til næste dag før man kan oddse på det hos den lokale bookmaker.

Komforten

Det problem slipper man heldigvis helt for, når man spiller hos en online bookmaker. Her kan man bare blive siddende inden for hjemmet fire vægge og fortsætte med at hygge. Så kan man stamtidig besøge sin online bookmaker og spille på kampen, som man er ved at se i tv.

Sikkerheden

Når man spiller hos en online bookmaker, skal man ikke længere være bekymret for at miste sin vinderkupon. De fleste har nok prøvet, at en kupon er blevet væk eller lige så slemt – endt i vaskemaskinen. Når man spiller online bliver din kupon på praktisk vis gemt elektronisk hos bookmakeren. Det betyder også, at dine gevinser automatisk vil bliver at ind på din konto. Man slipper demed endnu engang for selv at skulle trave ned for at hente disse, da man nu får dem, når væddemålet er forbi.

Tilgængelighed

En ande praktisk ting ved at have din konto hos en online bookmaker er, at man også kan benytte sig af mobil betting. Det gør naturligvis hele processen betydeligt lettere, at man altid har mobilen ved hånden og er i stand til at spille derfra. Dermed kan man altså spille uanset, om man sidder hjemme på sofaen med tømmermænd, sidder i bussen, er til frokostpause på arbejdet eller sidder på stadion til fodbold. En af de store fordele ved at spille på mobilen fremfor computeren er desuden, at mna ikke behøver NemID for at logge ind på sin konto. Så sparer man også et par nøgler på det kort.

Nonstop action

Man kan naturligvis ikke snakke om online betting uden også at nævne  live betting, som værende en af de helt store fordele. Når man live better hos en online bookmaker kan man spille på kampene, mens disse er i gang. Det er naturligvis en stor fordel som spiller, da man i dette tilfælde kan følge med i, hvordan kampen udvikler sig, inden man placerer sit bet. Oddsene vil nemlig konstant blive reguleret som kampen skrider frem. Man kan desuden live bette på stort set alle sportsbegivenheder helt frem til deres afslutning.

Med live betting er man der for også altid sikker på, at man har de nyeste odds lige ved hånden, når man skal beslutte, hvad man vil spille på. Man har også overblik over, hvilke kampe der er aflyst samt, hvilke muligheder man har for at spille på de forskellige kampe.

Hvis man så sidder og har luret noget, som bookmakeren ikke har, da vil man have ekstra gode muligheder for at ramme det af de høje odds. Dette kan eksempelvis være ved spil på, hvad der scorer det næste mål i kampen, hvor mange hjørnespark der kommer, hvor mange gule eller røde kort der kommer og meget mere. Det er stort set kun fantasien, som sætter grænser. Dermed er live betting skrædersyet til spilleren, som gerne lige vil se kampen lidt an, inden de placerer deres væddemål.

 

Bookmaker – tilbud og bonusser

Man åbner en konto hos en online bookmaker, vil man altid få muligheden for at modtage en velkonstbonus. Det oftest sete eksempel på en sådan velkomstbonus hos en dansk bookmaker er, at man sætter 1.000 kroner ind på sin konto og derefter får 1.000 kroner ekstra at spille for. Disse bonusser skal herefter spille igennem x-antal gange, før man kan vå dem udbetalt. Man skal huske på, at det trods alt stadig er gratis penge, som man for til at spille for. Hvis man er dygtig til at odds, har man faktisk gode mulighder for at spille bonussen igennem og tjene et ekstra penge i processen. Hvis man skulle ende med at tabe bonussen er det heller ikke verdens undergang. Det var alligevel “bare” bonuspenge. Alle danske bookmakers har deres egne bonusregler. Disse kan man læse meget mere om i vores anmeldelser af de respektive bookmakere.

Hos online bookmakerne finder man desuden et hav af forskellige kampagner, som man kan benytte sig af. Disse kommer især op til de helt store sportsbegivenheder som Champions League, EM, VM og OL. Her kan man ofte vinde free bets, hvor man får sine penge tilbage, hvis man taber på sit væddemål Hos online bookmakerne bliver man med andre ord mødt af en lang række muligheder for at tjene penge, som man aldrig ville have haft, hvis man bare spillede nede i den lokale kiosk.