Op mod 90% af alle bets hos danske bookmakere sættes på fodboldkampe. Der er ingen tvivl om, at fodbold er danskernes foretrukne sportsgren, når der skal spilles penge på sport. Derfor er det naturligvis også vores hovedfokus her på siden, hvor du altid finder de bedste odds på fodbold i dag.

Expekt har et stort udbud af odds på fodbold i både ind- og udland. Samtidig er de Superligaens bettingpartner, hvilket afspejler sig både i udbuddet af væddemål og oddsenes værdi.

Expekt Odds på fodbold

Indbetal 100 – 600 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Kvalificerende væddemål skal placeres senest 7 dage efter indbetaling. Maks. freebet op til 600 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Odds på fodbold i dag

Indlæser…

De bedste odds på fodbold

Hvis du går og drømmer om at lave overskud på dine fodboldvæddemål, er der særligt én ting du bør spørge dig selv: ”Hvor får jeg de bedste odds på fodbold?”

Det er nemlig alt afgørende for dit samlede odds-regnskab, at du sørger for at spille hos bookmakere med konkurrencedygtige odds. Nogle bookmakere har bare generelt højere odds på bestemte markeder end konkurrenterne. Det kan derfor være en god fordel, at holde øje med hvem der har flotte odds på Superligaen eller hvem der tilbyder ekstra høje odds i forbindelse med f.eks. VM- eller EM i fodbold.

Da der er mange bookmakere i Danmark med et hav af odds på fodbold i dag i deres spilsortiment, kan du naturligvis altid kigge mod Odds.dk for en hjælpende hånd. Som en dansk odds-guide har vi naturligvis vores hovedfokus på dansk fodbold (og i særdeleshed Superligaen). Vi holder dog naturligvis også et vågent øje med de store udenlandske fodboldturneringer, når vi leder efter gode spilforslag til dig.

Få vores eskperttips Viborg - Brøndby
Få vores eskperttips Vejle Boldklub - Randers FC
Få vores eskperttips Silkeborg IF - Sønderjyske
Få vores eskperttips Esbjerg - OB

Sådan oddser du på fodbold

Hvordan oddser man på fodbold? Det er heldigvis ikke særligt svært. Hvis du ikke har prøvet det før, kan du bruge nedenstående trinvise guide til at komme godt i gang:

01

Vælg din ønskede betting side

Find eventuelt en bookmaker i vores spileksperters anbefalede liste over de bedste fodbold betting sider nederst på siden.

02

Opret en spillekonto

Når du fundet en bookmaker, hvor du vil foretage spil på fodbold, skal du blot oprette en spillekonto og eventuelt acceptere velkomstbonussen, hvis du ønsker at benytte den.

03

Lav en indbetaling

For at foretage et bet på fodbold skal du have penge på din spillekonto. Gå derfor til saldo-området (typisk ved at klikke på ”Indbetaling” eller lignende) og lav en indbetaling.

04

Navigér til bookmakerens fodboldodds

Klik dig nu vej til bookmakernes fodbold odds ved hjælp af menuerne på hjemmesiden eller i app’en. Vælg odds på fodbold i dag eller søg efter en kommende fodboldkamp i søgefeltet. Du kan ofte søge efter lande, ligaer eller specifikke hold.

05

Lav din spilkupon

Klik på det væddemål og udfald, du ønsker at spille på for at føje det til din spilkupon. Du kan nu angive din ønskede indsats for væddemålet, hvorefter den vil regne din potentielle gevinst, hvis væddemålet går hjem.

06

Bekræft dit fodbold bet

Hvis alt stemmer på din væddemålskupon, kan du placere dit fodbold bet ved at klikke på ”Bekræft”, ”Indgå væddemål” eller lignende (afhængig af hvilken bettingside du har valgt).

Spil på Superligaen og dansk fodbold

Den danske Superliga og 1. division i fodbold er et af danskernes foretrukne markeder, når der skal oddses på fodbold. Selv om kampene i Superligaen ikke altid når de store udenlandske ligaer til sokkeholderne i tempo og intensitet, er vi alligevel rigtigt mange danskere som støtter et hold i Superligaen. Det gælder også de øvrige danske divisioner – og det gør det selvfølgelig mere interessant at se kampene, når man tager på stadion med en oddset-kupon i inderlommen.

NordicBet er f.eks. en af de bookmakere som altid har et stort odds-udvalg på danske kampe. Faktisk kan du hos NordicBet spille på dansk fodbold helt ned på serie-niveau. Find odds helt ned til SBU-, FBU- og JBU serierne i både herre- og kvindefodbold.

Bookmakerne i det danske marked disker også ofte op med forhøjede odds. Det gælder særlige tilbud til dem der vil oddse på Superligaen og dansk fodbold i almindelighed. Du kan desuden altid finde de bedste aktuelle tilbud i vores odds-nyheder.

Stort udvalg af odds på fodbold i dag fra udlandet

Da far var dreng kunne man se fodbold ca. en gang om ugen, og det var når Tommy Troelsen – med sin karakteristiske og beroligende stemme – lullede folk i søvn på sofaer rundt omkring i de danske tv-stuer i TipsLørdag på DR. Det var i ”Kick and Rush”-storhedstiden i 80’erne og 90’erne, at danske fodboldfans som oftest måtte lade sig nøjes med én fodboldkamp i TV om ugen, men sådan er det ikke længere.

Først kom TV2 på banen i de tidlige 90’ere og introducerede hurtigt søndagsbold fra Italien i programfladen. Siden da er udvalget af fodboldkampe på de danske TV-kanaler vokset eksplosivt.

Det betyder, at fodboldfans nærmest kan se fodbold i TV hver eneste dag. Da der altid spilles fodbold rundt omkring på kontinentet i f.eks. England, Italien, Spanien, Holland, Frankrig og naturligvis også herhjemme i lille Danmark.

Med attraktive fodboldkampe fra klubturneringer som Champions League, Europa League, Premier League, Serie A og Primera Division og selvfølgelig internationale slutrunder som VM, EM og Copa America, er der altid gang i læderkuglen ét eller andet sted på kloden, og bookmakerne tilbyder selvfølgelig odds på det hele.

Vi finder de bedste odds på fodbold fra det store udland. Op til de største events kan du altid finde odds-optakter i vores odds-nyheder. Her kan du kan se de bedste odds på dine favoritter før kampene eller turneringerne sparkes i gang.

Typer af odds på fodbold

Det kan hurtigt blive en anelse uoverskueligt at oddse på fodbold, hvis du er nybegynder på området. Der er nemlig rigtig mange forskellige væddemål, som du kan satse dine penge på. Hvad er eksempelvis handicapodds? Og hvordan liveoddser man på fodbold?

Ovenstående og meget mere går vi i dybden med i de følgende afsnit, når vi præsenterer dig for de mest populære typer af odds på fodbold. Forhåbentligt kan det hjælpe dig med at blive lidt skarpere på, hvordan du griber fodbold betting an hos de danske bookmakere.

Vinderodds

Af alle de mange odds er selve oddset på vinderen af en fodboldkamp det absolut største marked. Vinderoddset er som oftest et 1X2-markedsspil med tre udfald; hjemmesejr (1), uafgjort (X) og udesejr (2). Her forsøger du at gætte udfaldet af fodboldkampen ved at spille på enten en hjemmesejr, et uafgjort resultat eller en udesejr.

Der kan også forekomme tovejs-udfald på vinderspillet i en fodboldkamp. Her eliminerer man således uafgjort og kan kun foretage fodbold bets på hjemmesejr eller udesejr. Bliver det uafgjort, vil man få pengene tilbage. Denne form for kampvinderspil kaldes også for ”draw no bet”, hvilket betyder, at væddemålet ophæves, hvis kampen ender uafgjort.

Handicapodds

Fodboldbetting kan også foregå på handicap fodbold odds. Handicap-betting kan især være en fordel, hvis man vil spille på en kamp med en stor favorit. I stedet for at vælge et spil på favoritten til et lavt vinderodds på 1X2-markedet, kan man spille favoritten med handicap, hvor holdet er bagud med eksempelvis et mål fra start.

Det giver derfor højere odds, men det kræver naturligvis, at favoritten ikke blot vinder kampen, men at holdet vinder med mere end et mål. Man kan også spille favoritten til et 0-2 handicap eller 0-3 handicap. Her skal favoritten vinde med mere end henholdsvis to mål og tre mål for at væddemålet vindes.

Handicap odds bruges ikke kun til at opnå højere odds ved spil på favoritter. Det fungerer også den anden vej. Hvis du har en fidus til et undertippet mandskab i en kamp mod et storhold, så kan du vælge at spille det undertippede hold med et plus handicap i stedet for at vove din indsats på et højt odds på 1X2-markedet. Mange vælger her i stedet at spille på eksempelvis 1-0 handicappet, da underdoggen således får et 1-målsforspring.

Asiatiske handicapodds

Mange danske betting sider med fodbold odds byder også ind med andre handicapvæddemål som for eksempel asiatiske handicap (Asian Handicap). Her er der tale om et tovejs-handicap, hvor uafgjort er ophævet.

Asiatiske handicap opererer med både hele, kvarte, halve og trekvarte handicap-linjer. Spiller man eksempelvis en favorit på et asiatisk trekvartlinje-handicap (-0,75), så spiller man i praksis to forskellige handicap-spil. Halvdelen af indsatsen placeres på et -0,50 handicap mens den anden halvdel placeres på et -1,00 handicap.

Vinder holdet man har spillet på med en 1-målssejr, vil man vinde halv gevinst. Halvdelen, der spilles på -0,50, vil give fuld gevinst, mens halvdelen, der spilles på -1,00 handicappet, vil blive tilbagebetalt.

Man kan også spille på et neutralt asiatisk handicap, der hedder 0. Det er den samme funktion, som når man spiller på sportsvæddemålet Draw No Bet, hvor man får indsatsen tilbage ved uafgjort.

Det kan virke meget komplekst, men du kan med fordel læse vores guide til asiastisk handicap for at få en bedre forståelse. Der finder du blandt andet også en tabel, der viser de forskellige handicaplinjer og deres betydning.

Over/under odds på målspil

Spil på totaler er en af de mest populære markeder på danske fodbold betting sider. De udmønter sig oftest i over/under spil på eksempelvis antal mål i en fodboldkamp. De klassiske over/under målmarkeder er to-vejs væddemål og opererer med halve mållinjer.

Fodboldkampe indeholder i snit omkring 2,5 mål pr. kamp, og derfor er den typiske hovedmållinje på over/under 2,50 mål i fodbold. Spiller man på under 2,50 mål forventer man, at der maksimalt bliver scoret 2 mål i kampen, mens et spil på over 2,50 mål kun vil give gevinst, hvis der bliver scoret 3 eller flere mål.

De bedste betting sider for fodbold udbyder en lang række alternative mållinjer på deres målmarkeder, så du kan oddse på nærmest samtlige tænkelige (og utænkelige) målcifre.

Måske har du en fidus til, at en kamp bliver særligt målrig. I så fald kan du ofte finde mållinjer på helt op til over/under 6,50 mål. Omvendt kan du også spille på lave mållinjer, hvis du forventer, at en bestemt fodboldkamp bliver en målfattig affære.

Odds på korrekt score

På stort set alle bookmakere med fodboldbetting i Danmark vil man også kunne spille på selve resultatet af en fodboldkamp. Hvis du mener, at du har en god fidus til det præcise udfald, så vil du hos de fleste betting sider kunne dykke ned i odds på alle tænkelige ciffertip.

Her kan man finde odds på alt lige fra en tør 0-0 kamp til et målrigt 4-3 opgør eller noget helt tredje. Ønsker du at spille på et resultat, der ikke figurerer på bookmakerens marked, så vil du ofte kunne henvende dig direkte til bookmakeren og få et odds.

Som regel vil bookmakeren dog have et marked, der blot hedder ”andre resultater’”, der omfatter alle øvrige resultater end de nævnte på det pågældende oddsmarked.

Jo højere og vildere resultatet er, desto højere vil oddset naturligvis også blive. Men selv de mere realistisk resultater vil have relativt høje odds, fordi chancen for at ramme de helt rigtige ciffertips er ganske lav.

Odds på målscorer

Langt de fleste bettingsider har også odds på målscorere i de største fodboldligaers kampe. Der er ikke så meget mere i det, end at du spiller på hvilke spillere, der kommer til at score i en given kamp.

Det kan både være om de scorer når som helst, om de scorer det første eller sidste mål, om de scorer hattrick, og – i enkelte tilfælde – om de ikke scorer. Sidstnævnte er typisk forbeholdt de mest scorende spillere, såsom Erling Haaland.

Selvom flere og flere bettingsider efterhånden har målscorer-odds på flere og flere kampe, så er der klart nogle, der har et større udvalg end andre. Særligt udbydere som Unibet og bet365 har mange væddemål på fodbold – herunder målscorerodds.

Odds på hjørnespark

I de seneste 10 år er betting på hjørnespark også blevet ekstremt populært. Det mest populære hjørnespark-marked indenfor fodbold betting er 1X2-spillet.

Her spiller man på en vinder (eller uafgjort) præcist som man hvis man foretog betting på selve vinderen af fodboldkampen – forskellen er bare, at det handler om antallet af hjørnespark.

Derudover ser vi også flere og flere bookmakere med odds på over/under et bestemt antal hjørnespark, og med spil på fodbold hos bet365, får du sågar muligheden for handicaplinjer på hjørnespark også.

Unibet tilbyder normalt også mange forskellige hjørnespark-markeder, mens Danske Spil ofte gør sig umage med at have god dækning på de danske kampe med masser af hjørnesparksvæddemål.

Odds på første halvlegsspil

Udover at foretage betting på diverse slutudfald i en fodboldkamp, så kan man også spille på en bred vifte af forskellige første halvlegsspil.

Mange af væddemålene er præcis de samme som dem du finder på hele kampen – det vil sige 1X2, draw no bet, hjørnespark, handicaplinjer og så videre. Her spiller du bare på udfaldene af første halvleg i stedet for ved slutfløjtet efter 90 minutter.

Odds på vinderspil

Udover de nævnte kampodds-markeder i de foregående afsnit, er der også en lang række spændende odds på vinderspil indenfor fodbold betting. Det er en form for væddemål, hvor du forsøger at forudsige udfaldet af en bestemt turnering, sæson eller lignende.

Vinderspil kan eksempelvis være de klassiske sæsonspil på vinderen af en liga eller turnering. Har du en forventning om, at et undertippet hold vinder sæsonen, så kan man finde attraktive odds på dette hold som ligavinder.

Det behøver dog ikke kun at handle om vinderen af ligaen. Der er også mulighed for at oddse på en ligas topscorer, den bedste målmand, op- og nedrykning, hvem der kvalificerer sig til europæiske turneringer (Champions League, Europa League eller Europa Conference League) og så videre.

Live odds på fodbold

Det sidste store oddsmarked som skal nævnes indenfor fodbold betting er live odds. For mens det er mest populært med pre-match odds (væddemål, der placeres forud for kampstart), er der også mulige for at oddse på fodbold mens kampen er i gang.

Stort set alle fodbold-bookmakere har live odds på fodbold fra alle tænkelige ligaer i verden. Det betyder, at du kan oddse live på alt lige fra dansk fodbold såvel som alle de store europæiske ligaer og andre mindre kendte ligaer i verden.

Udbuddet af live odds fodbold markeder er stort set lige så omfattende, som det vi har gennemgået i ovenstående afsnit om pre-match-væddemål. Du kan derfor spille live på alt lige fra kampvinder og diverse handicap-spil til en bred vifte af over/under målspil, ciffertips, hjørnesparksspil og så videre.

Live odds på fodbold bliver tilgængeligt få sekunder før kampstart, og holdes åbne indtil kort før slutfløjtet. Er kampen tæt, vil både vinderodds og over/under målspil ofte være åbne indtil få sekunder før opgøret slutter.

Bettingtips til fodbold

Når man har oparbejdet et tilpas kendskab til de mange forskellige odds på fodbold, kan man gå skridtet videre og forsøge at optimere sin betting. Det kan blandt andet ske ved at sætte sig rigtigt godt ind i en særlig liga.

Her er det vigtigt at læse op på daglige nyheder og se så meget fodbold fra den respektive liga for at kunne danne sig sit eget personlige indtryk af holdenes svagheder og styrker. Brug eventuelt også vores sæsonoptakter og kampoptakter her på siden som kilde til solid baggrundsviden. I mange af disse finder du også vores eksperters tips til hvad du kan spille på.

Derudover kan det være en god idé at gå lidt på jagt efter de bedste odds på fodbold. Der kan nemlig være stor variation mellem de enkelte bookmakeres odds. Dermed lader du penge ligge på bordet, hvis du per automatik altid vælger den samme bookmaker uden at sammenligne deres odds med andres.

Bedste fodbold bettingsider

 • Gratis livestreaming
 • Betal med MobilePay
 • Officiel Superliga-partner
Total bonus
600 DKK

Indbetal 100 – 600 kr., placér et væddemål og modtag et freebet svarende til indbetaling. Kun nye spillere. Min. indsats er 100 kr. til odds 1,80. Kvalificerende væddemål skal placeres senest 7 dage efter indbetaling. Maks. freebet op til 600 kr. Aktiveres ved indbetaling under “mine tilbud” og skal bruges inden for 60 dage.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Betal med MobilePay
 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
1.000 DKK

Spil for 100 – 1.000 kr. og få et matched freebet på 100% | Gælder kun nye spillere | Freebet kan kun benyttes til livebetting på mobil | Gælder kun første indbetaling og første væddemål | Min. odds: 1,80 | Kvalificerende væddmeål skal afgøres senest 60 dage efter første indbetaling | Indbetaling med Skrill og Neteller kvalificerer ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Mange sportsgrene
 • Betal med MobilePay
 • Velfungerende app
Total bonus
1.000 DKK

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 1 x indbetaling + 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr. og laver et kvalificerende væddemål for 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal efterfølgende omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
 • Hurtig udbetaling
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Gratis livestreaming
 • Brugervenlig hjemmeside
 • Bredt udvalg af odds
Total bonus
1.000 DKK

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Bredt udvalg af odds
 • Betal med MobilePay
 • Licens fra Spillemyndigheden
Total bonus
500 DKK

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Brugervenlig hjemmeside
 • Betal med Trustly
 • Døgnåben kundeservice
Total bonus
1.000 DKK

Få 100% op til 1.000 kroner ved første indbetaling | Gælder kun nye spillere | Min. indbetaling: 100 kr. | Maks. bonus: 1.000 kr. | Omsætningskrav: 5 x indbetaling + bonusbeløb inden 60 dage | Eksempel: Indbetaler du 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus og skal omsætte for (100 kr. + 100 kr.) x 5 = 1.000 kr. før eventuelle gevinster kan udbetales | Min. odds ved singlevæddemål: 2,00 | Min. odds ved kombivæddemål: 1,50

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 • Mange sportsgrene
 • Velfungerende app
 • Betal med MobilePay
Total bonus
1.000 DKK

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Relaterede artikler