De bedste bookmakere i Danmark

1.000 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
600 DKKTotal Bonus
1.500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
500 DKKTotal Bonus
Stor bonusTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus

 

Hvad er en bookmaker?

En bookmaker er et selskab som tager imod væddemål på alt mellem himmel og jord til et fastlagt odds. Hos en bookmaker kan man typisk spille på sportsbegivenheder, men nogle bookmakere udbyder også odds på vinderen af Melodi Grand Prix, det næste folketingsvalg, hvem der vinder X-Faktor, hvilken nationalitet den næste pave har og meget, meget mere. Ofte er det kun fantasien der sætter grænsen.

I Danmark findes der rigtig mange bookmakere med licensog her på odds.dk kan man danne sig et overblik over de bedste af dem. For at være bookmaker i Danmark skal man have en gyldig spillelicens hos Spillemyndigheden. Licensen sikrer, at bookmakerne betaler afgift til den danske stat for at have lov at udbyde spil til danskerne. Denne afgift betyder også, at der allerede er betalt skat af alle gevinster man vinder hos en bookmaker med dansk licens, så fordelene er til at få øje på.

Spil hos en dansk bookmaker med licens og vind skattefrie gevinster. Så simpelt er det.

I denne bookmaker-guide har vi samlet en guide over de bedste bookmakere i Danmark, så man nemt kan danne sig et overblik over, hvor man kan spille, og hvilken velkomstbonus man kan få, når man opretter din nye konto hos en af bookmakerne.

 

Hvorfor vælge bookmakere på internettet?

Igennem de seneste to årtier har internettet taget verden med storm, og det gælder selvfølgelig også for betting- og bookmakerindustrien.

I forhold til tidligere hvor danske fodboldfans måtte vente til om lørdagen med at få afgjort sin tipskupon i jagten på 13 rigtige i selskab med Tommy Troelsen på DR, er det nu muligt at spille alle døgnets 24 timer, syv dage om ugen, året rundt hos et stort udvalg af bookmakere på internettet.

Fordelene ved at spille på internettet fremfor nede i kiosken er mange. Her kommer en liste med et par stykker af dem:

 

Åbningstiderne

En online bookmaker holder aldrig lukket. Man kan spille lige præcis, når man har tid og lyst til det.

Komforten

Regnen pisker mod ruden, og det blæser en halv pelikan. Spiller man online, så behøver man ikke forlade hjemmets fire vægge for at få spillet på de kampe, som man skal se i TV.

Sikkerheden

Man behøver ikke være bange for at miste sin vinderkupon, og man skal heller ikke tænke på skulle ned i kiosken for at indløse den. Hvis man spiller online, bliver kuponen nemlig gemt elektronisk, og ens gevinster bliver helt automatisk sat ind på ens konto, når væddemålet/væddemålene er afgjort.

Tilgængelighed

Hvis man har en konto hos en online bookmaker, kan man endda også benytte sig af mobil betting. Med mobil betting kan man spille hvor som helst og når som helst. Uanset om man sidder hjemme på sofaen med tømmermænd, sidder i bussen, holder frokostpause på arbejdet, eller ser en kamp på stadion. Når man spiller fra mobilen, behøver man faktisk heller ikke at logge ind med NemID.

Nonstop action

Som et ekstra plus ved at spille på internettet er det også værd at nævne live betting. Med live betting kan man spille på kampene mens de er i gang og drage fordel af, at man kan se hvordan holdene spiller. Odds reguleres hele tiden, mens kampen bølger frem og tilbage, og man kan spille på stort set alle sportsbegivenheder med live betting helt frem til dommerens fløjter kampen af. Hvis man har luret noget som bookmakeren ikke har, så kan man ofte score et højt odds. Det kan for eksempel være hvem der scorer næste mål i kampen, hvor mange hjørnespark der kommer, hvor mange gule og røde kort der kommer og meget, meget mere. Live betting er ideelt for dem, der godt kan lide at se kampen an, inden de placerer deres væddemål.

 

Ekstra tilbud og bonusser

Når man spiller online hos en bookmaker, får man altid muligheden for at få en velkomstbonus. Sæt eksempelvis 1.000 kroner ind og få 1.000 kroner ekstra at spille for. Bonusserne skal spilles igennem x-antal gange, før man kan udbetale dem, men det er stadigvæk gratis penge at spille for, og hvis man er dygtig til at oddse, har man gode chancer for at spille bonussen igennem og tjene ekstra penge. Ender man med at tabe bonussen, så er det ikke verdens undergang. Det var alligevel bare bonuspenge. Hver bookmaker har deres egne bonusregler, som man læse meget mere om i vores anmeldelse af de respektive bookmakere.

Derudover tilbyder online bookmakere et hav af forskellige kampagner. Særligt op til de helt store sportsbegivenheder som for eksempel Champions League, EM, VM og OL. Her kan man ofte få free bets, hvor man får sine penge tilbage, hvis man taber på et væddemål. Med andre ord så får man en lang række ekstra muligheder for at tjene penge, som man ikke ville få hvis man spillede nede i kiosken.

 

Historien om bookmakere

Selve bookmakerbranchen menes at stamme fra Storbritannien, hvor en af de første kendte bookmakere ved navn Harry Ogden åbnede sin første forretning tilbage i 1790’erne.

I 1845 kom der en ny lovgivning i Storbritannien, som betød, at det eneste man lovligt kunne spille på var hestevæddeløb. Det betød, at nye væddeløbsbaner skød op overalt i landet og på grund af udviklingen indenfor den offentlige transport, var det nu muligt for folk i alle samfundsklasser at rejse land og rige rundt for at deltage i åbningen af de nye væddeløbsbaner.

Kriminelle bander så hurtigt sit snit til at blande sig med pøblen og stjæle eller røve sig til gevinster fra løbene, hvilket fik bookmakerne til at ansatte bodyguards, som skulle beskytte både forretningen og kunderne mod disse kriminelle bander.

Cirka hundrede år senere, i 1961, besluttede regeringen med Harold Macmillan i spidsen at legalisere bettingbutikker i Storbritannien. En bettingbutik minder på mange måder om de danske kioskers samarbejde med Danske Spil, hvor man kan oddse, tippe, skrabe og/eller spille lotto. I en bettingbutik kan spilleren selv definere sit væddemål, hvorefter bettingbutikkens ansatte udregner et odds for væddemålet. Herefter beslutter spilleren sig for, om han/hun vil placere væddemålet til det odds der bliver præsenteret. Hvis det lyder fornuftigt, så indgår spilleren væddemålet og får en kvittering i hånden, inden han/hun forlader bettingbutikken. På mange måder som vi kender det fra at spille Oddset i kiosken.

Strammere regler og krav blev stillet til indehaverne af disse bettingbutikker for at sikre at alt gik ærligt for sig. Siden da er en milliardindustri skudt i vejret og på et tidspunkt var der mere end 15.000 af disse bettingbutikker i Storbritanien. Efter online betting tog fart er tallet dog faldet dramatisk. Butikkerne ejes primært af store bookmakerselskaber som William Hill, Ladbrokes og Coral, som naturligvis også tilbyder spil på internettet.

 

Danske Spils historie

Danske Spil startede lige efter 2. verdenskrig, i 1949, under navnet Dansk Tipstjeneste. De havde frem til d. 1. januar 2012 monopol på at udbyde odds i Danmark. Et spilmonopol er dog i direkte strid med EU-lovgivningen, og derfor var Danmark nødt til at vedtage en ny spillelov, som havde til hensigt at liberalisere spillemarkedet indenfor landets grænser. Det betyder, at vi i dagens Danmark har en bred vifte af bookmakere at vælge imellem, når vi skal finde ud af, hvor vi gerne vil spille.

Den største udfordring bliver altså, at finde ud af hvor man gerne vil spille, og hvad man skal spille på.