Storklubben Paris Saint-Germain vil tilbage på den franske fodboldtronen og har hentet en god håndfuld verdensstjerner til at sikre dem mesterskabet.

Med Messi, Neymar og Mbappé i front er det reelt lykkes at udrydde enhver spænding om mesterskabet, da PSG virker til at være lysår foran de øvrige hold og det forventes at PSG gennemfører de 38 spillerunder i 2021/22 sæsonen i ren opvisningsstil. Imens må mandskaber som Lyon, Lille, Nice Monaco og Marseille kæmpe om de øvrige topplaceringer og kvalifikation til Champions League.

De bedste odds på Ligue 1 finder man hos bet365, hvor man desuden også kan livestreame kampene fra Ligue 1. I skrivende stund har ingen dansk platform købt rettighederne til Ligue 1.

bet365 Odds på Ligue 1 hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Lionel Messi gør PSG til monster-favoritter

Ambitiøse PSG er gået transfer-amok og samlet et nyt Galacticos-mandskab, der er historisk store mesterskabsfavoritter. Sommerens største handel er naturligvis Lionel Messi.. PSG slog hurtigt til, da argentineren ikke kunne blive enige med Barcelona om en ny kontrakt og dermed har PSG altså igen i år en skræmmende offensiv, som også byder på Kylian Mbappé, Neymar og landsmændene Mauro Icardi og Ángel di María.

Den prestigefyldte Champions League er førsteprioritet for PSG i denne sæson, mens ligakampene skal benyttes til at gøre stjernerne klar til de vigtige CL-opgør.

Går PSG ubesejret gennem sæsonen?

Udover Lionel Messi er det også lykkes at lokke den italienske EM-keeper Gianluigi Donnarumma fra Milan til Paris, mens den erfarne Sergio Ramos er kommet til fra Real Madrid. Man har desuden hentet backen Achraf Hakimi fra Inter og hollandske Georginio Wijnaldum fra Liverpool.

Med alle disse stjernespiller forventes det naturligvis, at træner Mauricio Pochettino får styret PSG til et Ligue 1-mesterskab i suveræn stil.

Det primære fokus vil dog være på Champions League. Pariserne har endnu ikke vundet Europas fineste klubturnering, og det er ved at være på tide. I de seneste år har PSG været tæt på, da man nåede finalen i 2019, hvor tyske Bayern München dog tog en 1-0 finalesejr. I sidste sæson nåede PSG frem til semifinalerne, hvor de blev elimineret af Manchester City.

I sidste sæson måtte PSG meget overraskende blot nøjes med andenpladsen efter de tabte 8 kampe. Med 27 fuldtræffere blev Kylian Mbappé igen liga-topscorer, men der er dog spekulationer om at Kylian Mbappé kunne være tæt på et klubskifte, da han endnu ikke har forlænget kontrakten, der udløber næste sommer.

Med denne supertrup kan PSG måske endda gå igennem de 38 spillerunder uden nederlag.

Lille skal igen jagte sensationen

Der var ikke store forventninger til beskedne Lille før sidste sæson, hvor de ikke var regnet blandt feltet til at udfordre PSG. Man kunne faktisk hente odds 75 før sidste sæson for mesterskab til velorganiserede Lille, men med stabile præstationer og solid defensiv lykkedes det at tage guldmedaljerne.

Der er ikke de store stjernespillere i Lille-truppen, der dog har store lederskikkelser i form af den 35-årige portugisiske forsvarsspiller José Fonte og den 36årige Burak Yilmaz, der blev klubbens topscorer med 16 mål. Der blev blot scoret 23 imod Lille i de 38 kampe i sidste sæson og det var i høj grad deres defensive organisation, der sikrede dem mesterskabet.

Lille må dog i denne sæson klare sig uden succestræner Christophe Galtier, der nu står i spidsen for Nice. De har derudover solgt keeperen Mike Maignan til Milan og midtbaneprofilen Boubakary Soumaré til engelske Leicester.

Lille virker derfor svækket i forhold til sidste sæson og de kan få svært ved at blande sig i medaljekampen.

Monaco satser på superduo i front

Med træfsikre Wissam Ben Yedder og tyske Kevin Volland blæser Monaco til angreb. Det blev til en tredjeplads i sidste sæson, hvor Ben Yedder scorede 20 Ligue 1-mål, mens Volland fulgte godt op med 16 ligascoringer.

Monaco-træner Niko Kovac kan også fremvise en stærk midtbane med profiler som Yossouf Fofana og Aleksandr Golovin, mens der er masser af erfaring hos 34 årige Cesc Fabrégas.

I sidste sæsons Champions League måtte Monaco indtage sidstepladsen i deres gruppespil, hvor gik videre til slutspillet. Men med et spændende spillermateriale kan Monaco spille med om Ligue 1-medaljer og de bør bestemt gå efter at indtage en af Champions League-pladserne.

Kan Lyon klare sig uden Memphis Depay?

Olympique Lyon ligner også et godt bud på et muligt Top3-hold. Lyon har ikke vundet ligaen siden 2008, men de har vist flot, offensiv fodbold i de seneste år og kan overraske i denne sæson.

Lyon imponerede specielt i Champions League 2019/20, hvor de nåede frem til semifinalerne efter at have elimineret italienske Juventus og Manchester City.

Det blev til en 4. plads til Lyon i sidste sæson, men i transfervinduet har Barcelona hentet topscorer Memphis Depay, der scorede 20 mål i sidste sæson.

Den nye træner Peter Bosz må satse på at han kan få gang i målhumøret hos Moussa Dembélé, som forhåbentlig kan sparke Lyon tilbage i top tre i denne sæson, hvor førsteprioritet er Ligue 1 og kvalifikation til Champions League-turneringen.

Derudover har Lyon også profiler som den brasilianske landsholdsspiller Lucas Paquetá, belgiske Jason Denayer og kreatør Houssem Aouar, der skal sørge for assists til Dembélé og Lyon-angriberne.

Kun de bedste to Ligue 1-hold kvalificerer sig direkte til Champions League, mens tredjepladsen skal ud i play-off, så der venter en svær opgave for Bosz og hans Lyon-mandskab.

Finder Marseille vej til netmaskerne?

Det er efterhånden over 10 år siden Olympique Marseille sidst vandt Ligue 1-mesterskabet, og de håber på igen at kunne blande sig i medaljekampen i denne sæson.

Marseille har dog ofte haft svært ved at leve op til forventningerne, men de havde en rigtig flot sæson i 2019/20. Her sluttede Marseille på andenpladsen med 12 point op til PSG.

I sidste sæson svigtede offensiven og Marseille måtte træde ned fra medaljeskamlen og nøjes med en 5. plads. Det blev blot til 54 mål i de 38 spillerunder, hvilket var markant færre scoringer end de øvrige top 5-hold.

Marseille har hentet den argentinske træner Jorge Sampaoli, der kommer med friske idéer og har tidligere stået i spidsen for det chilenske og argentinske landshold.

Det er lykkes Sampaoli at lokke midtbaneprofilen Gerson fra brasilianske Flamengo og han træder ind på en stærk midtbane ledet af den erfarne Dimitri Payet, mens tyrkiske Cengiz Ünder også er blandt Sampaoli´s udvalgte forstærkninger.

Til defensiven har Sampaoli fundet frem til Luan Peres fra brasilianske Santos og offensivt stoler Marseille på at polske Arkadiusz Milik kan finde målformen efter skadespausen, der betød afbud til EM2020. I sidste sæson scorede Milik 9 mål i 15 kampe i Marseille-trøjen.

Milik kan sagtens vise sig at blive afgørende for Marseille´s sæson.

Kan Kasper Dolberg og Nice overraske?

Vi kan håbe på at Nice vil være med i topstriden og kæmpe med om europæisk kvalifikation. Nice sluttede sidste sæson på en skuffende 9. plads og vandt kun 15 af deres 38 ligakampe.

Den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg har etableret sig som en af de absolutte nøglespillere hos Nice. Den 23-årige danske landsholdsangriber scorede ganske vist kun 6 mål i sidste sæson, men viste den kølige skarphed ved sommerens EM 2020-turnering.

Nice har fået tilføjet mestertræneren Christophe Galtier, der førte Lille til mesterskabet i sidste sæson.

Der er potentiale og talent i Nice-truppen og måske Galtier kan føre Nice til triumfer. Så skal Dolberg også helst fortsætte de gode takter, så han holder sig varm til VM 2022.

Oprykkerne: Troyes og Clermont

Forskellen mellem toppen og bunden er enorm i Ligue 1, og det kan være svært at gå fra Ligue 2 og etablere sig i den bedste række. Men det er ikke en umulig opgave og i de seneste sæsoner har flere af oprykker-holdene formået at slutte over nedrykningsstregen.

Men det er selvfølgelig en kæmpe udfordring pludselig at skulle stå overfor verdensstjerner som Messi, Neymar og Mbappé. Clermont er for første gang i klubbens lange historie med i Ligue 1. Det blive svært for dem at holde på Ligue 2-topscoreren Mohamed Bayo, der er eftertragtet på transfermarkedet.

Troyes har markant bedre chancer for at holde på deres bedste spillere, da de er ejet af stenrige City Football Group, der også står bag Manchester City. Troyes har endda hentet et par forstærkninger, men det forventes at de sammen med Clermont kommer til at kæmpe for overlevelse i et tæt felt af bundhold.

bet365 Odds på Ligue 1 hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund. Hos bet365 kan man oddse på Ligue 1