Se Italiens trup til EM 2016 i fodbold

Italien flagDen kommende Chelsea-chef, Antonio Conte, overraskede de fleste ved ikke at udtage den 37-årige og bundrutinerede Andrea Pirlo til Italiens EM-trup til slutrunden i Frankrig, men dermed ophører de helt store overraskelser også.

Italien stiller med et hold, som ser ud som forventet. Der er blevet skiftet en del ud på holdet siden fiaskoen ved VM i 2014, og ser man på Italiens angreb er der således kun blevet genvalg til Immobile og Lorenzo Insigne. Balotelli er blandt de fravalgte angribere, og i stedet er der blevet plads til Eder, Zaza og Pelle.

Langt de fleste spillere i den italienske trup gør sig til dagligt i Serie A, men der er blevet plads til de tre Premier League-profiler Matteo Darmian, Angelo Ogbonna og selvfølgelig Southampton-strikeren Graziano Pelle. Også to PSG-spillere har sneget sig med i Contes 23-mand store Italien-trup; nemlig reservemålmand Sirigu og selvfølgelig midtbane-profilen Thiago Motta.

Seks Juventus-spillere udgør meget naturligt stammen på Italiens hold, hvor Buffon, Barzagli, Bonucci og Chiellini udgør en stærk italiensk defensiv, som alle spiller sammen uge efter uge i Serie A. Det kan være grundstenen til en stærk italiensk defensiv, som vi kender den fra tidligere slutrunder. På midtbanen finder vi også tre stærke Roma-profiler i Daniele De Rossi, El Shaarawy og Florenzi, så Antonio Conte har gode muligheder for at gøre brug at spillere, som kender hinanden rigtigt godt fra deres respektive klubber.

Hvordan Conte vælger at blande sine kort ift. startopstilling, må vi vente med at se, til Italien spiller sin første kamp ved EM. Det sker mod Belgien d. 13. juni. kl. 21.00 i Gruppe E, som også tæller Sverige og Irland.

Læs også: Odds på EM 2016 grupperne

 

Italiens trup til EM i fodbold 2016

Målmænd: 

Gianluigi Buffon (Juventus)

Federico Marchetti (Lazio)

Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain)

Forsvar: 

Andrea Barzagli (Juventus)

Leonardo Bonucci (Juventus)

Giorgio Chiellini (Juventus)

Matteo Darmian (Manchester United)

Mattia De Sciglio (AC Milan)

Angelo Ogbonna (West Ham)

Midtbane: 

Federico Bernardeschi (Fiorentina)

Antonio Candreva (Lazio)

Daniele De Rossi (Roma)

Stephan El Shaarawy (Roma)

Alessandro Florenzi (Roma)

Emanuele Giaccherini (Bologna)

Marco Parolo (Lazio)

Stefano Sturaro (Juventus)

Thiago Motta (Paris Saint-Germain)

Angreb: 

Eder (Inter)

Ciro Immobile (Borussia Dortmund)

Lorenzo Insigne (Napoli)

Graziano Pelle (Southampton)

Simone Zaza (Juventus)