EM i fodbold er ikke kun en af de største sportsbegivenheder for sportsfans over hele verden. Det er også noget af det allerstørste for bookmakers. De mange online bookmakers på det danske marked har planlagt denne EM-slutrunde lige siden sidste finale blev afgjort. Man kan derfor være sikker på, at de er velforberedte med EM 2020 odds. Hver eneste bookmaker kommer til at udbyde et hav af EM odds, og man kommer derfor ikke til at gå forgæves, når man skal spille sine odds på EM.

På denne side kan du finde alle de seneste EM odds, så du kan få inspiration til dine odds på EM.

Indlæser…

bet365 Spil på EM-vinderen hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Sådan får du de bedste EM odds

Hvis man vil lave et stort overskud på sine EM odds, kræver det dog, at man forbereder sig grundigt. Overskud på odds kommer ikke af sig selv, så det gælder om at tage sin betting seriøst. Der er naturligvis også spørgsmålet omkring, hvordan fidner de bedste odds. Dette inkluderer flere forskellige aspekter, som vi i denne guide til odds på EM ser nærmere på.

Start med EM bonus

Det er vigtigt, at man får en god start, når man skal i gang med sine EM odds. Denne får man ved at hente sig selv en solid EM bonus. Denne bonus vil man typisk få, når man opretter sig som ny kunde hos en bookmaker og laver en indbetaling. Størstedelen af de danske bookmakers fordobler ens første indskud. Derved kan man for eksempel forvandle 100 kroner til 200 kroner, 500 kroner til 1.000 kroner og 1.000 kroner til 2.000 kroner.

Med en EM bonus sikrer man altså sig selv flere penge til odds på EM. Det siger selvfølgelig sig selv, at det giver en bedre muligheder for at vinde penge på odds. Jo flere penge man kan spille på hvert væddemål, jo større beløber kan man også vinde på sine EM 2020 odds.

Før man udnytter en EM 2020 bonus, bør man altid læse dens regler og vilkår. Bookmakerne forsøger aldrig at snyde eller vildlede kunderne, men man bør alligevel undersøge, hvad man går ind til. Der er ofte en række omsætningskrav forbundet med en bonus. Det vil sige, at man skal sætte sin bonus på spil et bestemt antal gange før, at den kan hæves. Som regel er der også et minimumsodds og en deadline forbundet med dette omsætningskrav. Det kan for eksempel være, at man skal omsætte sin bonus fem gange til minimum odds 1,40 indenfor 90 dage.

Omsætningskravet skyldes selvfølgelig, at bookmakerne ikke vil have, at folk misbruger deres bonus. Havde der intet omsætningskrav været, ville man selvfølgelig bare indsætte penge, få bonussen og så trække alle pengene ud igen bagefter. Dette ville hurtigt ruinere bookmakerne, og dermed fjerne muligheden for at placere sine EM odds.

Udnyt de mange EM tilbud

Hvor en indskudsbonus typisk vil være beregnet til nye kunder, kan man som eksisterende spiller hos en bookmaker selvfølgelig også få en EM bonus eller tilbud. I løbet af hele EM-slutrunden bliver spillerne forkælet med EM tilbud og bonusser fra alle de danske bookmakere. Disse findes i mange forskellige former og størrelser, men de har det til fælles, at de alle skaber ekstra værdi for spillerne.

Det kan for eksempel være et EM free bet, hvor man som spiller får gratis eller risikofrie spil på EM-kampene. Det kan også være, at man får forhøjet odds på forskellige udfald eller noget helt tredje. Bookmakerne er utroligt fantasifulde, når det kommer til EM tilbud. Det gælder derfor bare om at holde øjnene åbne, når man leder efter sit næste EM tilbud.

Netop på grund af EM’s størrelse bliver man næsten oversvømmet af EM tilbud. Derfor kan det godt nogle gange betale sig at være en smule kritisk. Man bør altid bruge et par øjeblikke på at skille skidt fra kanel. Der er nogle EM-tilbud, der virkelig er gode, mens andre er af mere tvivlsom kvalitet. Derudover er der nogle EM tilbud, som passer bedre til visse former for oddsere end andre.

Ligesom med en EM bonus bør man altid læse regler og vilkår, før man benytter sig af et EM-tilbud. Det er simpelthen umuligt at vurdere tilbuddets kvalitet før, man har læst det med småt. Igen er det ikke fordi, at bookmakerne har tænkt sig at snyde en. Nogle gange kan tilbuddene bare lyde lidt bedre end de egentlig er.

Samtidig kræver det også et mindre indskud at benytte sig af et tilbud. Derfor kan man hurtigt ruinere sig selv, hvis man deltager i det hele og ikke får det optimale ud af de forskellige EM tilbud.

Få flere bookmakerkonti til EM

Som spiller gælder det om at udnytte bookmakernes hårde kamp om opmærksomheden under EM. Der er ingen grund til at begrænse sig til en enkelt bookmaker, når man skal placere sine odds på EM. Faktisk er det en kæmpe fordel at have så mange konti som muligt. For det første betyder flere konti, at man kan hente sig en EM bonus flere gange. For det andet giver flere konti adgang til et større udbud af odds på EM 2020 samt selvfølgelig højere EM odds.

Det siger sig selv, at man kan hente flere EM tilbud, hvis man har flere forskellige konti. De mange tilbud varierer uden tvivl fra bookmaker til bookmaker, så det er meget smart at maksimere sin ekstra værdi ved disse tilbud og kampagner.

Derfor er der ved EM mulighed for at få et større udbud af odds samt naturligvis højere odds. Under et EM vil man kunne finde et hav af specialvæddemål, så flere konti giver en bedre mulighed for at finde de bedste spil. Det kan være, at en bookmaker fokuserer på spillerspecials, mens en anden bookmaker udbyder odds på, hvor mange assists en enkelt spiller laver. Det er klart, at ens muligheder for at lave overskud på odds på EM er større, når man har flere mulige spil at vælge i mellem.

Samtidig er der selvfølgelig muligheden for at få højere odds på EM. Det siger sig selv, at bookmakernes odds sjældent er helt ens. Ved at have flere forskellige bookmakers at vælge i mellem, kan man sikre sig selv så høje odds som muligt. Hvis man i løbet af en hel slutrunde spiller 100 eller 200 spil, kan selv små forskelle i oddset godt gå hen at blive til mange penge over en længere periode.

EM spilforslag

Det er de færreste, der ikke har prøvet at udfylde en oddskupon i enten det lokale supermarked eller på internettet. De fleste, der har gjort dette, har formentlig også prøvet at vinde en gevinst eller to på oddset. Det er ingen kunst at vinde på odds. Hvis man udfylder nok kuponer, skal man jo nok vinde før eller siden.

Det svære er at vinde flere penge, end man taber på lang sigt samt at finde de bedste odds på EM. Det kan man ikke gøre uden hårdt arbejde, og det gælder selvfølgelig også, når man har med EM odds at gøre.

Hvis man foretrækker at finde sine egne EM odds, skal man bruge lang tid på at analysere hvert enkel kamp og spil grundigt. Det tager en masse tid, og det kræver en stor forståelse indenfor både fodbold og betting. Det er ikke nok, at man ser på, hvilket hold, der er i bedst form eller bedst på papiret. Man skal meget dybere end det, hvorfor det gælder om at indsamle så meget viden som overhovedet muligt. Viden er nemlig magt indenfor betting. Så jo mere viden man kan samle, jo større chancer har man for at vinde penge på odds.

Vi giver de bedste EM odds

Et alternativ til at bruge flere timer om ugen på at analysere kampe til sine EM 2020 odds er at følge spilforslag fra eksperter. Ved at følge udvalgte oddseksperter kan man få nogle andre til at gøre det beskidte arbejde og stadig skaffe sig selv et stort odds overskud med de bedste odds.

Her på Odds.dk analyserer vi samtlige EM-kampe for at give dig dybdegående optakter og EM spilforslag. Alt bliver skrevet af folk, der bruger hele dagen på at se og analysere sport, så du er sikker på, at du kun får råd fra de allerbedste. På den måde kan du læne dig tilbage i sofaen og nyde kampene, mens dine EM odds forvandler sig til et stort overskud.

På Odds.dk kan du samtidig finde alle de bedste EM tilbud og bonusser, så du altid kan maksimere din profit på EM i fodbold.

bet365 Odds på EM hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Hvem vinder VM

Der er naturligvis mange om buddet, når det kommer til udpege vinderen af EM. Det er endda svært at udpege en egentlig favorit til sejren. Der er dog naturligvis en håndfuld hold, som skiller sig ud. Ved VM i 2018 var Frankrig den store favorit til at løbe med sejren og det skete også.

I år vurderer bookmakerne dog holdene til at være langt mere lige, når det kommer til deres vinder chancer. Når man skal finde den kommende vinder af EM er det ikke kun vigtigt at se på, hvor stærkt holdet er. Man skal også tage deres mest sandsynlige knockoutkampe med i betragtning. Det gælder altså om at tænke over, hvem de mulige modstandere i ottendedelsfinalerne og kvartfinalerne bliver for ens favoritter. Der er med andre ord en del, som man skal have styr på, når man skal finde de bedste odds på EM.

 

Skal det endelig være for England?

Blandt disse har vi først og fremmest England, som bet365 vurderer til at være favoritter. Der er sombekendt ingen værtsnation ved dette EM, men den nation som kommer tættest på må være England. Det er ingen hemmelighed, at England længe har kæmpet for at få en slutrunde til landet. Man har ikke været værtsnation siden 1996, hvor der var EM i England. Dengang endte det hele med knuste engelske hjerter, da Gareth Southgate brændte det afgørende straffespark i semifinalen mod Tyskland.

Her 24 år senere skal England og Wembley huse EMs semifinaler samt finalen. Det seneste VM viste, hvordan fodbold kan samle England, som få andre ting i en tid, hvor landet yderst spillet på grundt af blandt andet Brexit. Hvis England er at finde i en af semifinalerne vil de med garanti modtage massiv opbakning. Det seneste VM var også første gang i mange år, hvor man nåede semifinalerne ved en slutrunde. Dette var ikke sket siden Southgate blev skurken i 1996. Derfor er det passende nok ham, der står i spidsen for det nye engelske landshold. England havde ikke hårdeste ved til deres VM-semifinale, men den tro på landsholdet, som præstationen afstedkom, kan ikke diskuteres.

 

Is it coming home?

Nu er det store spørgsmål naturligvis om England kan leve op til favoritværdigheden. Ser man bort fra det seneste VM har de gang på gang skuffet nationen, som har haft store forventninger til dem. Det lader dog til, at der er en anden aura omkring det engelske landshold. Det skal blive interessant at se, om England kan ride videre på den bølge, der blev skabt ved VM. Med hold som forventes at indeholde unge spændende spillere, som James Maddison og Jack Grealish kan de nå langt. De skal lukrer på, at de andre hold langt fra er ligeså stærke som tidligere, mens England ikke har mistet mange nøglespillere gennem Southgates tid som landstræner.

England stormede som altid gennem kvalifikationen. De tabte dog deres første kvalifikationskamp i 10 år, da man tabte 2-1 til Tjekkiet på udebane. Netop tjekkerne får man fornøjelsen af igen i Gruppe D. Her venter også Kroatien, som man tabte til efter forlænget spilleted i VM-semifinalen. Sidste hold i gruppen bliver enten Norge, Serbien, Skotland eller Israel.

Det er bør bestemt være en overkommelig opgave for Englænderne. Herefter bliver det dog mere kompliceret. Vinderen af gruppen kommer nemlig til at møde toeren fra “dødens pulje.” Det kan med andre ord blive Tyskland, Portugal eller Frankrig. Nummer to fra Gruppe D møder til gengæld nummer to fra Gruppe E. Det bliver sandsynligvis Sverige eller Polen, og dermed en mere favorabel modstander.

bet365 Odds på EM hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Er det nu eller aldrig for de røde djævle?

Belgien er i skrivende stund næsten lige så stor favorit som England hos bookmakerne. Ved EM 2016 og det efterfølgende VM var der store forventninger til det belgiske landshold. Ved EM blev det til et skuffende nederlag mod Wales. VM gik bedre. Her sluttede man med en bronzemedalje vundet mod netop England. En bronzemadalje kan dog ikke være et godkendt resultat for Belgiens gyldne generation. Derfor er det ved at være nu eller aldrig, hvis de skal hive et mesterskab hjem inden alderen begynder at trykke for et par af holdets bærende kræfter.

Belgien stormede gennem kvalifikationen, hvor man gjorde rent bord med 30 point efter 10 kampe. De efterfølgende hold i puljen var Rusland og Skotland, så der var ganske vist ikke tale om nogen dynamitpulje. I holdets EM-gruppe får de igen selskab af Rusland, mens Danmark og Finland er de resterende  hold.

Dette er igen ikke nogen skrækpulje for belgierne, som alt andet lige er favoritter til at vinde denne. Herefter venter en treer fra en af de øvrige puljer i ottendedelsfinalen, så Belgiens held med modstanderne kan sagtens tænkes at fortsætte lidt endnu. Dermed har de umiddelbart gode chancer for at nå meget langt i turneringen. Vi har da også større tiltro til Belgien end England. Kvaliteten af Belgiens trup krydret med en favorabel lodtrækning betyder, at de i vores øjne har bedre chancer end England, som to gange tabte til Belgien ved VM.

De øvrige favoritter

Efter England og Belgien følger et bredt favoritfelt. I dette har vi først og fremmest verdensmestrene fra Frankrig. Der er flere grunde til, at franskmændene ikke er storfavoritter i år. Først og fremmest har flere af de bærrende kræfter på holdet ikke præsteret på deres klubhold.

Her taler vi folk som Paul Pogba og Antoine Griezmann, som begge har underpræsteret i forhold til, hvad vi ved de kan. Dernæst er Frankrig endt i “dødens pulje,” hvor de møder Tyskland, Portugal og en vinder fra play-offs. Det gør alt andet lige Frankrigs ved til ottendedelsfinalen hård.

Herefter følger hold som Tyskland, Holland, Spanien og Italien. Det er naturligvis alle store hold, som kunne gå hen at gå hele vejen, hvis alt flasker sig. Ser man på “dark horses” har har vi Portugal, Kroatien, Ukraine, Schweiz og endda Danmark. Skal vi pege på en vinder holder vi dog fast i Belgien, som vi tror endelig får vekslet det enorme potentiale til en sejr ved en slutrunde.