Ishockey er en af de sportsgrene i verden, hvor der er mest smæk for skillingen. Så hvis man kan lide hard hits samt et godt gammeldags slagsmål i ny og næ, er der ingen tvivl om, at ishockey er den helt rigtige sportsgren at se på. Her får man nemlig lidt af hvert. Mange mål, massevis af hårde tacklinger, højt tempo, høje albuer og tonsvis af intensitet. Hvis man gerne vil give kampene lidt ekstra spænding, så kan man oprette en konto hos NordicBet og oddse på udfaldet. NordicBet har nemlig de suverænt bedste odds og største spilmarkeder på ishockey.

NordicBet Opret en konto hos NordicBet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hos NordicBet er der i skrivende over 7.500 forskellige væddemål på ishockey. Man kommer altså helt sikkert ikke til at mangle spilmuligheder hos dem. Den liga som der er suverænt flest spil på er selvfølgelig den amerikanske NHL, hvor man har næsten 1.500 forskellige valgmuligheder. Der er tonsvis af forskellige lande og ligaer at vælge imellem, så det er bare med at slå sig løs. Om det er dansk, finsk, norsk, russisk, schweizisk, svensk, tjekkisk eller tysk ishockey, så er der mulighed for at spille på det.

De bedste odds på ishockey

De bedste odds på ishockey finder man som skrevet før hos NordicBet. Særligt i den amerikanske NFL kan man spille på alt mellem himmel og jord. Om det er vinderen af kampen inklusiv/eksklusiv overtid, begge hold scorer, dobbelt chance, handicap, antal mål, periodevinder, vindermargin, om kampen går i overtid og meget, meget mere. Man skal altså virkelig anstrenge sig for ikke at finde noget spændende at spille på. Der er nye kampe næsten hver eneste nat, så der er altid noget nyt og spændende at oddse på. Derfor er ishockey også en genial sportsgren for natteravne, som samtidig godt kan lide at vinde lidt ekstra lommepenge.

Hvad skal man oddse på?

Noget af det mest profitable som man kan oddse på indenfor ishockey er kampvinder inklusiv overtid. Her skal man nemlig slet ikke spekulere på om kampen ender uafgjort og derved går i overtid eller straffeslag. Det handler bare om at spotte, hvem der løber med sejren, og hvis man har ret, så går ens væddemål også hjem. Det er vigtigt at huske på, at i ishockey og specielt i NHL betyder hjemmebane rigtig meget. Det minder lidt om basketball og NBA, hvor hjemmeholdet som regel er favoritter, da nærmest samtlige hold henter langt de fleste af deres point hjemme. Det trofaste hjemmebanepublikum spiller en kæmpestor rolle. Selvom hjemmeholdet måske ikke er i forrygende form, eller de møder et hold som på papiret ser bedre ud, så skal man altid huske at kigge på de respektive klubbers hjemmebane- og udebaneform. Det kan nemlig være altafgørende.

Der er også en del danskere som har deres daglige gang i NHL, så man har endda chancen for at se nogle af sine landsmand i aktion, mens man ser kampe med nogle af verdens bedste hold. Der er altså rigtig mange gode grunde til at slå sig løs med at oddse på ishockey.

Danskere i NHL

De fire største

Igennem tiderne har der været en hel del danskere i den bedste amerikanske ishockeyrække. Den første danske der debuterede i NHL var Frans Nielsen i januar 2007 for New York Islanders mod Carolina Hurricanes. Kort tid derefter, i april 2007, fik Jannik Hansen debut for Vancouver Canucks i en slutspilskamp mod Dallas Star. De to spillere har tilsammen spiller over 1.200 NHL-kampe for deres respektive klubber. Det er endda blevet til mere end 230 mål og 370 assists i processen. Det vil sige, at de har sat over 600 point ind på den danske NHL-konto siden deres debut i 2007.

Der er dog en del andre danskere, som har fået debut for diverse NHL-hold igennem tiderne. Der er endda også nogen som har haft relativ stor succes. Mikkel Bødker har spillet rigtig mange kampe for Phoenix Coyotes. Lars Eller har også haft en storslået karriere hos blandt andre St. Louis Blues. Bødker fik debut i 2008, og siden da er det blevet til mere end 500 kampe, næsten 100 mål og knap og nap 150 assists. Lars Eller debuterede ligesom sine landsmænd i 2007 og har i sine næsten 500 kampe for klubben lavet mere end 150 point.

Sammen med Frans Nielsen og Jannik Hansen så er Mikkel Bødker samt Lars Eller de klart mest succesfulde danskere i amerikansk ishockey med mere end 2.000 kampe, næsten 400 mål, over 600 assists og mere end 1.000 point. Der er ingen anden dansk spiller udover de fire, som har opnået mere end 250 kampe i NHL.

The best of the rest

Der er dog stadig mange andre danskere som også har spillet mange kampe i den bedste amerikanske ishockeyliga. Peter Regin, Frederik Andersen, Philip Larsen og Nikolaj Ehlers har allesammen spillet mere end 100 kampe for henholdsvis Ottawa Senators, Anaheim Ducks, Dallas Stars og Winnipeg Jets. Sidstnævnte scorede sig endda en klækkelig lønforhøjelse, da han forlængede med Winnipeg Jets i oktober 2017. Han står nemlig til at tjene mere end 250 millioner kroner over de næste syv år. Slet ikke dårligt for Aalborg-legenden Heinz Ehlsers søn. Det siger da også lidt om, hvor mange penge der er i ishockey og særligt i NHL.

Derudover er Nicklas Jensen, Oliver Bjorkstrand og Oliver Lauridsen blevet draftet af henholdsvis Vancouver Canucks, Columbia Blue Jackets og Philadelphia Flyers, men ingen af de tre fik mere end 50 kampe for deres respektive klubber.

Andre ligaer end NHL

Der er selvfølgelig også mange andre muligheder at oddse på end amerikansk ishockey. I den danske Metal Ligaen kan man eksempelvis spille på sit lokale hold. Selvom der slet ikke er lige så mange typer væddemål som i NHL, så kan man sagtens finde en masse spændende ting at spille på. Uanset om det er lige/ulige antal mål, hvilket hold der vinder flest perioder, ciffertips eller noget helt fjerde, så er det muligt at oddse på det hos NordicBet.

En af de lande med flest spilmuligheder udover USA er de svenske ishockeyligaer. Her er der i skrivende stund mere end 1.000 forskellige væddemål, og man kan spille på både den bedste, næstbedste, tredjebedst og fjeredebedste række. Hvis man godt kan lide at oddse på svensk ishockey, er der altså rig mulighed for få sit fix hos NordicBet. I en ganske almindelig svensk førstedivisionskamp er der som regel omkring 65 forskellige valgmuligheder at vælge imellem.

Live bet på ishockey

NordicBet giver selvfølgelig også en muligheden for at spille på ishockeykampe, mens de er i fuld gang. Det kan til tider være en uforudsigelig sportsgren, så det kan ofte være en god idé lige at lade kampen starte, inden man giver sig i kast med at spille på den. Så snart kampen er skudt i gang, så er det en del nemmere at se, hvem der sidder på spillet, hvem der ser bedst ud, og hvem det er mest sandsynligt som kommer foran.

Samtidig med at man får lov at kigge lidt på kampforløbet, kan man også ramme nogle højere odds, hvis en forhåndsfavorit for eksempel kommer bagud. Det er før set, at et ishockeyhold er kommet tilbage fra at være bagud med eksempelvis 0-5. Det var nemlig præcis det der skete i 1982, hvor Los Angeles Kings var bagud med 0-5 på hjemmebane mod Edmonton Oilers, men alligevel endte med at vinde 6-5 i forlænget spilletid. Man skal altså aldrig sige aldrig. Specielt ikke når det kommer til amerikansk ishockey.

NordicBet Live bet på ishockey hos NordicBet

Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål hvor indsatsen er minimum 500 kr. og mindst ét valg er til min. odds 1,8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Relaterede artikler