De fleste spillere har prøvet at gå efter guldet ved at lave en kupon til et højt odds lige på. Spiller du denne hos Danske Spil, og rammer du højt nok, kan du udover en enorm gevinst også få en lækker præmie og blive medlem af en eksklusiv klub. Denne klub hedder Oddset 1000 klubben og findes kun blandt Oddset spillere. For at komme med skal du, som navnet antyder, ramme odds 1000 på en kupon ligepå, og derudover får du et lækkert ur fra Oddset. Indtil videre har kun omkring 650 danskere formået at komme med i klubben, så du skal være en af Danmarks bedste, og heldigste, spillere for at lykkedes med det.

Hvad er Oddset 1000 klubben?

Det eksklusive ur et medlem af Oddset 1000 hos Danske Spil får
Uret du får fra Oddset, når du rammer odds 1000

Oddset 1000 er som beskrevet en eksklusiv gruppe af Oddset-spillere, der har formået at ramme odds 1000. Det kræver naturligvis en enorm portion held at ramme så højt et odds, men historien har altså vist, at det bestemt kan lade sig gøre.

Odds 1000 uret kan kun fås ved at ramme mindst odds 1000. Det kan ikke købes i nogle butikker, så der er ingen genveje. Det er et smukt minde om triumfen og samtidig en god ting at blære sig med overfor vennerne.

Inden du sætter jagten ind på at ramme det svære odds på 1000 eller derover, er der en lille ting, som er vigtig at vide. Spil på måljagt gælder desværre ikke ved Oddset 1000, men derudover er der ellers frit spil!

Sådan får du dit Oddset 1000 ur

Du kan komme med i Oddset 1000 enten ved at spille online eller i butikken. Det er nemlig ligegyldigt hvor, hvornår og hvordan kuponen er spillet. Du skal blot have den spillet hos Danske Spil.

Når alle kampene er gået hjem på din kupon, skal du sende et foto af den til [email protected]. Her er det vigtigt, at serienummeret kan læses, så kuponens autencitet kan bekræftes. I denne email skal du desuden oplyse navn og adresse, så du kan få dit ur.

Du kan også også sende din gevinstkvittering til Oddset fysisk med brev. I så fald skal det sendes til:

Danske Spil
Korsdalsvej 135
2605, Brøndby
Att.: Oddset 1000

Det skal indeholde de samme informationer som på e-mail.

Præmien gives kun til nye medlemmer af Oddset 1000, så rammer du for anden gang, må du altså “nøjes” med din gevinst. Der er ikke forskel på urene, så en spiller, der rammer odds 1000 får det samme som en, der rammer odds 2.500.

Det er værd at bemærke, at der ingen krav er om minimumsindsats, når du rammer odds 1000.

Start jagten på uret hos Oddset nu

Du kan som bekendt kun vinde Oddset 1000 uret ved at spille hos Danske Spil. Vil du gøre det online, hvilket vi anbefaler for bekvemmelighedens skyld og de mange ekstra spilmuligheder, skal du have en konto hos Oddset.

Som ny spiller kan du få 500 kroner i bonus, hvis du selv indbetaler 500 kroner. Følg blot følgende trin:

  1. Gå til DanskeSpil.dk og opret din konto
  2. Indbetal mindst 500 kroner
  3. Accepter bonussen på din konto efter indbetaling
  4. Gennemspil seks gange til odds 1,50 og få bonussen udbetalt kontant

Så snart du har indsat sine penge, er du klar til at gå i gang med at oddse. Oddset har et af de bedste gennemspilskrav i Danmark, da du her skal gennemspille sin bonus før, du får den. Umiddelbart lyder det en smule mærkeligt, men det er faktisk en kæmpe fordel. Det betyder nemlig, at hvis du vinder en stor gevinst, kan du hæve denne med det samme og annullere din bonus. Dine penge er altså ikke låst fast, som de ville være hos de fleste andre bookmakers

For at få bonussen skal du samlet spille for 3.000 kroner til odds 1,50 eller højere. Det har du 60 dage, hvilket bør være mere end rigeligt, når man tænker på Danske Spils enorme spiludvalg.

Alternativer til at vinde Oddset 1000-uret

Selvom det kan være sjovt at prøve at se, om man kan ramme odds 1000 og dermed vinde uret fra Oddset, så er det i de fleste tilfælde ren og skær penge ud af vinduet. Derfor får du her vores bud på, hvad du i stedet kan give dig i kast med.

Hos NordicBet og betsson kan du nemlig deltage i gratis konkurrencer, der hedder henholdsvis NordicBet 500 og betsson 500. Konkurrencerne er identiske, da de to bookmakere er drevet af samme virksomhed.

Konkurrencerne fungerer sådan, at du bliver tildelt 500.000 fiktive kroner at spille for. Herefter vil du blive præsenteret for et spørgsmål om udfaldet på en forestående kamp. Spørgsmålet svarer du ved enen at splitte pengene op mellem svarene (ja eller nej) eller gå all-in på et svar. De penge, der bliver satset på det rigtige svar føres videre til næste spørgsmål.

Sådan fortsætter du indtil du har svaret på i alt 20 spørgsmål (altså indtil du har forudset udfaldet af 20 forskellige scenarier) eller indtil du er løbet tør for penge. Lykkes det dig at komme hele vejen gennem de 20 spørgsmål, vil få udbetalt et beløb svarnede til den mængde fiktive kroner du har tilbage efter at have svaret korrekt på det sidste spørgsmål.

Du kan med andre ord vinde 500.000 kroner uden at satse en krone. Det er omtrent lige så svært som at ramme et odds 1000, men til gengæld er der ingen risiko for, at du ruinerer dig selv i jagten på den uret fra Oddset.

Betsson
Se om du kan vinde 500.000 kr.
Opret en konto hos betsson og se om du kan holde fast i de 500.000 kroner hele vejen gennem alle 20 spørgsmål.
Deltag i betsson 500
Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+
NordicBet
Se om du kan vinde 500.000 kr.
Opret en konto hos NordicBet og se om du kan holde fast i de 500.000 kroner hele vejen gennem alle 20 spørgsmål.
Deltag i NordicBet 500
Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hvilke odds skal på din Oddset 1000-kupon?

Der er to måder, at finde odds 1000 på. Det første du kan gøre er, at spille på et vinderspil hvor deltageren eller holdet giver odds 1000. Det er ikke tit, at disse væddemål går hjem, men der er dog undtagelser. Det kunne for eksempel være ved Leicesters engelske mesterskab i 2016, der udløste odds 5000.

En anden, og nemmere måde, er ved at kombinere flere væddemål og spille dem lige på. Du kan kombinere alle markederne på Oddset og på den måde nå de rigtig høje odds på den gode side af 1000.

Her kan det være værd at overveje, hvorvidt du ønsker at have en stor kupon med en masse favoritter, eller om du føler dig eventyrlysten og tør tage nogle mere satsede kampe til højere odds. I sidste ende er det op til dig selv at vælge den strategi, du er mest komfortabel med. Den ene er ikke bedre end den anden.

Hvordan rammer du de umulige spil

Når du sammensætter din kupon, anbefaler vi, at du sætter dig godt ind i de valgte kampe. Jo mere du ved om hvert enkelt spil, jo større chance har du for at vælge spil, der går hjem. Du skal lave din research, og på den måde kan du finde de gode odds, hvor bookmakerne har undervurderet et udfald og givet et for højt odds. Eventuelt kan enkelte kampe kombineres med vinderspil på mindre sportsgrene som cykling eller vintersport, hvor du også ofte finder høje odds på dygtige outsidere.

I sidste ende er det dog ikke til at komme uden om, at chancen for at komme i Oddset 1000, selv hvis du gør dit hjemmearbejde, er lille. Derfor kræver det en høj volumen af spil, og du skal gerne ud med flere kuponer hver uge før, en af dem til sidst går hjem. Det gælder om at have tålmodighed, men så skal det nok også lykkes før eller siden.

Jørgen Andersen har ramt odds 1000 hele ni gange, og er lidt af en ekspert i artsformen i at ramme disse høje odds. Det højeste odds han har ramt var 20.030,67, og derudover har han også ramt odds 2.782, 2.903, 2.861, 2.503, 2.782 og 2.082. Ingen andre har formået, at ramme plet så mange gange. Det beviser at det ikke er umuligt at vinde på disse ellers så usandsynlige kuponer. I 2014 fortalte han Lokalavisen.dk om sin hemmelighed i en artikel, der desværre er blevet fjernet nu.

Selvom Jørgen Andersen har ramt høje odds mange gange, er han stadig langt fra det højeste odds i Danske Spil og Danmarks historie. Det blev nemlig ramt i 2017, hvor en heldig aalborggenser ramte odds 220.000.