Op mod 90% af alle bets hos danske bookmakere sættes på fodboldkampe. Der er ingen tvivl om, at fodbold er danskernes foretrukne sportsgren, når der skal spilles penge på sport. Derfor er det naturligvis også vores hovedfokus her på Odds.dk. Her du altid finder de bedste odds på fodbold i dag.

Vi finder de bedste odds på fodbold i dag hos de danske bookmakere og bringer dem her på siden. Dermed kan tusindvis af danske sportsfans nemt kan finde vej til det fodbold-væddemål de leder efter.

Bet365 har et stort udbud af odds på fodbold i både ind- og udland, og ikke nok med at udbuddet er stort – odds’ne er også altid blandt markedets højeste.

 

Odds på fodbold hos Bet365 >>

Indlæser liveodds…

 

De bedste odds på fodbold i dag

Hvis du går og drømmer om at lave overskud på dine fodboldvæddemål, er der særligt én ting du bør spørge dig selv: ”Hvor får jeg de bedste odds på fodbold?”

Det er nemlig alt afgørende for dit samlede odds-regnskab, at du sørger for at spille hos bookmakere med konkurrencedygtige odds. Nogle bookmakere har bare generelt højere odds på bestemte markeder end konkurrenterne. Det kan derfor være en god fordel, at holde øje med hvem der har flotte odds på Superligaen eller hvem der tilbyder ekstra høje odds i forbindelse med f.eks. VM- eller EM i fodbold.

Da der er mange bookmakere i Danmark med et hav af odds på fodbold i dag i deres spilsortiment, kan du naturligvis altid kigge mod Odds.dk for en hjælpende hånd. Som en dansk odds-guide har vi naturligvis vores hovedfokus på dansk fodbold (og i særdeleshed Superligaen). Vi holder dog naturligvis også et vågent øje med de store udenlandske fodboldturneringer, når vi leder efter gode spilforslag til dig.

 

Spil på Superligaen og dansk fodbold

Den danske Superliga og 1. division i fodbold er et af danskernes foretrukne markeder, når der skal oddses på fodbold. Selv om kampene i Superligaen ikke altid når de store udenlandske ligaer til sokkeholderne i tempo og intensitet, er vi alligevel rigtigt mange danskere som støtter et hold i Superligaen. Det gælder også de øvrige danske divisioner – og det gør det selvfølgelig mere interessant at se kampene, når man tager på stadion med en oddset-kupon i inderlommen.

NordicBet er f.eks. en af de bookmakere som altid har et stort odds-udvalg på danske kampe. Faktisk kan du hos NordicBet spille på dansk fodbold helt ned på serie-niveau. Find odds helt ned til SBU-, FBU- og JBU serierne i både herre- og kvindefodbold.

Bookmakerne i det danske marked disker også ofte op med forhøjede odds. Det gælder særlige tilbud til dem der vil oddse på Superligaen og dansk fodbold i almindelighed. Du kan desuden altid finde de bedste aktuelle tilbud i vores odds-nyheder.

 

Stort udvalg af odds på fodbold i dag fra udlandet

Da far var dreng kunne man se fodbold ca. en gang om ugen, og det var når Tommy Troelsen – med sin karakteristiske og beroligende stemme – lullede folk i søvn på sofaer rundt omkring i de danske tv-stuer i TipsLørdag på DR. Det var i ”Kick and Rush”-storhedstiden i 80’erne og 90’erne, at danske fodboldfans som oftest måtte lade sig nøjes med én fodboldkamp i TV om ugen, men sådan er det ikke længere.

Først kom TV2 på banen i de tidlige 90’ere og introducerede hurtigt søndagsbold fra Italien i programfladen. Siden da er udvalget af fodboldkampe på de danske TV-kanaler vokset eksplosivt.

Det betyder, at fodboldfans nærmest kan se fodbold i TV hver eneste dag. Da der altid spilles fodbold rundt omkring på kontinentet i f.eks. England, Italien, Spanien, Holland, Frankrig og naturligvis også herhjemme i lille Danmark.

Med attraktive fodboldkampe fra klubturneringer som Champions League, Europa League, Premier League, Serie A og Primera Division og selvfølgelig internationale slutrunder som VM, EM og Copa America, er der altid gang i læderkuglen ét eller andet sted på kloden, og bookmakerne tilbyder selvfølgelig odds på det hele.

Vi finder de bedste odds på fodbold fra det store udland. Op til de største events kan du altid finde odds-optakter i vores odds-nyheder. Her kan du kan se de bedste odds på dine favoritter før kampene eller turneringerne sparkes i gang.

Se hvad der rører sig nu i Odds Nyheder