Tennis er en af verdens mest populære sportsgrene, og det er den selvfølgelig fordi, der er tale om en sport hvor både intensitet og underholdningsværdien er helt i top.

Set med danske briller er det naturligvis interessant at vi netop nu, har en dansk tennis-darling i form af vores helt egen Caroline Wozniacki som altid trækker danske tennis-fans til tv-skærmen, når hun er ude og svinge ketsjeren ved de store tennis-turneringer rundt omkring på kloden.

Hvis du leder efter solide odds på tennis, kan vi varmt anbefale Bet365 som din foretrukne tennis-bookie, fordi udvalget af odds altid er stort hos Bet365 og samtidigt får du nogle af de højeste odds på alle de store tennis Grand Slam turneringer.

 

Odds på Tennis hos Bet365 >>

 

Odds på Tennis

Er du interesseret i Tennis eller har du lyst til at lære det lidt bedre at kende, så vil det måske være en god ide at sætte dig ned foran din computer, din tablet eller din smartphone, og klikke dig ind på Bet365. Her vil du have mulighed for at oddse på Tennis, og det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan spille på. Du kan spille på både herre og kvindetennis, og det er ikke kun fra de allerstørste kampe, at du kan sidde og bette.

Hvis du har lyst til at spille på de største Grand Slam turneringer, så er det bestemt en mulighed. Hvis du vil nøjes med de lidt mindre WTA og ATP turneringer, så er det også en mulighed, men vil du gerne spille på de allermindste turneringer med spillere, som er helt nede i bunden af verdensranglisten, ja, så er det faktisk også en mulighed.

Hos Bet365 kan du stort set bette på samtlige tenniskampe der spilles over hele kloden, og det er lige meget om det er i Europa, Asian, Afrika, Amerika eller Sydamerika. Du kan bette på lige præcis den turnering du har lyst til, når som helst.

 

Odds på de største tennis-turneringer

Der spilles tennis på topniveau rundt omkring på kloden nærmest hver eneste dag, og bookmakerne er klar med odds på det meste, men særligt under de fire store Grand Slam-turneringer – Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open – er der gang i odds’ne hos de forskellige bookmakere.

I denne del af vores odds på tennis-guide tager vi et kig på de største årligt tilbagevendende events i tennis-kalenderen.

Australian Open

French Open

Wimbledon

US Open

 

Liveodds på Tennis hos Bet365

Hvis du ikke har lyst til at sætte dit væddemål inden kampen er gået i gang, så kan du også vente til senere. Det er nemlig ikke længere nødvendigt at skulle aflevere sin kupon fem minutter før kampstart, hvis man gerne vil nå at have penge på kampen. I dag er det muligt at bette live, og det kan du gøre helt ind til det absolut sidste point i kampen.

På denne måde har du mulighed for lige at se kampen an, og få en følelse af, hvilken spiller der har overtaget, og dermed få en større fordel på kampen. Det vil automatisk forøge dine chancer for at vinde på kampen, i forhold til, hvis du bettede på den inden den startede. En spiller kan være storfavorit inden kampen går i gang, men det kan være, at han er helt uden momentum i den kamp. Derfor kan det være rigtig godt lige at afvente og se, hvordan spilleren spiller, inden du vælger at placere dit bet på ham.

 

Se Tennis Livestream

Mens du sidder og livebetter på Tennis hos Bet365, har du også mulighed for at se kampene. Bet365 har nemlig rettigheder til at vise de fleste kampe rundt omkring i verden, og det betyder, at du sjældent skal gå glip af en tenniskamp. Det er kampe fra de største Grand Slam turneringer og hele vejen ned til de mindre populære challengerturneringer, som du har mulighed for at se.

Det bedste af det hele er, at det er gratis at se disse turneringer, og det kræver blot, at du har lidt penge på din bettingkonto. Hvis du har penge stående der, så har du mulighed for at se alt det live Tennis som du har lyst til at se.

 

Får Holger Rune første Grand Slam?

I Danmark er tennis også gået hen og blevet en populær sportsgren, hvor antallet af udøvere er steget betragteligt de seneste år. Dette skyldes formentlig det tennisboom, som kom i Danmark efter at Caroline Wozniacki pludselig gik hen og blev verdens bedste tennisspiller.

I dag er det den unge Holger Rune, der har kurs mod toppen af verdenseliten.

Holger Rune er braget ind i top 10 på verdensrangslisten, men lykkes det for tenniskometen at vinde en Grand Slam titel? Hvert år spilles der fire Grand Slam turneringer; Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open.